2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Chakranın bebek ürünleri yumuşacık ve çok güzel çeşit az olsa da. indirime girdikçe aldım. H&m ve Kitikate de güzellerdi. hepsini düzenleyip atarım bir ara
Kitikate de hm de çok güzeller zaten. Ben de iç zıbınları alt pantolonları hep hm den aldım. Tulumları genelde carterstan. Ama daha baya alınacak şey var bu aldıklarım az henüz

Senin alacakların x2 zaten carters da aldım renkler desen müthiş ama kalıpları değişik geldi ince uzun genelde
Evet x2 fena zaten Canları sağolsun, sağlıkla doğsunlar daUzun olması avantaj aslında çocukların dizleri kırılmıyo içerde ama tabii çok tombul bebeklerde darlığı sıkıntı olabilir.

Evet x2 fena zaten Canları sağolsun, sağlıkla doğsunlar daUzun olması avantaj aslında çocukların dizleri kırılmıyo içerde ama tabii çok tombul bebeklerde darlığı sıkıntı olabilir.
Tulumları çok çok güzel. Dediğin gibi belki iyidir uzun olması. Aldıklarım yeterli diye düşünüyorum ben de. Bu akşam bi sayım yapıcam Sağlıkla gelsinler

Sanırım kıyafet olarak en az alan benimdir hastane çıkışı bile yok kızımın 28. Haftadayım diğer büyük şeyleri almaktan sıra gelmedi sadece görüp beğendikçe müslin, battaniye ve kıyafet aldım Zara, lcw ve hmden online aldım bir kısmı daha gelmedi ama olanlar bunlar anneme göre dünyanın en saçma ve sıkıcı giysilerini almışım bana bir alışveriş koçu lazımmış fotoda büyük durmuşlar ama minicikler

Eklentiler

• 0FBA8887-56E3-405D-8C9F-24581588C9D5.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 152
  • D70F6572-D48A-4727-9AAD-1306333EA392.webp
    122,7 KB · Görüntüleme: 145
Yaaa harika renkler bence tam benlik. Annelere göre erkeğe mavi, kıza pembe olabildiğince devasa desenler Bende de mavi pembe olarak herhalde triko battaniyeleri var sadece lcw de çok ucuzdu ikisi 130 muydu neydi bi onları lacivert-pembe aldım herhalde Önlükler çok tatlı onlar nerden, bir de dolaptaki en üstteki lcw mi tavşanlı müslin

Eklentiler

• 53DD20C4-392E-4289-BA5E-9C15EAC5B689.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 135
Battaniyelere bayıldım onların ayrıntılı fotoğrafları var mıdır acaba? Bir de nerden aldınız

Teşekkür ederim canım bu triko battaniyeleri ben de çok beğeniyorum benim bir tane var bebekliğimden kalma anneannem almış bebekken, görünüyor orda ekru renk ve fırfırlı etrafı. Önlükler trendyolda dut project diye bir sayfaydı sanırım. Üstteki kuzulu olan müslin örtü lcw. Yandaki tavşanlı olan alt açma matını soruyorsan içi müslin onu da doslowliving diye bir sayfa vardı instagramdan yaptırmıştım kadın girişimci diye. Eylül yazıyor üzerinde minik bebeğimin ismi

Canım ph 7.5 normal sınırlar içerisinde referans değerleri sağlık ocağı ile hastanede değişebiliyor. 2 gün önce benim de 7.5 çıktı. bir de gebelikte kolesterol, trigliserid gibi kan değerleri önemsenmiyor.

Battaniyelere bayıldım onların ayrıntılı fotoğrafları var mıdır acaba? Bir de nerden aldınız
Foto çekmekte hiç iyi değilim ama çekmeye çalıştım peluş mantarlı olanı 3 ay önce Zara home indiriminden almıştım, triko etrafı fırfırlı olan benim bebekliğimde kullandığım battaniye 28 yıllık. nohutlu gibi olan da lcw canım

Ayy bakıcam önlüklere, müslini sordum canım. Aynısının tavşanlısı var şimdi hoşuma gitti gündüz baktım daha Adıyla güzel günler yaşasın hep Bak ben de şimdi düşününce mavili tulum almışım kıza da pembe olmasa da somon İkisini birlikte giydiririm diye hoşuma gitmişti bi geldi minicik nasıl tatlış

Eklentiler

• 62646635-67DB-4664-A0AA-D3CC1202D48F.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 123
  • FED9C9F1-F12B-4505-A75A-39EF40199CF7.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 114
Eklemeyi unutmuşum

Eklentiler

• 2C2D80CC-4EE9-4DF0-9061-F738F1E4D277.webp
    80,3 KB · Görüntüleme: 123
Ayy aşırı tatlı somon rengine bayılırım zaten ben de alayım

Renkelr çok tatli soft renkler . Buyuklerimiz daha rengarenge aliskin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…