Yapıyorum zaten. Doktorun ekonomiden haberi yok sanırımEsasen şöyle eğer kendin gidip almak istiyorsan doğumdan sonra bebekle ilk zamanlar alamazsın online alabilirsin sadece o yüzden almaya başlamak mantıklı. Bir de ne sana kesin lazım ne değil ona bakarak alışveriş yapmak lazım yani bazı şeyler hiç ya da az kullanılıyor bazı şeyler de elin ayağın oluyor o yüzden sen doktora çok takılma ama yine de mantıklı alışveriş yap canım
Öyle ama doktorların zaman planlaması adına cocugu erken almalarına takigim ben sanki aralarında öyle anlaşmış gibi iki hafta kala hop alıyorlar yoksa doktorcuguma elbette güveniyorum
Eli öpülesi bir doktormus.Eğer çocuk gelişimini tamamladıysa, dışarıda olması onun içinde anne içinde daha iyiymiş. Arkadaşım da günü dolsun diye ısrarcıydı doktoru bu şekilde örneklerle anlatmıştı ona, doğabilecek komplikasyonları ama dediğim gibi gelişimi tamamsa
Dün Bülent Kars hocayı tavsiye ettiler. Ancak kendisi tıp merkezinde çalışıyor. Doğum sırasında normal hastane ile tıp merkezi arasındaki olanak farkı çok olur mu? Bu konulara çok yabancıyım. Lütfen yardımcı olun.Hanımlar ben hala kadın doğum uzmanı bulamadım kendime. İstanbul'a yeni taşındık. Tuzla civarında doktor arıyorum ama Pendik, Gebze ve Maltepe de olur. Detaylıyı saymazsam uzun zamandır kontrole gidemedim. Bugün devlete gittim kan değerlerim için karaciğer enzimlerim yükselmiş, biran önce doktor bulup sormam lazım. Yardımcı olabilir misiniz?
Şebnem Musayeva ya da Eray Çalışkan hakkında bilgisi olan var mı?
Ben sleepy naturalin yeşil krem paletli olanını kullanıyorum. Havlu kalitesi çok iyi ve kalın diğerleri ince diye daha fazla kullanmam gerekiyor bunda tek yaprak yetiyor öneririmKızlar bez ve ıslak mendil alacağım ama stok yapmayı pek düşünmüyorum bebiş neyi sever neyi sevmez emin olamadığım için. Başlangıç olarak sleepy bionatural bez ile sleepy ecologic ıslak mendili düşündüm. bir yorumda ecologic ıslak mendilin waterwipes ile çok benzer olduğunu okudum. Waterwipes da sleepynin tam iki katı. Ne yapsam bilemedim.
Ay ben biraz saglikla ilgili evhamli biriyim azcik biyerim agrisa en kotuye yorumluyorum.Insan bilemiyo iste hamilelikten mi gecici bisey mi degil mi. Allah sana da kolaylik versn canim:))Ben ev isine de biraz fazla yoruyorum kendimi sanirimBirde 15-30 dk dışarıda yürümek iyi geliyor asansör yerinede 1 kat yada 2 kat çık öyle asansöre bin bacaklar açılıyor. Mümkün oldukça dik karşıya bakarak yürü postur bozukluğu ve bebek ağırlığı da yüklenince kemikler napsin işte eğilip büzülüyoruz
Hayırlısıyla son aya kırık çıkık olmadan gelseydik. Çünkü ben dikte duramıyorum. Sırtım ağrıyor.
O zaman sleepy yi öne çekeyim. :) Teşekkür ederim.Ben sleepy naturalin yeşil krem paletli olanını kullanıyorum. Havlu kalitesi çok iyi ve kalın diğerleri ince diye daha fazla kullanmam gerekiyor bunda tek yaprak yetiyor öneririm
Karnımızda da böylelerse dur durak bilmeyen tekmelerin sebebi belli olduKızlar ya link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama sabah çok tatlı bişey izledim takip ettiğim bi sayfa değil reklam amaçlı paylaşmıyorım hemen beliriyeyim de ban falan yemeyeyim yasaksa
Beklemedeyiz en güzel fiyataa kapacagiz en son gördüğüm indirim oralardaydi geçtiğimiz haftalarda
El için iyi bepanthol ben kremim yok diye duş sonrası alt bacağımada sürüyordum kuzu nemlendirmesi iyi gün içinde nemli kalıyor üstünde el yüz için diyor ama vücut içinde ideal çok küçük olduğu için o attığım bioderma yağ ve krem daha iyi .Kremi daha önce kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum ama duş yağı mükemmel ötesi. Duş sonrası peeling yapmasan bile vücudun pul pul olmuyor. Kremini ise duştan sonra vücut islakkken deneyeceğim vücut çekecekmi yoksa kalıp gibimi duracak öyle olumlu olumsuz yorumumu söylerim. Eğer cekerse o kadar yağ almayada gerek kalmaz vücut nemli kalırsa gerilse bile kaşılanmaz çatlak oluşmaz. Nem önemliben de biodermaciyim ama inanin o bepantholler ozellikle tahris olmus ve asiri neme ihtiyaci olan ciltler icin muhtesem. ben de is cikisi alayim eczaneden iyi hatirlatma oldu :) kenarda dursun, yada hatta haftada 1-2 kere de onlari sureyim.
