Biz 6 ay sonunda Lina ismini sectikKızlar iyi akşamlarkızçeme hala Bi isim bulamadık bu arada ben de kilo almayan guruptayım 70 kiloyla hamile kalmıştım 63 e düştüm şu an 64 tüm 2 aydır iyi mi kötü mü anlamadım normalde gayet iştahlı bi insanım ama şu an sadece doymak için yiyorum
Yok kuzum ya daha yarısında bile değilimHahahahhaha alışverişler nasıl gidiyor bitirebildin mi
Imkansiz öyle demesi temeli sağlam olacakValla ben de kendi alsın diye herşeyi ona göre dizayn ettim. 5 yaşında hala önüne kendin oyuncak koymazsan ben ne oynayacağım diyorhayaller hayatlar.
Biz de hala bir isim bulamadıkKızlar iyi akşamlarkızçeme hala Bi isim bulamadık bu arada ben de kilo almayan guruptayım 70 kiloyla hamile kalmıştım 63 e düştüm şu an 64 tüm 2 aydır iyi mi kötü mü anlamadım normalde gayet iştahlı bi insanım ama şu an sadece doymak için yiyorum
Ne güzel lina sağlıcakla gelsin inşallahBiz 6 ay sonunda Lina ismini sectik
tesekkur ederim canim , hepsi saglikla gelsinNe güzel lina sağlıcakla gelsin inşallah
İnşallah ama hiç sıkıntı etme ben ilk hamileliğim de de çok kilo verip sonra 75 olmuştum doğumdan 1 hafta sonra 8 kilo gitmiştiBiz de hala bir isim bulamadıkeşime beğendirmek zor maalesef ben de 72 kilo ile hamile kaldım şu an 75im 6 ayda 3 kilo umarım en fazla 5 ile tamamlarım çünkü zaten kiloluyum
Amin inşallahtesekkur ederim canim , hepsi saglikla gelsin
gecen biri forumda isim icin konu acmisti. Bir oraya bak , baya oneri gelmisti :)Amin inşallahumarım tez zamanda biz de buluruz içimize sinen Bi isim
Aynen Bi bakim sağol canımgecen biri forumda isim icin konu acmisti. Bir oraya bak , baya oneri gelmisti :)
Ugfff çarpıntınız olmuyor muEvet öyle benim 4
benim dun gece uzun suren bir carpintim oldu ilk defa. tansiyon sorunumda var zaten , gecmeseydi acile gidecektimUgfff çarpıntınız olmuyor mu
Yemek kartları çalıştığın gün bazında yattığından bu süreçte yatmayacak malesef. Ben hamileliğimi raporlu geçiriyorum o yüzden malesef yemek parası yatmıyor kartımacalısan annelere bir sorum olucakk4 aylık resmi izinde maaş almaya devam edeceğiz ya, acaba bu yemek kartları falan da ödenmeye devam ediyor mu o süreçte. Setcard gibi merak ettim :) ik ya soracağım ama şimdiden bunu mu düşündün derler diye soramadım :)
Oluyo tabi halsizlik yorgunluk kas ağrıları falanUgfff çarpıntınız olmuyor mu
Faydasını gördünmü peki düzelme oldu muBen aldım on gün önce
Bende öyle valla, bebek eşyaları öyle göz alıcı ki kendim aklıma bile gelmiyorumKozlar ya ben hep çocuğuma çalıştım kendi totoma bi parça bişey almadım. Biz ne giyeceğiz hastanede ?
Canım ben bir kısa kollu pijama bir uzun kollu pijama bir gecelik iki de sabahlık aldım. Üşür müyüm yanar miyim emin olamadım hepsinden aldım. Bir pijamayi pentiden kalanları waikikiden aldım. Hepsini outletten o kadar uyguna getirdim ki 5 ürüne 360 lira verdimKozlar ya ben hep çocuğuma çalıştım kendi totoma bi parça bişey almadım. Biz ne giyeceğiz hastanede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?