2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Senin için tekrar ölçülüyorum belki 10 kilo almışımdır şimdi su felan içtim onu baz almayacağız

Katre_g Tam tamına 8 kilo almışım bunun ne kadarı bebektir bilemem
Bizim doktor coşacak yine kilo alma dedim diye adama diyorum başlangıç 48.600 gram diye onun oraya yani 3.jinekolugum oluyor kendisi 52ydim onlarda kendi tarttigini baza alıyor sonra kilolu diyor şimdi 56 yim sen gör yargarayı

boyunu bende cok merak ediyorum her seferinde gramını söylüyor unutuyorum o an heyecanla sormayı cocuğum minik kalmamıştır umarım kilo aldığını düşünüyorum çünkü tekmeler şiddetli olmaya başladı

Önceden oturduğumda tekme hissetmiyordum şimdi hissediyorum secdede öyle oldumu .
Sola yatınca birde otururken ayaklarım koltukta uzanirken daha net hissediyorum

Kizlar bugun benim de randevum var gecen hafta gidemedim doktoruma detaylinin sonucunu gostericem.Tetanoz asisini , seker yuklemesi olayini falan sorucam. Bi de demir ve b12 degerimi istemisti dusuk cikti onlar. Ya aslinda 2 haftaevvel feramat vermisti ama midemi mahvetti mide koruyucusu falan mi verir ne yapar bilmem

Kuzum sen 2.dozumu soracaksın tetanozda.
Belki ilacı değiştirir. Mideni mahvettiyse

Önceden oturduğumda tekme hissetmiyordum şimdi hissediyorum secdede öyle oldumu .
Otururken normalde hiseddiyordum ama bugün hali yok herhalde hareketsiz göbeğime dokunup rahatsız edince hareket ediyor yatarken uzanırken her şekilde hisseddiyorum artık

Otururken normalde hiseddiyordum ama bugün hali yok herhalde hareketsiz göbeğime dokunup rahatsız edince hareket ediyor yatarken uzanırken her şekilde hisseddiyorum artık
1 gün çok hareketli 1 gün normal 1 gün eh işte onlarında ruh hali değişiyor sanırım bir gun mutlu bir gün sinirli bir gün vurdumduymaz

1 gün çok hareketli 1 gün normal 1 gün eh işte onlarında ruh hali değişiyor sanırım bir gun mutlu bir gün sinirli bir gün vurdumduymaz
şuanda kendine gelsin diye nutella kaşıklıyorum 2,3 gündür sağlıklı besleniyorum çocuğum anneme ne oldu diye telaş yaptı herhalde

Benim kadar çok kilo alan var mı 10 kilo almışım çok zayıf hamile kalmıştım şimdi gören 8 9 aylık falan sanıyor
ben 12 -13 kilo kadar aldım benim kadar alan yoktur üzülme :) ben de zayıf hamile kaldım göbeğim büyüdü çok. veririz daha kolay

Ee buyuyo annesi daha ne tekmeler hissedicez. Bi kilo olmadan boyleler 2 3 kiloluk zamanlarda daha da beter gobek gidip geliyo

Bende +7-7buçuklardayım inşallah çok demez vallahi doktorumdan çekindiğim tek konu bu ya sanki şiiri ezberlemeden tahtaya çıkmış gibi oluyorum kilo konusu açılınca
1 ayda bir kilo almışım benimki kilo aldığımı görünce sinirden köpürüyor 6 yla yola devam ediyorum

Ee buyuyo annesi daha ne tekmeler hissedicez. Bi kilo olmadan boyleler 2 3 kiloluk zamanlarda daha da beter gobek gidip geliyo
Yaaa onu çok merak ediyorum youtube ınstagramda görüyorum ayak yada elleri sanki dışarıda gibi hareket ettiriyorlar hem hoşuma gidiyor hem ürküyorum yolda yürürken anında tepiklese ziplarim

Bende +7-7buçuklardayım inşallah çok demez vallahi doktorumdan çekindiğim tek konu bu ya sanki şiiri ezberlemeden tahtaya çıkmış gibi oluyorum kilo konusu açılınca
Bizimki takıntılı su ödem felan hiç umurunda değil kilo alma diyor net hele tansiyon yüksek çıkınca insan demiyorki buraya nasıl geldin yuruyerek gidiyorum tabi tansiyon çıkar oturup dinlenmeden hemsire hemen tansiyon ölçüyor birde heyecan bar tabi bunları hiç düşünmüyor olanı baza alıyor iyice geriyor
Direk acımaz yüzüne vururlar doğumdan sonra korse giyip gideceğim hocam ne haber kilodan eser yok modu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…