Magnezyum kullanıyor musunuz kizcelernavicula
Tek çare sürünerekte olsa dışarıda 15 dk yürümek kuzum çok pis ağrı 1 hafta çektim.
Dimdik yürüyeceksin bütün ağırlığın eşit dağılacak. Diğer ayağınada fazla yüklenme bu sefer o ağrıyor minik minikte olsa evin içindede yürü.
Şimdi dipçik gibiyim .
Hemen değerlendireyim bizim çocuklar okula gidecekleri için biz bebitoyla kışın çok çıkacağız gibi gözüküyorKızlar günaydınBebeklere kışın dışarısı için astronot tulumlardan düşünen varsa fiyatı çok çok uygun, aldım hemen oğluşuma ve kızıma Bayadır bakıyodum 350₺ altında görmedim
Hem heyecanlı hem tırsıyorumGünaydın hanımlarbu gün itibariyle tahmini doğuma 99 gün kaldı ikili sayılara indik çok şükür geri sayım başlıyor coming soon
Yaaaa cok poncik ayıcıkla kutup ayısı gibi gezerlerKızlar günaydınBebeklere kışın dışarısı için astronot tulumlardan düşünen varsa fiyatı çok çok uygun, aldım hemen oğluşuma ve kızıma Bayadır bakıyodum 350₺ altında görmedim
Ayy sorma benim de 89 yazıyor ne ara o kadar azaldı falan diye şaşırıyorum. İki bebekli hayattan biraz tırsıyorum ama kızımı kucağıma alacağım için de heyecanlıyımGünaydın hanımlarbu gün itibariyle tahmini doğuma 99 gün kaldı ikili sayılara indik çok şükür geri sayım başlıyor coming soon
Yaaa seninkide heyecanlı 2.bir maceraAyy sorma benim de 89 yazıyor ne ara o kadar azaldı falan diye şaşırıyorum. İki bebekli hayattan biraz tırsıyorum ama kızımı kucağıma alacağım için de heyecanlıyım
Günayddııınn aynıyız seninle detaylı ultrasonda 11 kasım da gözüken tahmini doğum tarihi 5 kasım olarak gözüküyordu ama kızlar erkek gelir diyorlar belki geçersin beniii , çok merak ediyorum gruptan ilk doğuran kim olacakGünaydın hanımlarbu gün itibariyle tahmini doğuma 99 gün kaldı ikili sayılara indik çok şükür geri sayım başlıyor coming soon
Ayyy sağlıkla gelsinler inşallah benimki sezeryan olacağı için ekimde bile doğurabilirimGünayddııınn aynıyız seninle detaylı ultrasonda 11 kasım da gözüken tahmini doğum tarihi 5 kasım olarak gözüküyordu ama kızlar erkek gelir diyorlar belki geçersin beniii , çok merak ediyorum gruptan ilk doğuran kim olacak
Benimki 3. Olucak huniyi takıp öyle gezicemAyy sorma benim de 89 yazıyor ne ara o kadar azaldı falan diye şaşırıyorum. İki bebekli hayattan biraz tırsıyorum ama kızımı kucağıma alacağım için de heyecanlıyım
benimki de iyi kötü ne olacağı yarın ortaya çıkarAyyy sağlıkla gelsinler inşallah benimki sezeryan olacağı için ekimde bile doğurabilirim
Hakkında hayırlısı olsun canımbenimki de iyi kötü ne olacağı yarın ortaya çıkar
Benim agrimi o kurtarmıştı inşallah sizin ihtiac yoktur tabi ama ayak ağrısının baş düşmanı oYok kuzum daha doktora gitmedim magnezyum mecburi yaziyormu şuan bende o anlattiklari uyusma tutulma gibi birsey olmadı gidince sorarım
İkizleri max 36 da aldıkları düşünülürse bizde bi 30 gün daha eksikGünaydın hanımlarbu gün itibariyle tahmini doğuma 99 gün kaldı ikili sayılara indik çok şükür geri sayım başlıyor coming soon
Bunun bir de aynı anda doğan iki bebekli halini düşünüp motive olabilirsinizAyy sorma benim de 89 yazıyor ne ara o kadar azaldı falan diye şaşırıyorum. İki bebekli hayattan biraz tırsıyorum ama kızımı kucağıma alacağım için de heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?