2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay Allah korumuş ani tansiyon oynamaları bile kazaya sebebiyet verebilir bizde. Duşa girerken evdekilere haber verin dedi gebe okulundaki hemşire arkadaş
Evet çok şükür birşey olmadı artık daha dikkatli olmamız gerekiyor

Kızlar bu göbek düşene kadar bebeğe ne giydireceğiz bugun kuzenim kruveze yani bağlamalı üst niye almadın dedi.Almalı mıyım sizce?

Ben de buradaki tavsiye üzerine gri siyahını aldım çok beğendim iki günde geldi. Bu vesileyle Kim tavsiye ettiyse teşekkür ederim
Siteyi ben etiketlemistim geçen gunlerde buraya ben farklı modelini aldım 1 ağustosta ama hala kargoya verilmedi geç mi geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-02-20-09-21-487_com.instagram.android.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 58
İnşallah herkesin keyfi yerindedir, bir süredir başlığı tam takip edemedim. Geçen hafta grip oldum ancak doktoruma durumu bildirmedim. Normal randevumda hastalık geçirdiğimi söyleyince Covid olmuş olabilirsin, D'dimer testi yapalım dedi. Test sonucunda pıhtılaşma çıktı. Yakın zamanda covid geçiren ya da geçirdiğini düşünen varsa mutlaka doktoruna söylesin, Covid pıhtılaşma yapabiliyor, doktorunuz zaten önlemini alır. Biz kan sulandırıcı iğneye başladık. İlk defa kendime iğne yapmak zorunda kalacağım

Tüh ya kaçırmışım sağlık olsın ama sağol haber verdiğin için

Bende geçen onu düşündüm, hastane odası asıl olur diye. Muhtemeln dediğin gibi hamam gibi olacaktır. Kendimi ayrı bebeği ayrı düşünemm şart.

Çocuk odalarının son dokunuşları o yapacağımız bu ayda herkese bir depresyon havası geldi mi ya benim kolum kanadin kalkmıyor
Depresyo değil de nereden başlayacağımı bilememexlik var. Hem çoğu şeyi aldım gibi hem hiç bişeyi almakdık gibi. Bu ay pahalı ürünleri aradan çıkaracağız. Şifonyer, beşik kamera ve nasipse ateşölçeri alalım dedik. Bi daha ki ay muhtemelen kremler, şampuan filan fıstık gibi malzemeleri alırım. Son kullanam rarihi ne kadar uzun o kadar ii. En son da kilosuna ve kiloma göre kıyafetlwr kalıyor elbette, onların çoğu tamam ama ufak tefek eksiklikler var.

Gerilme canım, sen gerildikçe bebeğe yansır bu da bize döner yine. Eninde sonunda alınır hepsi, bszen ara vermek düşünmemek lazım.

Ya ben kilo almamisim ama bebis almis biri bana bunu aciklasin :))))
Ne güzel işte, sen kilo vermişsin garkı bebek kapatmış. Onlar sağlıklı olsun da

Sana katılıyorum sonuna akdar hemde. Önemli olan bebeğimizin beslenmesi, psikolojisi, eğitimi. Yoksa aç değiller açıkta değiller çok şükür. Şimdiden kendimizi zorlarsak doğduktan sonra masrafları daha da artınca hiç yetemeyiz, idareli gitmek lazım.

Aa bilmiyordum, keşke burada da olsa ama yok kapandı galiba mağazası

Kızlar bebişlerinizin eşyalarını ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Kaçıncı haftada yapmak lazım ki
30.haftadan sınra düşünüyorum zaten daha valizin içine hurç falan da alamadım. Bi türlü gidip alma fırsatım olmadı. İnternette de emin olamadım. Belki yarın fırsatım olursa bakarım, bulamszsam internette en çok satılanı sipariş ederim. Sonra yıkar ütüler kaldırırım. Şimdi ne enerjim ne vaktim var. Evde kutu hurçlar vardı akdıklarımı knların içine depoluyorum. 2 kutu oldu henüz aldıklarım çok değil.

Ben hazirladim canim , bir kac parca muslinler kaldi yikanip kaldirilcak o kadar .

cekmecem yok , onun icin sepetlere koydum alt pijama ve kucuk zibinlari aylarina gore
Pisicik ne tatlı ya maşallah iiy çoğunu erkenden halletmişsin. Bende kutu hurçlara koydum henüz. Şifonyer alırsak o gelsin sonra yerleştiririm. Bu günlerde hem beşiği hem şifonyeri aynı anda halletmeyi düşünüyorum.

Canım ben şöyle düşünüyorum. Bizim bebeğimiz mesela biz otururken hareket ediyordu, biz konuşmaya başlayınca duruyordu özellikle eşim konuşurken. Bence o sırada dinleyip tanımaya çalışıyordu. Sonuçta kim bu diye düşünüyordur bence. Daha yeni yeni eşim konuşurken tepki veriyor ki biz çok vakit geçiririz eşimle sürekli konuşuruz. İşimiz yakjn sık sık öğlen görüşür yemek yer, akşam da bulusur beraber gelriiz. Evde de sigara harici genelde eşim yanımdadır. Ona rağmen yeni sayılır alıştığı. Siz akşamdan akşama görüşüyorsanız anca öğrenir babasının sesini.

