2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Düzelmesine çok sevindim canim bana da kritik seviyede değil ama bu haftalarda daha fazla olması gerekiyordu dedi bi de suyun geldi mi falan dedi çok korktum onu da tespit edemiyorum ki akintim hareket ettikçe oluyor e zaten bu sicakta terlememek mümkün değil tüm camasirlar zaten ıslanıyor valla sıkma makinesi aldım bugün baslicam havuca çok şükür sekerim normal hatta düşük bile çıktı öyle dedi doktor dikkat ediyordum şekerden korkuma ama yüklenicem artik bi sonraki kontrolume kadar Allahtan yaz aylarındayız Allah dermansız dert vermesin hic birimize

Kızlar babymall da buna benzer şeyler görüyorum, bir daha gidersem foroğrafını çekip bakacağım ama aynı marka galiba. Fiyatı daha yüksek diye aklımda kalmış da o yüzden aynı ürün mü wmin olamadım. O baktığımın da içi yünlüydü kalındı çok güzeldi. Sizce nasıl sıcacık tutar gibi geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20220811-091736_BabyMall.webp
    18 KB · Görüntüleme: 91
Amin canım şükür bugüne. Bende de ıslaklık oluyor ama akıntı mı ter mi bilemiyorum ki sıcaklardan hep ter içindeyiz zaten. Turnusol kağıdı koyacaktım, doktorum yapma kafana takıp üzme kendini dedi. Senin şüphen varsa araştır istersen. Kaç çıktı değerin ? Bana 105 dediler.

Bide şey diyorlar, suyun gelirse idrar gibi gelir tutamazsın anlarsın zaten diyorlar. Onu da anlamıyorum ki afedersin bazen sıkışık oluyorum, dışardayım tuvalete gidemiyorum hemen veya tuvaleti hissetmiyorum o kadar sıkışık olmuyorum, bi bakmışım 2 damla kaçıyor. Eyvah diyorum sonra su muydu idrar mıydı bu

Günaydın aaa bende bu sabah öyle uyandım, hatta eşime ne zaman sonra ilk kez böyle güzel uyumuşum dedim kendimi çok iyi hissediyorum çok şükür, inşallah bu etki hep devam eder
İnşallah demek ki havalar bunaltıcı olduğu için hepimizi etkiliyor

Seker yukselmemesi icin 3ana 2ara ogun ve mutlaka kahvaltiyi erken yapma gerekiyormus. 2gebeliginde de ugrasan biri olarak
Patates bezelye havuc kavun karpuz uzum incir yasakli listesinde. Minimum yenecek seyler

Benim ilk gebelikte yine seker ciktigi icin bunda direkt 75lik istemis dr. Iki kere yaptirmadim yani

Kan sekeri yuksek cikanlar vucudunuzda anormal durumlar yasiyor muydunuz?
Ben yasamiyorum. Acikcasi insulin kullanmak zorunda kalacak kadar yuksek ve inatci olmayanlar kolay kolay hissetmez bisey. Cinku zaten gebelik semptomlari sekerden daha fazla.
Sadece yemekten sonra ani.bastiran uyku olabilir. Bunda degil ama ilk gebelikte yasamistim. Yukleme yaptirdigim gunler de ayni sekilde uyuyorum surekli

Ben daha seker yuklemwsi yaptirmadim ,bi bakayim dedim benzer seyler var mi diye ama herkes gibi sık tuvalete gitmekten başka benzer bir belirtim yok sanırm. Peki gebelik sekeri dogumdan sonra kayboluyor muymus?

Bu markanin 2 kere ihracatini yaptirmistik yabanci buyuk bir prekande grubuna. Showroomunda bakip dokunma sansim olmustu, iyi bir marka. Uretimi Bursa'da yapiliyor ve oldukca buyuk bir fabrika tarafindan. Oyle ebebek'in sattigi kendi alt uretimleri gibi ince ve beden fitleri biri Sam biri Bagdat degil. Oldukca kaliteli ve standartlari var. Ben de bibaby urunlerine bakiyorum, ilk tercihim denetimini de yaptigim Organickids tabii ama onda da ne varsa aldim zaten indirimdeyken simdi deli gibi pahalanmistir.

Ben daha seker yuklemwsi yaptirmadim ,bi bakayim dedim benzer seyler var mi diye ama herkes gibi sık tuvalete gitmekten başka benzer bir belirtim yok sanırm. Peki gebelik sekeri dogumdan sonra kayboluyor muymus?
Bnm hem anne hem baba tarafindan genetik bu hastalik. Doktorlar bize yuzde yuz gozuyle bakiyo ama cok şükür suana kdr sıkıntı yok. Gebelikten sonra tiroit de seker de kayboluyo genellikle. Tamamen hormonlarimizin bebelere yetmemesi durumu

Bizdede şeker yüklemesi yapmıyorlardı hepsi değişik

Tek tulumlardan al bi de, battaniyeler (müslin, triko vs) çorap, çıtçıtlı zıbınlar içine giyeceği. İlk etapta bunlar gerekli. Biz netleştirdik şükür isimleri. Ben de artık sipariş vericem, kapı süsü ve hastane çıkışını. Ben hızlı hızlı halletmeye çalışıyorum canım eksikleri genelde online alıyorum Bu hafta bi baby mall, e-bebek yapıcam ordan da alırım 3-5 bişey. Geçmişten kalanlar da var. Oda yapmıcaz ilk etapta yeni eve geçene dek. Yatak odamız için 2 tane ikea ahşap beşik aldık. Bebek arabası zaten almıcam. Ama liste yine de kabarık

Evet inşallah herkes zamanında doğurursa ilk ben olabilirim. Gerçi bebişlerimizden biri doğdu bile S Sdbhry nasılsınız, ne durumdasınız. Dualarımız seninle ve bebeğinle bizi de arada bilgilendir merak ediyoruz

Günaydın hanımlar
Bugün hakan Ural ın prog denk geldi sabah

Çalışan kadınlar dahil Doğum parasından bahsettiler 16 bin e yükselmiş VS. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı
doğum parası diye bahsettikleri şey özel sektör çalışanlarının doğum izni süresinde maaş almıyorlar. Maaaşları doğum izni bitişinde toplu olarak alıyorlar bu. yoksa doğum parası diye bir şey yok.herkesin fayadalanabileceği doğum parası ilk çocukta 300 2. çocukta 400 3. ve sonrakilerde 600 tl dir. başka para yok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…