Olmaz canım inşallah aklına getirme ama hepimiz hazırlıklı olsak iyi olur gibi 7. aydayız artıkİkiz sayfalarında 27de hastane çantanızı hazır edin yazıyor ama ben henüz alışverişimi de tamamlamadım yıkama ütüleme de yapamadım. Çünkü hepsini eşimin yapması gerekiyor malesef. Önümüzdeki haftalarda halletmeye çalışcam ama çok korkuyorum ani bişey olur hiç bir hazırlık yokken diye.
Vay çok düzenlisin maşallahBen hazirladim canim , bir kac parca muslinler kaldi yikanip kaldirilcak o kadar .
cekmecem yok , onun icin sepetlere koydum alt pijama ve kucuk zibinlari aylarina gore
aynen daha cok zaman var canim , kiyafetler bana hazir gelince bende zaman varken yaptim.Spicelover a yazacakken sana yazmisim o yanitimi kusura bakma :))
kizz yokkVay çok düzenlisin maşallahbenim de iki kapılı bir dolabım var çekmecesi yok senin gibi yapabilirim 3-4 raf yaptı babası ama çekmece istiyor canım kendi şifonyerimi boşaltıcam olmazsa bakalım. Babası beni de salona şutlayacak gibisin diyor aslında fena fikir değil
Birde kalmamış kuzu tampa daha ucuz geldi birdeKalıyor kuzum ben seviyordum ev tertemiz kokuyordu ama Tampa yüzey temizleyici olarak daha basarili ben el sabununu çok sevdim minteksin sıvı el sabunu
Bana tek elbise rahat oluyor ya tayt karın panelli bile sıkıyor ne giyeceğimi şaşırdımCok guzel canim.iyi gunlerde kullan simdiden.Ya evime doneyim ben de kislik bi sabahlik alicam uzun.Yataktan kalkinca pratik olur
Ben de bunun gerisini aldım ama hala kargoya verilmedi nasıl kalitesi güzel miÇok güzelmiş güle güle kullansın. Ben de burada tavsiye üzerine şu çantayı aldım, kendi sitesinde daha uygun oluyor:
MCD BAG F 35 Vizon Anne Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MCD BAG F 35 Vizon Anne Bebek Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de buradaki tavsiye üzerine gri siyahını aldım çok beğendim iki günde geldi. Bu vesileyle Kim tavsiye ettiyse teşekkür ederimBen de bunun gerisini aldım ama hala kargoya verilmedi nasıl kalitesi güzel mi
Di mi yaben 3 tane 3 lü hastane çıkış aldım gerisi tulum falan gerek yok bence 5 li 10 lu ya
Ben de bunun gerisini aldım ama hala kargoya verilmedi nasıl kalitesi güzel mi
cok guzel olmus :) kara pisipisi de cok tatli buarada. benimkilerde meraklanip gelip izleyecekler.Ben hazirladim canim , bir kac parca muslinler kaldi yikanip kaldirilcak o kadar .
cekmecem yok , onun icin sepetlere koydum alt pijama ve kucuk zibinlari aylarina gore
Ne şanslı bebişinaynen daha cok zaman var canim , kiyafetler bana hazir gelince bende zaman varken yaptim.
kizz yokksimdi hicbirsey kullanilmadigi icin duzgun bakalim kullanilinca ne olacak oncesi sonrasi die resim atarim
Benim kocamda aynisini soyluyor , hayat ona zor
Ya bana abim cekmece vericek , kendine dolap yaptiriyor kocaman yatak odasina ikea dan ama bazi urunler stokta degil o yuzden yapamadi. yapinca alicam cekmece ondan. bu dolabida o verdi zaten :) cocugumun herseyi beles
Hahaha iyi etmişsin canimBirde kalmamış kuzu tampa daha ucuz geldi birde
cok meraklilar ya , saniyorumki besik de birlikte yaticaklarcok guzel olmus :) kara pisipisi de cok tatli buarada. benimkilerde meraklanip gelip izleyecekler.
ben ikinci el de cok malzeme aldim canim ya , bebekler cabuk buyuyor zaten , en aizndan akli erince kendiyse birlikte gidip seceriz ozaman harcarim gerekli parayiNe şanslı bebişinbiz Türkiye de herşeyi gereksiz pahalı alıyoruz malesef
Benim hatta enerjim olsa 1-1,5 yaş kıyafet alaşım var yatırım olsun diye ama sonra düşününce aman diyorum
YaaaÇamaşır makinesi su boşalttıayağım kaydı düştüm sırtım falan yara olmuş neyse ki bebeğim hareket ediyor
Aslinda bede n olarak uygun buyuklukte olunca sıkmamasi lazim.Bana tek elbise rahat oluyor ya tayt karın panelli bile sıkıyor ne giyeceğimi şaşırdım
Teşekkürler canım çok şükür birşey olmadı korktum panik yaptım birden bendeYaaaçok geçmiş olsun canım, valla Allah korumuş başını felan vurabilirdin. İyi ki karnının üstüne düşmedin
Ay Allah korumuşÇamaşır makinesi su boşalttıayağım kaydı düştüm sırtım falan yara olmuş neyse ki bebeğim hareket ediyor
Kaçıncı doz oldunuz kızlar ,doktorunuz mu önerdi ben en son 3 dozu tamamlamıştım ama tabii aylar geçti hamile bile değildim o zamanŞifa olsun, bende çarşamba günü oldum sadece kol, biraz da kas ağrısıyla geçirdim şükürler olsun ki. Bebiklere de bizlere de bol antikor yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?