2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba kızlar yenidoğan ıslak mendil ne aldınız. Ben uni baby sarı ıslak havludan almak istedim ama aşırı pahalı. Alternatif ıslak mendil değil de havlu arıyorum satın aldıysanız ne tercih ettiniz
E bebekten sulasil aldım ben bence yeni doğan için yumusaklık vs açısından muhtesem

Yaaaa gercekten mi gerçi tecrübeli olduğun için sogukkanliymissindir benim normal doğumdan korkmamin en büyük sebeplerinden biri su gelmesi
Su geldi diye sancida gelmiyor.hastaneye gittik doktor 24 saat içinde doğuracaksin sancınin gelmesini bekleyecek gelmezsse suni sancı dedi.ki 2 3 saat sonra sancı geldi 2 saatte dogumahaneye alındım gelmeyince kalp atislarida yavaslayinca sezeryan oldu meğer kordon dolanmış .yani kismet işi doğum işi.

Yok yok bebek bu haftalarda insulin salgiliyomis sanirim bizim vucudumuz.onla.denge kuramadigi icin.bunlar oluyomus. Oyle bi yazi okumustum gecen

Okurken bile burnumun diregi sizladi... rabbim acinizi hafifletsin tez vakitte yerini fazlasiyla doldursun insallah

Allah'ım sabrını versin çok üzüldüm.biz nedesek için sogumaz acını yaşa ins tez zamanda evlat nasip eder allah sizede başınız sağolsun.

Ne denir bilemiyorum, çok çok üzüldüm. Allahım acınızı hafifletsin, sabırlar versin

Cok uzuldum..
Allah sabirlar versin ..

Rabbim sabrınızı kat kat arttırsın, üzgünüm çok üzgünüm dün akşamdan beri tüm dualarımdasınız

allah sabır versin melek oldu cennete bekleyecek hep seni allah gönlünü hemen ferahlatsın inşallah dualarım hep seninle

müthiş güle güle kullansın miinnoş , sade desensiz şeylere bayılıyorum ama mecbur desenli antin kuntin şeyler alıyorum hm başka bir yerde yok doğru düzgün.

Gunaydinlar Ben bugun abimleri havaalanindan almaya giderken , ucaklari gec kaldi diye yakinda ki outlete gittim . kizima 0-3 / 6-12 ay iki mont aldim
Kendime hastane icin onu dugmeli bir pijama ve iki tane gecelik aldim

Eklentiler

• 8080A282-41C2-4A28-8AD0-6A6ECC3C5E40.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 128
  • 31604075-D8C7-4573-B08A-0295EC4C6B78.webp
    97,4 KB · Görüntüleme: 123
O kadar üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim gönlünüze ferahlık versin acınızı dindirsin başınız sağolsun inşallah kendinizi çabuk toplarsınız çok güzel bi anne olacaksın eminim kendini topla iyi ol her açıdan ve yeniden dene rabbim sana dayanma gücü versin

ben 2 gündür aktif bir şekilde bebek hareketi hissetmiyorum azalan var mı ? sabah iki kere oynadı sadece dün hiç hissetmedim dışardaydım belki anlayamadım ama sabahtan öğlene kadar hissetmediğime eminim.

Allah'ım size dayanma gücü versin, acınızı hafifletsin inşallah Umudunuz cennetin en güzel yerinde ertelenmiş güzel zamanlarınızı yaşamak için sizi bekliyor olacak. Dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…