Senin için tekrar ölçülüyorum belki 10 kilo almışımdırKutu mu kolahem kageinli hem asitli sağlıklı hiçbir yeri yok ki neresinden tutsan rlinfe kalan bir içecek kendisi
Ben 5-5,5 kg gibi bir şey almışım, boyum 1.73
Niye öyle dedin ya ben de 5 kilo aldım, çok değil ki bu dönemde 5-6 kilo. Ama sonrasına tabi dikkat etmek lazım
boyunu bende cok merak ediyorum her seferinde gramını söylüyor unutuyorum o an heyecanla sormayı cocuğum minik kalmamıştır umarım kilo aldığını düşünüyorum çünkü tekmeler şiddetli olmaya başladıBen öyle gidemiyorum işte sınır var aramızda
Görde senden güzel haberler alalımponcik kilo almıştır şimdi etlenip kanlaniyorlar şimdiden mıncırasım geliyor ben ultrason resmine bile bakamıyorum kendi nazarım değer diye oy fındık burunlumu özledim umarım burnu değilde boyu uzamıştır
Önceden oturduğumda tekme hissetmiyordum şimdi hissediyorum secdede öyle oldumu .boyunu bende cok merak ediyorum her seferinde gramını söylüyor unutuyorum o an heyecanla sormayı cocuğum minik kalmamıştır umarım kilo aldığını düşünüyorum çünkü tekmeler şiddetli olmaya başladı
Kasilma tehdidinde progestan da veriliyor diye biliyorum??Benimde var 5.5 aydan beri magnezyum verdiler
Kuzum sen 2.dozumu soracaksın tetanozda.Kizlar bugun benim de randevum var gecen hafta gidemedim doktoruma detaylinin sonucunu gostericem.Tetanoz asisini , seker yuklemesi olayini falan sorucam. Bi de demir ve b12 degerimi istemisti dusuk cikti onlar. Ya aslinda 2 haftaevvel feramat vermisti ama midemi mahvetti mide koruyucusu falan mi verir ne yapar bilmem
Otururken normalde hiseddiyordum ama bugün hali yok herhalde hareketsiz göbeğime dokunup rahatsız edince hareket ediyor yatarken uzanırken her şekilde hisseddiyorum artıkÖnceden oturduğumda tekme hissetmiyordum şimdi hissediyorum secdede öyle oldumu .
Sola yatınca birde otururken ayaklarım koltukta uzanirken daha net hissediyorum
1 gün çok hareketli 1 gün normal 1 gün eh işte onlarında ruh hali değişiyor sanırım bir gun mutlu bir gün sinirli bir gün vurdumduymazOtururken normalde hiseddiyordum ama bugün hali yok herhalde hareketsiz göbeğime dokunup rahatsız edince hareket ediyor yatarken uzanırken her şekilde hisseddiyorum artık
şuanda kendine gelsin diye nutella kaşıklıyorum 2,3 gündür sağlıklı besleniyorum çocuğum anneme ne oldu diye telaş yaptı herhalde1 gün çok hareketli 1 gün normal 1 gün eh işte onlarında ruh hali değişiyor sanırım bir gun mutlu bir gün sinirli bir gün vurdumduymaz
Valla bu bebe bu yuklemeyi bos gecerse beni cok sasirtirÇıkmaz hayırlısıyla inşAllah kuzum
İçini ferah tut gerilme
Bende +7-7buçuklardayım inşallah çok demez vallahi doktorumdan çekindiğim tek konu bu yaAh serlacim bende 6 kilo aldımbende zayıf safınaz gibi birseydim şimdi etli butlu
ben 12 -13 kilo kadar aldım benim kadar alan yoktur üzülme :) ben de zayıf hamile kaldım göbeğim büyüdü çok. veririz daha kolayBenim kadar çok kilo alan var mı10 kilo almışım çok zayıf hamile kalmıştım şimdi gören 8 9 aylık falan sanıyor
Ee buyuyo annesi daha ne tekmeler hissedicez. Bi kilo olmadan boyleler 2 3 kiloluk zamanlarda daha da beter gobek gidip geliyoÖnceden oturduğumda tekme hissetmiyordum şimdi hissediyorum secdede öyle oldumu .
Sola yatınca birde otururken ayaklarım koltukta uzanirken daha net hissediyorum
1 ayda bir kilo almışım benimki kilo aldığımı görünce sinirden köpürüyorBende +7-7buçuklardayım inşallah çok demez vallahi doktorumdan çekindiğim tek konu bu yasanki şiiri ezberlemeden tahtaya çıkmış gibi oluyorum kilo konusu açılınca
Kuzu birde su ayran içince çok hareketleniyor üste doğru çıkıyor hareketleri tok karnına bir deneşuanda kendine gelsin diye nutella kaşıklıyorum 2,3 gündür sağlıklı besleniyorum çocuğum anneme ne oldu diye telaş yaptı herhalde
Yaaa onu çok merak ediyorum youtube ınstagramda görüyorum ayak yada elleri sanki dışarıda gibi hareket ettiriyorlar hem hoşuma gidiyor hem ürküyorum yolda yürürken anında tepiklese ziplarimEe buyuyo annesi daha ne tekmeler hissedicez. Bi kilo olmadan boyleler 2 3 kiloluk zamanlarda daha da beter gobek gidip geliyo
deneyeceğim valla bu çocuk annesi kılıklı nutella mideme inene kadar tekmikler geldiKuzu birde su ayran içince çok hareketleniyor üste doğru çıkıyor hareketleri tok karnına bir dene
Bizimki takıntılıBende +7-7buçuklardayım inşallah çok demez vallahi doktorumdan çekindiğim tek konu bu yasanki şiiri ezberlemeden tahtaya çıkmış gibi oluyorum kilo konusu açılınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?