- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Kesinlikle çok gereksiz o kadar şey. Ben bi tane hastane çıkışı alıyorum o da 4 parça battaniyeli. Geri kalanlar genelde tulum şapka şeklinde. Zıbınları zaten ekstradan bolca alıyoruz onlardan götürcem. Battaniye zaten ayrıca triko, müslin çeşit çeşit aldım. Bi de benim doğumum ekim başı gibi olacak zaten en fazla müslin veya penye battaniye kullanılır. Oğlumdan deneyimlerimi aktarayım onda da chiccodan 5 parça set almıştım, 3 tane daha 5 li set aldım ama çok gereksiz. Mesela içlerinde önlük vs var ben önlükleri hiç kullanmadım diş dönemine dek. Eldiven desen kısa süre sonra attım. Tek tek alınanların daha işlevsel ve ihtiyaca yönelik olduğunu düşünüyorumKızlar bi sorum var, hastane çıkışı kaç tane alacaksınız ? Bazı forumlarda görüyorum 4-5 tane alan var ama gerek var mı ?her takımın ayrı battaniyesi falan oluyor gerekli mi ? 5 li veya 7 li falan varsa ondan 2 veya 3 takım alayım diyorum.
Daha net anlatayım. en fazla 2 tane Hastane çıkışı alacağım. 1 tanesi 10 lu, diğeri 5 li olacak. onun haricinde bol tulum, zıbın falan da götüreceğim. E zaten battaniyesi de olacak. Ekstra içinde battaniye bilmem ne olan 8 li 10 lu battaniyeli hastane çıkışlarından 3 er 4 er tane almaya gerek var mı ? Bana 2 tane 10 lu bile fazla geliyor. 1 tane alayım yeter diye düşünüyorum. Ama lazım olurda diye bi tanede 5 ki alacağım. Yanlış mı düşünüyorum.
ah benimm evladımmmmSen çalışma tüm işleri kuzuya yaptır tabii yorulur çocukbeşiğin yatağın parasını kazanıyor yavrum çalışıp napsın
Sqğol canım. Aslında bende gereksiz olarak düşünüyorum ama ayıp olmasın die bi tane 10 lu alayım diyorumKesinlikle çok gereksiz o kadar şey. Ben bi tane hastane çıkışı alıyorum o da 4 parça battaniyeli. Geri kalanlar genelde tulum şapka şeklinde. Zıbınları zaten ekstradan bolca alıyoruz onlardan götürcem. Battaniye zaten ayrıca triko, müslin çeşit çeşit aldım. Bi de benim doğumum ekim başı gibi olacak zaten en fazla müslin veya penye battaniye kullanılır. Oğlumdan deneyimlerimi aktarayım onda da chiccodan 5 parça set almıştım, 3 tane daha 5 li set aldım ama çok gereksiz. Mesela içlerinde önlük vs var ben önlükleri hiç kullanmadım diş dönemine dek. Eldiven desen kısa süre sonra attım. Tek tek alınanların daha işlevsel ve ihtiyaca yönelik olduğunu düşünüyorum.
ben 3 tane 3 lü hastane çıkış aldım gerisi tulum falan gerek yok bence 5 li 10 lu yaKızlar bi sorum var, hastane çıkışı kaç tane alacaksınız ? Bazı forumlarda görüyorum 4-5 tane alan var ama gerek var mı ?her takımın ayrı battaniyesi falan oluyor gerekli mi ? 5 li veya 7 li falan varsa ondan 2 veya 3 takım alayım diyorum.
Daha net anlatayım. en fazla 2 tane Hastane çıkışı alacağım. 1 tanesi 10 lu, diğeri 5 li olacak. onun haricinde bol tulum, zıbın falan da götüreceğim. E zaten battaniyesi de olacak. Ekstra içinde battaniye bilmem ne olan 8 li 10 lu battaniyeli hastane çıkışlarından 3 er 4 er tane almaya gerek var mı ? Bana 2 tane 10 lu bile fazla geliyor. 1 tane alayım yeter diye düşünüyorum. Ama lazım olurda diye bi tanede 5 ki alacağım. Yanlış mı düşünüyorum.
