2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sağlıkla doğursaydık bi . Ne zormuş normal doğuma engel mi peki
sanmıyorum doktoruma normal doğumu sonuna kadar istediğimi söyledim kan sulandırıcı kullandığı mı biliyor illaki uyarırdı olmaz kan sulandırıcı kullanıyorsun diye tek korktuğum sey doğumda kan kaybetmek

Adı ne doktorunun tatlım.

Tespit gibi tespit cidden .
Neyse yavrum doktorun iyi birisi .Sen aksatma igneni arkanı yasla bu doktora.
Gerisi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın
İnşallah Allah razı olsun canım sağlıkla doğurduk yazalım buraya hepimiz inşallah

Benimde aklıma o geldi sormayı unuttum doktora . Bende normal istiyorum ama nasip artık .

Benimde aklıma o geldi sormayı unuttum doktora . Bende normal istiyorum ama nasip artık .
biz ne istersek isteyelim bebek istediği şekilde gelecek o ayrı tabiki ama bence doğumdan 1 hafta önce ya da bir kaç gün önce bıraktırır diye tahmin ediyorum

Morm tatlım enfeksiyon yada mikrobu nasıl anladı peki ne şikayetle gittin
Rutin kanda çıktı canım sağlık ocağında vermiştim. Kendim baktım e nabızdan değerler kimisi çok düşük kimisi çok yüksekti hemen doktora gittim iyi ki geldiniz ihmale gelmez böyle durumlar dedi doğuma kadar penisilin yazdı

R Roseash korkma kuzum demirle toparlaniyor
birde üstüne pancar+maydonoz +limonlu salata yedinmi hamilelik sonrası kaybettiğin kanı anında toparlarsin içini ferah tut .Bu senaryoları getirme

biz ne istersek isteyelim bebek istediği şekilde gelecek o ayrı tabiki ama bence doğumdan 1 hafta önce ya da bir kaç gün önce bıraktırır diye tahmin ediyorum
Bakalım bizi neler bekliyor

R Roseash korkma kuzum demirle toparlaniyor
birde üstüne pancar+maydonoz +limonlu salata yedinmi hamilelik sonrası kaybettiğin kanı anında toparlarsin içini ferah tut .Bu senaryoları getirme
haklısın sadece bebeğimin ilk anlarını görememekten korkuyorum yoksa o hastaneden çıktıktan sonra bir şekilde hallederim

S Sntr
Benim bakım işi 3 hafta sonraya kaldı denek faresi gibi deneyimleyip yazarım 3 hafta içinde çatlamazsam şanslıgillerdenim yağ bilene almam zeytinyağı sürerim
Eş kişisi bio oilden cesaret aldı aşkım çok pahalı dedi 3 haftada müddet verdim .
Hayırlısıyla doğurim işime devam edim bir çay bile ısmarlamayacagım ıhi buraya yazıyorum. Oğlumla yerim içerim
Hele bir çatlim o çatlak bakımı parasınıda ona ödeteceğim daha çok borçlu çıkacak haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…