2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sanki normal gibi gerçi çok anlamıyorum da Ben de şimdi gidiyorum şeker yüklemesine, su içilmesinde sakınca yok değil mi? Açlık tamam da

Sanki normal gibi gerçi çok anlamıyorum da Ben de şimdi gidiyorum şeker yüklemesine, su içilmesinde sakınca yok değil mi? Açlık tamam da
Şeker yüklenene kadar bi sakınca yok ama yükledikten sonra içemiyorsun maalesef inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Valla canım ilk defa oldu adım atamadım hatta ama dediğini uygulayacağım bu ara hep evdeyim belki de hareketsizlikten oldu

Günaydın kızlarrr
Kozlar ya ben hep çocuğuma çalıştım kendi totoma bi parça bişey almadım. Biz ne giyeceğiz hastanede ?
Bende de durum aynı valla hastanede totom açık gezicem bu gidişle
Günaydın kuuz çok tatlı ama sepete ekleyemedim nedense seninkiler geldi mi yeni mi aldın?
Ayy sorma benim de 89 yazıyor ne ara o kadar azaldı falan diye şaşırıyorum. İki bebekli hayattan biraz tırsıyorum ama kızımı kucağıma alacağım için de heyecanlıyım

Benimki 3. Olucak huniyi takıp öyle gezicem

İkizleri max 36 da aldıkları düşünülürse bizde bi 30 gün daha eksik Ayy böyle sayınca çok azz kalmış
Bunun bir de aynı anda doğan iki bebekli halini düşünüp motive olabilirsiniz
Ben tüple yapmama ve ilk bebek olmasına rağmen şu an tırsıyorum, sizle yürekli çıkmışsınız bu yolda size başarılar diliyorum
Ben açlık şekerini ölçtürürken daha önce sormuştum, hiçbir şey içmeyin demişti doktor. Bunda da aynı olabilir gibi düşündüm ama başka bir arkadaş sadece su içebilirsin demiş. Deneyimsizim fikir yürütüyorum güzel sonuçlar al inş

Yatıyor olması lazım aslında, ama bence sor, şimdiden bunu mu düşündün diyemezler, dememeliler bence Daha neler var düşünmemiz planlamamız gereken.

140ın üzerinde olduğu zaman olumsuz kabul ediliyor canım 50gr şeker yüklemesinde 75 de daha fazla olma ihtimali var onu bilmiyorum ama bence sende çıkmamış hayırlı olsun:)

Sepete eklenmiyor çünkü tükenmiş Ben de sabah aldım henüz gelmedi.
Benim de tüp bebek 1 istedik, Allah 2 verdi
Şimdi sordum hemşire suda sıkıntı yok yapılana kadar içilebilir dedi

Muhteşem fiyata almışsın canım. Güle güle kullan.

İkizleri max 36 da aldıkları düşünülürse bizde bi 30 gün daha eksik Ayy böyle sayınca çok azz kalmış
Bunun bir de aynı anda doğan iki bebekli halini düşünüp motive olabilirsiniz
Eşimin de benim de ikiz kardeşlerimiz var o yüzden onlarla yaşamak nasıl iyi biliriz zor ama çok güzel araları bir yaş olan kardeşlerde bile onlarınki gibi bir bağ olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…