2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Nasıl anladılar canim

Neye baktilar
Bugün devlette detaylı ultrason vardı gittim bebek çok hareketli olmadığı için inceleyemedi . Bende özelde ki doktoruma gittim orda daha hareketliydi eşimde az önce bu kadar haraket etmiyordu dedi o da d dimere bakalım dedi yüksek çıktı canım

İstediğimizi ameliyathanede biz belirleyebiliyormuyuz acaba yada nöbetçi olanmi giriyorki
Sen hastaneye bildiriyormussun istediğin doktorla konuşuyormuşsn giriyormuş ben şuan gittiğim hastanede bulursam iyi bir doktor kesinlikle bunu değerlendirecegim

Senin doktorda eli öpülesi tespit gibi tespit yapmış. Helal olsun hep böyle doktorlar varolsun.
Bende gidince sorim hiç dikkat etmedim ekranda azmı cokmu hareketli

Benim bildiğim daha önceden tespit edilmiyormu bu olay .
Niye şimdi başlattı
Daha önce fıldır fıldırdı canım. Plesenta ön duvar olduğu için hareketler çok net değil diye düşündüm ben onu söyledim onda değildir bir kontrol edelim dedi öyle çıktı ortaya

Sen hastaneye bildiriyormussun istediğin doktorla konuşuyormuşsn giriyormuş ben şuan gittiğim hastanede bulursam iyi bir doktor kesinlikle bunu değerlendirecegim
Teşekkür ederim kuzum 3 tane bulmuştum doğum yapacağım hastahanede. Aralarından eleme yapim bari bunda şansım yaver gitsin benim zamanimida başka hastahaneye gider

Daha önce fıldır fıldırdı canım. Plesenta ön duvar olduğu için hareketler çok net değil diye düşündüm ben onu söyledim onda değildir bir kontrol edelim dedi öyle çıktı ortaya
Tespit gibi tespit cidden .
Neyse yavrum doktorun iyi birisi .Sen aksatma igneni arkanı yasla bu doktora.
Gerisi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın

Senin doktorda eli öpülesi tespit gibi tespit yapmış. Helal olsun hep böyle doktorlar varolsun.
Bende gidince sorim hiç dikkat etmedim ekranda azmı cokmu hareketli
Evet canım doktorum çok dikkatli. Yaşadığımız yerde en pimpirikli doktor diye konuşuluyor ama çok dikkatli sağ olsun .2 ay kadar önce kanımda mikrop gördü penisilin yazdı . Sağlık ocağında ki doktor doktorunuz çok iyi bırakmayın genelde doktorlar bunu çok önemsemez bebek sakat veya yarık dudak doğabilir demişti

MaşAllah bebeğe

Kalamar midye yasak dip olduğu için kuzum benim doktor bana böyle dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…