- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Öyle mi bende şimdi aldım canım faydası olur inşaAllahBen cuma gunj alicam canim. Kqdin dogum doktorum onerdi seviyem dusuk baya diye.
Ben taktırdım bakalım faydasını görürüm inşaAllah. Senin değerin kaçtıben yaptırmadım ama merak ediyorum biri cevaplasa çok iyi olur:) doktorumda tavsiye etti iyice düşmüş benim demirim
Az önce aldım bundanIslak Mendil Katma Detayı Hoşuma Gitti ♡
Güle güle kullan tatlımAz önce aldım bundan
Canım tabi senin bileceğin şey ama şu ikea bergig modelimi ne hiç bir işe yaramaz kuzu. Ne kitap alır fazla ne oyuncak o paraya değmez üstüne odada bir sürü yer kaplar. Daha kullanışlı bir şey almanı öneririm.Güle güle kullan tatlım
Benim liste kabarık
Sence bir deftere yazimmi beynim döndü
Bu nasıl tatlımCanım tabi senin bileceğin şey ama şu ikea bergig modelimi ne hiç bir işe yaramaz kuzu. Ne kitap alır fazla ne oyuncak o paraya değmez üstüne odada bir sürü yer kaplar. Daha kullanışlı bir şey almanı öneririm.
Bebek çantası olarak da sırta takılanları öneririm. Elinde tin tin gezemiyorsun pratik olmak elinin kolunun boş kalması lazım. Bu çocuk yürümeyi sökecek ardından iki büklüm koşacaksın bir yandan o çanta omuzdan düşecek falan.. :S
oyuncak dolapları için biraz erken değil mi tabi ki sen bilirsinnnGüle güle kullan tatlım
Benim liste kabarık
Kuzu ben hani şu hışırtılı top cingirak felan varya onu katmak için birde şimdiden alıyorum sonra alamam daha çok eşya çıkar diye birde o tekerlekli sepet hoşuma gitti büyüdümü kirli çamaşırlarını içine atmayı öğrenir eğlenceli hale gelir düzen tertip öğrenir diye düşündümoyuncak dolapları için biraz erken değil mi tabi ki sen bilirsinnn
Bende şişeden içiyordum vitamini gitmesin diye bardağa katmiyordum sonra bir baktım pas dedim budami beni buluraaa hiç fark etmedim çok teşekkür ederim bakarım
Ben demedim ama ilk 3 ay öneririm çok rahat oluyor ben de öyle aldım.Güzel kadınlar hanginizdi
Ortadan açılan çıtçıtlı body daha iyi ayakları sıkışmaz demisti bumu dediğiniz
virginiastat
Lovelyipk
Biz de bunun tahtadan yapılma modeli var. Bez sarkma yapabilir zamanla. Bu kitaplık bile zamanla yetmiyor. ben de oğlum da kitap kurduyuz. herhalde 500'e yakın kitabımız vardır (tam anlamıyla servet hem gerçek hem de mecazi anlamdaBu nasıl tatlım
Birde böyle geniş sırt çantası bulamadım diye varsa marka önerin modelin atabilirsinbirde ben sabırsızım son 3 aya girdik hiçbirşey daha almadım almışken toptan alıyorum
Ben demiştim tatlım. Bunlar da güzel modeller bunlardan da var bizde oğlumdan Kalan. Komple açılıyor ve gayet kullanışlı. Ayaklı olan tulumları yandan olan da var ortadan açılan da var ortadan açılanı giydirmek daha rahat. Bebeğin de ayağını bükmek zorunda kalıyorsun diğer türlü yandan açılanlardaGüzel kadınlar hanginizdi
virginiastat
Lovelyipk
Kesinlikle bir listen olmalı ben ajandama listemi yazdım. Ordan takip ediyorum. Eklediğin fotoları da açmadı bi de evden bakayımGüle güle kullan tatlım
Benim liste kabarık
Yandan çıtçıtlı olanları şiddetle tavsiye ederim ilk zamanlar için giydirmesi çok rahat. Benim bebekler küçük olur diye ilk ayları yine böyle aldımGüzel kadınlar hanginizdi
virginiastat
Lovelyipk
haklısınKuzu ben hani şu hışırtılı top cingirak felan varya onu katmak için birde şimdiden alıyorum sonra alamam daha çok eşya çıkar diye birde o tekerlekli sepet hoşuma gitti büyüdümü kirli çamaşırlarını içine atmayı öğrenir eğlenceli hale gelir düzen tertip öğrenir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?