senin 2 oğlun mu vardıİnşallah planladığın gibi olur canım öyle yap sen
3500 ideal ya benimkinin fazlaydı hatta o ay doğan en büyük bebek dediler bizimkine herkes tosun falan diyordu
Aynen canım o yüzden ben internetten alıyorum genelde hem yorumlamış da oluyorum ama gezip görüp almak da çok güzelBildim orayı wvet geçen de bi elbise aldık oradan çok beğendikfazla bi yer yok ne yazık ki burada
Birde 15-30 dk dışarıda yürümek iyi geliyor asansör yerinede 1 kat yada 2 kat çık öyle asansöre bin bacaklar açılıyor. Mümkün oldukça dik karşıya bakarak yürü postur bozukluğu ve bebek ağırlığı da yüklenince kemikler napsin işte eğilip büzülüyoruzOnda midir acaba yaa valla korktum.Bi kac gune dek bu kadar yoktu
Yok ilki oğlandı bu kızsenin 2 oğlun mu vardı
Çok manidar güldün kuzum.İnşallah planladığın gibi olur canım öyle yap sen
3500 ideal ya benimkinin fazlaydı hatta o ay doğan en büyük bebek dediler bizimkine herkes tosun falan diyordu
Şimdi tosunluğu kalmadı bizimkinin normal kilosunda diye dert edinmiyorum ama zayıf uzun duruyorÇok manidar güldün kuzum.
ya tosun ya safinaz bir oğlum gelecek
Evet eşime de dedim benden bu kadar cinsiyeti ikiledik içimizde kalmaz üçüncüyü de rabbim isteyenlere versin diyeVay tam dengeyi tutturmussun
Benimki en son gördüğümde burnu fındık olmuştu. Ailede fındık burun yokHee iyiiymiş durduk yere yemiyim bançok taylı maşallah ya bizimkilerde böyle mi şimdi
Benimki bize çekerse düdük necmi gibi olur dayısına çekerse deveŞimdi tosunluğu kalmadı bizimkinin normal kilosunda diye dert edinmiyorum ama zayıf uzun duruyor
Canım benim de rahim ağzı kısalığım var. Ama doktoruma sordum öyle şeyler için erken davranmaya gerek yok 33 34’ten sonra başlarsın dedi.Canım yorumun için teşekkür ederimplesanta previa yüzünden erken doğum riski var ya o yüzden benim 32 yi beklememem lazım :/ 25.haftamda kontrolüm var eğer o zamana kadar düzelmemişse başlayacağım ben eşyalara artık
Ayy yerim yaa maşallah. Ben göremedim kızınkini göstermedi ama inşallah abisininkine çekmiştir onunki de fındıkBenimki en son gördüğümde burnu fındık olmuştu. Ailede fındık burun yokumarım öyle kalır.
Ama 17. Haftasında burnu tombisti. 22.de gördümfındık olmuş
Hayırlısıyla doğsun baktım maddi manevi yetişebiliyoruz. Bende 2.yi düşüneceğim.Evet eşime de dedim benden bu kadar cinsiyeti ikiledik içimizde kalmaz üçüncüyü de rabbim isteyenlere versin diye
Benim boy 178 oğlum da uzun doktor buna da uzun olacak bacak boyu uzun sana çekmiş dediBenimki bize çekerse düdük necmi gibi olur dayısına çekerse deve
Doktor dedi dayisi uzunsa ihtimal yüksek
Yok canım pilates eğitmeni ile online çalışıyoruzCanım ya Eskişehi de civil, babymall ve e bebk var, bide espark ta bi iki yer var. Bebek malzemeleri için tavsiye edeceğin başka bi yer var mı ? Asarcıklıdaki yerler kıyafet için, yunusemre de mobilya için aklımda. Bide kıyafeti nasıl çözdün ? Gidip gidip lcw ye mahrum kalıyorum. Oğuz parktan bikaç şey aldım alternatif var mı ? Diğer markalarda hep büyük beden oluyor ama bu seferde yok omuz büyğk geliyor yok başka tarafı yamuluyor olmuyor bi türlü. Lcw nin de mağazalarında çeşit az hep tshirt falan var. İnternetten getirtiyorum mecburen.
Bel destekli iyi diye biliyorum. Markayı karar veremedim. Sling kullanabilir miyim onu da bilmiyorum. Kanguru alırım ama o çok lazım oluyor bence, uzun vadeli bişey ama galiba slingi bikaç ay kullanabiliyormuşuz en fazla doğru mu ? Ama lazımsa alınacak yapacak bişey yok. Bağlamalı alırım herhalde onu da halkalıya güvenemedim.
Pilatesi internetten mi bakıp yapıyorsun canım ?
