2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
helal olsun valla size ben hiçbir şeyi azaltmadım cola hariç çok içiyordum çünkü ondan sonra safra kesemde taş oldu şimdi hiçbirine ulaşamıyorum kendim ettim kendim buldum yani
Çok geçmiş olsun olacağı varmış diyelim kendinizi üzmeyin. Benimki de bilinçli bir azaltma olmadı. Kaç ay mide bulantısı yaşadım o arada da zaten çoğu şeyi yemedim canım çekmedi bile. Paketli gıdalar, kola, çikolata vs benzeri her şey otomatik olarak çıktı hayatımdan. Aksine meyveye doğala yöneldim çünkü canjm bunu çekti. Herkesin hamileliği farklı. Umarım sizde toparlarsıjız kendinizi.

Yaaa onu çok merak ediyorum youtube ınstagramda görüyorum ayak yada elleri sanki dışarıda gibi hareket ettiriyorlar hem hoşuma gidiyor hem ürküyorum yolda yürürken anında tepiklese ziplarim
Dun oglum karnimla oynuyo.icerden oyle bi tekmeler atti ki abisine dedim oglum dur cok fazla hareket ediyo

Üzülme şimdi sana 100gr yada 75 Gr test yapacaklar ondada sınırdan üstte çıkarsa diet veriyorlar ilk hamileliğimde cikmisti benimde diet verdiler pek uyumadım amadoktor bana aramızdaki tek fark senin şeker hastası olabilme ihtimalin benden daha fazla dedi doğumdan sonra normale dönüyor seker. kızım 4 kilo normal doğurdum bebeğin doğum kilosunu yükseltiyormus.ikinci hamileliğimde sınırda çikti şeker bu hamileliğimde de Şekerim normal çıktı .hepsinde değişebiliyor yani.
Çok yüksek çıkmamış senin benimde öyleydi merak etme diet oneriyir liste veriyor uyabildigin kadar uydum ben tansiyonum yok o konuda bişey bilmiyorum

Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum ya gram çalışma isteği gelmiyor içimden sürekli serin bir yerde uzanmak istiyorum. Bir yandan bebiş için çok şey yapmam lazım onları bile yapasım gelmiyor. Çok ağırlaşmadan odasını düzmek istiyorum ama enerjim zıfır zıfır zıfır.

Ben de genel olarak öyle bir ruh hali içindeyim ama bir şeyler yapmaya başlayınca hepsini yapasım geliyor. Geçen gün eve ince temizlik yapayım daha da ağırlaşmadan dedim. Bitmedi ama epeyce ilerleme var da sağ kolu bir gün boyunca kullanamadım ağrıdan uyutmadı bile daha bugün geçti diyebilirim hatta

Kendini zorlama sakın Allah korusun ben de çalıştığım için haftalık yapıyorum temizliği ama doğuma 1-2 ay kala falan temizlikçi çağırıcam şöyle dip köşe temizleriz her yeri ben de kolay olan şeyleri hallederim. son trimestere giriyoruz valla hakkımızda hayırlısı :)

Valla canım eşim izinli evdeydi diye halledelim dedim bir de biz normalde taşınacaktık diye ne zamandır inceye girmiyordum ev almış başını gidiyordu. Büyük zor kısmı hallettik beraber şimdi ufak tefek ince şeyler kaldı onları da yavaş yavaş hallederim artık.

şu ağustosu bi bitirseydik Eylülde her şey güzel olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…