çoook geçmiş olsunKızlar selam, dünden beri hastanedeyim Miyom ağrısından öldüm resmen ,Dejenere oluyomuş gebelikte 1 gece yatış verdi doktorum.
Kuzum benimki kesin bana çeker 2miz yollarda yürürüz artıkBu model arabaları 1, 2 yaşından sonra kullanamıyorsun ama içine sığmıyor ayaklarını uzatma yeri yok, haberin olsun canım.
Bak tatlim 4 şeklide böyle çok kullanışlıBu model arabaları 1, 2 yaşından sonra kullanamıyorsun ama içine sığmıyor ayaklarını uzatma yeri yok, haberin olsun canım.
Telaslanma ona göre diyet yaptiriyorlar sonradan düzelip birakanlarda var .Sen yeterki dikkat et.Günaydın hanımlar dün 50 gr şeker yüklemesi yaptırmıştık
Açlık 89
60 dk sonra 159 çıkmış ya
İnternette 140 altı olmalı diyormoralim çok bozuldu
Doktora attım birazdan dönecek.. napacağım şimdi
Ayyy burunları genelde havada da oluyorVar ama yoklar
Bir türlü ısınamıyoruz
Offf ben yüzüstü uyumayı özledimen çok sağa sola döne döne uyumayı özledim zaten
Geçmiş olsun canım, önlem iyidirTesekkur ederim canim daha iyiyim
Dun doktoruma gittim tekrar lekelenme olunca aradim hemen gel dedi
Erken doğum riskine karşı progestan başlıyoruz tekrar sabah aksam yorulma bolca dinlen dedi..
Bibito iyi 600 gram olmus
Ben nadiren içiyorum ama mehmet efendinin decaf kahvesini içiyorum öneririmGüzel kadınlar günde bir fincan Türk kahvesi içiyormusunuz
İçiyorsanız üstüne 250 ml su için
Yada sade Maden suyu ♡
Geçmiş olsunKızlar selam, dünden beri hastanedeyim Miyom ağrısından öldüm resmen ,Dejenere oluyomuş gebelikte 1 gece yatış verdi doktorum.
Üzülme şimdi sana 100gr yada 75 Gr test yapacaklar ondada sınırdan üstte çıkarsa diet veriyorlar ilk hamileliğimde cikmisti benimde diet verdiler pek uyumadım ama doktor bana aramızdaki tek fark senin şeker hastası olabilme ihtimalin benden daha fazla dedi doğumdan sonra normale dönüyor seker. kızım 4 kilo normal doğurdum bebeğin doğum kilosunu yükseltiyormus.ikinci hamileliğimde sınırda çikti şeker bu hamileliğimde de Şekerim normal çıktı .hepsinde değişebiliyor yani.Günaydın hanımlar dün 50 gr şeker yüklemesi yaptırmıştık
Açlık 89
60 dk sonra 159 çıkmış ya
İnternette 140 altı olmalı diyormoralim çok bozuldu
Doktora attım birazdan dönecek.. napacağım şimdi
Kuzu ben hergün bir fincan içiyorum en normalindenAyyy burunları genelde havada da oluyorkimi seni dinlemiyor, kimi sana yeterince anlatmıyor, haklısınız valla ısınamamakta. İçine sinen doktor buşmak zor hakkaten
Offf ben yüzüstü uyumayı özledim
Geçmiş olsun canım, önlem iyidir
Ben nadiren içiyorum ama mehmet efendinin decaf kahvesini içiyorum öneririm
Geçmiş olsun
Güzelmiş canım, böyle bir seçenek güzel olurKuzum benimki kesin bana çeker 2miz yollarda yürürüz artıkyani sevmez bebek arabasını birde ben özgürlükten yanayım
Çok zor olacak biliyorum bizim burada aktivite alanı çok bir yürüyüş yaparken yazın lazım olur ama bak ona şu çözümü buldum hani hayırlısıyla bir yaşına gelince yürümeye başlıyorlar ya
Bunun hem tekerlekleri çıkıyor. Kendi ayaklarıyla ittirirebiliyor. Hem bastonu var sen tutup sürükluyorsun. Hem bisiklet oluyor hemde scooter.
Dinleniyorum guzel düşünmeye çalışıyorumGünaydın canım geçmiş olsunbebişe masallah dikkat et kendine
Alttan kullan dedi ben hap olarak ağızdan istedim yine halsiz mi kalsam diye korkuyorumMaşAllah
Büyümüş
Progestan biraz yakıyor igneyse ama geçiyor hemen şifa olsun
Amin canım uzan dinlenmeye calış kolay değil bide sıcakla ugrasıyoruzDinleniyorum guzel düşünmeye çalışıyorum
Onumuzdeki bir kaç hafta cok onemli
Hayirlisiyla kavuşalım insallah
Günaydın canım hadi hayırlı haberle gelKızlar günaydınbugün görüş günü kızımı göreceğim. Bakalım neler olmuş neleeeer
Ah serlacim bende 6 kilo aldımBenim kadar çok kilo alan var mı10 kilo almışım çok zayıf hamile kalmıştım şimdi gören 8 9 aylık falan sanıyor
Halsiz niye kalıyorsun kuzum fitildenmi haptanmiAlttan kullan dedi ben hap olarak ağızdan istedim yine halsiz mi kalsam diye korkuyorum
buz gibi güzel giderdi suandaKuzu ben hergün bir fincan içiyorum en normalindenorta kavrulmuş ya su yada Maden suyu yanında eğer onada hayır deseydi bu doktoruda bırakacaktım adam kutu Cola içebilirsin dedi ya hayatımda içmemişim tek onu aşermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?