- 23 Eylül 2015
- 335
- 440
- 103
- 32
Canım benim sana burdan kocaman sarılıyorum keşke elimizden bir şey gelse, acını anlayabilmem imkansız ama tüp bebeğin ne kadar zor olduğunu biliyorum, melek annesi oldun sen , asla senin acın kadar değil ama bebek kaybetmenin acısını da biliyorum Rabbim sabır versin meleğinle inşallah cennette esas evinizde buluşacaksınız dualarım sizinle ne zaman istersen biz buradayız diyecek bir şey bulamıyorum çok çok üzüldümMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Çok üzüldüm ne denir kiMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
O kadar üzgünüm ki..Ne diyeceğimi bilemiyorum.Rabbim sabrını versinMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Çok üzgünüm. Rabbim sabır versin. Yavrun cennette ve inşallah bir gün orada kavuşacaksınızMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Rabbim rahmet eylesin. Sizlere cennette bir şefaatçi olacak inşallah. Rabbim takdiri böyleymiş. Rabbim sizlere de sabrı cemiller İhsan eylesin.Malesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Yaaaa gercekten mi gerçi tecrübeli olduğun için sogukkanliymissindir benim normal doğumdan korkmamin en büyük sebeplerinden biri su gelmesiİkinci gebeliğim de sabah kalktigim yatak ıslaktı benim kız çiş yaptı sandım ayağı bı kalktım tutamiyorum sürekli su geliyor yani demek istediğim suyun gelirse emin ol anlarsın tutamiyorsun şarıl şarıl akıyor çocuğun bezini koyup hastane geçtik
Sizin başlangıç kilonuz çok az olduğu için çok normal tabii kendi kilonla da alakalı bir durum ,ama kesinlikle gebelik ayrı bir dünya tansiyon olsa şaşırmam da şekere çok şaşırdım çünkü tuza düşkünlüğüm yadsınamazÇok iyi 4 kilo ben 10 kilo aldım 48 kiloyla başlamıştım 58 59 falanım şu an. Gebelik fizyolojisi çok farklı olduğu için hiç tahmin etmediğin şeyler olabiliyor diyetle zaten çözülür inşallah canınızı sıkmayın bence
Çok çok çok üzgünüm, ne desem bilemiyorum. Çok kötü oldumMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Allah sabır versin size o kadar üzüldüm ki anlatamam bir tüp bebek annesi adayı olarak acınızı sizin kadar olmasa da yürekten hissediyorumMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Canimm ne diyebilirim ki sana sabirlar diliyorum ,inşallah cabuk atlatirsin her sey Allah in takdiri ne denebilir kiMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Çok zordur görüp koklayıp da kaybetmek. Rabbim açınızı azaltsin, gönlünüzü ferhaltasin. Bu acı unutulmaz ama inşallah öyle güzel seyler yaşarsınız ki biraz olsun hafiflersiniz.Malesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Biz ne dersek diyelim ateş düştüğü yeri yakar Allah sabırların en büyüğünü versin inşallah sana. Okurken beynimden vurulmuşa döndüm çok çok üzgünüm. Dualarım sizinleMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Kitikate fabrikasini da denetledimKitikate de hm de çok güzeller zaten. Ben de iç zıbınları alt pantolonları hep hm den aldım. Tulumları genelde carterstan. Ama daha baya alınacak şey var bu aldıklarım az henüz
Allah sabır versin acınızı dindirsin inşallah çok üzüldüm,Malesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Cok cok uzgunum. Yazdiklarinizi okuyunca cigerim sizladi, agladim. Allah size ve esinize sabirlar versin. Aciniz gectiginde, tez vakitte yuzunuzu guldurecek bir bebek diliyorum size.Malesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Bayıldım tarzınıza seçimlere, bende hep böyle şeyler alıyorum. Annemde az cıvıl şeyler alalım diyor klasik :)Sanırım kıyafet olarak en az alan benimdir hastane çıkışı bile yok kızımın 28. Haftadayımdiğer büyük şeyleri almaktan sıra gelmedi sadece görüp beğendikçe müslin, battaniye ve kıyafet aldım Zara, lcw ve hmden online aldım bir kısmı daha gelmedi ama olanlar bunlar anneme göre dünyanın en saçma ve sıkıcı giysilerini almışım bana bir alışveriş koçu lazımmış fotoda büyük durmuşlar ama minicikler
Belki yavaş yavaş hayatına oturtursun bunu, faydalı olur.Ben normalde erken de kalksam kahvalti yapmam en erken 12 de yapariz ama artik olmuyo. Mecbur cekiyorum artik sekerden dolayi erkene
Çok güzeller canım kaydettim bende sağolben hicbir internet pazar yerinin kendi ic markasina cok guvenmiyorum konu tekstil oldugunda. bir aldiginizin fiti digeri ile ayni olmuyor, kumas ve dikim kaliteleri iyi olmuyor ama fiyatlari dusuk kalitelerine gore pahali oluyor. Bir markayi, kendi fabrikasi uretiyor ise daha uygun fiyatli olabiliyorlar kaliteleri ile karsilastirildiklarinda. Eger fabrika baska buyuk markalara uretim yapip ihracat yapiyor ise, kumas-dikim kaliteleri daha yuksek oluyor.
Ben dis kundan olarak sunu aldim: Owli Dış Kundak | Owli Türkiye
Bu ureticiden ayni zamanda once kundak, sonra genis kundak, sonra uyku tulumuna donusen, yeni dogandan 2.5-3 yasina kadar kullanilan su uyku tulumunu da aldim:Cok begendim kalitesini.Owli Uyku Gurusu
owli uyku gurusu, uyku gurusu, kundak, uyku tulumu, owli kundak, owli uyku tulumu, ödüllü kundak, kalça dostu, bebek kundağı, bebek uyku tulumu, ayaklı uyku tulumu, torba uyku tulumu, tog değeri, owli tog değeri, gerçek tog değeriwww.owliturkiye.com
Canım detaylı rapor verdiyse orayanyazmıştır bi bak benceKuzum değer falan söylemedi ki bana suyun olması gerekenden az dedi o an beynim durdu zaten ne olduğumu da şaşırdım neye gore öölçülüyor sıvı acaba 10 gün öncesinde özele gitmistim her şey normal demişti cihaz kaynaklı mi onu bile anlamadım
İyi o zaman o kadar rahat anlaşılıyorsaYa o bende de çok oluyor evin icinde bile mesela tuvalete gidene kadar kaçtığı oluyor, doktora sordum bunu mesela 1 bardak su boşalır istemsiz şeffaf olur dedi annem de öyle diyor öyle basit bi şey değil tutamazsın iki damla gelip de durmaz zaten diyor o basınçla
Canım seni hiç görmedim tanımıyorum ama acını yürekten hissediyorum, Allah sabır versin başınız sağolsun Cennet kuşu oldu yavrum aklıma geldikçe dua ediyordum size ama yiyecek ekmeği yokmuş. Allah sabır versinMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Ben yarin gidicem bir kbb ye , çok zorlanıyorum dengem bozuldu kulağim tikali oluncaHem tıkalı hem ağrı var. Cok zor bir durumdayim bende soğan suyu damlattim ama faydası olmadı simdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?