2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Valla sadece üst bacak kalçaya falan sürüyorum ama haklısın bana pek ürün dayanmıyor
Spor önemli gerçekten ben epey spor yaptım sadece yüzme ve paten içimde kaldı. Çocuklarım da isterse onları göndermeyi çok istiyorum

ben de biodermaciyim ama inanin o bepantholler ozellikle tahris olmus ve asiri neme ihtiyaci olan ciltler icin muhtesem. ben de is cikisi alayim eczaneden iyi hatirlatma oldu :) kenarda dursun, yada hatta haftada 1-2 kere de onlari sureyim.

Evet o konuda haklısın. Benim doktorum bir garip zaten. İdareten eşya alın doğumdan sonra alışveriş yaparsınız dedi

Evet o konuda haklısın. Benim doktorum bir garip zaten. İdareten eşya alın doğumdan sonra alışveriş yaparsınız dedi
Esasen şöyle eğer kendin gidip almak istiyorsan doğumdan sonra bebekle ilk zamanlar alamazsın online alabilirsin sadece o yüzden almaya başlamak mantıklı. Bir de ne sana kesin lazım ne değil ona bakarak alışveriş yapmak lazım yani bazı şeyler hiç ya da az kullanılıyor bazı şeyler de elin ayağın oluyor o yüzden sen doktora çok takılma ama yine de mantıklı alışveriş yap canım

Son zamanlarda Hepsiburada daha indirimli denk geliyor ama hangisi olursa haber ederim sende takibe al Trendyol ve Hepsiburada

evet kızları fena ama büyünce çok becerikli oluyorlar ben hiç paspal hiçbir şeyi başaramayan bir akrep burcu görmedim
Ben gördüm genelleme yapmayım tanıdığım kişi adam kullanmayı çok seven kendisi hiç birşey beceremeyen gün sonunda da tüm alkışları alan bir kişiydi. Hayatta en nefret ettiğim insan türü yani. Ve kızım büyük ihtimalle akrep olacak

Benim gördüklerim hep becerikli yaa

Doktoruna güveniyorsan kararı doktora bırak canım. Ben öyle yapacağım. Her doğum farklı diyorlar her bebek de farklı. Bebeğin kilosu, durumu, annenin sağlığı, suyu falan falan her şey farklı.

Aynen canım o yüzden ben internetten alıyorum genelde hem yorumlamış da oluyorum ama gezip görüp almak da çok güzel
Kesinlikle görerek almaya bayılıyorum. İnternetten alınca başkası almış gibi geliyor. Kendime bişey alırken öyle değildim bebek de öyle oldum, illa göreceğim dokunacağım içime sinecek öyle alacağım

Kizlar selamlar. Plesantasi asagida olup yukarı çıkan var mi? Haftaya kontrolum var ozellikle not aldi dr bakalim 24.haftada durum ne olacak
Selam canım plesentası aşağıda olan birkaç kişi var ben dahil ama yanlış hatırlamıyorsam henüz yukarı çıkan yok. İlk haber senden gelir umarım :)

Doktoruna güveniyorsan kararı doktora bırak canım. Ben öyle yapacağım. Her doğum farklı diyorlar her bebek de farklı. Bebeğin kilosu, durumu, annenin sağlığı, suyu falan falan her şey farklı.
Öyle ama doktorların zaman planlaması adına cocugu erken almalarına takigim ben sanki aralarında öyle anlaşmış gibi iki hafta kala hop alıyorlar yoksa doktorcuguma elbette güveniyorum

O zaman çok geçlere bırakma canım hem ağırlaşacağız diye zor olacak hem de ansızın gelebiliyorlar hazırlıklı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…