bebeğin ayında göre kilosu iyiyse hiçbir sıkıntı olmaz diye biliyorumkızlar ben 63,5 la başladım şuan 66 kiloyum ...az mı almışım sıkıntı mı olur :/
Yok tatlım bence bebek kilo almıştır ne güzel işte sen almamışsınkızlar ben 63,5 la başladım şuan 66 kiloyum ...az mı almışım sıkıntı mı olur :/
İkiz bunlar ne yapayım yani taş mı kaynatayım içeyim. Of anam offf ben hamileliği hep gül bahçesi sanmışım ya ona yanıyorum1 ayda bir kilo almışım benimki kilo aldığımı görünce sinirden köpürüyor6 yla yola devam ediyorum
bende 155 im canımBenim boy da kısa olunca 10 kilo dev bişey oluyor bende155 im ben. Kadının birisi deli etti dün. Takmış sen gününü yanlış biliyor olabilir misin diyor cahil. Ya hadi ben uanlış biliyorum ultrasın da mı yanlış biliyor. Sağlık ocağında bi çalişansın sen 2 dir ne bu? 3. Ye bozucam haberi yok
Evet canım, bszı doktorlar hemen müsait oluyor ama benim doktor için zor. Ancak randevu iptali falan olursa veya acil bir durum varsa erken oluyor. Değilse önceden alıyorum randevuyu. Mesela haftasonu ağustos randevusunu aldım. Daha erkene de vardı ama benim tarihim o zaman müsaitti. Mesela şimdi baktım en erken 11 ağustos tarihinde boşluklar var. online üzerinden bakıyorum ben. Bi doktor daha var, onun 1 aya kadar atıyor tarihi. Ama olsun en azından randevu bulabiliyoruz buna da şükür.Hadi ya kötü olmuş ben bir tek detayliyi çok erken tarihte almıştım onun dışında doktorumla yazisip ayarlıyorum ara randevuyu sistem de en geç 4 gün sonraya attı şimdiye kadar.Yogunlukla alakalı sanırım
Bende öğleden sonrayı seviyorum, sabahları gittiğimizde fazla hareketli olmuyor. Rahatsız edilmek istemiyor hanımefendiBen sabaha randevu aldım hep beni öğleden sonraya atıyorlardı sinir oluyordum
Ayyy evet bendeen çok sağa sola döne döne uyumayı özledim zaten
Çok şükür canım olsun yaptırdın ya kontrolü önemli olan buGittim canım çok şükür cuma günü şans eseri başka doktora gitmiştim yönlendirmeyle baktırdı detaylıya sağolsun,tabi renkli olarak bakılmadı öyle renkli vesikalık fotoğraf Elimde yok ama çok şükür sorunu varmı yokmu onları öğrrndik
maşallah benim tek olmasına rağmen öyle senin ikiz olup 7 kilo aldığını öğrenirse beni doğuma kadar perişan bile edebilir bak o ikiz az almış sen çok aldın diye öyle takıntılı kilomaİkiz bunlar ne yapayım yani taş mı kaynatayım içeyim. Of anam offf ben hamileliği hep gül bahçesi sanmışım ya ona yanıyorum
masum bir aşerme benceeeKahve aşerdim bugün iyi miselam kızlar
Ablanın doğuştan ultrasonu varsa demekBenim boy da kısa olunca 10 kilo dev bişey oluyor bende155 im ben. Kadının birisi deli etti dün. Takmış sen gününü yanlış biliyor olabilir misin diyor cahil. Ya hadi ben uanlış biliyorum ultrasın da mı yanlış biliyor. Sağlık ocağında bi çalişansın sen 2 dir ne bu? 3. Ye bozucam haberi yok
Canım ben 16.haftamdan beri yatıyorum ve sonuna kadar da öyle olacak. sen azından 25. haftadasın en azından 30. haftaya kadar yarı yatar, yatar pozisyonda kalır iş yapmazsan bu dönemi atlatırsın. rahim ağzın çok kısa sayılmaz. benim rahim ağzına dikiş atıldı 21.haftam 32 mm çıktı ona rağmen. eğilip kalkma, yerden birşey alma, ağır kaldırma.İnşallah bekler. Tüp bebekti benimki. Başlarda da hep yattım ve yatmayı hiç sevmeyen biriyim. Tam hareketlendim bu sefer de bu çıktı. Neyse bebeğim sağlıklı olsun da yine yatarım.
