2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de kalabalık setleri gereksiz bulduğum için almadım. Bi tek hastane çıkışında isimli battaniye olur. Gerisini triko battaniye aldım, müslin 4 kat battaniyelerden alıyorum şimdi. Az önce hatta şu ikisini aldım. Müslin her yere kullanılıyor zaten bolca gerekiyor. Tek katı çift katı, incesi kalını. Erkek değişti Ege oldu canım Eşimin istediği olsun dedim yoksa tüm çocuklarımın adını ben bulmuş olcam Pera ile Ege inşallah

Eklentiler

• A5435FDA-592B-4389-80FD-C4BB0A8E7FCD.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 92
  • F3A05C69-D656-4C1E-BD51-695DA30FC325.webp
    35 KB · Görüntüleme: 87
Erken dogum vs gibi bi riskin yoksa hicbisey olmaz kafana takip strese girme aklina getirme. Zaten doktorun risk görse izin vermeyecektir. Nerde kendini daha mutlu hissedeceksen orda ol. Hicbirimiz bebelerimizin ne zaman gelecegini bilmiyoruz ki

Son tahlilde benim de yuksek cikti. Gebelikte bunlar anlamli degil dedi doktorum

kızlar sağlık ocağından aradılar tetanoz ikinci doz için kan ve idrar tahlili yapalım diyorlar doktorum tek doz yeter demişti napsam ki kararı bana bıraktı
Ilk gebelikse ve oncesinde bu asiyi olmadiysan standarti 2 doz olmasi. Bnm 2. Dogum olacak diye tek doz yapiliyo ilkinde cift doz yapmislardi

Reactions: 11K
Ben o kadar geç uyanıyorum ki ister istemez kahvaltı çok geç oluyor bakalım ya hala umut etmeye devam ediyorum ikinci yüklemede her şey yolunda olsun diye ama çok da sanmıyorum epey yüksekti çünkü değer
Ilk gebelikte ben de oyleydim. Canimin istedigi kdr yatiyodum. Dr diyet listesinde sabah 8 kahvalti dedi. Dedim bunu daha geçe alamaz miyiz cok erken bu ben yatiyorum hep sen 11de kalkip kahvalti yapacaksan listeye uysan bile sekerini dengeleyemeyiz ki. Bizim amacimiz kilo verdirmek degil insulin dengelemesi yapmak. Kahvaltini 9a alirim daha da gec olmaz onemli demisti. Nasil icime oturduysa unutmamisim bile
Yuklemede yuksek cikarsa da stres yapma hic. Dengeli ve duzenli beslenmeyle hicbi sorun kalmiyo. Ilacsiz geciriyoruz. Bn kilo verirken bebek almaya devam ediyodu daha ne. Hatta ben sekeri tamamen dengeleyince kacamak da yapiyodum arada hic sıkıntı olmadi. Ama bu gebelikte daha kontrollu gitmem gerekiyo sanirim cunku cok.hizli kilo aldim

İnşallah demek ki havalar bunaltıcı olduğu için hepimizi etkiliyor
Kesinlikle etkiliyor. Bikaç gecedir hafif düştü sıcaklıklar ama dün gece çok iyiydi gerçekten. Yine uyanıp döndüm ama uyuduğum xamanlarda da derin uyudum. Güne güzel başlamamı sağladı.

Çok sevindim bunu duyduğuma, ebebek ürünleri gereksiz pahalı geliyor açıkçası kampanya zamanı alabilirim. Ama babymall a gidince daha mutlu oluyorum. Mağazanın da etkiisi olabilir. Bizim buradaki ebebek, bim a101 market gibi ufak ama babymall büyük migros gibi aaa burayı görmemişim ben diyerek başka yerlere giriyorum.
Bu ürünü orada görmüştüm, 300 küsürlü bişeydi. Kış bebeği olacağımız için üşümesin istiyorum. Üşümez değil mi bunlarla ? Bide wellsoft olanları var ama wellsoft alırsam battaniye alacağım, evde de kullanırım diye. Aslında wellsoftların polyester okmasından dolayı sıcak bakmıyorum ama annemde çift kişilik battaniyesi var, english home dan almıştık, harika ısıtıyor sıcacık tutuyor. Belki alabilirim bi tane

