Benim açlık şekeri 65 çıkıyor düşük hiçbirşey anlamadım ya.3 ağustosta gidip yaptıracağım kuzu 5 inde doktora göstercem bakalım benim açlık şekeri sınırdaydı birde şeker çıkarsa bittim
90 çıktı benim geçen ay yaptırdığımdaBenim açlık şekeri 65 çıkıyor düşük hiçbirşey anlamadım ya.
Hele tansiyon orada yüksek çıkıyor eve geliyorum 2 sabah ölçtüm 9 a 6 düşük çıkıyor.
Doktor fobimmi var acaba
Bende 2 3 doktor değiştirdim
Amin inşallah canım sağ olsun çok ilgili doktor hanımÇok geçmiş olsun erken teşhis hayat kurtarır derler ya ne kadar doğru birşey pıhtılaşma bebek ve anne için gerçekten çok zararlı doktorun cidden çok iyiymis kuuzm Allah razı olsun ondan
Zeytinyağı badem yağı ve kakao yağı birleşince de harika etki yaratıyor diye duydum ama uswngec olduğum için bio oil aldimdjdjjdS Sntr
Benim bakım işi 3 hafta sonraya kaldı denek faresi gibi deneyimleyip yazarım 3 hafta içinde çatlamazsam şanslıgillerdenim yağ bilene almam zeytinyağı sürerim
Eş kişisi bio oilden cesaret aldı aşkım çok pahalı dedi 3 haftada müddet verdim .
Hayırlısıyla doğurim işime devam edim bir çay bile ısmarlamayacagım ıhi buraya yazıyorum. Oğlumla yerim içerim
Hele bir çatlim o çatlak bakımı parasınıda ona ödeteceğim daha çok borçlu çıkacak haberi yok
Evet doğru benimki üstünü hele de ayaklarını asla örttürmüyor. Onun odası da diğer odalardan bir iki derece daha soğuk daha uzun uyuyor bu sayede sıcağa gelemiyor pek beyefendierkek bebitolar sıcak sevmez diye duymuştum bide doğruluk payı var mı asla bilmiyorumm
Karantina bile rapor yerine geçmiyor ki canim bana çalışıyorsan rapor yazdır dediler sağlık bakanlığından arayıp, artik pozitifim deyip evde oturmak bile raporla. O yüzden hic sanmıyorum covid izni veya herhangi bir önlem alınacağını belki doğum zamanlarimizda bi tedbir gelir o da bizim için çok geç olur zaten herkes kendini korumaya baksın benim bi haftam doldu tekrar test verdim hala pozitif biz geçirdik karantina bitti iyilestik diyene de inanmayin bir gün iyiysem ertesi gün kötüyüm halaKızlar ya covid rakamları yükselmiş ya hamilelere covid izni yine gelir mi sizce ? 24. Hafta ile 32. Hafta arası idari izin vardı 2 ay kadar önce iptal oldu o izinler. Covid den korkuyorum ya her taraf aksıran tıksıran insan dolu. Aşı da bulaşıcılığı önlemiyor sadece hafif geçiriyorsun diyorlar. E ben hamileyim ilaç zaten kullanamam, ya ağır olursa diye endişelerim var. Kan sulandırıcı kullanıyorum zaten, doktorum kan sulandırıcı vermeden önce özel kan testi yaotırdı, genlere baktı öyle riskli grupta olduğum için kan sulandırıcı vermişti. covid olursan ağır geçirme ihtimalin var demişti sonuçlara baktığında
Odem olma ihtimali yuksek. inanilmaz kilo farki yapiyor. hafif tuzlu birsey yediyseniz yada soda vs biraz sodyumu yuksekse hemen su toplar. Bol yesil yaprakli gidalar ve bol bol su, atarsiniz hemen.Şuan 6. Aya girdik . 5 hafta içinde almışım 4 kiloyu
Kuzu yüksek çıksa bile şeker testinde normal cikabiliyormus çok farklı işte.90 çıktı benim geçen ay yaptırdığımdaolabilir stres oluyorsundur
zzaten ben bunu bildiğim için ekstra dikkat ediyorum o yüzden arttıkk tüm güzellikler bizi bulsun hak ediyoruzKuzu yüksek çıksa bile şeker testinde normal cikabiliyormus çok farklı işte.
