bunlarıda atlacağız inşallahhhBirde bir sürü alet takiyorlarmis odasida ayrı darlandim haof birde tek giriyoruz
Sağlık ocağına sorsan canımŞimdi kuzu d imer dediğin kafama takıldı doktora bende derim bizimki ters ahanda tosun gibi der yapmazda nasıl zekice bir plan yapıp o testi yaptirabilirim acaba
Şu tetanoz olalım daha cidden her haltı takmayacagim kendimden bile bezdimbunlarıda atlacağız inşallahhh
Kız onlar daha beter o aletleri varya aman Allahım bir gidim dedim heves ettim kuvvetli grip olmustum ya korkumdan gittim duyim diye zorla duydum haşur huşur ses alette ebe bastırıyor of of sen beni gör duyana kadar 10-15 dk geçmiştir eşim dışarıda demiş ihi duymazsa Jinekolog yolu gözüküyor diyeSağlık ocağına sorsan canımbilemedim ya da hareketini hissetmiyorum desen
Bırak d imer kadın tsh t3 t4 zorla bakiyor rica minnet 3une baktiriyorum bunu desem beni bir daha kontrolde etmez el mahkumSağlık ocağına sorsan canımbilemedim ya da hareketini hissetmiyorum desen
dip baliklari yenmesi onerilmiyor. midye vs de uzak durmalisin. bildigim bu kadar cunku zorla balik yedirilenlerdenim :)kızlar selam bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür her şey yolunda.
Haftasonu eşimle bir ada kaçamağı yapacağız ama sorum şu balık ürünlerinden yememem gereken bir şey var mı? Örneğin kalamar çok severim ama zarar lımı değil mi fikri olan var mı?
Omega 3 iç keyfine bak yavru .dip baliklari yenmesi onerilmiyor. midye vs de uzak durmalisin. bildigim bu kadar cunku zorla balik yedirilenlerdenim :)
ben olmayacaktım ikinci dozu ama olacağım galiba ne olur ne olmaz her yer karışmaya başlıyor yineeeŞu tetanoz olalım daha cidden her haltı takmayacagim kendimden bile bezdim
su zamanlarda demir ihtiyaci da artiyor. koyu yesil yaprakli gidalar inanilmaz faydali oluyor. ben de arttirdim, ayaklarimdaki sis indi biranda :)Teşekkür ederim canım Yeşilliği arttırım
Bol dinlenmeler kuzu öptümben olmayacaktım ikinci dozu ama olacağım galiba ne olur ne olmaz her yer karışmaya başlıyor yineee
iştenn çıkış yapıyorum akşam bakarım arada hepinizi öpüyorum kolonyalı öpücükler
Senden korkulurAslında onlar tek tek daha pahalı olsun kız müstahak bu adamlara intikamim çok acı olacak
Farkında mısınız bir kaç aya hayatımız değişecekYa ya bu nasıl tatlılık maşAllah
Buda fındık burun
Canım ben badem ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum doktorum gen de varsa çatlayacaksın doğal yağlar kullan dediKuzu alan olmadiki kullanim o kokuya bilene hasret kalacsgim sanırımbende yorumlarda Çörekotu yağı gibi koktuğunu yazmışlardı .Bir tane yağım olsunda varsın pis koksun
3 hafta sonra catlamazsam elime geçerse yazarım kuzu sana
Geliyor gelmekte olan diyorsun yaniFarkında mısınız bir kaç aya hayatımız değişecek
Tamam canımKuzu alan olmadiki kullanim o kokuya bilene hasret kalacsgim sanırımbende yorumlarda Çörekotu yağı gibi koktuğunu yazmışlardı .Bir tane yağım olsunda varsın pis koksun
3 hafta sonra catlamazsam elime geçerse yazarım kuzu sana
Naptim biliyormusun takarimda bildiğin boncuk gelecek olsun takmasamda dursun gittim en ucuzundan boncuk kolye buldum onu aldırıyorum trendyoldan oda kesin gırtlagıma yapışır bende hashimoto varya onuda takamam rahat rahatSenden korkulur
Sen al kuzum beni beklersen çok geç olabilir benden umut yok bir kendime hayrım olmadıTamam canımbelki ben de alırım
Kuzu bende çatlarım çünkü vücudum müsait ben düzenli rutin oluşturmak istiyorum birde bakım cidden iyi geliyor hissettiriyor .Bakma ben şaka yapiyorum o biodermalari alacağım ama en azından vücut pul pul olmaz nemli kalır.Canım ben badem ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum doktorum gen de varsa çatlayacaksın doğal yağlar kullan dediçatladım da zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?