darlığa gelemiyor onu anladım şimdi indirdim üst kısmını hareketleri daha net hissediyorum solucan gibi oynuyo içerdeYoruldun mu diycem ama yorulmamişsın cok ayakta dolanınca yorulunca uzun süre yolculukta falan geldiğim gün ben de hissetmedim sonra cıkolata yedim uzandım falan ögleden sonra oynadı oh dedim korkutuyolar bazen
Canım bişeyler ile uğraştın mı veya yorgunluk, stres, uykusuzluk yaşadın mı ? Bide sıcak altında falan kaldın mı biraz? Bunlar olunca bende de azalma oluyor. Yatınca hangi pozisyonda çok hareket ediyordu o şekilde yat bakalım. Biraz dinlen, serinle imkanjn varsa bi duş al. Bide tatlı bişeyler ye iyi gelir belki. Yine olmazsa bi acile git bakalımben 2 gündür aktif bir şekilde bebek hareketi hissetmiyorum azalan var mı ? sabah iki kere oynadı sadece dün hiç hissetmedim dışardaydım belki anlayamadım ama sabahtan öğlene kadar hissetmediğime eminim.
Ohh şükür yaramaz ya dinlenecek annesi çok yordun çocuğu di mi akşama kadar iş yaptırdın kesindarlığa gelemiyor onu anladım şimdi indirdim üst kısmını hareketleri daha net hissediyorum solucan gibi oynuyo içerde
benimki yazık sabah 7 akşam 18.30 mesaisi her gün izne çıkana kadar böyleOhh şükür yaramaz ya dinlenecek annesi çok yordun çocuğu di mi akşama kadar iş yaptırdın kesin
Canim endise etmeni istemem ama hissetmis olman gerekir diye dusunuyorum.Her bebek ayni hareketlilikte degildir muhakkak ama en aktif olmasi beklenen zamanlardayiz .Simdi ne durumda hareketlilik oldu mu ?ben 2 gündür aktif bir şekilde bebek hareketi hissetmiyorum azalan var mı ? sabah iki kere oynadı sadece dün hiç hissetmedim dışardaydım belki anlayamadım ama sabahtan öğlene kadar hissetmediğime eminim.
oldu nutellalı ekmek yedim aslında kahvaltıda yapmıştım karnım tokken çok hareketlidir ama çikolata yiyince daha aktif oldu şükürCanim endise etmeni istemem ama hissetmis olman gerekir diye dusunuyorum.Her bebek ayni hareketlilikte degildir muhakkak ama en aktif olmasi beklenen zamanlardayiz .Simdi ne durumda hareketlilik oldu mu ?
Sevindim :) aynen tok karnina daha aktiflesiyo kuzular.oldu nutellalı ekmek yedim aslında kahvaltıda yapmıştım karnım tokken çok hareketlidir ama çikolata yiyince daha aktif oldu şükür
GunaydinlarBen bugun abimleri havaalanindan almaya giderken , ucaklari gec kaldi diye yakinda ki outlete gittim . kizima 0-3 / 6-12 ay iki mont aldim
Kendime hastane icin onu dugmeli bir pijama ve iki tane gecelik aldim
Maşallah güzel anneGunaydinlarBen bugun abimleri havaalanindan almaya giderken , ucaklari gec kaldi diye yakinda ki outlete gittim . kizima 0-3 / 6-12 ay iki mont aldim
Kendime hastane icin onu dugmeli bir pijama ve iki tane gecelik aldim
Allah sabır ve güç versin canım. Ne söylesek boşMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
ben de dun oldu, bugunde sanirim azicik sessisiz.ben 2 gündür aktif bir şekilde bebek hareketi hissetmiyorum azalan var mı ? sabah iki kere oynadı sadece dün hiç hissetmedim dışardaydım belki anlayamadım ama sabahtan öğlene kadar hissetmediğime eminim.
yoruluyor galiba onlarda sağa sola dönerkenben de dun oldu, bugunde sanirim azicik sessisiz.
Şifa olsun, bende çarşamba günü oldum sadece kol, biraz da kas ağrısıyla geçirdim şükürler olsun ki. Bebiklere de bizlere de bol antikor yapsınSelamlar herkese, bugun biontech asimi oldum sabah saatlerinde. suana kadar agri, ates, aci ve agirlik yok.
tesekkur ederim size de gecmis olsun. Eylul ayini bekleyecektim doguma kadar yukselsin peak yapsin anitkor diye, ama herkes suan sapir sapir hastanelik oluyor bu isin bir de eylul basinda herkesin sehirlere donusu var. gittim yaptirdim. 1 aya antikor seviyemiz iyi yukseliyormus, dogum sonrasi 1-2 ay daha yuksek olur. Sonrasi Allah Kerim :)Şifa olsun, bende çarşamba günü oldum sadece kol, biraz da kas ağrısıyla geçirdim şükürler olsun ki. Bebiklere de bizlere de bol antikor yapsın
Aynen öyle, doktorum uyardı beni de bekleme sen tedbirini önden al, önümüzü göremiyoruz çünkü ne olur ne olmaz dedi. Biz elimizden geleni yapıyoruz sonrası dediğin gibi Allah Kerimtesekkur ederim size de gecmis olsun. Eylul ayini bekleyecektim doguma kadar yukselsin peak yapsin anitkor diye, ama herkes suan sapir sapir hastanelik oluyor bu isin bir de eylul basinda herkesin sehirlere donusu var. gittim yaptirdim. 1 aya antikor seviyemiz iyi yukseliyormus, dogum sonrasi 1-2 ay daha yuksek olur. Sonrasi Allah Kerim :)
Sen çalışma tüm işleri kuzuya yaptır tabii yorulur çocukbenimki yazık sabah 7 akşam 18.30 mesaisi her gün izne çıkana kadar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?