Sen bu bioderma duş yağı da al pişman olmayacaksin.Beklemedeyiz en güzel fiyataa kapacagiz en son gördüğüm indirim oralardaydi geçtiğimiz haftalarda
Islak mendil stoklamaktan korkmamani tavsiye ederim bir yıla kadar hiç birşey olmuyor onların deposunda bekleyeceğine sende beklesin. Ecologic kullanan herkes memnun gerçekten ben sleepy bez ve ıslak mendil stokladim zaten ilk bir kaç ay pamuk ve su giderim diye düşünüyorm ama dışarıda tabiki ıslak mendil yardımı alacağım.Bence waterwipese iki katı vemektense ecologic ile baslayabilirsinKızlar bez ve ıslak mendil alacağım ama stok yapmayı pek düşünmüyorum bebiş neyi sever neyi sevmez emin olamadığım için. Başlangıç olarak sleepy bionatural bez ile sleepy ecologic ıslak mendili düşündüm. bir yorumda ecologic ıslak mendilin waterwipes ile çok benzer olduğunu okudum. Waterwipes da sleepynin tam iki katı. Ne yapsam bilemedim.
Alacağım ay başı alışverişime ekledim bacimsu birbirimize destek için en çokta çatlamamak için buradayizzzSen bu bioderma duş yağı da al pişman olmayacaksin.
Denedim 1 hafta tembellik yaptım.Yinede ağrıdı. Normal bel ağrısı gibi değil yada pöç batmasi diyorlar ya belin ortasında bir kemik öylede değil.Bildigin sağ kalçanın üst bölgesinin içinde iğne batmasi gibi bir ağrıAy ben biraz saglikla ilgili evhamli biriyim azcik biyerim agrisa en kotuye yorumluyorum.Insan bilemiyo iste hamilelikten mi gecici bisey mi degil mi. Allah sana da kolaylik versn canim:))Ben ev isine de biraz fazla yoruyorum kendimi sanirim
Senden öğrendik sanırım ıslak mendili ters çevirip katinca kurumuyormuyduIslak mendil stoklamaktan korkmamani tavsiye ederim bir yıla kadar hiç birşey olmuyor onların deposunda bekleyeceğine sende beklesin. Ecologic kullanan herkes memnun gerçekten ben sleepy bez ve ıslak mendil stokladim zaten ilk bir kaç ay pamuk ve su giderim diye düşünüyorm ama dışarıda tabiki ıslak mendil yardımı alacağım.Bence waterwipese iki katı vemektense ecologic ile baslayabilirsin
Hastane bakanlığa yalan söyledi,o tür hastalara hep randevu verdik demişler,en son doktorla özel olarak konuşulacaktı ve malesef oda aynı şeyi söylemiş ve olmadı randevu... Bende sinirlendim İzmir hastanelerine baktım,yarına tepecik hastanesine perinatoloji bölümünden randevu buldum, alırken notta düştüm detaylı ultrason için 23 haftalık hamileyim diye, inşallah orda bir problem çıkmaz hiçbilmediğim bir yere gidiyorum doktor umarım iyidir,hastane hakkında bilgisi olan yazabilirmi acaba
Cidden bu kadar bakıma son ayda bile olmasa hani doğum sonrası vücut bir şok etkisi yaşıyor ya bir süre bu bakıma devam etmeliymişiz bebekten nasıl olur bilemedim hele benim sezeryan olursa iltihap kapmamak için poşetlenir duşa girerimAlacağım ay başı alışverişime ekledim bacimsu birbirimize destek için en çokta çatlamamak için buradayizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?