Bana tek elbise rahat oluyor ya tayt karın panelli bile sıkıyor ne giyeceğimi şaşırdım
Bende öyleyim elbise ii bide lcw den tulum aldım bakalım beğenirsem giyerim yoksa iade ederim dedim. Bide yine lcw den karın panelli bi pantalon aldım, kenarlarında düğmeleri de var ayarlanıyor çok beğendim. Sen o düğmeleri falan ayarladın mı canım bi bak bakalım içine dışına

Kızlar bu göbek düşene kadar bebeğe ne giydireceğiz bugun kuzenim kruveze yani bağlamalı üst niye almadın dedi.Almalı mıyım sizce?
Galiba ilk günler onlar kullanılıyormuş, bende almadım da bikaç tane alacak gibiyim

Meraklanma canım alışıyorsun. Bende bikaç aydır yapıyorum artık sıradanlaştı. Bende pıgtulaşma testi yaptırmıştım o yğzden otomatik olarak başladı iğneye doktorumuz

Siteyi ben etiketlemistim geçen gunlerde buraya ben farklı modelini aldım 1 ağustosta ama hala kargoya verilmedi geç mi geliyor
2günde geldi benimki. Evet bu da güzel ben de baya arada kalmıştım. Alt açmayı güzel yapmamışlar sadece onu da kullanmam zaten diye düşündüm.

Merhaba arkadaşlar. Her hafta düzenli olarak balık yiyen var mı? Ben uzun zamandır balık yiyemiyorum geçen haftalarda istemeyerek yedim ve kustum. Doktora yiyemediğimi söyleyince takviye verdi efa mom. İki günde bi içmeyi düşünüyorum. ayrıca omega takviyesi alan var mı? Çok da gerekli değil mi? Aldım ama osteocare, feroglobin kullanıyorum zaten bunu da alırsam fazla mı olacak kafam yine karıştı.

Kızlar ben bu akşam saat 10 da uyudum garip rüyalar gördüm rüyamda birilerinden saklaniyorum kimse beni anlamıyor diye bir köşede ağlıyorum sonra ağlayarak uyanıyorum üzerimde bilmediğim bir pijamam eşim bilerek yapıyosun diyor sonra tekrar ağlarken o rüyadan da uyandım eşim korkmuş ne oluyor diye sarılmaya çalışıyor ama ben nedensiz ağladım uyandıktan sonra duygu bosalmasi yaşadım galiba hayatımın en saçma uyanisiydi hamileliktendir heralde olabilir mi böyle bir şey. Rüya içinde rüya gördüm

Ben haftada bir balık yiyorum muhakkak ek olarak ocean Mummy de kullanıyorum. Bence günlük alman gereken omega 3u ilaçla alıyorsan balığa çok gerek yok gibi bilemedim. Ben de ilk zamanlar çok ceviz yerdim şimdi soğudum gibi üzülüyordum yeterli omega alamam diye ama ilaçlar galiba günlük referans değerini karşılıyor. İçin rahat olabilir

Ogf gebelik stresindendir. Ben de iki gün önce böyle bir şey yaşadım. Rüyadan uyanıyorum tepemde eşim beni izliyor ama aslında uyandığım şey de yine rüya içinde ve çok korkunç sonra bağırarak uyandım eşimi çağırdım salondan. Stres yükleniyor haftalar geçtikçe bazen de doğumhanede görüyorum kendimi

Haftada bir çok iyi hele şu sıcaklarda. Esliden balığı çok severdim ama olmuyor artık balık için zorlamıcam kendimi.

Cevizden ben de sıkıldım eşim zorluyor diye hep. Bir şeyden çok sıkılınca alternatiflerine yöneliyorum. Mesela Vicdan azabı çekip başka sağlıklı kuruyemişlere yöneldim.

Katarsis yaşadım resmen ya hüngür hüngür ağladım normalde hiç ağlayan biri değilimdir gebelik sen nelere kadirsin.

Ben de sağlıklı seyler yemeye gayret gösteriyorum ama meyveden alamıyorum kendimi inşallah bir zararı yoktur sabah akşam neyin mevsimiyse elimde şimdi nektariyle üzüme taktım

Bana doktorum multivitamin ve omega 3 iceren takviye verdi.Ben yaz ayinda balik yemedim kışın da bulundugum yerde taze balik olmuyo pek yiyemedm ama muz ceviz kivi findik vs onlardan yemistim onlardq da omega varmis

Katarsis yaşadım resmen ya hüngür hüngür ağladım normalde hiç ağlayan biri değilimdir gebelik sen nelere kadirsin.
Çok normal canım sanırım hiç bilmediğimiz şeyler yaşıyoruz. İçinde bir insan büyütmenin heyecanı stresi rüyanda çıkıyor. Sen farkında olmasan bile bilinçaltında neler oluyordur :) Benim de bu aralar bebek hareket ettikçe burnumun direği sızlıyor ağlıcak gibi oluyorum. Sonra komik geliyor bu yaşananlar :)

Bana doktorum multivitamin ve omega 3 iceren takviye verdi.Ben yaz ayinda balik yemedim kışın da bulundugum yerde taze balik olmuyo pek yiyemedm ama muz ceviz kivi findik vs onlardan yemistim onlardq da omega varmis
Bu sıcaklarda normal demek ki zaten şu mevsimde çok düzgün balık da yoktur. Muz, fındık ceviz semizotu bunlar da omega 3 içeriyor çok sağlıklı afiyet olsun bebişlere

Bebislerimize kavuşunca bunlar ufak bir anı olarak kalacak hatırlayıp güleceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…