Ben eepydir öyleyim, hatta bu ara düzeldi azıcık önceden 5 gibi falan otomatik uyanırdım. Şimdi 6 buçukta falan kalkıyorum çok şükür ama tembellik yapıyorum yarım saat kadar, sonra kalkıp işe gidiyorum. Ama geç yatıyorum biraz da yoksa dediğim gibi erkenden uyanıyorum
Canım ya niyeyse bazı bildirimler düşmedi mi noldu görmedim bu mesajını. Şimdi biz park yatak anne yanı istiyorduk, ama eşimle baktık bi mağazada, sallamalı olanların hepsinin altında bi ayak var, ister istemez gece yarısı hem alt komşuyu rahatsız eder hem bizi. Tıkır tıkır sinir bozucu gelebilir. Bide kumaşı hışrdıyormuş galiba. Öyle bakınırken ahşap mobilyaları gördük hem duruşu güzel, hem de sessiz. Eşimin ailesi hediye olarak alacaklar, bize marka model gönderin dediler, bi ara ona bakacağız, beşik aradan çıktı en azından. 2 yıl idare etsin sonra montesorri alırız muhtemelen. Bi tek şifonyer almayı düşünüyoruz. Letgo da uygun fiyatlı denk getirirsem o da aradan çıkacak. Uygun fiyata çok iyi şeyler var.
24 hafta erken ama ne olur olmaz hazırlamak lazım haklısın. Hastane çıkışı yazlık kışlık farketmez değil mi ? Her türlü uzun kollu alınacak zaten.
O da iyiymiş. Ama ben eşime bırakıyorum bazı şeyleri, o daha dikkatli olabiliyor. Bizim dğşünmemiz gereken çok şey var zaten bazı şeyleri de babaya bırakmak lazım veya ortak karar almak lazım bence. Tüm sorumluluğu yüklenip kendimizi germeyelim ayrıca zaten bu süreçte kafamız dolu. Eşim sağolsun araştırır ben de ona güvenirim. Sadece bazı şeylerde doğrudan kararı bana bırakıyor sen kullanacaksın sen daha iyi bilirsin diyor. Ama oda nemlendiricisi, ateşölçer beşik gibi bazı şeylerde ya ortağız ya o bakacak. Öyle rica ettim çünkü onlardan anlamam eşim daha iyi anlıyor.
Bebek bezi lajzm de bakalım ona da ne gerek var diyecek mi
Kız seninde ayarın olsun daha geçen gün yok fazlalık yok masraf deyip şimdi gidip dünyanın parasına bunu alman çok hoşşaka şaka yanlış anlama çok iyi yapmışsın. Süper bişey.
Canım ben 34 te riskim olmamasına rağmen erken doğum yüzünden hastaneye yattım ve eşim halletti bir çok şeyi o yüzden şimdi her şeyi önceden tamamlayacağım ama sen bilirsin tabiiCanım benim de rahim ağzı kısalığım var. Ama doktoruma sordum öyle şeyler için erken davranmaya gerek yok 33 34’ten sonra başlarsın dedi.
Evet zor biz de ikiye anca yeteriz. Ben de dediğin şeyler üzerine geliştirmek istiyorum. Ben çok kursa gittim çok sosyaldim inşallah onlar da severler de bir sürü kursa hidip kendilerini geliştirirler.Hayırlısıyla doğsun baktım maddi manevi yetişebiliyoruz. Bende 2.yi düşüneceğim.
Benim hayalim spor sanat yabancı dil üzerine tabi çocuk istemezse orası ayrı okuyup okumamasi beni ilgilendirmiyor çünkü okusanda iş yok
Bu 3 ü olsun ne stresi ne derdi olurMutlu çocuk mutlu anne demek .
Birde işte bunları yetebilecekmiyim.
Artık hayat zor.
Gebelik takibi, haftalar, dogum vs ile ilgili Youtube da Dr. Kaan Kocatepe ve esi Dr. Tulin Kocatepe var. Onlarin soru cevap yaptiklari videolarini seviyorum. Kaan hocanin bir de gebelikte her haftaya has kendi anlattigi ve soru almadigi videolari var. Gebelikte 25. hafta vs diye cikiyor.Bizde tataşon bi modeline bakmıştık pamuklu demişlerdi aynı modeldir sanırım. Lateks falan dedikleri naylonumsudur herhalde en sağlıklısı pamuktur diye düşündüm. Youtube da tavsiye edebileceğin doktorlar var mı canım ? Ben karışık izliyorum. Bi banu çiftçiydi galiba o nu harırlıyorum
Aman işte endişelendiriyor insanı bu bıdıklar
Canım kısmi çalışma ile analık izinlerini de araştır. Bieini işkur birini sgk veriyor. Faydası olur belki
Canım kullandığın kozmetiklerin isimlerini yazar mısın? Araştıracağım da şu ara bitek badem yağı ile gidiyorum artık bakayım kendime geç bile kaldım. Lierac alacağım olmafı gözü karartıp
Benim de tanıdığım çok hamile var. Coştuk memleket olarak
Bende bi sürü var. Multivitamin, mide ilacı, kan sulandırıcılar, d vitamini, kalsiyum, magnezyum, demir ilacı kullanqmadığım için demir takviyesi yüksek bi vitamin daha, aklımda kalanlar bunlar canım başka yok galiba. Bazısjnı dönüşümlü içiyorum.
O yaşlarda doğruyu yanlışı bilmemesi çok normal, çocuk neticede. Yaptığının kötü bişey olduğunun farkında değil. Annesi farketmeliydi ama bilemeyz. Umarım tez vakitte öğrenir doğruyu yanlışı.
MaşAllahBenim boy 178 oğlum da uzun doktor buna da uzun olacak bacak boyu uzun sana çekmiş dediuzun olmasını istiyorsan bol bol protein kalsiyum dayarsın bir de basketbola yazdırırsın etki eder canım. Ben de basketbol oynadım çok çocukluğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?