- 23 Eylül 2015
- 335
- 440
- 103
- 32
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kullanalım hepimizBayıldım tarzınıza seçimlere, bende hep böyle şeyler alıyorum. Annemde az cıvıl şeyler alalım diyor klasik :)
Ben yaptırdım bile. Kendim kalkamadığımdan kayınvalidem de ütüye bayılır yıkattırıp ütülettim o gitmeden. Bir hurca koydum hepsini.Kızlar bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Kaçıncı haftada yapmak lazım ki
Evet bunun farkındayım o zaman hastane çantasının bi anlamı olmayacak zaten çantadan çok ben Allah korusun hareket etmemem ya da hastaneye yatmam gereken bir duruma düşersem evde herşeyleri hazır olsun istiyorum temizlensin yerleştirilsin anlamında.Allah korusun ani bişey olsa zaten küvezde olacaklar ve orda da çıplak olcakları için bizim kendi eşyalarımız dışında bişeye ihtiyaç olmayacak. Kendimi olası bir kötü senaryoda öyle telkin ediyorum çünkü aynı durumdayız daha hem eksik çok hem de yıkama, ütüleme, yerleştirme
Hiç bir şey olmaz kuzum merak etme. herşey bir yoluna giriyor bir şekilde.İkiz sayfalarında 27de hastane çantanızı hazır edin yazıyor ama ben henüz alışverişimi de tamamlamadım yıkama ütüleme de yapamadım. Çünkü hepsini eşimin yapması gerekiyor malesef. Önümüzdeki haftalarda halletmeye çalışcam ama çok korkuyorum ani bişey olur hiç bir hazırlık yokken diye.
İnşallah ya 30lar yaklaştıkça ben çok stres yaptım sanırımHiç bir şey olmaz kuzum merak etme. herşey bir yoluna giriyor bir şekilde.
Çok çok normal kuzum. Benim de ilk doğum 30.haftada ya. Yaklaştıkça gerim gerim geriliyorum.İnşallah ya 30lar yaklaştıkça ben çok stres yaptım sanırım
Ben hazirladim canim , bir kac parca muslinler kaldi yikanip kaldirilcak o kadar .Kızlar bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Kaçıncı haftada yapmak lazım ki
Kalıyor kuzum ben seviyordum ev tertemiz kokuyordu ama Tampa yüzey temizleyici olarak daha basarili ben el sabununu çok sevdim minteksin sıvı el sabunuTeşekkür ederim tatlım sipariş vereceğim yeri silince kokusu birazda olsa kalıyordu dimi
Maşallah ya her şey hazır. Ben baya yavaş gidiyorum galiba bu konuda. 2zibini 1tane alt üst takımı var daha kıyafet olarak. Ama kendimi teselli edeyim odası hazırBen hazirladim canim , bir kac parca muslinler kaldi yikanip kaldirilcak o kadar .
cekmecem yok , onun icin sepetlere koydum alt pijama ve kucuk zibinlari aylarina gore
Cok guzel canim.iyi gunlerde kullan simdiden.Ya evime doneyim ben de kislik bi sabahlik alicam uzun.Yataktan kalkinca pratik olurBende bu takımı aldiracagim
Senden farkim yok yalniz degilsin:) evimde degilim annemlerdeyim evime gecince eylulde baslayacagim nasipseMaşallah ya her şey hazır. Ben baya yavaş gidiyorum galiba bu konuda. 2zibini 1tane alt üst takımı var daha kıyafet olarak. Ama kendimi teselli edeyim odası hazır
Saglikla giysin kuzunBen hazirladim canim , bir kac parca muslinler kaldi yikanip kaldirilcak o kadar .
cekmecem yok , onun icin sepetlere koydum alt pijama ve kucuk zibinlari aylarina gore
Bana kiyafetleri arkadasim verdi canim , ben muslin , mont bir kac modelini begendigim zibini aldim o kadr . o yuzden erkenden hazirlamis oldumMaşallah ya her şey hazır. Ben baya yavaş gidiyorum galiba bu konuda. 2zibini 1tane alt üst takımı var daha kıyafet olarak. Ama kendimi teselli edeyim odası hazır
amin canimSaglikla giysin kuzun
Ben de 1-2 hafta içerisinde halledicem o işleri inşallah, daha ağırlaşmadan bizimkilerde yerindelerkenKızlar bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Kaçıncı haftada yapmak lazım ki
canım kusura bakma uzun süre oldu fırsat bulup siteye giremedim. 16-25. hafta arasında iştahım o kadar açıktı ki bir anda kilo aldım ama sonra durdu sanki, iştahım normale döndü, iki haftada bir kilo aldım, inşallah böyle de devam eder. Gerçi kiloyu çok takmıyorum ama vücut bu kilolara alışkın olmadığı için bacak ağrılarım başladi, damarlarım çıktı. 50 ile hamileliğe başladım şuan 64 üm, sen ne durumdasın? Sağlığını keyfin yerinde mi? Bebişin iyi mi?Canım hemen hemen aynı gidiyorduk seninle gecenlerde konusmustuk. Ben 8 kilo aldım simdiye kadar birden bire mi aldın sen
Ben sırt çantası olarak şunu aldım ve kalitesine bayıldım. Bye Bye Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben de eltime vermistim onun bebegiyle benimki arasinda 9 ay vardi. Allah biliyo ya hicbirinde ne leke ne renk solgunlugu yepyeni duruyordu o da seve seve almisti.Bebekler zaten cabuk buyuyo kiyafetler hizla kuculuyo, baska bi bebis de nasiplenebiliyosa ne mutluBen de 1-2 hafta içerisinde halledicem o işleri inşallah, daha ağırlaşmadan bizimkilerde yerindelerken
insanın merak eden arkadaşlıklar kurmuş olması ne kadar değerlikızlar nerdesiniz sizi göremiyorum ya da gözümden mi kaçıyor
@Beklenmedikcevap hala gelmedi inşallah iyidir
@elifselman @PapatyameloPasha22
Ben de 1-2 hafta içerisinde halledicem o işleri inşallah, daha ağırlaşmadan bizimkilerde yerindelerken
Malesef bebeğimi kaybettim 1 gün yaşadı yavrum. Ciğerleri yetmedi sütümü içti ama kalbi durdu çok savaştı. Dün yavrumu toprağa verdim. Nerde yaşıyorum bilmiyorum. Yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. Kadının sesi kulağımdan gitmiyor. Gözümü kapatıyorum bebeğimin küvezde ki halini görüyorum. Burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz iç döküyoruz. Tüp bebek annesi olacaktım ama olamadım. Nasip değilmiş. Haber vermek dualarınızda bana sabır dilemenizi bebeğime de dua okumanızı isterim. Umut olacaktı adı benim umudum olacaktı. Nasip değilmiiş. Uzun bi süre buralara girmeyeceğim. Rabbim hepinize evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kimseye bu acıyı yaşatmasın. Allaha emanet olun dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?