Bizdede şeker yüklemesi yapmıyorlardı hepsi değişik
Kafalarına göre midir nedir bu değişiklik

Sağlıklı beslenmede saatinde yemek çok önemli, metabolizmamıza uygun beslenmeliyiz. 9 dan sonra yapılan kahvaltıyı vücudumuz algılamıyor galiba. Diyet yapanlarda da saate dikkat edilmezse işe yaramadığını biliyorum. Bende 10 a kadar uyumayı severim ama sağlıksız. Haftasonu da dahil en geç 9 da uyanmaya çalışıyordum hamilelik öncesi, şu aralar mecburen erken kalkıyorum artık

Ben normalde erken de kalksam kahvalti yapmam en erken 12 de yapariz ama artik olmuyo. Mecbur cekiyorum artik sekerden dolayi erkene

Teyzeleri jinekolog muayeneden çıktık.
Hersey yolunda .
Kilosu bana göre az .Doktorum endişelenecek birşey yok dedi çiğ kuruyemiş protein arttır dedi.
Babasına benziyor.Kesinlikle aynı babası dedi .Kız olup benzese üzülürdüm
Bana gelirsek sonuç kiloyu bebek değil ben almışım 57 kg 200 gram çıktım.Tansiyonum ilk defa normal çıktı oda tuzu kestim diye .
Kum dökmüşüm .Bol su iç dedi .
Covid aşısı içinde vakalar çok arttı tetanoz aşısı olduğum için 1 ay sonra yaptır dedi .Yani arasında 1 ay olması gerekiyor.

Varsa bebeğe kilo aldıracak besinler bekliyorum hepinizden.

Kendime oğluma ve size söz veriyorum karbonhidrat haftada 2 ye düşüreceğim

Ilk gebelikse ve oncesinde bu asiyi olmadiysan standarti 2 doz olmasi. Bnm 2. Dogum olacak diye tek doz yapiliyo ilkinde cift doz yapmislardi
olacağım karar verdim :) teşekkürlerr
Kesinlikle etkiliyor. Bikaç gecedir hafif düştü sıcaklıklar ama dün gece çok iyiydi gerçekten. Yine uyanıp döndüm ama uyuduğum xamanlarda da derin uyudum. Güne güzel başlamamı sağladı.
gerçekten bende bugün güne çok güzel başladım uzun zamandan sonra güzel geldi

kaşar,muz,fındık,ceviz,süt,muz,kabak çekirdeği,yumurta ,kefir araştırmalarım bu yönde

Canım ben gebeliğin başında diyetisyene gitmiştim sabah iki yumurta ye demişti. Deneyebilirsin. Protein ağırlıklı beslen. Her gün süt iç ve ceviz, muz ye. Zaten yapiyorsundur ama aklıma bunlar geldi.

ben hicbir internet pazar yerinin kendi ic markasina cok guvenmiyorum konu tekstil oldugunda. bir aldiginizin fiti digeri ile ayni olmuyor, kumas ve dikim kaliteleri iyi olmuyor ama fiyatlari dusuk kalitelerine gore pahali oluyor. Bir markayi, kendi fabrikasi uretiyor ise daha uygun fiyatli olabiliyorlar kaliteleri ile karsilastirildiklarinda. Eger fabrika baska buyuk markalara uretim yapip ihracat yapiyor ise, kumas-dikim kaliteleri daha yuksek oluyor.
Ben dis kundan olarak sunu aldim: Owli Dış Kundak | Owli Türkiye
Bu ureticiden ayni zamanda once kundak, sonra genis kundak, sonra uyku tulumuna donusen, yeni dogandan 2.5-3 yasina kadar kullanilan su uyku tulumunu da aldim: Cok begendim kalitesini.

Canikom yaaa, uzaklardan aynı şeyleri alıyoruz rengine kadar ihtiyacı olan kesinlikle bu markayı tercih edebilir, öyle güzel öyle yumuş

Eklentiler

• IMG20220811144449.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…