2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bi sorum var, hastane çıkışı kaç tane alacaksınız ? Bazı forumlarda görüyorum 4-5 tane alan var ama gerek var mı ?her takımın ayrı battaniyesi falan oluyor gerekli mi ? 5 li veya 7 li falan varsa ondan 2 veya 3 takım alayım diyorum.
Daha net anlatayım. en fazla 2 tane Hastane çıkışı alacağım. 1 tanesi 10 lu, diğeri 5 li olacak. onun haricinde bol tulum, zıbın falan da götüreceğim. E zaten battaniyesi de olacak. Ekstra içinde battaniye bilmem ne olan 8 li 10 lu battaniyeli hastane çıkışlarından 3 er 4 er tane almaya gerek var mı ? Bana 2 tane 10 lu bile fazla geliyor. 1 tane alayım yeter diye düşünüyorum. Ama lazım olurda diye bi tanede 5 ki alacağım. Yanlış mı düşünüyorum.

Kesinlikle çok gereksiz o kadar şey. Ben bi tane hastane çıkışı alıyorum o da 4 parça battaniyeli. Geri kalanlar genelde tulum şapka şeklinde. Zıbınları zaten ekstradan bolca alıyoruz onlardan götürcem. Battaniye zaten ayrıca triko, müslin çeşit çeşit aldım. Bi de benim doğumum ekim başı gibi olacak zaten en fazla müslin veya penye battaniye kullanılır. Oğlumdan deneyimlerimi aktarayım onda da chiccodan 5 parça set almıştım, 3 tane daha 5 li set aldım ama çok gereksiz. Mesela içlerinde önlük vs var ben önlükleri hiç kullanmadım diş dönemine dek. Eldiven desen kısa süre sonra attım. Tek tek alınanların daha işlevsel ve ihtiyaca yönelik olduğunu düşünüyorum

Sqğol canım. Aslında bende gereksiz olarak düşünüyorum ama ayıp olmasın die bi tane 10 lu alayım diyorum ilk bebeğim olacak, bilemiyorum da hastanede ne lazım? Bebeğimize ne almalıyız sayfasına veyanbaşka yerlere baktım, 3 er 4 er alanları görünce dedim lazım herhalde. 1 tane belki 10 lu alırım o halde, içinde ne var hatırlamıyorum zaten, bi bakayım dediğin gibi gereksz parçalar varsa ne gerek var 5 li alırım olur biter. Ucuz da değil ki. 10 lu hastane çıkışına 350 -400 aşağı istemiyorlar. İyi bişey alırsan hepten yükseliyor fiyatlar. Bi ona o kadar para verirsek diğerleri ne olacak ? Fiyat örneği ekledim. Evin yolunu bulamayız herhalde. Çocuğumuz zaten çok şükür kıyafetsiz değil ya zaten alıyoruz bi sürü kıyafet. Ekstradan hastane çıkışlarını depolamaya gerek yok bence de. Kuzenle konuştum geçen 2 haftada kıyafetler dar geldi çoğu elimde kaldı dedi. Her bebek farklıdır elbette, gerekirse alırız doğunca. İnternetten 2 günde geliyor, olmadı gider birisi alır gelir. Bebeğimiz canımız o ayrı, ama onun sağlığı konforu eğitimi için harcanacak parayı çöpe atmak gibi geliyor bana lüzumsuz alışveriş.

Eklentiler

• Screenshot_20220812-144230_BabyMall.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 79
ben 3 tane 3 lü hastane çıkış aldım gerisi tulum falan gerek yok bence 5 li 10 lu ya

Kızlar Hepsiburada Ebebek mağazasında kıyafetler efsane fiyatlara düştü saat 15.00 e kadar didikleyin şuan yoğun olduğun için foto atamıyorum ama yenidogan hastane çıkışları 110 TL falan extra almak isteyenler baksinnn

İçine sinmiyorsa bi tane al yine 10’lu Gereksiz hiçbir şey almamak lazım bu ekonomide. Ben ilk gebeliğimde ilk olmasının verdiği heves ve bilinçsizlikle dünyaları almıştım. Sonuç mu etiketleri üstünde giyilmeyen sıra gelmeyen ve 2 hafta önce büyük gelip 1 hafta sonra küçülen kıyafetlerin elimde kalması Hastaneye ne götürdüm hastane çıkışı dediğim gibi 5’li idi, 3 tane de tulum şapka takımı götürmüştüm. 1 gece kaldık fazlasıyla yetti. İç zıbınlar vs ayrı tabii. Battaniyeyi de ilk doğduğunda hemşireye verdiler kıyafetiyle. Ocak ayı hastane odası öyle sıcaktı ki bi daha hiç battaniye kullanmadık hastanede. Oğlumla bir fotomuz var doğumun olduğu akşam hastanede, ben kısa kollu gecelikle o tulumla sıcaktan pancar gibi kızarmış yüzlerimiz Bi de battaniyeye sarılı olsa ne olurdu bilmem

H a p p y bugün aktif değilsin iyisin dimi
İyiyim kuzum kendimi proteine verdim kuruyemişe adadım birde ev temizliği yemek derken misafir gelecek yarın daha yeni dinleniyorum
Sen ne yaptin resmine yorum yapacaktım uçtu gitti resim
birdaha kilo almışım felan deme fıstık gibisin maşAllah

kendini fazla yorma dikkatli ol ben aynı mutluyum çünkü bugün cumaaa yarın yatişa geçiyorum

Şuan zaten oğlan şokta sırtım çok pis ağrıyor akşam yürüyüşü yalan oldu

Sana helal olsun hem iş hem bebek hem ev işi
Ben hamlamışım
ev işi yapmaya kalkıştığım an eşim koşup geliyor kendi yapıyor yarım yamalak ama olsun her iş yapmaaya kalkıştığımda hastanelik oluyorum bıktı artık

ev işi yapmaya kalkıştığım an eşim koşup geliyor kendi yapıyor yarım yamalak ama olsun her iş yapmaaya kalkıştığımda hastanelik oluyorum bıktı artık
Balkon yıkasın yeterli benim için en sevmediğim iş
Ben yoruldukca dinleniyorum yoksa bayılırım
Iyiki varlar bazen sinir etsede
Yardımcı abla olsada düzgün yapmıyorlar camların kenarlari alınmadan siliyorlar boşuna para gidiyor

Reactions: 11K
Çocuk odalarının son dokunuşları o yapacağımız bu ayda herkese bir depresyon havası geldi mi ya benim kolum kanadin kalkmıyor
Ben oğlana kilo aldırtiyorum kuzum odası hala boş perdesi 2 güne gelir bugün camları silindi yer felan istediğim mobilya olmadi bütçeyi aştı koçtaştan buldum bende hem gardirop hem sifonyeri var oda perdeler gelince gelir sanırım bebek arabasi desen hala nette değilim hepsi dandik geliyor elim açıp kapayamadim bileğimin gücü yok katlanır yataklara baktım dandik gibi geldi ne bilim hiçbiri içime sinmedi eşime bıraktım yoksa cinnet geçirecegim çok istediğim olmayınca geriliyorum

Ya ben kilo almamisim ama bebis almis biri bana bunu aciklasin :))))

Seninki hangisiydi kuzu S Sntr

Eklentiler

• Screenshot_20220726-174124_Hepsiburada.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_20220726-173931_Trendyol.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar mamas papas armadillo flip bebek arabası almayı düşünüyorum ben baya beğendim fikriniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…