- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Açıklar da var tabii ama ben ilk aylar için hep patikli kapalı tercih ettim. Sonra çorapla patikle uğraşmak daha zor geldi banaKizlar yaa annem diyoki alirken tulumlardan ayak kismi kapali degil acik daha kullanisli olur ama genelde ayak kismi kendinden patikli .Var mi oyle ureten marka ?
İlk ay giyceklerini böyle aldım ben oğlumda da çok rahat etmiştim 3.250 doğmuştu ona rağmen küçük geliyo insanaBodylerin boyle acilani daha kullanislk olur degil mi giydirip cikarirken.
Battaniyelerin varsa 10lu setler çokta zorunlu değil canım çok güzel 5li setler var onlardan da alabilirsin lcw de uygun fiyatlıydı hemde.Benim max aldığım set bu kadar işte, 3 parçaÖyle 10’lu 12’li bişey yok bende de. Hastane çıkışlarını yaptırcam onlar da 4 parça zaten. İndirimde şimdi canım 167₺ idi sanırım, cartersın sitesinde
Bodylerin boyle acilani daha kullanislk olur degil mi giydirip cikarirken.
Öyleymiş canım. Doktorum da dönüş yaptı. Rahatladım. Çok teşekkür ederim.Canım ph 7.5 normal sınırlar içerisinde referans değerleri sağlık ocağı ile hastanede değişebiliyor. 2 gün önce benim de 7.5 çıktı. bir de gebelikte kolesterol, trigliserid gibi kan değerleri önemsenmiyor.
Yenidoğanlar zaten 1 ay kullanilir o da belli degil seninkiler daha ufak kilodw olur uygun zaten ama 40. Haftalsra dayananlar olursa onlarinki 3500 u aşarAçıklar da var tabii ama ben ilk aylar için hep patikli kapalı tercih ettim. Sonra çorapla patikle uğraşmak daha zor geldi bana
İlk ay giyceklerini böyle aldım ben oğlumda da çok rahat etmiştim 3.250 doğmuştu ona rağmen küçük geliyo insanaGiydirip çıkarmak daha kolay oluyor yoksa o minicik kafalardan geçirmek insanı ürkütebiliyor Ki benimkiler 34-35. haftalarda oldukça minik olacaklardır giydirmek hepten daha zor olur
Benim de favorilerimde o krem rengi olan müslin ve bence de Ege daha hoş olmuşBen de kalabalık setleri gereksiz bulduğum için almadım. Bi tek hastane çıkışında isimli battaniye olur. Gerisini triko battaniye aldım, müslin 4 kat battaniyelerden alıyorum şimdi. Az önce hatta şu ikisini aldım. Müslin her yere kullanılıyor zaten bolca gerekiyor. Tek katı çift katı, incesi kalını. Erkek değişti Ege oldu canımEşimin istediği olsun dedim yoksa tüm çocuklarımın adını ben bulmuş olcam Pera ile Ege inşallah
İkinci gebeliğim de sabah kalktigim yatak ıslaktı benim kız çiş yaptı sandım ayağı bı kalktım tutamiyorum sürekli su geliyor yani demek istediğim suyun gelirse emin ol anlarsın tutamiyorsun şarıl şarıl akıyor çocuğun bezini koyup hastane geçtikYa o bende de çok oluyor evin icinde bile mesela tuvalete gidene kadar kaçtığı oluyor, doktora sordum bunu mesela 1 bardak su boşalır istemsiz şeffaf olur dedi annem de öyle diyor öyle basit bi şey değil tutamazsın iki damla gelip de durmaz zaten diyor o basınçla
Böyle çok keyifli geçiyordu gebeliğim tamamen çıkarsa tabii üzüleceğim ama inşallah gerek kalmaz ilacaIlk gebelikte ben de oyleydim. Canimin istedigi kdr yatiyodum. Dr diyet listesinde sabah 8 kahvalti dedi. Dedim bunu daha geçe alamaz miyiz cok erken bu ben yatiyorum hepsen 11de kalkip kahvalti yapacaksan listeye uysan bile sekerini dengeleyemeyiz ki. Bizim amacimiz kilo verdirmek degil insulin dengelemesi yapmak. Kahvaltini 9a alirim daha da gec olmaz onemli demisti. Nasil icime oturduysa unutmamisim bile
Yuklemede yuksek cikarsa da stres yapma hic. Dengeli ve duzenli beslenmeyle hicbi sorun kalmiyo. Ilacsiz geciriyoruz. Bn kilo verirken bebek almaya devam ediyodu daha ne. Hatta ben sekeri tamamen dengeleyince kacamak da yapiyodum arada hic sıkıntı olmadi. Ama bu gebelikte daha kontrollu gitmem gerekiyo sanirim cunku cok.hizli kilo aldim
Yaa inşallah bana da insülin falan demezler benim doktorum diğer şeyleri zaten direkt söylüyor tatlı yeme hamur işi yeme yürüyüş yap falan diye bakalım şu ikinci yüklemeden sonra bana ne diyecek benim de açlık 91 birinci saat 188 çıktı ama benimki 50 mg yükleme ,sanırım seninki 75’lik yüklemeAçlık 100 çıktı referans 90 ilk tokluk 193 referans 180 ikinci tokluk 144 referans 150. Çok önemsemediler bilmiyorumyine de diyet yapmamak söylediler pirinç patates muz ekmek uzak dur dediler tempolu yürüyüş önerdiler başkacada bişey demediler
Hayırrr ben varımSanırım kıyafet olarak en az alan benimdir hastane çıkışı bile yok kızımın 28. Haftadayımdiğer büyük şeyleri almaktan sıra gelmedi sadece görüp beğendikçe müslin, battaniye ve kıyafet aldım Zara, lcw ve hmden online aldım bir kısmı daha gelmedi ama olanlar bunlar anneme göre dünyanın en saçma ve sıkıcı giysilerini almışım bana bir alışveriş koçu lazımmış fotoda büyük durmuşlar ama minicikler
Çok iyi 4 kilo ben 10 kilo aldım 48 kiloyla başlamıştım 58 59 falanım şu an. Gebelik fizyolojisi çok farklı olduğu için hiç tahmin etmediğin şeyler olabiliyor diyetle zaten çözülür inşallah canınızı sıkmayın benceBöyle çok keyifli geçiyordu gebeliğim tamamen çıkarsa tabii üzüleceğim ama inşallah gerek kalmaz ilacaşimdiden bile bir kilo vermişim kendimce dikkat edeeek ben de 5 kilo almıştım işte 4 oldu yarın itibariyle 27.haftama giriyorum 4 kilo iyi bence ama demek ki gebelik şekeri böyle bir şey kiloyla pek de alakası yok
Hem tıkalı hem ağrı var. Cok zor bir durumdayim bende soğan suyu damlattim ama faydası olmadı simdilik.Geçmiş olsn benmde 3 4 gundur sağ kulagm tıkandı 2 aksamdr soğan suyu damlatiyorum ama henuz bi etkisi olmadisizinki tikali mi ağrı mı var?
Çok güzelmiş gerçekten güle güle kullansın bebişinFoto çekmekte hiç iyi değilim ama çekmeye çalıştım peluş mantarlı olanı 3 ay önce Zara home indiriminden almıştım, triko etrafı fırfırlı olan benim bebekliğimde kullandığım battaniye 28 yıllık. nohutlu gibi olan da lcw canım
Ahhh canım ya çok üzüldüm. Allah sabır versin. Diyecek söz bulamıyorum. Acını ta yürekten hissediyorum. Rabbim güç kuvvet versin.Malesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?