2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar yaa annem diyoki alirken tulumlardan ayak kismi kapali degil acik daha kullanisli olur ama genelde ayak kismi kendinden patikli .Var mi oyle ureten marka ?

Bodylerin boyle acilani daha kullanislk olur degil mi giydirip cikarirken.

Eklentiler

• Screenshot_20220811-184833_Trendyol.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 114
Kizlar yaa annem diyoki alirken tulumlardan ayak kismi kapali degil acik daha kullanisli olur ama genelde ayak kismi kendinden patikli .Var mi oyle ureten marka ?
Açıklar da var tabii ama ben ilk aylar için hep patikli kapalı tercih ettim. Sonra çorapla patikle uğraşmak daha zor geldi bana
Bodylerin boyle acilani daha kullanislk olur degil mi giydirip cikarirken.
İlk ay giyceklerini böyle aldım ben oğlumda da çok rahat etmiştim 3.250 doğmuştu ona rağmen küçük geliyo insana Giydirip çıkarmak daha kolay oluyor yoksa o minicik kafalardan geçirmek insanı ürkütebiliyor Ki benimkiler 34-35. haftalarda oldukça minik olacaklardır giydirmek hepten daha zor olur

Eklentiler

• FBECEDAF-31A4-4DDA-863C-9744561AA912.webp
    141,6 KB · Görüntüleme: 111
Battaniyelerin varsa 10lu setler çokta zorunlu değil canım çok güzel 5li setler var onlardan da alabilirsin lcw de uygun fiyatlıydı hemde.

Öyleymiş canım. Doktorum da dönüş yaptı. Rahatladım. Çok teşekkür ederim.

Yenidoğanlar zaten 1 ay kullanilir o da belli degil seninkiler daha ufak kilodw olur uygun zaten ama 40. Haftalsra dayananlar olursa onlarinki 3500 u aşar

Benim de favorilerimde o krem rengi olan müslin ve bence de Ege daha hoş olmuş bizim de seçenekler arasında Ege var ama benim eşim uzun ve çift isimlere aşık olduğu için bir türlü uyduramıyoruz teyzesi peluş iplerden güzel bir battaniye örecek bir tane teyzesi de bir tane ördü çok tatlı bi şey bi tane daha kalın alsam olur herhalde gerisi bu tarzda şeyler olur

İkinci gebeliğim de sabah kalktigim yatak ıslaktı benim kız çiş yaptı sandım ayağı bı kalktım tutamiyorum sürekli su geliyor yani demek istediğim suyun gelirse emin ol anlarsın tutamiyorsun şarıl şarıl akıyor çocuğun bezini koyup hastane geçtik

Böyle çok keyifli geçiyordu gebeliğim tamamen çıkarsa tabii üzüleceğim ama inşallah gerek kalmaz ilaca şimdiden bile bir kilo vermişim kendimce dikkat edeeek ben de 5 kilo almıştım işte 4 oldu yarın itibariyle 27.haftama giriyorum 4 kilo iyi bence ama demek ki gebelik şekeri böyle bir şey kiloyla pek de alakası yok

Yaa inşallah bana da insülin falan demezler benim doktorum diğer şeyleri zaten direkt söylüyor tatlı yeme hamur işi yeme yürüyüş yap falan diye bakalım şu ikinci yüklemeden sonra bana ne diyecek benim de açlık 91 birinci saat 188 çıktı ama benimki 50 mg yükleme ,sanırım seninki 75’lik yükleme

Hayırrr ben varım Şimdi buradan bakarak kendimi panikletip hızla alacağım

Çok iyi 4 kilo ben 10 kilo aldım 48 kiloyla başlamıştım 58 59 falanım şu an. Gebelik fizyolojisi çok farklı olduğu için hiç tahmin etmediğin şeyler olabiliyor diyetle zaten çözülür inşallah canınızı sıkmayın bence

Malesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize

Çok güzelmiş gerçekten güle güle kullansın bebişin

Ahhh canım ya çok üzüldüm. Allah sabır versin. Diyecek söz bulamıyorum. Acını ta yürekten hissediyorum. Rabbim güç kuvvet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…