- 13 Haziran 2022
- 161
- 167
- 33
bir riskiniz varmı kanama vs gibi riskli gebelik mi? birde kaç saat yolculuk kendi aracınızla mıkızlar merhaba bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var cidden kafam patates oldu artık... şimdi eylül ün 2 si itibari ile 29. haftada oluyorum nasipse ve yalnız kalmamak için 29-32 haftalar arası ankaradan fethiyeye gitme durumum var doktorum onay verirse.. 1 O haftalarda için yolculuk fikri sizce çok mu korkunçlu?
2 Allah korusun orda bi terslik olması halinde hastane koşulları vs nasıldır hiç bilmiyorum fikri olan var mı 3 Otur oturduğun yerde diyorsanız ona da bi çözüm bulmaya çalışacağım
Doğum izni bitişinde olduğuna emin misiniz arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı 2 aydır maaş gibi yatırıyorlardoğum parası diye bahsettikleri şey özel sektör çalışanlarının doğum izni süresinde maaş almıyorlar. Maaaşları doğum izni bitişinde toplu olarak alıyorlar bu. yoksa doğum parası diye bir şey yok.herkesin fayadalanabileceği doğum parası ilk çocukta 300 2. çocukta 400 3. ve sonrakilerde 600 tl dir. başka para yok üzgünüm
çok şükür şimdilik bir riskimiz gözükmüyor ama doktorum zaten derse gitme diye gitmem..aracı babam kullanacakbir riskiniz varmı kanama vs gibi riskli gebelik mi? birde kaç saat yolculuk kendi aracınızla mı
maaşı yatıyorsa toplu para alamaz ki . bazı yerler toplu yatırıyor . onun sistemi suan da nasıl işliyor bilmiyorum. kurummu belirliyor siz mi toplu veya aylık alacağım diye bavuru yapıyorsunuz bilmiyorum. Ama çalışan olma şartı var . memurlar alamaz. memurlar heray maaşını alıyor zaten.Doğum izni bitişinde olduğuna emin misiniz arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı 2 aydır maaş gibi yatırıyorlar
özel bir firmada çalışıyor toplu parası aya bölmüşler bence en mantıklı olanımaaşı yatıyorsa toplu para alamaz ki . bazı yerler toplu yatırıyor . onun sistemi suan da nasıl işliyor bilmiyorum. kurummu belirliyor siz mi toplu veya aylık alacağım diye bavuru yapıyorsunuz bilmiyorum. Ama çalışan olma şartı var . memurlar alamaz. memurlar heray maaşını alıyor zaten.
tabiki risk işini dr bilecektirde. Riskiniz yoksa yolda arada bir mola verip yürüyün ayaklarınızı uzatabilecek alan olursa ayaklarınızı uzatın. 32 hafata kadar da kalmayın 29 30 gibi çıkın yola daha fazla ağırlaşmayın bunlar benim fikirlerim.çok şükür şimdilik bir riskimiz gözükmüyor ama doktorum zaten derse gitme diye gitmem..aracı babam kullanacak
Kurumsal bir firma sanırım .Bence de toplu paradan sa her ay almak çok daha iyi çünkü hayatımızı ona göre şekillendiriyoruz.Özel sektörde biraz kesinti oluyor sanırım. Memurlarda olmuyordaözel bir firmada çalışıyor toplu parası aya bölmüşler bence en mantıklı olanı
Aman gecici olsun da canim.Bnm hem anne hem baba tarafindan genetik bu hastalik. Doktorlar bize yuzde yuz gozuyle bakiyo ama cok şükür suana kdr sıkıntı yok. Gebelikten sonra tiroit de seker de kayboluyo genellikle. Tamamen hormonlarimizin bebelere yetmemesi durumu
Trigliserid seviyem hep övündüğüm bişeydi damarlardaki yağlanmam az max 50-60 diyordum. Son kan tahlililimde 300 çıktıMerhaba kızlar. Dün kan tahlili vermiştim. Trigliserid değerim 250 çıkmış. 199 üst sınır. Doktoruma gönderdim ama cevap vermedi daha. Bunu yaşayan var mı? Kanda yağın yüksek olmasindanmis. Bu gebeliğimde çok dikkat ediyorum. Daha öncede yazmıştım. Ama hızlı kilo aldım. Toplamda 10 kilo aldım. Ondan mı acaba? Benzer bir şey yaşayan var mı? Bir de idrarda enfeksiyon yaşayan arkadaşlar ph 7.5 çıkmış. Tahlilde yüksek gözüküyor. İnternetten bakıyorum 8e kadar normal yazıyor.
