- 9 Nisan 2021
- 494
- 593
- 53
bebek olunca her rengi taşırlar aslında babalık kıyamazlar bize :)Eşim benim kırmızı sırt çantamı taşıdığı için bunu da taşır diye umut ediyorumben o kriteri hiç düşünmedim
Kitikate de hm de çok güzeller zaten. Ben de iç zıbınları alt pantolonları hep hm den aldım. Tulumları genelde carterstan. Ama daha baya alınacak şey var bu aldıklarım az henüzChakranın bebek ürünleri yumuşacık ve çok güzel çeşit az olsa da. indirime girdikçe aldım. H&m ve Kitikate de güzellerdi. hepsini düzenleyip atarım bir ara
Evet x2 fena zatenSenin alacakların x2 zatencarters da aldım renkler desen müthiş ama kalıpları değişik geldi ince uzun genelde
Tulumları çok çok güzel. Dediğin gibi belki iyidir uzun olması. Aldıklarım yeterli diye düşünüyorum ben de. Bu akşam bi sayım yapıcamEvet x2 fena zatenCanları sağolsun, sağlıkla doğsunlar da Uzun olması avantaj aslında çocukların dizleri kırılmıyo içerde ama tabii çok tombul bebeklerde darlığı sıkıntı olabilir.
Sanırım kıyafet olarak en az alan benimdir hastane çıkışı bile yok kızımın 28. HaftadayımÇanta olarak osyhonun siyah çantasını beğendim, kardeşim hediye olarak aldıHenüz elime geçmediği için yorum yapamıyorum. Oyuncaklar da çok tatlıymış Kıyafet alanlar çeyizi buraya da düzün de biz de fikir alalım
Canim hep uygulayamadim ama tereyağlı yiyince iki tane yiyorum genelde. Haslamada bazen bir bazen iki.Teşekkür ederim tatlım 2 yumurtayı hep haşlayıpmı yedin
Yaaa harika renkler bence tam benlik. Annelere göre erkeğe mavi, kıza pembe olabildiğince devasa desenlerSanırım kıyafet olarak en az alan benimdir hastane çıkışı bile yok kızımın 28. Haftadayımdiğer büyük şeyleri almaktan sıra gelmedi sadece görüp beğendikçe müslin, battaniye ve kıyafet aldım Zara, lcw ve hmden online aldım bir kısmı daha gelmedi ama olanlar bunlar anneme göre dünyanın en saçma ve sıkıcı giysilerini almışım bana bir alışveriş koçu lazımmış fotoda büyük durmuşlar ama minicikler
Battaniyelere bayıldım onların ayrıntılı fotoğrafları var mıdır acaba? Bir de nerden aldınızSanırım kıyafet olarak en az alan benimdir hastane çıkışı bile yok kızımın 28. Haftadayımdiğer büyük şeyleri almaktan sıra gelmedi sadece görüp beğendikçe müslin, battaniye ve kıyafet aldım Zara, lcw ve hmden online aldım bir kısmı daha gelmedi ama olanlar bunlar anneme göre dünyanın en saçma ve sıkıcı giysilerini almışım bana bir alışveriş koçu lazımmış fotoda büyük durmuşlar ama minicikler
Teşekkür ederim canım bu triko battaniyeleri ben de çok beğeniyorum benim bir tane var bebekliğimden kalma anneannem almış bebekken, görünüyor orda ekru renk ve fırfırlı etrafı. Önlükler trendyolda dut project diye bir sayfaydı sanırım. Üstteki kuzulu olan müslin örtü lcw. Yandaki tavşanlı olan alt açma matını soruyorsan içi müslin onu da doslowliving diye bir sayfa vardı instagramdan yaptırmıştım kadın girişimci diye. Eylül yazıyor üzerinde minik bebeğimin ismiYaaa harika renkler bence tam benlik. Annelere göre erkeğe mavi, kıza pembe olabildiğince devasa desenlerBende de mavi pembe olarak herhalde triko battaniyeleri var sadece lcw de çok ucuzdu ikisi 130 muydu neydi bi onları lacivert-pembe aldım herhalde Önlükler çok tatlı onlar nerden, bir de dolaptaki en üstteki lcw mi tavşanlı müslin
