ben bunları 8 tanesini yaşıyorum2 hafta sonra Biz
Bende bende biz doğurmak üzereyiz haberimiz yokben bunları 8 tanesini yaşıyorum
bizimkiler bizze hayatı hızlı yaşatıyorBende bende biz doğurmak üzereyiz haberimiz yok
Dün yürüdüm bugün yuruyemem diye hafiften bir bel ağrısı yokluyor fazla zorlamamak lazımmışbizimkiler bizze hayatı hızlı yaşatıyor
Tesekkur ederim canim daha iyiyim
ben dün anneme internet bağlatıyordum 10 dk ayakta kaldım belime bir şeyler sokuldu azcık yürüdük gezdik iş çıkışı ölü gibi yatmışımDün yürüdüm bugün yuruyemem diye hafiften bir bel ağrısı yokluyor fazla zorlamamak lazımmış
Günaydın canım geçmiş olsunGunaydin kizlar
Birde ter ter eve gelene kadar o ter soğuyor grip olup covidle karıştırmak en büyük hobim diyeceğim fobim dersem olumsuzu çekerim sen anlaben dün anneme internet bağlatıyordum 10 dk ayakta kaldım belime bir şeyler sokuldu azcık yürüdük gezdik iş çıkışı ölü gibi yatmışım
MaşAllahTesekkur ederim canim daha iyiyim
Dun doktoruma gittim tekrar lekelenme olunca aradim hemen gel dedi
Erken doğum riskine karşı progestan başlıyoruz tekrar sabah aksam yorulma bolca dinlen dedi..
Bibito iyi 600 gram olmus
sende dikkatli ol kötüyü çağırmak gibi kötü huyumuz varBirde ter ter eve gelene kadar o ter soğuyor grip olup covidle karıştırmak en büyük hobim diyeceğim fobim dersem olumsuzu çekerim sen anla
Sen biraz daha dikkatli ol kuzum
Hayırlısıyla şu doktor randevusu bir gelseydi vurul derse gidip direk vurulacagim çünkü kışın kimse normal grip değil covid bende boğazdan hemen üşütüyorum 15 güne öksürük anca geçiyorsende dikkatli ol kötüyü çağırmak gibi kötü huyumuz var
Bu model arabaları 1, 2 yaşından sonra kullanamıyorsun ama içine sığmıyor ayaklarını uzatma yeri yok, haberin olsun canım.@Papatyamelo bende bunu alıyorum kuzum içi geniş rengide bebek arabamla uyumlu olacak diye
Bebek arabasida bunu alıyorum gidip önce deneme yapacağım let godanda bulamadım 2.el 3 aydada bulamam bende o şans yok çünkü
Eki Görüntüle 3105661
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?