- 29 Kasım 2020
- 897
- 1.642
- 63
E bebekten sulasil aldım ben bence yeni doğan için yumusaklık vs açısından muhtesemMerhaba kızlar yenidoğan ıslak mendil ne aldınız. Ben uni baby sarı ıslak havludan almak istedim ama aşırı pahalı. Alternatif ıslak mendil değil de havlu arıyorum satın aldıysanız ne tercih ettiniz
Su geldi diye sancida gelmiyor.hastaneye gittik doktor 24 saat içinde doğuracaksin sancınin gelmesini bekleyecek gelmezsse suni sancı dedi.ki 2 3 saat sonra sancı geldi 2 saatte dogumahaneye alındım gelmeyince kalp atislarida yavaslayinca sezeryan oldu meğer kordon dolanmış .yani kismet işi doğum işi.Yaaaa gercekten mi gerçi tecrübeli olduğun için sogukkanliymissindir benim normal doğumdan korkmamin en büyük sebeplerinden biri su gelmesi
Yok yok bebek bu haftalarda insulin salgiliyomis sanirim bizim vucudumuz.onla.denge kuramadigi icin.bunlar oluyomus. Oyle bi yazi okumustum gecenBöyle çok keyifli geçiyordu gebeliğim tamamen çıkarsa tabii üzüleceğim ama inşallah gerek kalmaz ilacaşimdiden bile bir kilo vermişim kendimce dikkat edeeek ben de 5 kilo almıştım işte 4 oldu yarın itibariyle 27.haftama giriyorum 4 kilo iyi bence ama demek ki gebelik şekeri böyle bir şey kiloyla pek de alakası yok
Okurken bile burnumun diregi sizladi... rabbim acinizi hafifletsin tez vakitte yerini fazlasiyla doldursun insallahMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Allah'ım sabrını versin çok üzüldüm.biz nedesek için sogumaz acını yaşa ins tez zamanda evlat nasip eder allah sizede başınız sağolsun.Malesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Ne denir bilemiyorum, çok çok üzüldüm. Allahım acınızı hafifletsin, sabırlar versinMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Cok uzuldum..Malesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Rabbim sabrınızı kat kat arttırsın, üzgünüm çok üzgünüm dün akşamdan beri tüm dualarımdasınızMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
allah sabır versin melek oldu cennete bekleyecek hep seni allah gönlünü hemen ferahlatsın inşallah dualarım hep seninleMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
müthiş güle güle kullansın miinnoş , sade desensiz şeylere bayılıyorum ama mecbur desenli antin kuntin şeyler alıyorum hm başka bir yerde yok doğru düzgün.Sanırım kıyafet olarak en az alan benimdir hastane çıkışı bile yok kızımın 28. Haftadayımdiğer büyük şeyleri almaktan sıra gelmedi sadece görüp beğendikçe müslin, battaniye ve kıyafet aldım Zara, lcw ve hmden online aldım bir kısmı daha gelmedi ama olanlar bunlar anneme göre dünyanın en saçma ve sıkıcı giysilerini almışım bana bir alışveriş koçu lazımmış fotoda büyük durmuşlar ama minicikler
O kadar üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim gönlünüze ferahlık versinMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
Günaydın canımGünaydın Kızlar inşallah gününüz güzel geçer
Günaydın canım hoşgeldiinGünaydınAralık görünümlü kasım annesi olucam büyük ihtimal de bi selam vereyim dedim buraya
Hoşbuldum teşekkür ederimGünaydın canım hoşgeldiin
Allah'ım size dayanma gücü versin, acınızı hafifletsin inşallahMalesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?