Canım ph 7.5 normal sınırlar içerisinde referans değerleri sağlık ocağı ile hastanede değişebiliyor. 2 gün önce benim de 7.5 çıktı. bir de gebelikte kolesterol, trigliserid gibi kan değerleri önemsenmiyor.Merhaba kızlar. Dün kan tahlili vermiştim. Trigliserid değerim 250 çıkmış. 199 üst sınır. Doktoruma gönderdim ama cevap vermedi daha. Bunu yaşayan var mı? Kanda yağın yüksek olmasindanmis. Bu gebeliğimde çok dikkat ediyorum. Daha öncede yazmıştım. Ama hızlı kilo aldım. Toplamda 10 kilo aldım. Ondan mı acaba? Benzer bir şey yaşayan var mı? Bir de idrarda enfeksiyon yaşayan arkadaşlar ph 7.5 çıkmış. Tahlilde yüksek gözüküyor. İnternetten bakıyorum 8e kadar normal yazıyor.
Foto çekmekte hiç iyi değilim ama çekmeye çalıştım peluş mantarlı olanı 3 ay önce Zara home indiriminden almıştım, triko etrafı fırfırlı olan benim bebekliğimde kullandığım battaniye 28 yıllık. nohutlu gibi olan da lcw canımBattaniyelere bayıldım onların ayrıntılı fotoğrafları var mıdır acaba? Bir de nerden aldınız
Ayy bakıcam önlüklere, müslini sordum canım. Aynısının tavşanlısı var şimdi hoşuma gitti gündüz baktım dahaTeşekkür ederim canım bu triko battaniyeleri ben de çok beğeniyorum benim bir tane var bebekliğimden kalma anneannem almış bebekken, görünüyor orda ekru renk ve fırfırlı etrafı. Önlükler trendyolda dut project diye bir sayfaydı sanırım. Üstteki kuzulu olan müslin örtü lcw. Yandaki tavşanlı olan alt açma matını soruyorsan içi müslin onu da doslowliving diye bir sayfa vardı instagramdan yaptırmıştım kadın girişimci diye. Eylül yazıyor üzerinde minik bebeğimin ismi
Eklemeyi unutmuşumFoto çekmekte hiç iyi değilim ama çekmeye çalıştım peluş mantarlı olanı 3 ay önce Zara home indiriminden almıştım, triko etrafı fırfırlı olan benim bebekliğimde kullandığım battaniye 28 yıllık. nohutlu gibi olan da lcw canım
Ayy aşırı tatlı somon rengine bayılırım zaten ben de alayımAyy bakıcam önlüklere, müslini sordum canım. Aynısının tavşanlısı var şimdi hoşuma gitti gündüz baktım dahaAdıyla güzel günler yaşasın hep Bak ben de şimdi düşününce mavili tulum almışım kıza da pembe olmasa da somon İkisini birlikte giydiririm diye hoşuma gitmişti bi geldi minicik nasıl tatlış
Benim max aldığım set bu kadar işte, 3 parçaAyy aşırı tatlı somon rengine bayılırım zaten ben de alayım
Renkelr çok tatli soft renkler . Buyuklerimiz daha rengarenge aliskin :)))Sanırım kıyafet olarak en az alan benimdir hastane çıkışı bile yok kızımın 28. Haftadayımdiğer büyük şeyleri almaktan sıra gelmedi sadece görüp beğendikçe müslin, battaniye ve kıyafet aldım Zara, lcw ve hmden online aldım bir kısmı daha gelmedi ama olanlar bunlar anneme göre dünyanın en saçma ve sıkıcı giysilerini almışım bana bir alışveriş koçu lazımmış fotoda büyük durmuşlar ama minicikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?