2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim boy da kısa olunca 10 kilo dev bişey oluyor bende 155 im ben. Kadının birisi deli etti dün. Takmış sen gününü yanlış biliyor olabilir misin diyor cahil. Ya hadi ben uanlış biliyorum ultrasın da mı yanlış biliyor. Sağlık ocağında bi çalişansın sen 2 dir ne bu? 3. Ye bozucam haberi yok

Doğurdun doğuracaksın hala gebeliğinimi sorguluyorlar yoksa haftanmı yanlış demek istiyor .Geç döllenme erken döllenme felan .
Serla kilo verilir umarım o zaman psikolojimiz yerinde olur daha çok yemeyiz süt yapsın diye lohusalikta.

Ordan asla bişey alınmaz. Epttavm pişmanlıktır, eşimi delirtmişlerdi. Ben de alıcam bunlardan da beklemedeyim, daha da artsın diye herhalde

Yok göbeğim çok büyükmüş haftama göre o yüzden söylüyor 2 defadır. Temizlik görevlisi teşhisi koydu kadın doğumcuma söyleyim de daha erken alsın çocuğu bari bidaha söylerse çok pis bozucam zaten

Ordan asla bişey alınmaz. Epttavm pişmanlıktır, eşimi delirtmişlerdi. Ben de alıcam bunlardan da beklemedeyim, daha da artsın diye herhalde
Aradım stok yetersizliğinden iptal edilmiş diyor ama ya fiyatları güncelleyin güncel fiyattan satın ya da ürünü satışa sunmayın benim gibi çoğu insan mağdur olacak dedim. Talebinizi aldık diyorlar. Allahtan muhattap bulabildim yani :)

e benım göbeğimde kilo gibi duruyor o zaman 10 ay bekliyim çıkana kadar Allah'ım haddi olmayan şeylere burunlarını sokmasalar olmaz

Gittim canım çok şükür cuma günü şans eseri başka doktora gitmiştim yönlendirmeyle baktırdı detaylıya sağolsun,tabi renkli olarak bakılmadı öyle renkli vesikalık fotoğraf Elimde yok ama çok şükür sorunu varmı yokmu onları öğrrndik

Papatyamelo listeye erkek ve tahmini doğum tarihi 28 ekim yazar mısın

Bide adana da olan var mı sezaryen olcak muhtemelen benim doktorumdan pek emin değilim mecbur gitcem

Diyet yapiliyo genelde bu rakamlarda. Bir de bi sure parmaktan olcum yaparak aclik tokluk olcuyosun. Diyetle normal sinirlara cekildiginde sorun olmuyor. Ilk gebelikte boyle gecirdim ben

Kutu mu kola hem kageinli hem asitli sağlıklı hiçbir yeri yok ki neresinden tutsan rlinfe kalan bir içecek kendisi
Benim kadar çok kilo alan var mı 10 kilo almışım çok zayıf hamile kalmıştım şimdi gören 8 9 aylık falan sanıyor
Ben 5-5,5 kg gibi bir şey almışım, boyum 1.73
Ah serlacim bende 6 kilo aldım bende zayıf safınaz gibi birseydim şimdi etli butlu
Niye öyle dedin ya ben de 5 kilo aldım, çok değil ki bu dönemde 5-6 kilo. Ama sonrasına tabi dikkat etmek lazım

haahahah kıyamam neyse ben senin yerinee görüyiim barii cuma günü belki dayanamayıp perşembe gidebilirimm
Ben öyle gidemiyorum işte sınır var aramızda

Görde senden güzel haberler alalım poncik kilo almıştır şimdi etlenip kanlaniyorlar şimdiden mıncırasım geliyor ben ultrason resmine bile bakamıyorum kendi nazarım değer diye oy fındık burunlumu özledim umarım burnu değilde boyu uzamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…