2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
navicula
Tek çare sürünerekte olsa dışarıda 15 dk yürümek kuzum çok pis ağrı 1 hafta çektim.
Dimdik yürüyeceksin bütün ağırlığın eşit dağılacak. Diğer ayağınada fazla yüklenme bu sefer o ağrıyor minik minikte olsa evin içindede yürü.
Şimdi dipçik gibiyim .

Magnezyum kullanıyor musunuz kizceler navicula H a p p y

Kızlar günaydınBebeklere kışın dışarısı için astronot tulumlardan düşünen varsa fiyatı çok çok uygun, aldım hemen oğluşuma ve kızıma Bayadır bakıyodum 350₺ altında görmedim

Eklentiler

• 0EE2A65B-AE01-4150-A705-A117DF2F84B7.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 95
  • B25C103A-6CA9-4D62-81F8-2BB056A2802F.webp
    13 KB · Görüntüleme: 95
Hemen değerlendireyim bizim çocuklar okula gidecekleri için biz bebitoyla kışın çok çıkacağız gibi gözüküyor sağol tatlım

Yaaaa cok poncik ayıcıkla kutup ayısı gibi gezerler hepsini ısırasım geliyor

Günaydın hanımlar bu gün itibariyle tahmini doğuma 99 gün kaldı ikili sayılara indik çok şükür geri sayım başlıyor coming soon
Ayy sorma benim de 89 yazıyor ne ara o kadar azaldı falan diye şaşırıyorum. İki bebekli hayattan biraz tırsıyorum ama kızımı kucağıma alacağım için de heyecanlıyım

Günaydın hanımlar bu gün itibariyle tahmini doğuma 99 gün kaldı ikili sayılara indik çok şükür geri sayım başlıyor coming soon
Günayddııınn aynıyız seninle detaylı ultrasonda 11 kasım da gözüken tahmini doğum tarihi 5 kasım olarak gözüküyordu ama kızlar erkek gelir diyorlar belki geçersin beniii , çok merak ediyorum gruptan ilk doğuran kim olacak

Ayyy sağlıkla gelsinler inşallah benimki sezeryan olacağı için ekimde bile doğurabilirim

Kızlar dün şeker yüklememin sonucu çıkmış açlık 84 çıkmıştı referans aralığı olmadığı için yorum yapamıyorum bilenler söyleyebilir mi yüksek mi düşük mü acaba doktoruma göndericem sonuçları ama saat çok erken

İkizleri max 36 da aldıkları düşünülürse bizde bi 30 gün daha eksik Ayy böyle sayınca çok azz kalmış
Ayy sorma benim de 89 yazıyor ne ara o kadar azaldı falan diye şaşırıyorum. İki bebekli hayattan biraz tırsıyorum ama kızımı kucağıma alacağım için de heyecanlıyım
Bunun bir de aynı anda doğan iki bebekli halini düşünüp motive olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…