2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
evin iiçini ekstra kış diye sıcak tutacağız zaten bu kadar giydircek miyiz gerçekten

Kızlar ben ebebekten sula sil aldım, azıcık temiz suya tutunca ıslak mendil gibi oluyor ve yumuşak. Pamuklar yeni doğan için ıslatıldığında dahi bana biraz sert gibi geliyor. 500lük paketten 2 tane aldım. Islak mendilde primanın aqua pure aldım dışarda falan kullanmak için

Zaten çocuk doktoru isteme sebebim o tüm öyküsünü bilerek yola devam edelim he defasında ayrı bir doktora götürüp antibiyotik dayatmak istemiyorum ben.Allah kullandırmasin ama iyi bir doktorla iş birliği yaparak yola devam edebilirim umarım o sebeple çocuk doktoru olayının uzeirne düşecegm

Bol bol çıtçıtlı uzun kısa kolsuz body lazım. Hepsinden 15 yeter ama sadece 0-1 değil 1-3 de almak gerekiyor. önden düğmeli tulumlar kullanışlı ama bazıları tek bacaktan açılıyor onun yerine ortadan açılanlar var onları giydirmek daha rahat diğerlerinde giydirip çıkarırken bebeğin bacağını bükmek zorunda kalıyorsun. Hastane çıkışı çok almaya gerek yok bir tane onlu iki beşli yeter bence. Şapka şart hele de geceleri ben oğlumda çok kullanamadım yaz bebeği olduğu için ama bunlar kış bebekleri başlarından üşürler. Bir de ayaksız tulumlar daha iyi çünkü onlar çabuk küçülüyor ama çorapla yatırmak da doğru değil bu yüzden 5 tane falan ayaklı da alınsa iyi olur çünkü ben ayakları çıplak yatıramıyorum. Bir de normal eldivenleri çıkartıyorlar genelde bebekler ellerini kapatmak için ekstra parçası olan kıyafetler var onlar daha kullanışlı oluyor. Bir kaç tane de alt üst alabilirsin. Sadece ilk ay çabuk geçiyor işte o yüzden büyük ayları daha fazla ilk ayı daha az alabilirsin.

Amin

Ecologic in bezi de seviliyor ama bir kaç yorumda sızdırdığından bahsetmişlerdi. O yüzden bionatural ve ecologicten birer paket alıp denemek istiyorum.
Bio natureli çevremde çok kişi kullanıyormuş bende sordukca öğrendim ecologic bio naturele göre bir tık daha küçük boyu bio natürel daha genis.Bu arada 2. Si bir tl kampanyası hepsi buradada devam ediyormuş bitti sanıyordum 12*40 238 TL 2. Si 1 TL fiyatlar uçmuş yalnız ben aldığımda yarı fiyatına almıştım şok geçirdim

Doktorların söylediği bizden bir kat fazla giyinmeliler kışın. Yazın da bizimle aynı giyinmeliler. Yani dediğin doğru fazla kat kat yapmamak gerek hele de evde
ben çıtçıtlı body tulum (çoraplı) şapka eldiven bu şekilde giydirmeyi düşünüyorum ekstra içine birdaha pijama giydirmem diye düşünüyorum

evin iiçini ekstra kış diye sıcak tutacağız zaten bu kadar giydircek miyiz gerçekten
Yenidoğan çabuk üşür derler, çıtçıtlı bodylerin de bacakları açık olmaz mı ? Üşürler gibi geldi bana ama bilemedim. İnce bile olsa bi pijama giydirirz herhalde bilmiyorum ki

biraz hızlı olmuş ama hızlı kilo vermene bağlıyorum nedense sende bebekte iyiseniz bir şey yoktur inşallah
İyiyiz canım çok sağ ol . Biraz dikkat etmem lazım almıyorum diye meyveyi falan abartmıştım

ben çıtçıtlı body tulum (çoraplı) şapka eldiven bu şekilde giydirmeyi düşünüyorum ekstra içine birdaha pijama giydirmem diye düşünüyorum
Evet ekstra gerek yok zaten üstünü örtüyoruz müslinle bile olsa ilk aylarda sadece kışın dışarı çıkarken külotlu çorapsız hiç çıkarmadım oğlumu bunda da kesin öyle yaparım. Bir de astronom tulumlar var onlar da kışın olmazsa olmaz. Bir de örgü bereler. Diğerleri kış için ince kaçıyor başı hep dışarıda sonuçta

Mantıklı bende bu şekilde düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…