Cikarsada onuda stres yapma diyeti var hatta şekerin normale dönünce o diyet bile kalkıyor herkesin bünyesi farklı işte.
Ama bizde çıkmayacak öyle umuyorum evrene yolluyorum
Sende onun yüzüne bakmaBende 2 3 doktor değiştirdimbu içlerinde en ilgili olanı hele devlette ki yüzüme bakmıyor
Aslında onlar tek tek daha pahalı olsun kız müstahak bu adamlara intikamim çok acı olacakZeytinyağı badem yağı ve kakao yağı birleşince de harika etki yaratıyor diye duydum ama uswngec olduğum için bio oil aldimdjdjjd
Beni en çok heyecanlandıran olan nst bayılırım sanırım dit dit dit diye ses çıkarıyorzzaten ben bunu bildiğim için ekstra dikkat ediyorum o yüzden arttıkk tüm güzellikler bizi bulsun hak ediyoruz
Bio oilin kokusu nasıl happcim? Kuzenim balık yağı gibi kokuyor dedi almadım o yüzdenS Sntr
Benim bakım işi 3 hafta sonraya kaldı denek faresi gibi deneyimleyip yazarım 3 hafta içinde çatlamazsam şanslıgillerdenim yağ bilene almam zeytinyağı sürerim
Eş kişisi bio oilden cesaret aldı aşkım çok pahalı dedi 3 haftada müddet verdim .
Hayırlısıyla doğurim işime devam edim bir çay bile ısmarlamayacagım ıhi buraya yazıyorum. Oğlumla yerim içerim
Hele bir çatlim o çatlak bakımı parasınıda ona ödeteceğim daha çok borçlu çıkacak haberi yok
Teşekkür ederim canım Yeşilliği arttırımOdem olma ihtimali yuksek. inanilmaz kilo farki yapiyor. hafif tuzlu birsey yediyseniz yada soda vs biraz sodyumu yuksekse hemen su toplar. Bol yesil yaprakli gidalar ve bol bol su, atarsiniz hemen.
kaynım vurulduğunda fenalaşmıştım nst bağlamışlardı o kadar yavaş ki canım sıkıldı beklerkenBeni en çok heyecanlandıran olan nst bayılırım sanırım dit dit dit diye ses çıkarıyor
Doktor bu süreçte en önemlisi zaten ne kaldı doğuma daha doktor değiştirmeyelim benceSende onun yüzüne bakma
Benimde 3.
4.cuye gücüm yok şirin baba gibi ama agresif ilk ikisi kadindi ilkini çok sevmiştim
Halada ilk doktorum aklımda fakat 2li taramada ufak bir sorun yaşadık o yüzden bırakmak zorunda kaldım haftam geçmek üzereydi onun suçuda değil hastahane sistemi suçu birde 2 sezeryani vardı o gün hastada kabul edemiyordu çok kabus gibi bir gündü
Kuzu alan olmadiki kullanim o kokuya bilene hasret kalacsgim sanırımBio oilin kokusu nasıl happcim? Kuzenim balık yağı gibi kokuyor dedi almadım o yüzden
Şimdi kuzu d imer dediğin kafama takıldı doktora bende derim bizimki ters ahanda tosun gibi der yapmazda nasıl zekice bir plan yapıp o testi yaptirabilirim acabaDoktor bu süreçte en önemlisi zaten ne kaldı doğuma daha doktor değiştirmeyelim bence
Birde bir sürü alet takiyorlarmis odasida ayrı darlandim hakaynım vurulduğunda fenalaşmıştım nst bağlamışlardı o kadar yavaş ki canım sıkıldı beklerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?