İçine sinmiyorsa bi tane al yine 10’luSqğol canım. Aslında bende gereksiz olarak düşünüyorum ama ayıp olmasın die bi tane 10 lu alayım diyorumilk bebeğim olacak, bilemiyorum da hastanede ne lazım? Bebeğimize ne almalıyız sayfasına veyanbaşka yerlere baktım, 3 er 4 er alanları görünce dedim lazım herhalde. 1 tane belki 10 lu alırım o halde, içinde ne var hatırlamıyorum zaten, bi bakayım dediğin gibi gereksz parçalar varsa ne gerek var 5 li alırım olur biter. Ucuz da değil ki. 10 lu hastane çıkışına 350 -400 aşağı istemiyorlar. İyi bişey alırsan hepten yükseliyor fiyatlar. Bi ona o kadar para verirsek diğerleri ne olacak ? Fiyat örneği ekledim. Evin yolunu bulamayız herhalde. Çocuğumuz zaten çok şükür kıyafetsiz değil ya zaten alıyoruz bi sürü kıyafet. Ekstradan hastane çıkışlarını depolamaya gerek yok bence de. Kuzenle konuştum geçen 2 haftada kıyafetler dar geldi çoğu elimde kaldı dedi. Her bebek farklıdır elbette, gerekirse alırız doğunca. İnternetten 2 günde geliyor, olmadı gider birisi alır gelir. Bebeğimiz canımız o ayrı, ama onun sağlığı konforu eğitimi için harcanacak parayı çöpe atmak gibi geliyor bana lüzumsuz alışveriş.
İyiyim kuzum kendimi proteine verdim kuruyemişe adadım birde ev temizliği yemek derken misafir gelecek yarın daha yeni dinleniyorum
kendini fazla yorma dikkatli ol ben aynı mutluyum çünkü bugün cumaaa yarın yatişa geçiyorumİyiyim kuzum kendimi proteine verdim kuruyemişe adadım birde ev temizliği yemek derken misafir gelecek yarın daha yeni dinleniyorum
Sen ne yaptin resmine yorum yapacaktım uçtu gitti resim
birdaha kilo almışım felan deme fıstık gibisin maşAllah
Şuan zaten oğlan şoktakendini fazla yorma dikkatli ol ben aynı mutluyum çünkü bugün cumaaa yarın yatişa geçiyorum
ev işi yapmaya kalkıştığım an eşim koşup geliyor kendi yapıyor yarım yamalak ama olsun her iş yapmaaya kalkıştığımda hastanelik oluyorum bıktı artıkŞuan zaten oğlan şoktasırtım çok pis ağrıyor akşam yürüyüşü yalan oldu
Sana helal olsun hem iş hem bebek hem ev işi
Ben hamlamışım
Güle güle kullansın kuşum sağlıkla büyütYaa bakın bugün ne kargosu geldi
Çocuk odalarının son dokunuşları o yapacağımız bu ayda herkese bir depresyon havası geldi mi ya benim kolum kanadin kalkmıyorŞuan zaten oğlan şoktasırtım çok pis ağrıyor akşam yürüyüşü yalan oldu
Sana helal olsun hem iş hem bebek hem ev işi
Ben hamlamışım
Balkon yıkasın yeterli benim için en sevmediğim işev işi yapmaya kalkıştığım an eşim koşup geliyor kendi yapıyor yarım yamalak ama olsun her iş yapmaaya kalkıştığımda hastanelik oluyorum bıktı artık
Ben oğlana kilo aldırtiyorum kuzum odası hala boş perdesi 2 güne gelir bugün camları silindi yer felan istediğim mobilya olmadi bütçeyi aştı koçtaştan buldum bende hem gardirop hem sifonyeri var oda perdeler gelince gelir sanırım bebek arabasi desen hala nette değilim hepsi dandik geliyor elim açıp kapayamadim bileğimin gücü yok katlanır yataklara baktım dandik gibi geldi ne bilim hiçbiri içime sinmedi eşime bıraktım yoksa cinnet geçirecegim çok istediğim olmayınca geriliyorumÇocuk odalarının son dokunuşları o yapacağımız bu ayda herkese bir depresyon havası geldi mi ya benim kolum kanadin kalkmıyor
Ya ben kilo almamisim ama bebis almis biri bana bunu aciklasin :))))İyiyim kuzum kendimi proteine verdim kuruyemişe adadım birde ev temizliği yemek derken misafir gelecek yarın daha yeni dinleniyorum
Sen ne yaptin resmine yorum yapacaktım uçtu gitti resim
birdaha kilo almışım felan deme fıstık gibisin maşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?