Valla sadece üst bacak kalçaya falan sürüyorum ama haklısın bana pek ürün dayanmıyorMaşAllah1.78
Sen bacak bio oil yağ yetmezben bu halimle süre süre bitiyorum benim bacak boyu uzun olsa yağ krem hiç dayanmaz
Benim erkek kardesimde tombik kısa birseydi ergenlikte sonra biri dalga geçmiş spora gitti havuza gitti basketbol senin boyda şimdi sporuda hiç bırakmadı çok önemli spor hayatta
ben de biodermaciyim ama inanin o bepantholler ozellikle tahris olmus ve asiri neme ihtiyaci olan ciltler icin muhtesem. ben de is cikisi alayim eczaneden iyi hatirlatma oldu :) kenarda dursun, yada hatta haftada 1-2 kere de onlari sureyim.İnanki şu bepantholleri alma dedim bioderma tüm vücuda sürülüyor ne bilim bitti demişim erkeklerde düz mantık olduğu için al anlamış al demedim oysaki bitti dedim
Güneş kremini kat'iyen güvenmem ama dediğin gibi vücut yağı felan online alırım sanırım
Evet o konuda haklısın. Benim doktorum bir garip zaten. İdareten eşya alın doğumdan sonra alışveriş yaparsınız dediCanım ben 34 te riskim olmamasına rağmen erken doğum yüzünden hastaneye yattım ve eşim halletti bir çok şeyi o yüzden şimdi her şeyi önceden tamamlayacağım ama sen bilirsin tabiiinsan kendi yapmak istiyor çünkü diye söyleyeyim dedim
Esasen şöyle eğer kendin gidip almak istiyorsan doğumdan sonra bebekle ilk zamanlar alamazsın online alabilirsin sadece o yüzden almaya başlamak mantıklı. Bir de ne sana kesin lazım ne değil ona bakarak alışveriş yapmak lazım yani bazı şeyler hiç ya da az kullanılıyor bazı şeyler de elin ayağın oluyor o yüzden sen doktora çok takılma ama yine de mantıklı alışveriş yap canımEvet o konuda haklısın. Benim doktorum bir garip zaten. İdareten eşya alın doğumdan sonra alışveriş yaparsınız dedi
Son zamanlarda Hepsiburada daha indirimli denk geliyor ama hangisi olursa haber ederim sende takibe al Trendyol ve HepsiburadaBu olandı ama dimi sarı natural olan diğerinde turuncu olanda soyucu bir özellik var onu dogum sonrası düşünüyorum
Dur o zaman onu alma diyimsen yorulma balım trendyoldanmi takip ediyorsun ben eczanede yok diye watsons aldiracaktim
Ay ne bilim hiç dogurmadim cjdjdjdjŞimdi hani normal gününde doğdu diyelim kilosu 3.500 diyelim 2 hafta önce doğarsa 3.300 civarimi olur
Bu pahalı stabil fiyatı 70/75 düşünce kapacagiz chxjdjdj
Ben gördüm genelleme yapmayım tanıdığım kişi adam kullanmayı çok seven kendisi hiç birşey beceremeyen gün sonunda da tüm alkışları alan bir kişiydi. Hayatta en nefret ettiğim insan türü yani. Ve kızım büyük ihtimalle akrep olacakevet kızları fena ama büyünce çok becerikli oluyorlar ben hiç paspal hiçbir şeyi başaramayan bir akrep burcu görmedim
Benim gördüklerim hep becerikli yaaBen gördüm genelleme yapmayım tanıdığım kişi adam kullanmayı çok seven kendisi hiç birşey beceremeyen gün sonunda da tüm alkışları alan bir kişiydi. Hayatta en nefret ettiğim insan türü yani. Ve kızım büyük ihtimalle akrep olacak
Evet olabilir canım.Benim 4 Kasım normalde doğum güzel kadınlar normal doğumla gelirse. Hadi erken oldu 2 hafta önce sezeryan diyelim Ekim ayı terazi olabilme ihtimali yüksek dimi
Valla ben Koç burcuyum yetenek deyince bence Koç'a pek kimse yaklaşamaz :) buradan diğer huyumuzu da çıkarım yapabilirsin kendini övmeBenim gördüklerim hep becerikli yaa
Doktoruna güveniyorsan kararı doktora bırak canım. Ben öyle yapacağım. Her doğum farklı diyorlar her bebek de farklı. Bebeğin kilosu, durumu, annenin sağlığı, suyu falan falan her şey farklı.Doktorum hemen Ekim sonu alırım dedi ben Kasım ilk haftasina kadar götürme taraftarıyım açıkçası.Hatta normal doğurmak istiyorum diye direticem sırf bu sebepten sanki öteki taraftan çocuğu yormaktan da korkuyorum kafam allak bullak
bende koç burcuyumValla ben Koç burcuyum yetenek deyince bence Koç'a pek kimse yaklaşamaz :) buradan diğer huyumuzu da çıkarım yapabilirsin kendini övme
Kesinlikle görerek almaya bayılıyorum. İnternetten alınca başkası almış gibi geliyor. Kendime bişey alırken öyle değildim bebek de öyle oldum, illa göreceğim dokunacağım içime sinecek öyle alacağımAynen canım o yüzden ben internetten alıyorum genelde hem yorumlamış da oluyorum ama gezip görüp almak da çok güzel
Bi doğsunlar da hele ısırırıx o burunlarıBenimki en son gördüğümde burnu fındık olmuştu. Ailede fındık burun yokumarım öyle kalır.
Ama 17. Haftasında burnu tombisti. 22.de gördümfındık olmuş
Selam canım plesentası aşağıda olan birkaç kişi var ben dahil ama yanlış hatırlamıyorsam henüz yukarı çıkan yok. İlk haber senden gelir umarım :)Kizlar selamlar. Plesantasi asagida olup yukarı çıkan var mi? Haftaya kontrolum var ozellikle not aldi dr bakalim 24.haftada durum ne olacak
Öyle ama doktorların zaman planlaması adına cocugu erken almalarına takigim ben sanki aralarında öyle anlaşmış gibi iki hafta kala hop alıyorlar yoksa doktorcuguma elbette güveniyorumDoktoruna güveniyorsan kararı doktora bırak canım. Ben öyle yapacağım. Her doğum farklı diyorlar her bebek de farklı. Bebeğin kilosu, durumu, annenin sağlığı, suyu falan falan her şey farklı.
O zaman çok geçlere bırakma canım hem ağırlaşacağız diye zor olacak hem de ansızın gelebiliyorlar hazırlıklı olalımKesinlikle görerek almaya bayılıyorum. İnternetten alınca başkası almış gibi geliyor. Kendime bişey alırken öyle değildim bebek de öyle oldum, illa göreceğim dokunacağım içime sinecek öyle alacağım
Süperbende koç burcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?