- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Düzelmesine çok sevindim canim bana da kritik seviyede değil ama bu haftalarda daha fazla olması gerekiyordu dedi bi de suyun geldi mi falan dedi çok korktum onu da tespit edemiyorum ki akintim hareket ettikçe oluyor e zaten bu sicakta terlememek mümkün değil tüm camasirlar zaten ıslanıyor valla sıkma makinesi aldım bugün baslicam havuca çok şükür sekerim normal hatta düşük bile çıktı öyle dedi doktor dikkat ediyordum şekerden korkuma ama yüklenicem artik bi sonraki kontrolume kadar Allahtan yaz aylarındayız Allah dermansız dert vermesin hic birimizeBahsettiğin ben yim bilmiyorum ama benim sınırda çıkmıştı. bana şekerimi etkilemeyecek düzeyde tatlı, havuç suyu, kiraz, karpuz ve armut ywmem tavsiye edildi. Özellikşe armut veya havuç suyu dediler. Sonraki gittiğim 2 doktor da sıkıntı yok dedi ben yinede arada içiyorum havuç suyu. Diğerlerini de yiyorum. Tatlıyı başka yerlerden kesip dengelemeye çalışıyorum ki şekerim yükselmesin. Bakalım 2 hafta sonra randevum var ne diyecekler
Amin canım şükür bugüne. Bende de ıslaklık oluyor ama akıntı mı ter mi bilemiyorum ki sıcaklardan hep ter içindeyiz zaten. Turnusol kağıdı koyacaktım, doktorum yapma kafana takıp üzme kendini dedi. Senin şüphen varsa araştır istersen. Kaç çıktı değerin ? Bana 105 dediler.Düzelmesine çok sevindim canim bana da kritik seviyede değil ama bu haftalarda daha fazla olması gerekiyordu dedi bi de suyun geldi mi falan dedi çok korktum onu da tespit edemiyorum ki akintim hareket ettikçe oluyor e zaten bu sicakta terlememek mümkün değil tüm camasirlar zaten ıslanıyor valla sıkma makinesi aldım bugün baslicam havuca çok şükür sekerim normal hatta düşük bile çıktı öyle dedi doktor dikkat ediyordum şekerden korkuma ama yüklenicem artik bi sonraki kontrolume kadar Allahtan yaz aylarındayız Allah dermansız dert vermesin hic birimize
Bide şey diyorlar, suyun gelirse idrar gibi gelir tutamazsın anlarsın zaten diyorlar. Onu da anlamıyorum kiDüzelmesine çok sevindim canim bana da kritik seviyede değil ama bu haftalarda daha fazla olması gerekiyordu dedi bi de suyun geldi mi falan dedi çok korktum onu da tespit edemiyorum ki akintim hareket ettikçe oluyor e zaten bu sicakta terlememek mümkün değil tüm camasirlar zaten ıslanıyor valla sıkma makinesi aldım bugün baslicam havuca çok şükür sekerim normal hatta düşük bile çıktı öyle dedi doktor dikkat ediyordum şekerden korkuma ama yüklenicem artik bi sonraki kontrolume kadar Allahtan yaz aylarındayız Allah dermansız dert vermesin hic birimize
İnşallah demek ki havalar bunaltıcı olduğu için hepimizi etkiliyorGünaydın aaa bende bu sabah öyle uyandım, hatta eşime ne zaman sonra ilk kez böyle güzel uyumuşum dedimkendimi çok iyi hissediyorum çok şükür, inşallah bu etki hep devam eder
Yaa ne kadar erken çıkmışBen ve eşim şubat ayında vermiştik 15 günde çıkmıştı
Seker yukselmemesi icin 3ana 2ara ogun ve mutlaka kahvaltiyi erken yapma gerekiyormus. 2gebeliginde de ugrasan biri olarakKaç çıktı sonucunuz bende de çıktı da benden ikinci testi istediler cumartesi vermeyi düşünüyorum ben de şimdilik sadece hamur işi ve tatlıyı hayatından çıkar dedi sadece bir kere azdondurma yedim,yürüyüşe ve beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum umarım diğer yüklemede çıkmaz
Benim ilk gebelikte yine seker ciktigi icin bunda direkt 75lik istemis dr. Iki kere yaptirmadim yani50’lik yükleme sonucun kaç çıkmıştı benim açlık 91,tokluk 1.saatte 188 çıktı ikinci yükleme yapılacak da şimdilik sadece kendince dikkat et dedi dr size nasıl tek yüklemede sonuca vardılar 75’lik mi yapılmıştı
Ben yasamiyorum. Acikcasi insulin kullanmak zorunda kalacak kadar yuksek ve inatci olmayanlar kolay kolay hissetmez bisey. Cinku zaten gebelik semptomlari sekerden daha fazla.Kan sekeri yuksek cikanlar vucudunuzda anormal durumlar yasiyor muydunuz?
