2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ben 2 gündür aktif bir şekilde bebek hareketi hissetmiyorum azalan var mı ? sabah iki kere oynadı sadece dün hiç hissetmedim dışardaydım belki anlayamadım ama sabahtan öğlene kadar hissetmediğime eminim.
Hareketli gün geçirdiysen hareket hissetmiyorsun canım kaç kez tecrübe ettim. Evde dinlenirken kıpır kıpır dışarıda gezindiysem bi iki tekme o kadar.

Hareketli gün geçirdiysen hareket hissetmiyorsun canım kaç kez tecrübe ettim. Evde dinlenirken kıpır kıpır dışarıda gezindiysem bi iki tekme o kadar.
normalde oturarak çalışıyorum iş çıkışı dışarı çıktım çıkana kadar çok aktif değildi uyku saatine denk geldim desem dışarda da hissetmedim çokta ayakta değildim bi kafeye oturup yemek yedik ama bilmiyorum bakalım bugünde sakin mi geçecek

30 haftaya kadar düzenli hissetmemek normalmiş canım sakin sakin bekle birazdan tepkileri hissedersin inşallah

Reactions: 11K
ben 2 gündür aktif bir şekilde bebek hareketi hissetmiyorum azalan var mı ? sabah iki kere oynadı sadece dün hiç hissetmedim dışardaydım belki anlayamadım ama sabahtan öğlene kadar hissetmediğime eminim.
Benimde bazen daha az hareketli oluyor cnm ama normalmis . Benim kiz sut urunleri cok seviyor, peynir ve sut e de guzel tepki veriyor.

birde elini koyunca tepki vermiyor mu ? benimki ufakta olsa tiklatiyor :)

birde elini koyunca tepki vermiyor mu ? benimki ufakta olsa tiklatiyor :)
evet ama şunu anladım benimki sıkıya gelemiyor elbise giydiğimde daha çok hareketli 2 gündür hamile pantalonu giyiyorum göbek kısmı baya bol ama oynamıyor göbeğimi dürtünce hareket ediyo

evet ama şunu anladım benimki sıkıya gelemiyor elbise giydiğimde daha çok hareketli 2 gündür hamile pantalonu giyiyorum göbek kısmı baya bol ama oynamıyor göbeğimi dürtünce hareket ediyo
evet ya bende hamile tayti almistim o bile skmaya basladii, asla sevmiyor bir yerde toplaniyor tayt giydigimde

Yaaaa gercekten mi gerçi tecrübeli olduğun için sogukkanliymissindir benim normal doğumdan korkmamin en büyük sebeplerinden biri su gelmesi
Su gelmesi daha iyi. Benim evde suyum geldi hemen sancı başlamıyor ben de çantaları son kez kontrol ettim, duş aldım ve o sıra sancılar başladı. Ben de sancı sayar takibinden takip ettim. Çok şiddetli değildi giderek artıyordu şiddetti sadece ve 3-4 dakika bir gösteriyordu. Sancı sayar da doktora git diye kırmızı uyarı verdi. Ben de katlanamayacak kadar ağrımamasına rağmen gittim doktora. 7 de suyum geldi. 9 gibi hastanedeydim. Orada da suyum geldi tekrar. 11.25 te de oğlum doğdu. Yani bence sürecin hızlanmasına yarıyor zaten doğum sancıları başlayıp ilerleme olmayanlarda suyu hastanede patlattıklarını duydum bir kaç yerden o yüzden hiç korkma umarım herkesin sorunsuz ve güzel bir doğumu olur

Benimki de çok çok azaldı ara sıra dönüyor onu hissediyorum sadece. Ben de aktifim iki gündür ondandır muhtemelen. Zaten yerleri de sıkışık bu aylarda normal ama yine de aklına gelince tatlı bir şeyler ye ya da lavabo gibi karanlık bir yere gidip karnına ışık tut fenerden falan uyanıksa tepki verecektir

Yoruldun mu diycem ama yorulmamişsın cok ayakta dolanınca yorulunca uzun süre yolculukta falan geldiğim gün ben de hissetmedim sonra cıkolata yedim uzandım falan ögleden sonra oynadı oh dedim korkutuyolar bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…