evin iiçini ekstra kış diye sıcak tutacağız zaten bu kadar giydircek miyiz gerçektenO ayak konusunda kamuoyunda bi anlaşmazlık var bencekimisi diyor ki ayaklarını rahatsız ediyor kimisi de sıcak tutuyor diyor. Hatta tulum sevmeyen bebişler bile varmış. Ayyy bizim minnakların beğenecekleri hangileri acaba bi bilebilsek işimiz daha kolay olacak bol bol çorap almalıyız onu biliyorum. Çıtçıtlı body olunca bacakları üşümez mi o zaman bide pijama giydirmek lazım değil mi ? Pijama 10 tane falan lazım, onu da alayım bari Ayy kat kat lahana gibi giydireceğiz kuzularımızı bu ay bunları mı halletsem acaba çok önemli, alayım dursun kenarda cicilerimiz.
Organic fiyatlarını çok oynatmıyorlar ama bio natürel ise sepetindekiler bekleŞuan trendyolda 12 li ıslak mendili 143 lira 64 lü bez de 110 lira sepetimde duruyor
Zaten çocuk doktoru isteme sebebim o tüm öyküsünü bilerek yola devam edelim he defasında ayrı bir doktora götürüp antibiyotik dayatmak istemiyorum ben.Allah kullandırmasin ama iyi bir doktorla iş birliği yaparak yola devam edebilirim umarım o sebeple çocuk doktoru olayının uzeirne düşecegmBunu duymuştum cocuk doktoru girdiğini dogdugunda bir problem varmi yokmu diye bakıyormuş.
Sonrada o doktoru beğenirsek aşılarda felan gidebiliriz . O yüzden hastahanede bakıyorum aradtiriyorum çocuk doktorunu. Klinikte bulsam kan felan almiyorlarsa birde o strese girmim.
Rota aşısı sağlık ocakları yapmıyor çünkü.
Birde kalça ultrasonu felan var
Bol bol çıtçıtlı uzun kısa kolsuz body lazım. Hepsinden 15 yeter ama sadece 0-1 değil 1-3 de almak gerekiyor. önden düğmeli tulumlar kullanışlı ama bazıları tek bacaktan açılıyor onun yerine ortadan açılanlar var onları giydirmek daha rahat diğerlerinde giydirip çıkarırken bebeğin bacağını bükmek zorunda kalıyorsun. Hastane çıkışı çok almaya gerek yok bir tane onlu iki beşli yeter bence. Şapka şart hele de geceleri ben oğlumda çok kullanamadım yaz bebeği olduğu için ama bunlar kış bebekleri başlarından üşürler. Bir de ayaksız tulumlar daha iyi çünkü onlar çabuk küçülüyor ama çorapla yatırmak da doğru değil bu yüzden 5 tane falan ayaklı da alınsa iyi olur çünkü ben ayakları çıplak yatıramıyorum. Bir de normal eldivenleri çıkartıyorlar genelde bebekler ellerini kapatmak için ekstra parçası olan kıyafetler var onlar daha kullanışlı oluyor. Bir kaç tane de alt üst alabilirsin. Sadece ilk ay çabuk geçiyor işte o yüzden büyük ayları daha fazla ilk ayı daha az alabilirsin.ya gülmeyin ama bebek kıyafetlerine bakınca kafam karışıyor. Zıbın, tulum, çıtçıtlı bıdy derken kafam bi milyon oldu. Bebeğimize ne almamalıyızı da takip ediyorum. Sanıyorum bebeğin doğduğu aya göre herkes farklı bişey söylüyor. Uzun kollu tulumlardan 15 tane falan alayım diyorum. Uzun kollu çıtçıtlı atlette alayım değil mi bi 10 tane falan? Yeter galiba
AminÖzelde öyle bişey sanki var. Emin değilim, iyi doktorları bu kapsama almıyorum ama bazısı hasta kaçmasın diye mi artık nedense erken alıyor doğuma. O zaman devlette de bi doktor bulup ikisine de kontrollü gitmek lazım. Benim bazı tanıdıklarım öyle yapıyor hem devlete hem özele gidiyor. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Devlette randevu kovalıyorum. Ama devlette de şu sorun var, normal doğumda ısrarcı onlar da. Yani 41. Haftada bile bekleten doktor var. Ayy Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.
