2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
3 ağustosta gidip yaptıracağım kuzu 5 inde doktora göstercem bakalım benim açlık şekeri sınırdaydı birde şeker çıkarsa bittim
Benim açlık şekeri 65 çıkıyor düşük hiçbirşey anlamadım ya.
Hele tansiyon orada yüksek çıkıyor eve geliyorum 2 sabah ölçtüm 9 a 6 düşük çıkıyor.

Doktor fobimmi var acaba

Çok geçmiş olsun erken teşhis hayat kurtarır derler ya ne kadar doğru birşey pıhtılaşma bebek ve anne için gerçekten çok zararlı doktorun cidden çok iyiymis kuuzm Allah razı olsun ondan
Amin inşallah canım sağ olsun çok ilgili doktor hanım sağlıkla doguralim inşallah

Zeytinyağı badem yağı ve kakao yağı birleşince de harika etki yaratıyor diye duydum ama uswngec olduğum için bio oil aldimdjdjjd

Karantina bile rapor yerine geçmiyor ki canim bana çalışıyorsan rapor yazdır dediler sağlık bakanlığından arayıp, artik pozitifim deyip evde oturmak bile raporla. O yüzden hic sanmıyorum covid izni veya herhangi bir önlem alınacağını belki doğum zamanlarimizda bi tedbir gelir o da bizim için çok geç olur zaten herkes kendini korumaya baksın benim bi haftam doldu tekrar test verdim hala pozitif biz geçirdik karantina bitti iyilestik diyene de inanmayin bir gün iyiysem ertesi gün kötüyüm hala

90 çıktı benim geçen ay yaptırdığımda olabilir stres oluyorsundur
Kuzu yüksek çıksa bile şeker testinde normal cikabiliyormus çok farklı işte.
Cikarsada onuda stres yapma diyeti var hatta şekerin normale dönünce o diyet bile kalkıyor herkesin bünyesi farklı işte.
Ama bizde çıkmayacak öyle umuyorum evrene yolluyorum

zzaten ben bunu bildiğim için ekstra dikkat ediyorum o yüzden arttıkk tüm güzellikler bizi bulsun hak ediyoruz

Bende 2 3 doktor değiştirdim bu içlerinde en ilgili olanı hele devlette ki yüzüme bakmıyor
Sende onun yüzüne bakma
Benimde 3.
4.cuye gücüm yok şirin baba gibi ama agresif ilk ikisi kadindi ilkini çok sevmiştim
Halada ilk doktorum aklımda fakat 2li taramada ufak bir sorun yaşadık o yüzden bırakmak zorunda kaldım haftam geçmek üzereydi onun suçuda değil hastahane sistemi suçu birde 2 sezeryani vardı o gün hastada kabul edemiyordu çok kabus gibi bir gündü

Zeytinyağı badem yağı ve kakao yağı birleşince de harika etki yaratıyor diye duydum ama uswngec olduğum için bio oil aldimdjdjjd
Aslında onlar tek tek daha pahalı olsun kız müstahak bu adamlara intikamim çok acı olacak

Bio oilin kokusu nasıl happcim? Kuzenim balık yağı gibi kokuyor dedi almadım o yüzden

Doktor bu süreçte en önemlisi zaten ne kaldı doğuma daha doktor değiştirmeyelim bence

Bio oilin kokusu nasıl happcim? Kuzenim balık yağı gibi kokuyor dedi almadım o yüzden
Kuzu alan olmadiki kullanim o kokuya bilene hasret kalacsgim sanırım bende yorumlarda Çörekotu yağı gibi koktuğunu yazmışlardı .Bir tane yağım olsunda varsın pis koksun
3 hafta sonra catlamazsam elime geçerse yazarım kuzu sana

Doktor bu süreçte en önemlisi zaten ne kaldı doğuma daha doktor değiştirmeyelim bence
Şimdi kuzu d imer dediğin kafama takıldı doktora bende derim bizimki ters ahanda tosun gibi der yapmazda nasıl zekice bir plan yapıp o testi yaptirabilirim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…