2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Onda midir acaba yaa valla korktum.Bi kac gune dek bu kadar yoktu
Birde 15-30 dk dışarıda yürümek iyi geliyor asansör yerinede 1 kat yada 2 kat çık öyle asansöre bin bacaklar açılıyor. Mümkün oldukça dik karşıya bakarak yürü postur bozukluğu ve bebek ağırlığı da yüklenince kemikler napsin işte eğilip büzülüyoruz
Hayırlısıyla son aya kırık çıkık olmadan gelseydik. Çünkü ben dikte duramıyorum. Sırtım ağrıyor.

Canım benim de rahim ağzı kısalığım var. Ama doktoruma sordum öyle şeyler için erken davranmaya gerek yok 33 34’ten sonra başlarsın dedi.

Benimki en son gördüğümde burnu fındık olmuştu. Ailede fındık burun yok umarım öyle kalır.

Ama 17. Haftasında burnu tombisti. 22.de gördüm fındık olmuş
Ayy yerim yaa maşallah. Ben göremedim kızınkini göstermedi ama inşallah abisininkine çekmiştir onunki de fındık

Evet eşime de dedim benden bu kadar cinsiyeti ikiledik içimizde kalmaz üçüncüyü de rabbim isteyenlere versin diye
Hayırlısıyla doğsun baktım maddi manevi yetişebiliyoruz. Bende 2.yi düşüneceğim.
Benim hayalim spor sanat yabancı dil üzerine tabi çocuk istemezse orası ayrı okuyup okumamasi beni ilgilendirmiyor çünkü okusanda iş yok
Bu 3 ü olsun ne stresi ne derdi olur Mutlu çocuk mutlu anne demek .
Birde işte bunları yetebilecekmiyim.
Artık hayat zor.

Benimki bize çekerse düdük necmi gibi olur dayısına çekerse deve
Doktor dedi dayisi uzunsa ihtimal yüksek
Benim boy 178 oğlum da uzun doktor buna da uzun olacak bacak boyu uzun sana çekmiş dedi uzun olmasını istiyorsan bol bol protein kalsiyum dayarsın bir de basketbola yazdırırsın etki eder canım. Ben de basketbol oynadım çok çocukluğumda

Yok canım pilates eğitmeni ile online çalışıyoruz

Canım benim de rahim ağzı kısalığım var. Ama doktoruma sordum öyle şeyler için erken davranmaya gerek yok 33 34’ten sonra başlarsın dedi.
Canım ben 34 te riskim olmamasına rağmen erken doğum yüzünden hastaneye yattım ve eşim halletti bir çok şeyi o yüzden şimdi her şeyi önceden tamamlayacağım ama sen bilirsin tabii insan kendi yapmak istiyor çünkü diye söyleyeyim dedim

Evet zor biz de ikiye anca yeteriz. Ben de dediğin şeyler üzerine geliştirmek istiyorum. Ben çok kursa gittim çok sosyaldim inşallah onlar da severler de bir sürü kursa hidip kendilerini geliştirirler.

Gebelik takibi, haftalar, dogum vs ile ilgili Youtube da Dr. Kaan Kocatepe ve esi Dr. Tulin Kocatepe var. Onlarin soru cevap yaptiklari videolarini seviyorum. Kaan hocanin bir de gebelikte her haftaya has kendi anlattigi ve soru almadigi videolari var. Gebelikte 25. hafta vs diye cikiyor.

Yenidogan ve bebek ile alakali da gecen hafta kesfim : Dr Osman Gonulal. Ilk hafta, emzirme-bebegin yeterince beslendigi nasil anlasilir, bebek uykusu-yatis pozisyonlari-yatak, sarilik, burun temizleme, D vitamini, bebek yatagi odasi nasil olmali vs dinledim simdilik. Cok sey ogrendim, bildigin kafam piril piril bombosmus bu konuda :) Hafta hafta, ay ay anlatiyor. Artik hamilelikte level atladik ya neredeyse 3. trimesterdayiz, hamilelige dair bir merakim ve sorularim kalmadi. Ama bebek konusunda cidden ihtiyac hissediyorum, birileri boyle sakin sakin uzun uzun anlatsin, bir daha donup dinleyebileyim istiyorum. Cocuk dogdugunda da her hafta o haftayi anlatan videoyu bastan bir kere daha izlerim sanirim.
Dinledigim bir iki tane Amerikali ve Irlandali doktor ve ebe hemsire daha var ama onlara bu kadar sarmadim.

MaşAllah 1.78

Sen bacak bio oil yağ yetmez ben bu halimle süre süre bitiyorum benim bacak boyu uzun olsa yağ krem hiç dayanmaz

Benim erkek kardesimde tombik kısa birseydi ergenlikte sonra biri dalga geçmiş spora gitti havuza gitti basketbol senin boyda şimdi sporuda hiç bırakmadı çok önemli spor hayatta

Kizlar selamlar. Plesantasi asagida olup yukarı çıkan var mi? Haftaya kontrolum var ozellikle not aldi dr bakalim 24.haftada durum ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…