Sanki normal gibi gerçi çok anlamıyorum daEki Görüntüle 3107136
Kızlar dün şeker yüklememin sonucu çıkmış açlık 84 çıkmıştı referans aralığı olmadığı için yorum yapamıyorum bilenler söyleyebilir mi yüksek mi düşük mü acaba doktoruma göndericem sonuçları ama saat çok erken
Şeker yüklenene kadar bi sakınca yok ama yükledikten sonra içemiyorsun maalesef inşallah güzel sonuçlar alırsınızSanki normal gibi gerçi çok anlamıyorum daBen de şimdi gidiyorum şeker yüklemesine, su içilmesinde sakınca yok değil mi? Açlık tamam da
Valla canım ilk defa oldu adım atamadım hatta ama dediğini uygulayacağım bu ara hep evdeyim belki de hareketsizlikten oldunavicula
Tek çare sürünerekte olsa dışarıda 15 dk yürümek kuzum çok pis ağrı 1 hafta çektim.
Dimdik yürüyeceksin bütün ağırlığın eşit dağılacak. Diğer ayağınada fazla yüklenme bu sefer o ağrıyor minik minikte olsa evin içindede yürü.
Şimdi dipçik gibiyim .
Kullanıyorum canım ben arada maden suyu muz falan da tüketiyorum ama sanırım çok etki etmiyor
Ay çok tatlı alayım ben deKızlar günaydınBebeklere kışın dışarısı için astronot tulumlardan düşünen varsa fiyatı çok çok uygun, aldım hemen oğluşuma ve kızıma Bayadır bakıyodum 350₺ altında görmedim
Bende de durum aynı valla hastanede totom açık gezicem bu gidişleKozlar ya ben hep çocuğuma çalıştım kendi totoma bi parça bişey almadım. Biz ne giyeceğiz hastanede ?
Günaydın kuuz çok tatlı ama sepete ekleyemedim nedenseKızlar günaydınBebeklere kışın dışarısı için astronot tulumlardan düşünen varsa fiyatı çok çok uygun, aldım hemen oğluşuma ve kızıma Bayadır bakıyodum 350₺ altında görmedim
Ayy sorma benim de 89 yazıyor ne ara o kadar azaldı falan diye şaşırıyorum. İki bebekli hayattan biraz tırsıyorum ama kızımı kucağıma alacağım için de heyecanlıyım
Benimki 3. Olucak huniyi takıp öyle gezicem
Ben tüple yapmama ve ilk bebek olmasına rağmen şu an tırsıyorum, sizle yürekli çıkmışsınızİkizleri max 36 da aldıkları düşünülürse bizde bi 30 gün daha eksikAyy böyle sayınca çok azz kalmış
Bunun bir de aynı anda doğan iki bebekli halini düşünüp motive olabilirsiniz
Ben açlık şekerini ölçtürürken daha önce sormuştum, hiçbir şey içmeyin demişti doktor. Bunda da aynı olabilir gibi düşündüm ama başka bir arkadaş sadece su içebilirsin demiş. Deneyimsizim fikir yürütüyorumSanki normal gibi gerçi çok anlamıyorum daBen de şimdi gidiyorum şeker yüklemesine, su içilmesinde sakınca yok değil mi? Açlık tamam da
Islak Mendil Katma Detayı Hoşuma Gitti ♡
çok geçmiş olsunbenim dun gece uzun suren bir carpintim oldu ilk defa. tansiyon sorunumda var zaten , gecmeseydi acile gidecektim
çok geçmiş olsun valla..ihmal etmeyin ne zaman alacaksınız dün mü takılmıştı yada sizeOluyo tabi halsizlik yorgunluk kas ağrıları falan
calısan annelere bir sorum olucakk4 aylık resmi izinde maaş almaya devam edeceğiz ya, acaba bu yemek kartları falan da ödenmeye devam ediyor mu o süreçte. Setcard gibi merak ettim :) ik ya soracağım ama şimdiden bunu mu düşündün derler diye soramadım :)
140ın üzerinde olduğu zaman olumsuz kabul ediliyor canım 50gr şeker yüklemesinde 75 de daha fazla olma ihtimali var onu bilmiyorum ama bence sende çıkmamış hayırlı olsun:)Eki Görüntüle 3107136
Kızlar dün şeker yüklememin sonucu çıkmış açlık 84 çıkmıştı referans aralığı olmadığı için yorum yapamıyorum bilenler söyleyebilir mi yüksek mi düşük mü acaba doktoruma göndericem sonuçları ama saat çok erken
Günaydın bakalım nasıl doğucaz 2normal doğumdan sonra acayip tırsıyorumGünaydın hanımlarbu gün itibariyle tahmini doğuma 99 gün kaldı ikili sayılara indik çok şükür geri sayım başlıyor coming soon
Çok teşekkür ederim140ın üzerinde olduğu zaman olumsuz kabul ediliyor canım 50gr şeker yüklemesinde 75 de daha fazla olma ihtimali var onu bilmiyorum ama bence sende çıkmamış hayırlı olsun:)
Sepete eklenmiyor çünkü tükenmişGünaydın kızlarrr
Bende de durum aynı valla hastanede totom açık gezicem bu gidişle
Günaydın kuuz çok tatlı ama sepete ekleyemedim nedenseseninkiler geldi mi yeni mi aldın?
Ben tüple yapmama ve ilk bebek olmasına rağmen şu an tırsıyorum, sizle yürekli çıkmışsınızbu yolda size başarılar diliyorum
Ben açlık şekerini ölçtürürken daha önce sormuştum, hiçbir şey içmeyin demişti doktor. Bunda da aynı olabilir gibi düşündüm ama başka bir arkadaş sadece su içebilirsin demiş. Deneyimsizim fikir yürütüyorumgüzel sonuçlar al inş
Muhteşem fiyata almışsın canım. Güle güle kullan.Canım ben bir kısa kollu pijama bir uzun kollu pijama bir gecelik iki de sabahlık aldım. Üşür müyüm yanar miyim emin olamadım hepsinden aldım. Bir pijamayi pentiden kalanları waikikiden aldım. Hepsini outletten o kadar uyguna getirdim ki 5 ürüne 360 lira verdimbir tane de alt yedeklemek istiyorum ne olur ne olmaz diye
Benim ilk doğumdan iki geceliğim vardı. bir tane de pijama takımı aldım sabahlıklı.Kozlar ya ben hep çocuğuma çalıştım kendi totoma bi parça bişey almadım. Biz ne giyeceğiz hastanede ?
şuanda hala var canım herhalde stok yenilendi.Sepete eklenmiyor çünkü tükenmişBen de sabah aldım henüz gelmedi.
Benim de tüp bebek 1 istedik, Allah 2 verdi
Şimdi sordum hemşire suda sıkıntı yok yapılana kadar içilebilir dedi
Sorma ya gerçekten çılgınlık. Nasip böyleymişYaaa seninkide heyecanlı 2.bir macera
Seninki tam çılgınlık
Valla Allah kolaylık versin hepimize. Ben huniyi ilk öğrendiğim zamanlar sipariş verdim bileBenimki 3. Olucak huniyi takıp öyle gezicem
Eşimin de benim de ikiz kardeşlerimiz var o yüzden onlarla yaşamak nasıl iyi bilirizİkizleri max 36 da aldıkları düşünülürse bizde bi 30 gün daha eksikAyy böyle sayınca çok azz kalmış
Bunun bir de aynı anda doğan iki bebekli halini düşünüp motive olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?