2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim benim yavrunu sağlıkla kucağına al da inan o öyleymiş bu böyleymiş çokta önemli değil bence...Hepimiz en mukenmelini yapmak isteriz fakat şartlar burada çok önemli.Sahip olduğun sartlari bir kaç sene sonra çöp olacak şeyler için mi harcamak istersin,yavrunun geleceği için mi ? Yedigi helal giydiği haram diye boşuna dememişler.Benim de ilk çocuğum ve gerçekten ikinci el ürün çok fazla elimde annne yani besiginden tut bebek arabasına kadar..Hiç kendini birşey yapamıyor ekonomi zorluyor gibi hissetme o sebeple.Fiyat performans ürünlerini alip geçeceğiz yok başka çaremiz.

Kızlar ben muayene olduğum gün JokerBaby e girdim ilk defa daha önce hiç gitmemiştim. Orda yeni bir şey öğrendim belki sizler biliyorsunuzdur ama bilmeyenlere fikir olsun.
Rakip bebek mağazalarının internet sitesine girip ürünlere bakıyorlar eğer daha uyguna satılan bir yer varsa o fiyattan vermek zorundalarmış hemen fiyatı indiriyorlar. En ucuza sattıklarını iddia ediyorlar yani. Etiketler çok uygun değil ama dediğim gibi bu burda şu kadarmış indirime girmiş deyince o fiyattan veriyorlarmış. (Trendyol, Hb, gibi siteler dahil değil bebek mağazası siteleri)

Gunaydinlar Ben bugun abimleri havaalanindan almaya giderken , ucaklari gec kaldi diye yakinda ki outlete gittim . kizima 0-3 / 6-12 ay iki mont aldim
Kendime hastane icin onu dugmeli bir pijama ve iki tane gecelik aldim
Çok tatlısın canım kendine aldığın gecelikleri de paylaşır mısın bize fikir olsun. Ben de alt üst bir pijama aldım bi de elbise almak istiyorum ama rahat hareket edilecek bişeyler çıkmıyor karşıma hiç

Ne güzel işte kuzum benimki almamış ben almışım hep karbonhidrat yediğim için
Sen ne yedin
Valla canim cok fazla dikkat etmiyorum ama kahvalti haric diger ogunlerde ekmek yemiyorum normalde de oyleyim, abur cubur yemiyorum bebise zararli olmasn diye normalde cok severim. Aktif ev islerime devam ediyorum hareket iyi geliyo cok yormadikca. Canim tatli cekince meyve yiyorum basindan beri meyve aseriyorum zaten :) Ama hamur isi pilav vs hepsinden yiyorum , tek sansim midem sismesin sıknti veriyor diye kucuk porsiyon tuketiyorum

Kızlar bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Kaçıncı haftada yapmak lazım ki
İkiz sayfalarında 27de hastane çantanızı hazır edin yazıyor ama ben henüz alışverişimi de tamamlamadım yıkama ütüleme de yapamadım. Çünkü hepsini eşimin yapması gerekiyor malesef. Önümüzdeki haftalarda halletmeye çalışcam ama çok korkuyorum ani bişey olur hiç bir hazırlık yokken diye.

Bende 2 kaşık pilav yedim küçücük tabağa kattım gözüm doysun diye işe yaradı

Kızlar BİM’e geliyormuş fikri olan var mı markayla ilgili iyi midir ki? İki adet alacağımız için çok yüksek fiyatlı olanlara bakamıyorum. Bunu da tesadüfen gördüm hem 360derece dönüyormuş hem 0-36kg için uygun fiyat gibi geldi

Eklentiler

• 3333D092-2E5C-4C36-B40B-0BA2AD91AEF4.webp
    26 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Kaçıncı haftada yapmak lazım ki
Oğlumda 34-35 gibi herşeyi yerleştirmiştim hastane çantasını da o zaman hazırladım. Ama şimdiki ikiz olunca sanırım eylül başı yapıcam tüm hazırlıkları benim allah korusun daha da erken gelmezlerse ekim ilk haftası doğum planlanıyor

Allah korusun ani bişey olsa zaten küvezde olacaklar ve orda da çıplak olcakları için bizim kendi eşyalarımız dışında bişeye ihtiyaç olmayacak. Kendimi olası bir kötü senaryoda öyle telkin ediyorum çünkü aynı durumdayız daha hem eksik çok hem de yıkama, ütüleme, yerleştirme

Ekimin ilk haftası son tarih dedi bana da canım 36. Hafta olmuş oluyor. Herkese ekimde doğuracağım diyordum ama o günleri beklerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…