2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Şimdi kuzu d imer dediğin kafama takıldı doktora bende derim bizimki ters ahanda tosun gibi der yapmazda nasıl zekice bir plan yapıp o testi yaptirabilirim acaba
Sağlık ocağına sorsan canım bilemedim ya da hareketini hissetmiyorum desen

Sağlık ocağına sorsan canım bilemedim ya da hareketini hissetmiyorum desen
Kız onlar daha beter o aletleri varya aman Allahım bir gidim dedim heves ettim kuvvetli grip olmustum ya korkumdan gittim duyim diye zorla duydum haşur huşur ses alette ebe bastırıyor of of sen beni gör duyana kadar 10-15 dk geçmiştir eşim dışarıda demiş ihi duymazsa Jinekolog yolu gözüküyor diyeo riske hiç giremem bir kere yaptım o hatayı

dip baliklari yenmesi onerilmiyor. midye vs de uzak durmalisin. bildigim bu kadar cunku zorla balik yedirilenlerdenim :)

dip baliklari yenmesi onerilmiyor. midye vs de uzak durmalisin. bildigim bu kadar cunku zorla balik yedirilenlerdenim :)
Omega 3 iç keyfine bak yavru .
Gebelik öncesi ben aşıktım balığa. Zehirlenirim korkusundan ağzıma almadım.ilk 3 ay 4 ceviz yiyip kendimi omega3 aldığımı varsayip oyle avuttum .Şimdide omega kullanıyorum

Şu tetanoz olalım daha cidden her haltı takmayacagim kendimden bile bezdim
ben olmayacaktım ikinci dozu ama olacağım galiba ne olur ne olmaz her yer karışmaya başlıyor yineee

iştenn çıkış yapıyorum akşam bakarım arada hepinizi öpüyorum kolonyalı öpücükler

simdi organickid.com.tr'den girip aldim indirimden birkac parca. daha evvel 2 hastane setini de ordan almistim. kumas kaliteleri, dikis kaliteleri cok cok iyi. fiyatlar disaridaki normal ince kumasli urunlerle neredeyse ayni olmus. omuz ortusu,uzun bodyler ve pantolonlar aldim.

Canım ben badem ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum doktorum gen de varsa çatlayacaksın doğal yağlar kullan dedi çatladım da zaten

Kızlar şöyle bi şey buldum. Yorumlar çok iyi

Eklentiler

• 3E52F9A6-D354-47A8-B3F7-D6642DAD5BE6.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 78
Tamam canım belki ben de alırım

Naptim biliyormusun takarimda bildiğin boncuk gelecek olsun takmasamda dursun gittim en ucuzundan boncuk kolye buldum onu aldırıyorum trendyoldan oda kesin gırtlagıma yapışır bende hashimoto varya onuda takamam rahat rahat yoksa bugün uyuyamazdım

Eklentiler

• Screenshot_20220721-184253_Trendyol.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20220721-183753_Trendyol.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
Tamam canım belki ben de alırım
Sen al kuzum beni beklersen çok geç olabilir benden umut yok bir kendime hayrım olmadı o kadar dedim dedim elde var 0.
Kendimi zeytinyağıyla avutacağım 3 hafta aslında o daha pahalı yağ bitince olanda gitmesin diye mecbur alacak .

Canım ben badem ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum doktorum gen de varsa çatlayacaksın doğal yağlar kullan dedi çatladım da zaten
Kuzu bende çatlarım çünkü vücudum müsait ben düzenli rutin oluşturmak istiyorum birde bakım cidden iyi geliyor hissettiriyor .Bakma ben şaka yapiyorum o biodermalari alacağım ama en azından vücut pul pul olmaz nemli kalır.
Çatlağın icin uzulmede sonra bakim yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…