sanmıyorum doktoruma normal doğumu sonuna kadar istediğimi söyledim kan sulandırıcı kullandığı mı biliyor illaki uyarırdı olmaz kan sulandırıcı kullanıyorsun diye tek korktuğum sey doğumda kan kaybetmekSağlıkla doğursaydık bi . Ne zormuşnormal doğuma engel mi peki
Adı ne doktorunun tatlım.Evet canım doktorum çok dikkatli. Yaşadığımız yerde en pimpirikli doktor diye konuşuluyor ama çok dikkatli sağ olsun .2 ay kadar önce kanımda mikrop gördü penisilin yazdı . Sağlık ocağında ki doktor doktorunuz çok iyi bırakmayın genelde doktorlar bunu çok önemsemez bebek sakat veya yarık dudak doğabilir demişti
İnşallah Allah razı olsun canımTespit gibi tespit cidden .
Neyse yavrum doktorun iyi birisi .Sen aksatma igneni arkanı yasla bu doktora.
Gerisi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın
Benimde aklıma o geldi sormayı unuttum doktora . Bende normal istiyorum ama nasip artık .sanmıyorum doktoruma normal doğumu sonuna kadar istediğimi söyledim kan sulandırıcı kullandığı mı biliyor illaki uyarırdı olmaz kan sulandırıcı kullanıyorsun diye tek korktuğum sey doğumda kan kaybetmek
Mihriye Bozbay canım. Alanya yaşam hastanesindeAdı ne doktorunun tatlım.
biz ne istersek isteyelim bebek istediği şekilde gelecek o ayrı tabiki ama bence doğumdan 1 hafta önce ya da bir kaç gün önce bıraktırır diye tahmin ediyorumBenimde aklıma o geldi sormayı unuttum doktora . Bende normal istiyorum ama nasip artık .
Rutin kanda çıktı canım sağlık ocağında vermiştim. Kendim baktım e nabızdan değerler kimisi çok düşük kimisi çok yüksekti hemen doktora gittim iyi ki geldiniz ihmale gelmez böyle durumlar dedi doğuma kadar penisilin yazdıMorm tatlım enfeksiyon yada mikrobu nasıl anladı peki ne şikayetle gittin
Bakalım bizi neler bekliyorbiz ne istersek isteyelim bebek istediği şekilde gelecek o ayrı tabiki ama bence doğumdan 1 hafta önce ya da bir kaç gün önce bıraktırır diye tahmin ediyorum
2.bebekte taşınıyormusum yaparmiyim yaparimMihriye Bozbay canım. Alanya yaşam hastanesinde
haklısın sadece bebeğimin ilk anlarını görememekten korkuyorum yoksa o hastaneden çıktıktan sonra bir şekilde hallederim
Ay güldürdün2.bebekte taşınıyormusum yaparmiyim yaparim
Teşekkür ederim bal
Korkma kuzu en azından resim çekiyorlar videoya alıyorlar.haklısın sadece bebeğimin ilk anlarını görememekten korkuyorum yoksa o hastaneden çıktıktan sonra bir şekilde hallederim
kötüyü çağırmiyim başımaaKorkma kuzu en azından resim çekiyorlar videoya alıyorlar.birde belki öyle olmayacak
Aynen Aynenkötüyü çağırmiyim başımaa
3 ağustosta gidip yaptıracağım kuzu 5 inde doktora göstercem bakalım benim açlık şekeri sınırdaydı birde şeker çıkarsa bittimAynen Aynen
Açlık tokluk baktirdinmi kuzu
Çok geçmiş olsun erken teşhis hayat kurtarır derler ya ne kadar doğru birşey pıhtılaşma bebek ve anne için gerçekten çok zararlı doktorun cidden çok iyiymis kuuzm Allah razı olsun ondanİlaç yazdı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?