2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benim sana burdan kocaman sarılıyorum keşke elimizden bir şey gelse, acını anlayabilmem imkansız ama tüp bebeğin ne kadar zor olduğunu biliyorum, melek annesi oldun sen , asla senin acın kadar değil ama bebek kaybetmenin acısını da biliyorum Rabbim sabır versin meleğinle inşallah cennette esas evinizde buluşacaksınız dualarım sizinle ne zaman istersen biz buradayız diyecek bir şey bulamıyorum çok çok üzüldüm

Çok üzüldüm ne denir ki Rabbim sabır versin inşallah

O kadar üzgünüm ki..Ne diyeceğimi bilemiyorum.Rabbim sabrını versin Umudun cennet bahcesinde seni bekleyecek annesi..Allah'ın taktirine teslim olmaktan başka ne gelir ki elimizden.

Çok üzgünüm. Rabbim sabır versin. Yavrun cennette ve inşallah bir gün orada kavuşacaksınız

Rabbim rahmet eylesin. Sizlere cennette bir şefaatçi olacak inşallah. Rabbim takdiri böyleymiş. Rabbim sizlere de sabrı cemiller İhsan eylesin.

Yaaaa gercekten mi gerçi tecrübeli olduğun için sogukkanliymissindir benim normal doğumdan korkmamin en büyük sebeplerinden biri su gelmesi

Sizin başlangıç kilonuz çok az olduğu için çok normal tabii kendi kilonla da alakalı bir durum ,ama kesinlikle gebelik ayrı bir dünya tansiyon olsa şaşırmam da şekere çok şaşırdım çünkü tuza düşkünlüğüm yadsınamaz inşallah bakalım ikinci yüklemeye kadar kendi kendime diyet yürüyüş flaan yapıyorum moralim bozulmasın diye

Çok çok çok üzgünüm, ne desem bilemiyorum. Çok kötü oldum Rabbim sana sabırların en büyüğünden versin inşallah yeri en güzel zamanda sürpriz bir gebelikle dolar. Bebeğin seni cennette bekliyor olacak

Allah sabır versin size o kadar üzüldüm ki anlatamam bir tüp bebek annesi adayı olarak acınızı sizin kadar olmasa da yürekten hissediyorum Allah size sabırlar versin demekten başka bir şey gelmiyor elden,kelimeler kifayetsiz

Canimm ne diyebilirim ki sana sabirlar diliyorum ,inşallah cabuk atlatirsin her sey Allah in takdiri ne denebilir ki Rabbim swglikli yeni bir yavruyla mujdelesin seni en kisa zamanda

Çok zordur görüp koklayıp da kaybetmek. Rabbim açınızı azaltsin, gönlünüzü ferhaltasin. Bu acı unutulmaz ama inşallah öyle güzel seyler yaşarsınız ki biraz olsun hafiflersiniz.

Biz ne dersek diyelim ateş düştüğü yeri yakar Allah sabırların en büyüğünü versin inşallah sana. Okurken beynimden vurulmuşa döndüm çok çok üzgünüm. Dualarım sizinle

Merhaba kızlar yenidoğan ıslak mendil ne aldınız. Ben uni baby sarı ıslak havludan almak istedim ama aşırı pahalı. Alternatif ıslak mendil değil de havlu arıyorum satın aldıysanız ne tercih ettiniz

Kitikate de hm de çok güzeller zaten. Ben de iç zıbınları alt pantolonları hep hm den aldım. Tulumları genelde carterstan. Ama daha baya alınacak şey var bu aldıklarım az henüz
Kitikate fabrikasini da denetledim Uretimleri sertifikali ve gercekten muhtesem bir fabrika. Urun ve tasarim kaliteleri de cok iyi.

Allah sabır versin acınızı dindirsin inşallah çok üzüldüm,

Cok cok uzgunum. Yazdiklarinizi okuyunca cigerim sizladi, agladim. Allah size ve esinize sabirlar versin. Aciniz gectiginde, tez vakitte yuzunuzu guldurecek bir bebek diliyorum size.

Bayıldım tarzınıza seçimlere, bende hep böyle şeyler alıyorum. Annemde az cıvıl şeyler alalım diyor klasik :)

Ben normalde erken de kalksam kahvalti yapmam en erken 12 de yapariz ama artik olmuyo. Mecbur cekiyorum artik sekerden dolayi erkene
Belki yavaş yavaş hayatına oturtursun bunu, faydalı olur.

Çok güzeller canım kaydettim bende sağol

Canım detaylı rapor verdiyse orayanyazmıştır bi bak bence

İyi o zaman o kadar rahat anlaşılıyorsa

Canım seni hiç görmedim tanımıyorum ama acını yürekten hissediyorum, Allah sabır versin başınız sağolsun Cennet kuşu oldu yavrum aklıma geldikçe dua ediyordum size ama yiyecek ekmeği yokmuş. Allah sabır versin

Reactions: 11K
Hem tıkalı hem ağrı var. Cok zor bir durumdayim bende soğan suyu damlattim ama faydası olmadı simdilik.
Ben yarin gidicem bir kbb ye , çok zorlanıyorum dengem bozuldu kulağim tikali olunca (( kızımda tek seferde çıldırtan agrisini kesmisti aslında ama bende tıkanıklığa fayda etmedi belki bir süre kullanmak lazim ben 2 kez damlattm sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…