2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canikom yaaa, uzaklardan aynı şeyleri alıyoruz rengine kadar ihtiyacı olan kesinlikle bu markayı tercih edebilir, öyle güzel öyle yumuş
Yaaa zevklerimiz ve kalbimiz bir demekki Ben daha az önce aldım merakla bekliyorum. Bi de başka bir marka daha beğendim onun kenarları püsküllü değil düz ondan da iki tane alcam şimdi

Açlık 100 çıktı referans 90 ilk tokluk 193 referans 180 ikinci tokluk 144 referans 150. Çok önemsemediler bilmiyorum yine de diyet yapmamak söylediler pirinç patates muz ekmek uzak dur dediler tempolu yürüyüş önerdiler başkacada bişey demediler

hemen aldım, hastanede bi annede görmüştüm çok hoştu. zevklisin aldıklarını hep paylaş :)

Kuzum değer falan söylemedi ki bana suyun olması gerekenden az dedi o an beynim durdu zaten ne olduğumu da şaşırdım neye gore öölçülüyor sıvı acaba 10 gün öncesinde özele gitmistim her şey normal demişti cihaz kaynaklı mi onu bile anlamadım

hemen aldım, hastanede bi annede görmüştüm çok hoştu. zevklisin aldıklarını hep paylaş :)
Güle güle kullanın şimdiden Müslinler gerçekten penye battaniyelerin ve tüm örtülerin tahtını salladı. Şu ikisi de aklımda alıcam herhalde. Paylaşırım tabii ki

Eklentiler

• C6A8D783-014A-4FDD-AF3F-DC2CC2898AE2.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 89
  • F578CC51-123C-476E-A9DD-A226D1F6D573.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 92
Ya o bende de çok oluyor evin icinde bile mesela tuvalete gidene kadar kaçtığı oluyor, doktora sordum bunu mesela 1 bardak su boşalır istemsiz şeffaf olur dedi annem de öyle diyor öyle basit bi şey değil tutamazsın iki damla gelip de durmaz zaten diyor o basınçla

Güle güle kullanın şimdiden Müslinler gerçekten penye battaniyelerin ve tüm örtülerin tahtını salladı. Şu ikisi de aklımda alıcam herhalde. Paylaşırım tabii ki

Teşekkür ederim Bunun da yeşilinden alayım ben de. Rengi çok güzel.
Şimdiye kadar hep kıyafet aldım sıra müslinlerde. Bebek çantasını ne aldınız? Oyshonun siyah sırt çantasını alıcam galiba ama emin olamıyorum. Ben de oyuncak önereyim sayfaya. Bu oyuncakları aldım trendyoldan çok uygun ve kalitelilerdi

Eklentiler

• E05413E0-DF08-49E8-877A-805E02240AAF.webp
    85,2 KB · Görüntüleme: 91
Çanta olarak osyhonun siyah çantasını beğendim, kardeşim hediye olarak aldı Henüz elime geçmediği için yorum yapamıyorum. Oyuncaklar da çok tatlıymış Kıyafet alanlar çeyizi buraya da düzün de biz de fikir alalım

Ben sırt çantası olarak şunu aldım ve kalitesine bayıldım. Bye Bye Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Chakranın bebek ürünleri yumuşacık ve çok güzel çeşit az olsa da. indirime girdikçe aldım. H&m ve Kitikate de güzellerdi. hepsini düzenleyip atarım bir ara

Bu da güzelmiş, teşekkürler. ben siyah alırsam normalde de kullanırım diye düşündüm uzun süreli bir şey bakıcam. eşime göre seçiyorum çantayı o taşıyacak :)
Eşim benim kırmızı sırt çantamı taşıdığı için bunu da taşır diye umut ediyorum ben o kriteri hiç düşünmedim

Çok tatlılar sayfanın isminide öğrenebilir miyiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…