Ben daha seker yuklemwsi yaptirmadim ,bi bakayim dedim benzer seyler var mi diye ama herkes gibi sık tuvalete gitmekten başka benzer bir belirtim yok sanırm. Peki gebelik sekeri dogumdan sonra kayboluyor muymus?Ben yasamiyorum. Acikcasi insulin kullanmak zorunda kalacak kadar yuksek ve inatci olmayanlar kolay kolay hissetmez bisey. Cinku zaten gebelik semptomlari sekerden daha fazla.
Sadece yemekten sonra ani.bastiran uyku olabilir. Bunda degil ama ilk gebelikte yasamistim. Yukleme yaptirdigim gunler de ayni sekilde uyuyorum surekli
Bu da cok güzelmiş gercekten. Gule gule kullansin minikBen bunu sipariş verdim canım çok zarif çok hoşuma gitti
Bu markanin 2 kere ihracatini yaptirmistik yabanci buyuk bir prekande grubuna. Showroomunda bakip dokunma sansim olmustu, iyi bir marka. Uretimi Bursa'da yapiliyor ve oldukca buyuk bir fabrika tarafindan. Oyle ebebek'in sattigi kendi alt uretimleri gibi ince ve beden fitleri biri Sam biri Bagdat degil. Oldukca kaliteli ve standartlari var. Ben de bibaby urunlerine bakiyorum, ilk tercihim denetimini de yaptigim Organickids tabii ama onda da ne varsa aldim zaten indirimdeyken simdi deli gibi pahalanmistir.Kızlar babymall da buna benzer şeyler görüyorum, bir daha gidersem foroğrafını çekip bakacağım ama aynı marka galiba. Fiyatı daha yüksek diye aklımda kalmış da o yüzden aynı ürün mü wmin olamadım. O baktığımın da içi yünlüydü kalındı çok güzeldi. Sizce nasıl sıcacık tutar gibi geliyor
Bnm hem anne hem baba tarafindan genetik bu hastalik. Doktorlar bize yuzde yuz gozuyle bakiyo ama cok şükür suana kdr sıkıntı yok. Gebelikten sonra tiroit de seker de kayboluyo genellikle. Tamamen hormonlarimizin bebelere yetmemesi durumuBen daha seker yuklemwsi yaptirmadim ,bi bakayim dedim benzer seyler var mi diye ama herkes gibi sık tuvalete gitmekten başka benzer bir belirtim yok sanırm. Peki gebelik sekeri dogumdan sonra kayboluyor muymus?
Bizdede şeker yüklemesi yapmıyorlardı hepsi değişikGaliba bizim sağlık ocağında yok canım, bu ocaklarda da birinde olan diğerinde olmuyor nedenn anlamadım. İl il değişiyor galiba. Geçen bi arkadaş sağlık ocağı b12 testi yapmıyor demişti ama bizimki yapıyor mesela. Değişik işler
Klimalı bir ortama girmedim canım ama sıcaklarda serinlemek için sürekli duş alıyorum sabah akşam. Acaba sabah duş alıp çıkmıştım biraz esinti vardı o mu çarptı ki şimdi o aklıma geldi. Normalde etkilemez ama durumumuz belli hamilelikte daha hassas olabiliyoruz. Bilemedim
Tek tulumlardan al bi de, battaniyeler (müslin, triko vs) çorap, çıtçıtlı zıbınlar içine giyeceği. İlk etapta bunlar gerekli. Biz netleştirdik şükür isimleri. Ben de artık sipariş vericem, kapı süsü ve hastane çıkışını. Ben hızlı hızlı halletmeye çalışıyorum canım eksikleri genelde online alıyorumAh canım inşallah ya çıkmama gibi bir şey olur mu acabahazırlıklar yok denecek kadar az 4 tane hastane çıkışı aldım biri onlu diğerleri 3’lü beşli başka da bşr şey yok hala bir şey beğenemiyorum karar veremiyorum ismi de belli değil hastane çıkışı nevresim falan yaptırayım diye bekliyorum ama ona da bşr türlü karar veremiyoruz senin nasıl gidiyo
Evet inşallah herkes zamanında doğurursa ilk ben olabilirim. Gerçi bebişlerimizden biri doğdu bileAyyy gerçekten çok az kalmış ilk sen kucağına aşacaksın bizim dönemden bir aksilik çıkmazsatecrübelerinden faydalanacağız ikizler arasındaki o fark çok normal doğduktan sonra hızla kapanıyor genelde de hep erkekler önden gidiyor
doğum parası diye bahsettikleri şey özel sektör çalışanlarının doğum izni süresinde maaş almıyorlar. Maaaşları doğum izni bitişinde toplu olarak alıyorlar bu. yoksa doğum parası diye bir şey yok.herkesin fayadalanabileceği doğum parası ilk çocukta 300 2. çocukta 400 3. ve sonrakilerde 600 tl dir. başka para yok üzgünümGünaydın hanımlar
Bugün hakan Ural ın prog denk geldi sabah
Çalışan kadınlar dahil Doğum parasından bahsettiler 16 bin e yükselmiş VS. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?