2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
H a p p y
Ortadan açılan komple açılıyor canım alacaksan onlardan al. Sağdakiler de giydiriliyor ama bir ayağını büküyorsun mecbur insan da istemiyor bükmeyi pek
Ben genelde cartersın tulumlarını alıyorum onlar da çoğunlukla yandan fermuarlı yandan çıtçıtlı deneyimli bir anne olarak zorlanmam diye düşünüyorum giydirmekte

Ben genelde cartersın tulumlarını alıyorum onlar da çoğunlukla yandan fermuarlı yandan çıtçıtlı deneyimli bir anne olarak zorlanmam diye düşünüyorum giydirmekte
Yani giydirilmesine giydiriliyor da yenidoğan zamanı ben dizini bükmek zorunda kalmaktan pek hoşlanmadım o yüzden yeni alacaklara öneri olsun diye söyleyeyim dedim

Bu kuzu 2 yaşına kadar bebekken kendi alabilsin diye sonra bende senin gibi düşünüyorum

Ah yiring keyifleri yerinde olsun da napalim ya çekeceğiz
3 öğün beslemekten yıprandım kuzu doğduğunda ek gıda serüveni gözümün önüne geliyor gidiyor ahtapot gibi olacağız sanırım hem yemek hem bebek hem temizlik dışarı işleri
Bize damardan multivitamin yüklesinler

Hahahah gezdigim yerlerde hep dedim ki kızım ben gezdirdim seni buralarda kesinlikle öğrenciyken benden izin isteme yollamam

calısan annelere bir sorum olucakk 4 aylık resmi izinde maaş almaya devam edeceğiz ya, acaba bu yemek kartları falan da ödenmeye devam ediyor mu o süreçte. Setcard gibi merak ettim :) ik ya soracağım ama şimdiden bunu mu düşündün derler diye soramadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…