Ne güzel işte kuzum benimki almamış ben almışım hep karbonhidrat yediğim içinYa ben kilo almamisim ama bebis almis biri bana bunu aciklasin :))))
Canim benim yavrunu sağlıkla kucağına al da inan o öyleymiş bu böyleymiş çokta önemli değil bence...Hepimiz en mukenmelini yapmak isteriz fakat şartlar burada çok önemli.Sahip olduğun sartlari bir kaç sene sonra çöp olacak şeyler için mi harcamak istersin,yavrunun geleceği için mi ? Yedigi helal giydiği haram diye boşuna dememişler.Benim de ilk çocuğum ve gerçekten ikinci el ürün çok fazla elimde annne yani besiginden tut bebek arabasına kadar..Hiç kendini birşey yapamıyor ekonomi zorluyor gibi hissetme o sebeple.Fiyat performans ürünlerini alip geçeceğiz yok başka çaremiz.Ben oğlana kilo aldırtiyorum kuzum odası hala bqqoş perdesi 2 güne gelir bugün camları silindi yer felan istediğim mobilya olmadi bütçeyi aştı koçtaştan buldum bende hem gardirop hem sifonyeri var oda perdeler gelince gelir sanırım bebek arabasi desen hala nette değilim hepsi dandik geliyor elim açıp kapayamadim bileğimin gücü yok katlanır yataklara baktım dandik gibi geldi ne bilim hiçbiri içime sinmedi eşime bıraktım yoksa cinnet geçirecegim çok q olmayınca geriliyorum
Mintex sıvı el sabunu beybi beyaz sabun kokulu
Tetenozla arasında ne kadar süre bıraktınız?Şifa olsun, bende çarşamba günü oldum sadece kol, biraz da kas ağrısıyla geçirdim şükürler olsun ki. Bebiklere de bizlere de bol antikor yapsın
Tam bir ay, doktorumun önerisi bu olduTe
Tetenozla arasında ne kadar süre bıraktınız?
Çok tatlısın canımGunaydinlarBen bugun abimleri havaalanindan almaya giderken , ucaklari gec kaldi diye yakinda ki outlete gittim . kizima 0-3 / 6-12 ay iki mont aldim
Kendime hastane icin onu dugmeli bir pijama ve iki tane gecelik aldim
Valla canim cok fazla dikkat etmiyorum ama kahvalti haric diger ogunlerde ekmek yemiyorum normalde de oyleyim, abur cubur yemiyorum bebise zararli olmasn diye normalde cok severim. Aktif ev islerime devam ediyorum hareket iyi geliyo cok yormadikca. Canim tatli cekince meyve yiyorum basindan beri meyve aseriyorum zaten :) Ama hamur isi pilav vs hepsinden yiyorum , tek sansim midem sismesin sıknti veriyor diye kucuk porsiyon tuketiyorumNe güzel işte kuzum benimki almamış ben almışım hep karbonhidrat yediğim için
Sen ne yedin
Teşekkür ederim tatlım sipariş vereceğim yeri silince kokusu birazda olsa kalıyordu dimiMintex sıvı el sabunu beybi beyaz sabun kokulu
Bende bu takımı aldiracagimBugun pazarda gezinirken 2 takim pijamam var aslinda ama hoşuma gitti bunu aldm. Dugmeleri aciliyo emzirmek icin.
İkiz sayfalarında 27de hastane çantanızı hazır edin yazıyor ama ben henüz alışverişimi de tamamlamadım yıkama ütüleme de yapamadım. Çünkü hepsini eşimin yapması gerekiyor malesef. Önümüzdeki haftalarda halletmeye çalışcam ama çok korkuyorum ani bişey olur hiç bir hazırlık yokken diye.Kızlar bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Kaçıncı haftada yapmak lazım ki
Bende 2 kaşık pilav yedim küçücük tabağa kattım gözüm doysun diye işe yaradıValla canim cok fazla dikkat etmiyorum ama kahvalti haric diger ogunlerde ekmek yemiyorum normalde de oyleyim, abur cubur yemiyorum bebise zararli olmasn diye normalde cok severim. Aktif ev islerime devam ediyorum hareket iyi geliyo cok yormadikca. Canim tatli cekince meyve yiyorum basindan beri meyve aseriyorum zaten :) Ama hamur isi pilav vs hepsinden yiyorum , tek sansim midem sismesin sıknti veriyor diye kucuk porsiyon tuketiyorum
Ben haftaya başlayacağım yapmayaKızlar bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Kaçıncı haftada yapmak lazım ki
Oğlumda 34-35 gibi herşeyi yerleştirmiştim hastane çantasını da o zaman hazırladım. Ama şimdiki ikiz olunca sanırım eylül başı yapıcam tüm hazırlıkları benim allah korusun daha da erken gelmezlerse ekim ilk haftası doğum planlanıyorKızlar bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Kaçıncı haftada yapmak lazım ki
Allah korusun ani bişey olsa zaten küvezde olacaklar ve orda da çıplak olcakları için bizim kendi eşyalarımız dışında bişeye ihtiyaç olmayacak. Kendimi olası bir kötü senaryoda öyle telkin ediyorum çünkü aynı durumdayız daha hem eksik çok hem de yıkama, ütüleme, yerleştirmeİkiz sayfalarında 27de hastane çantanızı hazır edin yazıyor ama ben henüz alışverişimi de tamamlamadım yıkama ütüleme de yapamadım. Çünkü hepsini eşimin yapması gerekiyor malesef. Önümüzdeki haftalarda halletmeye çalışcam ama çok korkuyorum ani bişey olur hiç bir hazırlık yokken diye.
Ekimin ilk haftası son tarih dedi bana da canım 36. Hafta olmuş oluyor. Herkese ekimde doğuracağım diyordum ama o günleri beklerler inşallahOğlumda 34-35 gibi herşeyi yerleştirmiştim hastane çantasını da o zaman hazırladım. Ama şimdiki ikiz olunca sanırım eylül başı yapıcam tüm hazırlıkları benim allah korusun daha da erken gelmezlerse ekim ilk haftası doğum planlanıyor
Evet bulmak zor inşallah sağlıkla kullanalım hepimizmüthiş güle güle kullansın miinnoş , sade desensiz şeylere bayılıyorum ama mecbur desenli antin kuntin şeyler alıyorum hm başka bir yerde yok doğru düzgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?