Bio natureli çevremde çok kişi kullanıyormuş bende sordukca öğrendim ecologic bio naturele göre bir tık daha küçük boyu bio natürel daha genis.Bu arada 2. Si bir tl kampanyası hepsi buradada devam ediyormuş bitti sanıyordum 12*40 238 TL 2. Si 1 TL fiyatlar uçmuş yalnız ben aldığımda yarı fiyatına almıştım şok geçirdimEcologic in bezi de seviliyor ama bir kaç yorumda sızdırdığından bahsetmişlerdi. O yüzden bionatural ve ecologicten birer paket alıp denemek istiyorum.
Doktorların söylediği bizden bir kat fazla giyinmeliler kışın. Yazın da bizimle aynı giyinmeliler. Yani dediğin doğru fazla kat kat yapmamak gerek hele de evdeevin iiçini ekstra kış diye sıcak tutacağız zaten bu kadar giydircek miyiz gerçekten
ben çıtçıtlı body tulum (çoraplı) şapka eldiven bu şekilde giydirmeyi düşünüyorum ekstra içine birdaha pijama giydirmem diye düşünüyorumDoktorların söylediği bizden bir kat fazla giyinmeliler kışın. Yazın da bizimle aynı giyinmeliler. Yani dediğin doğru fazla kat kat yapmamak gerek hele de evde
Yenidoğan çabuk üşür derler, çıtçıtlı bodylerin de bacakları açık olmaz mı ? Üşürler gibi geldi bana ama bilemedim. İnce bile olsa bi pijama giydirirz herhalde bilmiyorum kievin iiçini ekstra kış diye sıcak tutacağız zaten bu kadar giydircek miyiz gerçekten
Şuan 6. Aya girdik . 5 hafta içinde almışım 4 kiloyu5 ay mi 5 hafta mi
Evet canım şuan kendi kiloma artı 1.5 kilo aldım. Yinede çok geldi banasen hıızlı kilo verdin diye hatırlıyorum kuzu bebek büyüyünce geri gelmiştir kilocuklar
bilemedim ki yaşayıp görcez artıkımYenidoğan çabuk üşür derler, çıtçıtlı bodylerin de bacakları açık olmaz mı ? Üşürler gibi geldi bana ama bilemedim. İnce bile olsa bi pijama giydirirz herhalde bilmiyorum ki
biraz hızlı olmuş ama hızlı kilo vermene bağlıyorum nedense sende bebekte iyiseniz bir şey yoktur inşallahEvet canım şuan kendi kiloma artı 1.5 kilo aldım. Yinede çok geldi bana
İyiyiz canım çok sağ ol . Biraz dikkat etmem lazım almıyorum diye meyveyi falan abartmıştımbiraz hızlı olmuş ama hızlı kilo vermene bağlıyorum nedense sende bebekte iyiseniz bir şey yoktur inşallah
Evet ekstra gerek yok zaten üstünü örtüyoruz müslinle bile olsa ilk aylarda sadece kışın dışarı çıkarken külotlu çorapsız hiç çıkarmadım oğlumu bunda da kesin öyle yaparım. Bir de astronom tulumlar var onlar da kışın olmazsa olmaz. Bir de örgü bereler. Diğerleri kış için ince kaçıyor başı hep dışarıda sonuçtaben çıtçıtlı body tulum (çoraplı) şapka eldiven bu şekilde giydirmeyi düşünüyorum ekstra içine birdaha pijama giydirmem diye düşünüyorum
Mantıklı bende bu şekilde düşünüyorumEvet ekstra gerek yok zaten üstünü örtüyoruz müslinle bile olsa ilk aylarda sadece kışın dışarı çıkarken külotlu çorapsız hiç çıkarmadım oğlumu bunda da kesin öyle yaparım. Bir de astronom tulumlar var onlar da kışın olmazsa olmaz. Bir de örgü bereler. Diğerleri kış için ince kaçıyor başı hep dışarıda sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?