Şaka felan benim boğaz gidici tavuk çorbasına limon suyu sarımsak acı biber karabiber basıp içim halim hal değilbuz gibi güzel giderdi suanda
sen bebitoyu ne zaman görmeye gideceksin gör de birazcık rahatlaŞaka felan benim boğaz gidici tavuk çorbasına limon suyu sarımsak acı biber karabiber basıp içim halim hal değilyeni bir stres yüklemek istemiyorum
Doğurdun doğuracaksın hala gebeliğinimi sorguluyorlarBenim boy da kısa olunca 10 kilo dev bişey oluyor bende155 im ben. Kadının birisi deli etti dün. Takmış sen gününü yanlış biliyor olabilir misin diyor cahil. Ya hadi ben uanlış biliyorum ultrasın da mı yanlış biliyor. Sağlık ocağında bi çalişansın sen 2 dir ne bu? 3. Ye bozucam haberi yok
Şimdi gününü söylerim birşey olur gidemem onun için gittiğim gün çıkışta yazacağımsen bebitoyu ne zaman görmeye gideceksin gör de birazcık rahatla
haahahah kıyamamŞimdi gününü söylerim birşey olur gidemem onun için gittiğim gün çıkışta yazacağım1 buçuk ay beklemişim riske atamam
Ordan asla bişey alınmaz. Epttavm pişmanlıktır, eşimi delirtmişlerdi. Ben de alıcam bunlardan da beklemedeyim, daha da artsın diye herhaldeGünaydın kızlar sinirle uyandım sabah sabah geçen epttavmden 24 paket ıslak mendil almıştım 285 liraya. Trendyolda 235 liraydı. hala kargoya verilmedi. Bugün ürün tedarik edilemedi diye iptal etmişler trendyolda 285 lira yapmışlar ürün fiyatını epttavmde hala aynı bu arada. bu kadar mantıksızlık olabilir mi? Ben bu zamlara yetişemiyorum ya
Eki Görüntüle 3105939
Aradım stok yetersizliğinden iptal edilmiş diyor ama ya fiyatları güncelleyin güncel fiyattan satın ya da ürünü satışa sunmayın benim gibi çoğu insan mağdur olacak dedim. Talebinizi aldık diyorlar. Allahtan muhattap bulabildim yani :)Ordan asla bişey alınmaz. Epttavm pişmanlıktır, eşimi delirtmişlerdi. Ben de alıcam bunlardan da beklemedeyim, daha da artsın diye herhalde
e benım göbeğimde kilo gibi duruyor o zaman 10 ay bekliyim çıkana kadarYok göbeğim çok büyükmüş haftama göre o yüzden söylüyor 2 defadır. Temizlik görevlisi teşhisi koydu kadın doğumcuma söyleyim de daha erken alsın çocuğu baribidaha söylerse çok pis bozucam zaten
e benım göbeğimde kilo gibi duruyor o zaman 10 ay bekliyim çıkana kadarAllah'ım haddi olmayan şeylere burunlarını sokmasalar olmaz
ben bugün çirkinim cuma günü atacağım hastaneye giderken tam gün versin ama tahmini konuşmasın çok kızarım yoksaŞimdi göbek fotonuzu çekiyorsunuz ben hanım efendiye soruyorum kaç haftalık gibi duruyorsa ona göre doğurmak lazım tutun içinizde o zamana kadar
Gittim canım çok şükür cuma günü şans eseri başka doktora gitmiştim yönlendirmeyle baktırdı detaylıya sağolsun,tabi renkli olarak bakılmadı öyle renkli vesikalık fotoğraf Elimde yok ama çok şükür sorunu varmı yokmu onları öğrrndikBende aynıyım canım, gece dönerken ile kaskatı kalıyorum. Bugün işyerinde çıkamadım odadan haliyle çok hareket edemedim, oturdum genellikle, akşam dqyürüdük azıcık o bile yordu dizlerimde belimde ayaklarımda ağrı gibi gerginlik gibi tuhaf rahatsız edici bişey var. Şimdi soğuğa yakın su ile duş aldım. Umarım işe yarar. İşyerinde tabure alacağım ayaklarımı uzatmak için, kuzenşm tavsiye etti. İşe yarar umarım. Ne tarafa döneceğimi şaşırdım yatarken.
Canım ne yaptın gittin mi detaylıya merak ediyordum seni. Ben çantayı bimden aldım, içi yalıtımlı falan güzel bişey sırta takılıyor. Ben o zamanlarçok bilmediğim için iş görür bu diyerek almıştım. Zamanla bakarım umarım başka çanta gerekmez.
Canım çok geçmiş olsun, Allah bebeğine de sana da sağlık versin.
Be aç karnına kan verdim, sonra 75 ml lik sıcısan içtim. Düşünmedim midem bulanır mı diye çünkü korkmak daha kötü gazoz içtiğimi düşünüp 3 yudumda bitirdim. Sonra bikaç dk biraz ateş bastı derin nefes aldım kafamı telefonla falan meşgul ettim düşünmedim çabucak geçti. Birer saat arayla 2 kan daha aldılar bu kadar. Tıplamda 3 kan alıyorlar yani
Ay benim de özel ama 10 gün sonraya zor bulhnuyor canım. Geçen haftadan ağustos randevusunu aldım ben.
Sinirlerimi bozmuştu bide iddialaşıyorben bugün çirkinim cuma günü atacağım hastaneye giderken tam gün versin ama tahmini konuşmasın çok kızarım yoksa
Diyet yapiliyo genelde bu rakamlarda. Bir de bi sure parmaktan olcum yaparak aclik tokluk olcuyosun. Diyetle normal sinirlara cekildiginde sorun olmuyor. Ilk gebelikte boyle gecirdim benGünaydın hanımlar dün 50 gr şeker yüklemesi yaptırmıştık
Açlık 89
60 dk sonra 159 çıkmış ya
İnternette 140 altı olmalı diyormoralim çok bozuldu
Doktora attım birazdan dönecek.. napacağım şimdi
Kutu mu kolaKuzu ben hergün bir fincan içiyorum en normalindenorta kavrulmuş ya su yada Maden suyu yanında eğer onada hayır deseydi bu doktoruda bırakacaktım adam kutu Cola içebilirsin dedi ya hayatımda içmemişim tek onu aşermedim
Ben 5-5,5 kg gibi bir şey almışım, boyum 1.73Benim kadar çok kilo alan var mı10 kilo almışım çok zayıf hamile kalmıştım şimdi gören 8 9 aylık falan sanıyor
Niye öyle dedin ya ben de 5 kilo aldım, çok değil ki bu dönemde 5-6 kilo. Ama sonrasına tabi dikkat etmek lazımAh serlacim bende 6 kilo aldımbende zayıf safınaz gibi birseydim şimdi etli butlu
Ben öyle gidemiyorum işte sınır var aramızdahaahahah kıyamamneyse ben senin yerinee görüyiim barii cuma günü belki dayanamayıp perşembe gidebilirimm
Çıkmaz hayırlısıyla inşAllah kuzumBen de seker yuklemesine geldim 3. Kani vercem. Yoruldum sıkıldım tek basinayim... simdi bunun sonucu da yuksek cikar gelsin diyetler olcumler.... gerildim vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?