2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yoruldun mu diycem ama yorulmamişsın cok ayakta dolanınca yorulunca uzun süre yolculukta falan geldiğim gün ben de hissetmedim sonra cıkolata yedim uzandım falan ögleden sonra oynadı oh dedim korkutuyolar bazen
darlığa gelemiyor onu anladım şimdi indirdim üst kısmını hareketleri daha net hissediyorum solucan gibi oynuyo içerde

Günaydın herkeseeee
Benim cimcime 2 gündür aynı yere vurup duruyor çok sevdi o noktayı galiba sizde de oluyor mu aynı noktaya sürekli vurma ? Bazen başka yerlere de vuruyor ama mesela 10 vuruşun 6 sı aynı noktaya. Sorun yok ama gece dönerken o kısım ağrıdı birazcık

ben 2 gündür aktif bir şekilde bebek hareketi hissetmiyorum azalan var mı ? sabah iki kere oynadı sadece dün hiç hissetmedim dışardaydım belki anlayamadım ama sabahtan öğlene kadar hissetmediğime eminim.
Canım bişeyler ile uğraştın mı veya yorgunluk, stres, uykusuzluk yaşadın mı ? Bide sıcak altında falan kaldın mı biraz? Bunlar olunca bende de azalma oluyor. Yatınca hangi pozisyonda çok hareket ediyordu o şekilde yat bakalım. Biraz dinlen, serinle imkanjn varsa bi duş al. Bide tatlı bişeyler ye iyi gelir belki. Yine olmazsa bi acile git bakalım

Reactions: 11K
ben 2 gündür aktif bir şekilde bebek hareketi hissetmiyorum azalan var mı ? sabah iki kere oynadı sadece dün hiç hissetmedim dışardaydım belki anlayamadım ama sabahtan öğlene kadar hissetmediğime eminim.
Canim endise etmeni istemem ama hissetmis olman gerekir diye dusunuyorum.Her bebek ayni hareketlilikte degildir muhakkak ama en aktif olmasi beklenen zamanlardayiz .Simdi ne durumda hareketlilik oldu mu ?

Benimki genelde pzellikle otururken falan hep gobegimin bana gore sol olan tarafinda ve gobek deligi hizasindaki yerlerde sert cikinti oluyo yani uzuvlarindan bir yerleri belirginlesiyo dokunuyorum muthis guzel bi his kalbimi eritiyo ya resmen :))

Canim endise etmeni istemem ama hissetmis olman gerekir diye dusunuyorum.Her bebek ayni hareketlilikte degildir muhakkak ama en aktif olmasi beklenen zamanlardayiz .Simdi ne durumda hareketlilik oldu mu ?
oldu nutellalı ekmek yedim aslında kahvaltıda yapmıştım karnım tokken çok hareketlidir ama çikolata yiyince daha aktif oldu şükür

Allah sabır ve güç versin canım. Ne söylesek boş

Şifa olsun, bende çarşamba günü oldum sadece kol, biraz da kas ağrısıyla geçirdim şükürler olsun ki. Bebiklere de bizlere de bol antikor yapsın
tesekkur ederim size de gecmis olsun. Eylul ayini bekleyecektim doguma kadar yukselsin peak yapsin anitkor diye, ama herkes suan sapir sapir hastanelik oluyor bu isin bir de eylul basinda herkesin sehirlere donusu var. gittim yaptirdim. 1 aya antikor seviyemiz iyi yukseliyormus, dogum sonrasi 1-2 ay daha yuksek olur. Sonrasi Allah Kerim :)

Aynen öyle, doktorum uyardı beni de bekleme sen tedbirini önden al, önümüzü göremiyoruz çünkü ne olur ne olmaz dedi. Biz elimizden geleni yapıyoruz sonrası dediğin gibi Allah Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…