biz biraz cinsiyetten yırtarız gibi geliyor ama bakacağızBizimkiler bize yapar zaten akrep bebeleri
Ya ya bu nasıl tatlılık maşAllahAyy Allah'ım bu hallerini de görecek miyiz
Benim minişim de burda dün çekildi
Bizim oğlanlar cimcikler ihida gör elimizi kıvırır akrep kıskanç ya bizi başkasından kiskandiginda issirir vahşi tosbagalarbiz biraz cinsiyetten yırtarız gibi geliyor ama bakacağız
ben evde 2 akreple yaşayacağım için sağdan soldan akrep ısırığı alacağım diye tahmin ediyorumBizim oğlanlar cimcikler ihida gör elimizi kıvırır akrep kıskanç ya bizi başkasından kiskandiginda issirir vahşi tosbagalar
Sağlıkla doğursaydık bi . Ne zormuşkan sulandırıcılar genelde doğuma kadar kullanılıyor hala iğne vurup coraspirin içiyorumTalihsizlik olayında beni geçemezsin bence
Benim eş kişisi başak burcu bizi zaptedemez ben kova akrepte ozgurlugune düşkünben evde 2 akreple yaşayacağım için sağdan soldan akrep ısırığı alacağım diye tahmin ediyorum
Bugün devlette detaylı ultrason vardı gittim bebek çok hareketli olmadığı için inceleyemedi . Bende özelde ki doktoruma gittim orda daha hareketliydi eşimde az önce bu kadar haraket etmiyordu dedi o da d dimere bakalım dedi yüksek çıktı canımNasıl anladılar canim
Neye baktilar
Benim bildiğim daha önceden tespit edilmiyormu bu olay .Sağlıkla doğursaydık bi . Ne zormuşnormal doğuma engel mi peki
Sen hastaneye bildiriyormussun istediğin doktorla konuşuyormuşsn giriyormuş ben şuan gittiğim hastanede bulursam iyi bir doktor kesinlikle bunu değerlendirecegimİstediğimizi ameliyathanede biz belirleyebiliyormuyuz acaba yada nöbetçi olanmi giriyorki
günah adama beBenim eş kişisi başak burcu bizi zaptedemez ben kova akrepte ozgurlugune düşkünkendini kollasin artık
Senin doktorda eli öpülesi tespit gibi tespit yapmış. Helal olsun hep böyle doktorlar varolsun.Bugün devlette detaylı ultrason vardı gittim bebek çok hareketli olmadığı için inceleyemedi . Bende özelde ki doktoruma gittim orda daha hareketliydi eşimde az önce bu kadar haraket etmiyordu dedi o da d dimere bakalım dedi yüksek çıktı canım
Daha önce fıldır fıldırdı canım. Plesenta ön duvar olduğu için hareketler çok net değil diye düşündüm ben onu söyledim onda değildir bir kontrol edelim dedi öyle çıktı ortayaBenim bildiğim daha önceden tespit edilmiyormu bu olay .
Niye şimdi başlattı
Teşekkür ederim kuzum 3 tane bulmuştum doğum yapacağım hastahanede. Aralarından eleme yapim bari bunda şansım yaver gitsinSen hastaneye bildiriyormussun istediğin doktorla konuşuyormuşsn giriyormuş ben şuan gittiğim hastanede bulursam iyi bir doktor kesinlikle bunu değerlendirecegim
Tespit gibi tespit cidden .Daha önce fıldır fıldırdı canım. Plesenta ön duvar olduğu için hareketler çok net değil diye düşündüm ben onu söyledim onda değildir bir kontrol edelim dedi öyle çıktı ortaya
Evet canım doktorum çok dikkatli. Yaşadığımız yerde en pimpirikli doktor diye konuşuluyor ama çok dikkatli sağ olsun .2 ay kadar önce kanımda mikrop gördü penisilin yazdı . Sağlık ocağında ki doktor doktorunuz çok iyi bırakmayın genelde doktorlar bunu çok önemsemez bebek sakat veya yarık dudak doğabilir demiştiSenin doktorda eli öpülesi tespit gibi tespit yapmış. Helal olsun hep böyle doktorlar varolsun.
Bende gidince sorim hiç dikkat etmedim ekranda azmı cokmu hareketli
Deme öyle be ya çekme kendine olumsuzu sendeTeşekkür ederim kuzum 3 tane bulmuştum doğum yapacağım hastahanede. Aralarından eleme yapim bari bunda şansım yaver gitsinbenim zamanimida başka hastahaneye gider
MaşAllah bebeğekızlar selam bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür her şey yolunda.
Haftasonu eşimle bir ada kaçamağı yapacağız ama sorum şu balık ürünlerinden yememem gereken bir şey var mı? Örneğin kalamar çok severim ama zarar lımı değil mi fikri olan var mı?
İlaç yazdı canımİğne mi yazdilar ilaç mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?