2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu model arabaları 1, 2 yaşından sonra kullanamıyorsun ama içine sığmıyor ayaklarını uzatma yeri yok, haberin olsun canım.
Kuzum benimki kesin bana çeker 2miz yollarda yürürüz artık yani sevmez bebek arabasını birde ben özgürlükten yanayım
Çok zor olacak biliyorum bizim burada aktivite alanı çok bir yürüyüş yaparken yazın lazım olur ama bak ona şu çözümü buldum hani hayırlısıyla bir yaşına gelince yürümeye başlıyorlar ya

Bunun hem tekerlekleri çıkıyor. Kendi ayaklarıyla ittirirebiliyor. Hem bastonu var sen tutup sürükluyorsun. Hem bisiklet oluyor hemde scooter.

Eklentiler

• Screenshot_20220731-222943_Hepsiburada.webp
    24 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20220729-133335_Trendyol.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 65
Bu model arabaları 1, 2 yaşından sonra kullanamıyorsun ama içine sığmıyor ayaklarını uzatma yeri yok, haberin olsun canım.
Bak tatlim 4 şeklide böyle çok kullanışlı

Eklentiler

• Screenshot_20220802-090241_Instagram.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20220802-090231_Instagram.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20220802-090222_Instagram.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 79
Telaslanma ona göre diyet yaptiriyorlar sonradan düzelip birakanlarda var .Sen yeterki dikkat et.

Günaydın kızlar sinirle uyandım sabah sabah geçen epttavmden 24 paket ıslak mendil almıştım 285 liraya. Trendyolda 235 liraydı. hala kargoya verilmedi. Bugün ürün tedarik edilemedi diye iptal etmişler trendyolda 285 lira yapmışlar ürün fiyatını epttavmde hala aynı bu arada. bu kadar mantıksızlık olabilir mi? Ben bu zamlara yetişemiyorum ya

Var ama yoklar
Bir türlü ısınamıyoruz
Ayyy burunları genelde havada da oluyor kimi seni dinlemiyor, kimi sana yeterince anlatmıyor, haklısınız valla ısınamamakta. İçine sinen doktor buşmak zor hakkaten
en çok sağa sola döne döne uyumayı özledim zaten
Offf ben yüzüstü uyumayı özledim
Tesekkur ederim canim daha iyiyim
Dun doktoruma gittim tekrar lekelenme olunca aradim hemen gel dedi
Erken doğum riskine karşı progestan başlıyoruz tekrar sabah aksam yorulma bolca dinlen dedi..
Bibito iyi 600 gram olmus
Geçmiş olsun canım, önlem iyidir
Güzel kadınlar günde bir fincan Türk kahvesi içiyormusunuz

İçiyorsanız üstüne 250 ml su için
Yada sade Maden suyu ♡
Ben nadiren içiyorum ama mehmet efendinin decaf kahvesini içiyorum öneririm
Kızlar selam, dünden beri hastanedeyim Miyom ağrısından öldüm resmen , Dejenere oluyomuş gebelikte 1 gece yatış verdi doktorum.
Geçmiş olsun

Üzülme şimdi sana 100gr yada 75 Gr test yapacaklar ondada sınırdan üstte çıkarsa diet veriyorlar ilk hamileliğimde cikmisti benimde diet verdiler pek uyumadım ama doktor bana aramızdaki tek fark senin şeker hastası olabilme ihtimalin benden daha fazla dedi doğumdan sonra normale dönüyor seker. kızım 4 kilo normal doğurdum bebeğin doğum kilosunu yükseltiyormus.ikinci hamileliğimde sınırda çikti şeker bu hamileliğimde de Şekerim normal çıktı .hepsinde değişebiliyor yani.

Kuzu ben hergün bir fincan içiyorum en normalinden orta kavrulmuş ya su yada Maden suyu yanında eğer onada hayır deseydi bu doktoruda bırakacaktım adam kutu Cola içebilirsin dedi yahayatımda içmemişim tek onu aşermedim

Güzelmiş canım, böyle bir seçenek güzel olur

Thepatriot
Ben diyetisyen e gidiyordum aslında kilolu hamile kaldım diyet de yarıda kaldı. biliyordum başıma bişi geleceğini
Tansiyon da var bizim ailede
Tansiyon aleti aldım hergün ölüyorum. 10 a 6, 8 e 6 filan çıkıyor. Yüksek değil
Tansiyon dan korkarken şeker buldu beni.
Dün 26+1 de gittim kilosu 880 gr
Doktor normal dedi ilerleyen zamanda mı bebek kilo alır acaba
Bir de doktor açlık ölçtür sağlık ocağında dedi pek yapmak istemedi gibi şeker testini
Anne babanda var mı dedi ikisinde de var deyince
50 gr lık yapalım dedi.
Diyetisyene mi yollayacak şimdi?
Başka riskleri var mı peki İnternette neler yazıyor ya Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…