2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet bunun farkındayım o zaman hastane çantasının bi anlamı olmayacak zaten çantadan çok ben Allah korusun hareket etmemem ya da hastaneye yatmam gereken bir duruma düşersem evde herşeyleri hazır olsun istiyorum temizlensin yerleştirilsin anlamında.
Hem tüp bebek hem ikiz gebelik annesi olunca tüm olabilecek ihtimaller kafada daima dolaşıyor malesef umarım bebeklerime stresim çok geçmiyordur..

Hiç bir şey olmaz kuzum merak etme. herşey bir yoluna giriyor bir şekilde.

Kızlar bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Kaçıncı haftada yapmak lazım ki
Ben hazirladim canim , bir kac parca muslinler kaldi yikanip kaldirilcak o kadar .

cekmecem yok , onun icin sepetlere koydum alt pijama ve kucuk zibinlari aylarina gore

Eklentiler

• 8E473779-1AE5-499E-AA4A-61B70BF51123.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 111
  • B4DB4667-3DFD-4B62-A114-463022627254.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 112
  • AC61D3C8-387D-49E3-9920-7254A6EF96F3.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 111
  • 6B544798-F59E-4CC8-A138-B5DE70C52A4F.webp
    33 KB · Görüntüleme: 110
  • 4A6F4F69-733D-40AD-A9B9-CE3BAF2BB4C8.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 111
  • E87D4F9E-53AE-4336-9A42-9E6D60E4F924.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 106
Ben hazirladim canim , bir kac parca muslinler kaldi yikanip kaldirilcak o kadar .

cekmecem yok , onun icin sepetlere koydum alt pijama ve kucuk zibinlari aylarina gore
Maşallah ya her şey hazır. Ben baya yavaş gidiyorum galiba bu konuda. 2zibini 1tane alt üst takımı var daha kıyafet olarak. Ama kendimi teselli edeyim odası hazır

Maşallah ya her şey hazır. Ben baya yavaş gidiyorum galiba bu konuda. 2zibini 1tane alt üst takımı var daha kıyafet olarak. Ama kendimi teselli edeyim odası hazır
Bana kiyafetleri arkadasim verdi canim , ben muslin , mont bir kac modelini begendigim zibini aldim o kadr . o yuzden erkenden hazirlamis oldum
Saglikla giysin kuzun
amin canim

Canım hemen hemen aynı gidiyorduk seninle gecenlerde konusmustuk. Ben 8 kilo aldım simdiye kadar birden bire mi aldın sen
canım kusura bakma uzun süre oldu fırsat bulup siteye giremedim. 16-25. hafta arasında iştahım o kadar açıktı ki bir anda kilo aldım ama sonra durdu sanki, iştahım normale döndü, iki haftada bir kilo aldım, inşallah böyle de devam eder. Gerçi kiloyu çok takmıyorum ama vücut bu kilolara alışkın olmadığı için bacak ağrılarım başladi, damarlarım çıktı. 50 ile hamileliğe başladım şuan 64 üm, sen ne durumdasın? Sağlığını keyfin yerinde mi? Bebişin iyi mi?

Çok güzelmiş güle güle kullansın. Ben de burada tavsiye üzerine şu çantayı aldım, kendi sitesinde daha uygun oluyor:

Ben de 1-2 hafta içerisinde halledicem o işleri inşallah, daha ağırlaşmadan bizimkilerde yerindelerken
Ben de eltime vermistim onun bebegiyle benimki arasinda 9 ay vardi. Allah biliyo ya hicbirinde ne leke ne renk solgunlugu yepyeni duruyordu o da seve seve almisti.Bebekler zaten cabuk buyuyo kiyafetler hizla kuculuyo, baska bi bebis de nasiplenebiliyosa ne mutlu

kızlar nerdesiniz sizi göremiyorum ya da gözümden mi kaçıyor
@Beklenmedikcevap hala gelmedi inşallah iyidir

@elifselman @Papatyamelo Pasha22
insanın merak eden arkadaşlıklar kurmuş olması ne kadar değerli teşekkür ederim uzun zamandır fırsat bulup giremedim siteye
Ben aldığım 14 kilo ile bacak ağrısı ve bacaklarda çıkan belirgin damarlar dışında çok şükür bir sorun yok kuzum, pazartesi randevum var, bebekte son kontrolde iyiydi. Sen nasılsın, sağlığını, keyfin, bebişin

Ne kadar üzüldüğümü, kalbimin nasıl delik deşik olduğunu anlatamam şu an

Melek oldu yavrunuz ahhh. Diyecek söz yok, keşke elden bi şeyler gelse, keşke tesellisi olsa bunun ve bizler sana bunu sunabilsek… Size önce sabır ve dayanma gücü, sonrasında ise bu acıyı dindirecek yeni umutlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…