Canım kolesterol ve trigliseridi hiç kafana takma hamilelikte direkt yüksek çıkarmış benim doktorum hamilelikte bu değerlere bakmak anlamsız hatta bakılmaz demişti. Ama idrar phı durumunu bilmiyorum hiç.Merhaba kızlar. Dün kan tahlili vermiştim. Trigliserid değerim 250 çıkmış. 199 üst sınır. Doktoruma gönderdim ama cevap vermedi daha. Bunu yaşayan var mı? Kanda yağın yüksek olmasindanmis. Bu gebeliğimde çok dikkat ediyorum. Daha öncede yazmıştım. Ama hızlı kilo aldım. Toplamda 10 kilo aldım. Ondan mı acaba? Benzer bir şey yaşayan var mı? Bir de idrarda enfeksiyon yaşayan arkadaşlar ph 7.5 çıkmış. Tahlilde yüksek gözüküyor. İnternetten bakıyorum 8e kadar normal yazıyor.
Canım tetanozun bir zararı yok ki bence ol ikinci dozu riske atmaya değmez bencekızlar sağlık ocağından aradılar tetanoz ikinci doz için kan ve idrar tahlili yapalım diyorlar doktorum tek doz yeter demişti napsam ki kararı bana bıraktı
Ben o kadar geç uyanıyorum ki ister istemez kahvaltı çok geç oluyor bakalım ya hala umut etmeye devam ediyorum ikinci yüklemede her şey yolunda olsun diye ama çok da sanmıyorum epey yüksekti çünkü değerSeker yukselmemesi icin 3ana 2ara ogun ve mutlaka kahvaltiyi erken yapma gerekiyormus. 2gebeliginde de ugrasan biri olarak
Patates bezelye havuc kavun karpuz uzum incir yasakli listesinde. Minimum yenecek seyler
Ne güzel halletmişsin evet evet o tekli ayaklı tulumlardan da aldım içine giyeceği çıtçıtlı badi alayım onlar aklımdaydı battaniye hiç güzel görüp bulamıyorum ya hep setlerin içinde olanlar var onlar da çok ince gibi o koca seti almaya gerek var mı bilemiyorum iki tane kalın battaniyesi varTek tulumlardan al bi de, battaniyeler (müslin, triko vs) çorap, çıtçıtlı zıbınlar içine giyeceği. İlk etapta bunlar gerekli. Biz netleştirdik şükür isimleri. Ben de artık sipariş vericem, kapı süsü ve hastane çıkışını. Ben hızlı hızlı halletmeye çalışıyorum canım eksikleri genelde online alıyorumBu hafta bi baby mall, e-bebek yapıcam ordan da alırım 3-5 bişey. Geçmişten kalanlar da var. Oda yapmıcaz ilk etapta yeni eve geçene dek. Yatak odamız için 2 tane ikea ahşap beşik aldık. Bebek arabası zaten almıcam. Ama liste yine de kabarık
Evet geçen gün ben de gördüm onu çok merak ettim her şey yolundadır inşallahEvet inşallah herkes zamanında doğurursa ilk ben olabilirim. Gerçi bebişlerimizden biri doğdu bile@Sdbhry nasılsınız, ne durumdasınız. Dualarımız seninle ve bebeğinle bizi de arada bilgilendir merak ediyoruz
Ben de 3 aylık falan hamileyken baktırmıştım şok olmuştum bu nasıl bir yağ diye ama dr hamilelikte yükseleceğini normal olduğunu söylediTrigliserid seviyem hep övündüğüm bişeydi damarlardaki yağlanmam az max 50-60 diyordum. Son kan tahlililimde 300 çıktıKolestrolüm de tavan. Dün doktorum kolestrol ve trigliserid değerlerine takılma, hamilelikte yükselir normal dedi.
İyi bari sevindimTrigliserid seviyem hep övündüğüm bişeydi damarlardaki yağlanmam az max 50-60 diyordum. Son kan tahlililimde 300 çıktıKolestrolüm de tavan. Dün doktorum kolestrol ve trigliserid değerlerine takılma, hamilelikte yükselir normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?