2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Biz 6 ay sonunda Lina ismini sectik

Biz de hala bir isim bulamadık eşime beğendirmek zor maalesef ben de 72 kilo ile hamile kaldım şu an 75im 6 ayda 3 kilo umarım en fazla 5 ile tamamlarım çünkü zaten kiloluyum

Biz de hala bir isim bulamadık eşime beğendirmek zor maalesef ben de 72 kilo ile hamile kaldım şu an 75im 6 ayda 3 kilo umarım en fazla 5 ile tamamlarım çünkü zaten kiloluyum
İnşallah ama hiç sıkıntı etme ben ilk hamileliğim de de çok kilo verip sonra 75 olmuştum doğumdan 1 hafta sonra 8 kilo gitmişti

Kızlar iyi akşamlar, ilk defa sol kalçamdan bacağıma vuran ve yürümemi zorlaştıran bir ağrı oldu hala da devam ediyor. Burda bir kaç arkadaş daha yaşamıştı bunu çözüm bulabilen oldu mu acaba?

Yemek kartları çalıştığın gün bazında yattığından bu süreçte yatmayacak malesef. Ben hamileliğimi raporlu geçiriyorum o yüzden malesef yemek parası yatmıyor kartıma sonra doğum izni sonra ücretsiz, kartın yerini unutmak üzereyim

Kozlar ya ben hep çocuğuma çalıştım kendi totoma bi parça bişey almadım. Biz ne giyeceğiz hastanede ?
Canım ben bir kısa kollu pijama bir uzun kollu pijama bir gecelik iki de sabahlık aldım. Üşür müyüm yanar miyim emin olamadım hepsinden aldım. Bir pijamayi pentiden kalanları waikikiden aldım. Hepsini outletten o kadar uyguna getirdim ki 5 ürüne 360 lira verdim bir tane de alt yedeklemek istiyorum ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…