Evet bence de kaç aydır bikaç kere içtim sadece, şekersiz içiyoruz zaten. Çayı kokayı da azalttım daha ne yapsyımmasum bir aşerme benceee
helal olsun valla size ben hiçbir şeyi azaltmadım cola hariç çok içiyordum çünkü ondan sonra safra kesemde taş oldu şimdi hiçbirine ulaşamıyorum kendim ettim kendim buldum yaniEvet bence de kaç aydır bikaç kere içtim sadece, şekersiz içiyoruz zaten. Çayı kokayı da azalttım daha ne yapsyım
O boy göstermez bile maşallahKutu mu kolahem kageinli hem asitli sağlıklı hiçbir yeri yok ki neresinden tutsan rlinfe kalan bir içecek kendisi
Ben 5-5,5 kg gibi bir şey almışım, boyum 1.73
Niye öyle dedin ya ben de 5 kilo aldım, çok değil ki bu dönemde 5-6 kilo. Ama sonrasına tabi dikkat etmek lazım
Bende en son 10 gün falan önce tartıldım eminim daha çok arttı da bilmiyorum kilo mu. Bu çocuk tıplasan 750 gram su ödem plesanta her haltı toplasan 3 kg gitmez nasıl gidecek bu kilolarben 12 -13 kilo kadar aldım benim kadar alan yoktur üzülme :) ben de zayıf hamile kaldım göbeğim büyüdü çok. veririz daha kolay
Bende geliyorum hızlabende 155 im canım65 kg da güreşiyorm şuan hahahah
Aynen zaten 1. De umursamadım. Süper women harcanıyor orda gözüyle ultrason Mr falan çekiyorAblanın doğuştan ultrasonu varsa demek1 yetmedi 2. Kez mi söylüyor bi de
Bizim ikiz yaa tek olan arkadaşlara göre daha çok alma hakkımız varBende +7-7buçuklardayım inşallah çok demez vallahi doktorumdan çekindiğim tek konu bu yasanki şiiri ezberlemeden tahtaya çıkmış gibi oluyorum kilo konusu açılınca
Evet canim aslinda duo ferro sanol iyiydi sNki siz ne kullandiniz?Kuzum sen 2.dozumu soracaksın tetanozda.
Belki ilacı değiştirir. Mideni mahvettiyse
Ben ayaktayken de hissediyorumOtururken normalde hiseddiyordum ama bugün hali yok herhalde hareketsiz göbeğime dokunup rahatsız edince hareket ediyor yatarken uzanırken her şekilde hisseddiyorum artık
Kanamaniz mi oluyor?Canım ben 16.haftamdan beri yatıyorum ve sonuna kadar da öyle olacak. sen azından 25. haftadasın en azından 30. haftaya kadar yarı yatar, yatar pozisyonda kalır iş yapmazsan bu dönemi atlatırsın. rahim ağzın çok kısa sayılmaz. benim rahim ağzına dikiş atıldı 21.haftam 32 mm çıktı ona rağmen. eğilip kalkma, yerden birşey alma, ağır kaldırma.
Yok canım çok şükür olmadı kanama. Benim ilk doğumum 30.haftada oldu. Şuan sağlıklı bir çocuğum var çok şükür. Bir daha olmasın erken doğum diye tedbir amaçlı dikiş atıldı. Ama 16.haftada 29 mm çıkmıştı rahim ağzı uzunluğu. Zaten gerekliydi bence bu operasyon.Kanamaniz mi oluyor?
Misss gibi aşerme, ben mantı falan aşeriyorum karbonhidrat başkanı olarakKahve aşerdim bugün iyi miselam kızlar
Ben seni tutuyorum eras, bence en haklı sensinBizim ikiz yaa tek olan arkadaşlara göre daha çok alma hakkımız varYani bence var ben izin verdim kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?