- 13 Haziran 2022
- 161
- 167
- 33
çok şükür yolunda gözüküyorbebeğin ayında göre kilosu iyiyse hiçbir sıkıntı olmaz diye biliyorum
Çok geçmiş olsun olacağı varmış diyelim kendinizi üzmeyin. Benimki de bilinçli bir azaltma olmadı. Kaç ay mide bulantısı yaşadım o arada da zaten çoğu şeyi yemedim canım çekmedi bile. Paketli gıdalar, kola, çikolata vs benzeri her şey otomatik olarak çıktı hayatımdan. Aksine meyveye doğala yöneldim çünkü canjm bunu çekti. Herkesin hamileliği farklı. Umarım sizde toparlarsıjız kendinizi.helal olsun valla size ben hiçbir şeyi azaltmadım cola hariç çok içiyordum çünkü ondan sonra safra kesemde taş oldu şimdi hiçbirine ulaşamıyorum kendim ettim kendim buldum yani
Zayıf olduğunuz için vücut gereken açığı kapatmak için alıyordur bu çok normal :)10 kilo almışım ben yaçok çok zayıfım normalde. Doğuma kadar en çok 9-10 alırım diyordum ama şimdiden 10 almışım. Bi 10 daha alırım bu gidişle
Dun oglum karnimla oynuyo.icerden oyle bi tekmeler atti ki abisine dedim oglum dur cok fazla hareket ediyoYaaa onu çok merak ediyorum youtube ınstagramda görüyorum ayak yada elleri sanki dışarıda gibi hareket ettiriyorlar hem hoşuma gidiyor hem ürküyorum yolda yürürken anında tepiklese ziplarim
Bende arada şaplak atıyorum eşim diyor napiyorsun sen hareketlensin kanlansın canlansın oğlum dedimDun oglum karnimla oynuyo.icerden oyle bi tekmeler atti ki abisine dedim oglum dur cok fazla hareket ediyo
Çok doğru. Anca ideal kiloma gelebildimZayıf olduğunuz için vücut gereken açığı kapatmak için alıyordur bu çok normal :)
Üzülme şimdi sana 100gr yada 75 Gr test yapacaklar ondada sınırdan üstte çıkarsa diet veriyorlar ilk hamileliğimde cikmisti benimde diet verdiler pek uyumadım amadoktor bana aramızdaki tek fark senin şeker hastası olabilme ihtimalin benden daha fazla dedi doğumdan sonra normale dönüyor seker. kızım 4 kilo normal doğurdum bebeğin doğum kilosunu yükseltiyormus.ikinci hamileliğimde sınırda çikti şeker bu hamileliğimde de Şekerim normal çıktı .hepsinde değişebiliyor yani.Günaydın hanımlar dün 50 gr şeker yüklemesi yaptırmıştık
Açlık 89
60 dk sonra 159 çıkmış ya
İnternette 140 altı olmalı diyormoralim çok bozuldu
Doktora attım birazdan dönecek.. napacağım şimdi
Çok yüksek çıkmamış senin benimde öyleydi merak etme diet oneriyir liste veriyor uyabildigin kadar uydum ben tansiyonum yok o konuda bişey bilmiyorumThepatriot
Ben diyetisyen e gidiyordum aslında kilolu hamile kaldım diyet de yarıda kaldı. biliyordum başıma bişi geleceğini
Tansiyon da var bizim ailede
Tansiyon aleti aldım hergün ölüyorum. 10 a 6, 8 e 6 filan çıkıyor. Yüksek değil
Tansiyon dan korkarken şeker buldu beni.
Dün 26+1 de gittim kilosu 880 gr
Doktor normal dedi ilerleyen zamanda mı bebek kilo alır acaba
Bir de doktor açlık ölçtür sağlık ocağında dedi pek yapmak istemedi gibi şeker testini
Anne babanda var mı dedi ikisinde de vardeyince
50 gr lık yapalım dedi.
Diyetisyene mi yollayacak şimdi?
Başka riskleri var mı peki İnternette neler yazıyor ya Allah korusun
Benimki de disardan dalgalanmayi gorunce canin aciyo mu diyoBende arada şaplak atıyorum eşim diyor napiyorsun sen hareketlensin kanlansın canlansın oğlum dedimdokunmaya korkuyor
Dalgalanma bana sanki geğiriyor gibi geliyor gırk gibi bir hissiyatBenimki de disardan dalgalanmayi gorunce canin aciyo mu diyo
Ben de genel olarak öyle bir ruh hali içindeyim ama bir şeyler yapmaya başlayınca hepsini yapasım geliyor. Geçen gün eve ince temizlik yapayım daha da ağırlaşmadan dedim. Bitmedi ama epeyce ilerleme var da sağ kolu bir gün boyunca kullanamadım ağrıdan uyutmadı bile daha bugün geçti diyebilirim hattaKızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum ya gram çalışma isteği gelmiyor içimden sürekli serin bir yerde uzanmak istiyorum. Bir yandan bebiş için çok şey yapmam lazım onları bile yapasım gelmiyor. Çok ağırlaşmadan odasını düzmek istiyorum ama enerjim zıfır zıfır zıfır.
Yok benim dedigim.dalgalanma bildigin bebegin donmesi ya da kolunu bacagini gobege dayayarak yer degistirmesiDalgalanma bana sanki geğiriyor gibi geliyor gırk gibi bir hissiyat
Kendini zorlama sakın Allah korusun ben de çalıştığım için haftalık yapıyorum temizliği ama doğuma 1-2 ay kala falan temizlikçi çağırıcam şöyle dip köşe temizleriz her yeri ben de kolay olan şeyleri hallederim. son trimestere giriyoruz valla hakkımızda hayırlısı :)Ben de genel olarak öyle bir ruh hali içindeyim ama bir şeyler yapmaya başlayınca hepsini yapasım geliyor. Geçen gün eve ince temizlik yapayım daha da ağırlaşmadan dedim. Bitmedi ama epeyce ilerleme var da sağ kolu bir gün boyunca kullanamadım ağrıdan uyutmadı bile daha bugün geçti diyebilirim hatta
canım kaç çıktı şekerin?Ve beklenen son. Canim bebegim bunu da atlamadi sagolsun. Seker yuklemesi tavanlarda... endokrin dru ariyorum simdi. Sekeri es gecse vallahi sasiracaktim
Valla canım eşim izinli evdeydi diye halledelim dedim bir de biz normalde taşınacaktık diye ne zamandır inceye girmiyordum ev almış başını gidiyordu. Büyük zor kısmı hallettik beraber şimdi ufak tefek ince şeyler kaldı onları da yavaş yavaş hallederim artık.Kendini zorlama sakın Allah korusun ben de çalıştığım için haftalık yapıyorum temizliği ama doğuma 1-2 ay kala falan temizlikçi çağırıcam şöyle dip köşe temizleriz her yeri ben de kolay olan şeyleri hallederim. son trimestere giriyoruz valla hakkımızda hayırlısı :)
Onu tanimlayamadim şuan sıcaktan benimki dönmez anası ter içinde o kuzum ne haldedirYok benim dedigim.dalgalanma bildigin bebegin donmesi ya da kolunu bacagini gobege dayayarak yer degistirmesi
şu ağustosu bi bitirseydik Eylülde her şey güzel olacakkKızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum ya gram çalışma isteği gelmiyor içimden sürekli serin bir yerde uzanmak istiyorum. Bir yandan bebiş için çok şey yapmam lazım onları bile yapasım gelmiyor. Çok ağırlaşmadan odasını düzmek istiyorum ama enerjim zıfır zıfır zıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?