2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Can Canım sağol, bizim şehir soğuk ama dengesiz aynı zamanda malum bide kasım ayı belirsizliğin zirve olduğu ay ekimle birlikte. Bencede ortadan açılanlar daha mantıklı. Yalnız kolsuz kış aylarında kullanılır mı çok ? Kat kat giydirirswk rahatsız olur mu bebişlerimiz? Yoksa diyorum tulum daha mı çok alsak, kolları bacakları sıcacık olur yada uzun kollu çıtçıtlı body daha mı çok olmalı? O zamanda bacakları çıplak kalacak. Kolları bacakları çıplak kalırsa üşümez mi ? Bizim şehir yüzünden ne alsam kararsız kalıyorum. En iyisi uzun kollu çıtçıtlılardan çok alıp diğerlerinden az almak. 3-6,ay,arası ağırlıklı alacağım. Hastane çıkışında 10 lu olanı kimisi gereksiz buluyor bilemedim. Alırsam bir onlu bir beşli alırım gibi duruyor. Zaten diğer kıyafetleri de olacak tulumlar falan yeter herhalde. Her seferinde battaniyeye gerek yok bence, 2 battaniye olsa yeter gibi .
Bu arada o hastane çjkışları ne artmış öyle

Şehire ve evin ısısına bağlı ben Eskişehirdeyim ve buranın soğuğunu bilen bilir ama evim sıcak oluyor bu yüzden evde çok giydirmiyorum ama ev serinse bacaklarına da iki kat giydirmek gerek tabii hele de dışarı çıkarken ben kilotlu çorapsız çıkarmazdım hiç bacakları üşümesin diye. Ben kısa ve kolsuzları atlet niyetine kullandım kışın hep. Uzun kollu bodynin altına bile giydirdiğim oldu. Evet fiyatlar çok arttı ben bunda bir isimli almayı düşünüyorum ama kaçlı alayım karar veremedim. Açıkçası biz de 2 polar 5 battaniye var ve hepsini kullanıyoruz hala çünkü her an yıkamıyor ya da aynı renk alırsan renk beklemen gerekmeyecğin için daha sık yıkarsan iki yeter. Fakat ben yine alacağım bir iki tane battaniye iki çocuk var ve anca yeter bize

bilemedim ki yaşayıp görcez artıkım
Bizim şehir hem soğuk hem havası belirsiz canım gece gündüz şimdi bile çok farklı. Sabah bikaç kişi ile konuştum akşamalrı serin oluyor diyor herkes. Kasım ayında da hiç belli olmaz bazen kombiyi açmıyoruz bazen sonuna kadar açıyoruz. Bebek olunca zaten hiç kapanmayacak kombi. Sorun değil alınır artık hepsinden beşer altışar alırız artık.

Doğru sehırden sehıre fark eder

ben çıtçıtlı body tulum (çoraplı) şapka eldiven bu şekilde giydirmeyi düşünüyorum ekstra içine birdaha pijama giydirmem diye düşünüyorum
Benim oğlum kış bebeğiydi, evin içini asla çok çok sıcak yapmadım hala sevmez sıcağı Uzun kollu çıtçıtlı body ve alta da pijama giydirip üstüne o şekilde ayaklı tulumunu giydiriyordum. Doktorumuz kendi giydiğinden bir kat fazla diyordu böylece 2 kat giymiş oluyordu. Tulumlarımız da zaten hep kalın olmayan pamuk tulumlardı. Ben oğlumda ayak kısmı açık 3 aydan sonra filan giydirdim, ilk aylar çorap sürekli çıkar üşür diye tulumları hep ayaklı aldım

benimkilerde ayaklı iç body uzun kollu alırsak sorun çözülür gib,

Bende Eskişehirdeyim canım, evim şükğr ısınıyor ama alttakiler kombiyi yakmıyor o zaman yerler soğuk oluyor. Yere yatırırsam oynasın diye, o zaman kalın battaniyeler örterim artık. Uzun kollu kısa kollu hepsinden alayım ben. 2 battaniyeyi hastaneye götürmek için düşünüyorum, evde battaniyesi olur daha. Wellsoft olanlardan alacağız bide bu resimdekine benzer var babymall da gördük içi de yünlü gibi hatta kalınca çok güzel, ondan almak istiyorum. En son 300 üstüydü fiyatı bakalım ne kadar olmuştur ondan alayım diyorum. Evde de örgü olanlar var. Müslin alacağım bikaç tane. Yeter herhalde.

Ödem de olabilir bir kısmı kuzum artık kilolarimiz artmaya başladı tabi ama bu kadar çok almamissindir ya neyse ki daha evvelki kilona 2,5 kg eklenmiş yalnızca
Evet canım olabilir o aklıma gelmemişti. Normal sanırım ilk başta çok verdim

Bizimkiler bize der ağlamanız bitince beni dinlemeye gelin diye folik asit bebeleri geliyor
yaaa çok severek takip ettiğim bir ebe var bu videoyu paylaşıp böyle yaparsanız ağladığında yanında değilim hissi veririsiniz asla yapmayın yazmışşş bunu okuyana kadar mantıklı gelmişti video

Kanda pıhtılaşma çıktı bu ara tüm talihsizlikler beni buluyor sanırım . Ecopirin yazdı doktor. Düzelir mi doğuma kadar kullanmak gerek mi ?

Kanda pıhtılaşma çıktı bu ara tüm talihsizlikler beni buluyor sanırım . Ecopirin yazdı doktor. Düzelir mi doğuma kadar kullanmak gerek mi ?
kan sulandırıcılar genelde doğuma kadar kullanılıyor hala iğne vurup coraspirin içiyorum Talihsizlik olayında beni geçemezsin bence

İstediğimizi ameliyathanede biz belirleyebiliyormuyuz acaba yada nöbetçi olanmi giriyorki

Bizimkiler bize yapar zaten akrep bebeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…