2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bende 155 im canım 65 kg da güreşiyorm şuan hahahah

Evet canım, bszı doktorlar hemen müsait oluyor ama benim doktor için zor. Ancak randevu iptali falan olursa veya acil bir durum varsa erken oluyor. Değilse önceden alıyorum randevuyu. Mesela haftasonu ağustos randevusunu aldım. Daha erkene de vardı ama benim tarihim o zaman müsaitti. Mesela şimdi baktım en erken 11 ağustos tarihinde boşluklar var. online üzerinden bakıyorum ben. Bi doktor daha var, onun 1 aya kadar atıyor tarihi. Ama olsun en azından randevu bulabiliyoruz buna da şükür.

Ben sabaha randevu aldım hep beni öğleden sonraya atıyorlardı sinir oluyordum
Bende öğleden sonrayı seviyorum, sabahları gittiğimizde fazla hareketli olmuyor. Rahatsız edilmek istemiyor hanımefendi

en çok sağa sola döne döne uyumayı özledim zaten
Ayyy evet bende

Çok şükür canım olsun yaptırdın ya kontrolü önemli olan bu

İkiz bunlar ne yapayım yani taş mı kaynatayım içeyim. Of anam offf ben hamileliği hep gül bahçesi sanmışım ya ona yanıyorum
maşallah benim tek olmasına rağmen öyle senin ikiz olup 7 kilo aldığını öğrenirse beni doğuma kadar perişan bile edebilir bak o ikiz az almış sen çok aldın diye öyle takıntılı kiloma

Ablanın doğuştan ultrasonu varsa demek 1 yetmedi 2. Kez mi söylüyor bi de

İnşallah bekler. Tüp bebekti benimki. Başlarda da hep yattım ve yatmayı hiç sevmeyen biriyim. Tam hareketlendim bu sefer de bu çıktı. Neyse bebeğim sağlıklı olsun da yine yatarım.
Canım ben 16.haftamdan beri yatıyorum ve sonuna kadar da öyle olacak. sen azından 25. haftadasın en azından 30. haftaya kadar yarı yatar, yatar pozisyonda kalır iş yapmazsan bu dönemi atlatırsın. rahim ağzın çok kısa sayılmaz. benim rahim ağzına dikiş atıldı 21.haftam 32 mm çıktı ona rağmen. eğilip kalkma, yerden birşey alma, ağır kaldırma.

Evet bence de kaç aydır bikaç kere içtim sadece, şekersiz içiyoruz zaten. Çayı kokayı da azalttım daha ne yapsyım
helal olsun valla size ben hiçbir şeyi azaltmadım cola hariç çok içiyordum çünkü ondan sonra safra kesemde taş oldu şimdi hiçbirine ulaşamıyorum kendim ettim kendim buldum yani

O boy göstermez bile maşallah
ben 12 -13 kilo kadar aldım benim kadar alan yoktur üzülme :) ben de zayıf hamile kaldım göbeğim büyüdü çok. veririz daha kolay
Bende en son 10 gün falan önce tartıldım eminim daha çok arttı da bilmiyorum kilo mu. Bu çocuk tıplasan 750 gram su ödem plesanta her haltı toplasan 3 kg gitmez nasıl gidecek bu kilolar
bende 155 im canım 65 kg da güreşiyorm şuan hahahah
Bende geliyorum hızla
Ablanın doğuştan ultrasonu varsa demek 1 yetmedi 2. Kez mi söylüyor bi de
Aynen zaten 1. De umursamadım. Süper women harcanıyor orda gözüyle ultrason Mr falan çekiyor

Bende +7-7buçuklardayım inşallah çok demez vallahi doktorumdan çekindiğim tek konu bu ya sanki şiiri ezberlemeden tahtaya çıkmış gibi oluyorum kilo konusu açılınca
Bizim ikiz yaa tek olan arkadaşlara göre daha çok alma hakkımız var Yani bence var ben izin verdim kendimce

Kanamaniz mi oluyor?

Kanamaniz mi oluyor?
Yok canım çok şükür olmadı kanama. Benim ilk doğumum 30.haftada oldu. Şuan sağlıklı bir çocuğum var çok şükür. Bir daha olmasın erken doğum diye tedbir amaçlı dikiş atıldı. Ama 16.haftada 29 mm çıkmıştı rahim ağzı uzunluğu. Zaten gerekliydi bence bu operasyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…