Kız evi naz eviBir süredir hanım kızımız modundahahahh süt anneligi daha sıcak geldi bak bizde verilecek kız yok fjdjdjdjdjj
Hemşire yok öyle birşey der kuzum doğruyu söylemez kimseBu soylenti ama hemsireyle konusayim bakalim ne diyecek.
Hahah urkuyor insan ama uyanma saatlerinde mutlaka bir iki tekmesini yiyip iyi olduğundan emin oluyorum yoksa çıldırır insan sesi soluğu çıkmıyor diyeKız evi naz evi
Sıcaklarda bebekler ne yapsın kıpramıyorlar terlememek için
Magnezyum takviyesi kullanıyorum aslında ama yetersiz olabilir mi ki sağol canım baktırayımcanım magnezyum yada demir baktır
Valla ben dogu karadenizde yasiyorum normalde saglik ocagi hepsine bakiyor ama burda istqnbulda bakmadilar.Sağol canım d vitaminine bakmıyorlar biliyorum ama b12 ye bakıyorlar. İl il değişiyor veya ellerinde kit olup olmamasına göre değişiyor olabilir. Temmuzda bakılmış. Ama yeni talimat geldiyse bilemem. Aynı testte benim, demir bağlama 318, ferritin 17, demir serum da 95 canım. Bişey diyen olmadı. 2 doktor da baktı. Bi ara yine gider ölçtürürüm bakalım nasıl çıkacak değerler.
Bende de oldu son 2 haftadir ozellikle.Hamilelikte kan basinci organlara baski degisimlerinden dolayi olabiliyor.Hem o hem de ben demir eksiklgine bagli oldugunj dusunuyrm kendimde. Korkma canim.Bide kızlar bişey soracağım, bu aralar durup dururken tam göğsümüm ortasında nasıl anlatsam hani bişeyden korkarsınız göğsünüzde sıkışma olur ya ona benzer bişey oluyor. Bikaç sn lik o sırada tansiyonu da ölçemiyorım haliyle. Durup dururken oluyor. Acaba iç organlar baskı yapıyor ondan mı tansiyon mu nedir bilemedim. Tarif de edemiyorum. Boğazıma kadar yayılıyor o etki.
Ah bisey olmayacagina emin olsam ben de istiyorummmKızlar doğum zamanı belli olduktan sonra 1,2 gün içinde saçımızı boyatsak ne olur sanki yaa
O kadar insan yaptırıyor ya ne olacak kiAh bisey olmayacagina emin olsam ben de istiyorummm
mutlaka baktır yeterli olmayabilir magnezyumun tipine göre değişiyor... hatta hücre içi magnezyum mümkünse baktırMagnezyum takviyesi kullanıyorum aslında ama yetersiz olabilir mi ki sağol canım baktırayım
açtırıcam ama alt kısmını bekle bulup atacağım onda dibe değdirmeyin diyeceğim
çok güzelmiş canım ama açtırma kısmına emin olamadım gene bi doktoruna da sor istersenBöylee
Sabaha doğru böyle en tatlımsı uykumda bir tak tak tak saydırıyor sonra gelde uyuHahah urkuyor insan ama uyanma saatlerinde mutlaka bir iki tekmesini yiyip iyi olduğundan emin oluyorum yoksa çıldırır insan sesi soluğu çıkmıyor diye
ben yaptırmadım ama merak ediyorum biri cevaplasa çok iyi olur:) doktorumda tavsiye etti iyice düşmüş benim demirimMerhaba kızlar kolay gelsin. Aranızda damardan Demir takviyesi alan varmı acaba
izin vermiyor kiçok güzelmiş canım ama açtırma kısmına emin olamadım gene bi doktoruna da sor istersen
Bilmiyorum ki ama boya kokusu solunmazsa ve diplere yapilmazsa sanirim bi problem olmazO kadar insan yaptırıyor ya ne olacak ki
Ben cuma gunj alicam canim. Kqdin dogum doktorum onerdi seviyem dusuk baya diye.Merhaba kızlar kolay gelsin. Aranızda damardan Demir takviyesi alan varmı acaba
Merhaba kızlar kolay gelsin. Aranızda damardan Demir takviyesi alan varmı acaba
bence yapma ozamanizin vermiyor ki
bence yapma ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?