- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Re GEnesis max verdi bunun icin bana doktorum.Sifa olsun bakalimBu sıcaklarda normal demek ki zaten şu mevsimde çok düzgün balık da yoktur. Muz, fındık ceviz semizotu bunlar da omega 3 içeriyor çok sağlıklı afiyet olsun bebişlere
İçeriğine baktım kullandığımız diğer markaların multivitaminlerine eşdeğermiş çok güzelFikir olmasi acisindan paylasiyorum doktorun verdigi vitamin kapsulunun bayagi ciddi faydalari varmis preeklampsiden tutun pihtilasmaya kadar
ay o ne yaKızlar bu göbek düşene kadar bebeğe ne giydireceğiz bugun kuzenim kruveze yani bağlamalı üst niye almadın dedi.Almalı mıyım sizce?
Ben 25+3 te kontrole gittim şeker yüklemesi hemogram idrar tahlili vs yapıldı doktorum 4 hafta sonra gelmemi istedi. 29+3 te gideceğim tekrarArkadaşlar merhaba, geçen hafta rutin kan değerlerime bakıldı ve şeker yuklemesi yapildi. Sonuçları eşim gidip sordu doktora ve takviye vs reçeteyi alıp geldi ama birdahaki kontrole nezaman gelmemiz gerektiğini sormayı unutmuş. Telefonla ulaşma şansım yok. 26.haftadan sonra nezaman kontrole çağrıldınız acaba? Internette 28e kadar ayda 1, 36ya kadar 2 haftada 1 yazıyor. Bu arada başka rutin tahlil,test vs varmı ilk çocuktan hiç hatırlayamıyorum.
Hahaha iyi etmişsin canimbitiremedin mi işleri daha ya ben daha baslayamadim odaya girdikce geri kaçıyorum acaba aldıklarımi yikasam mi hepsinin toplanmasını mi beklesem çıldırıyorum cnxjdjdjhd
Birde large deniyecegim tayt ya dar oluyor altı üstü bol gibi ama değil çünkü izi çıkıyorAslinda bede n olarak uygun buyuklukte olunca sıkmamasi lazim.
Kruvaze takım neyse banada link at kuzumTüh ya kaçırmışım sağlık olsın ama sağol haber verdiğin için
Bende geçen onu düşündüm, hastane odası asıl olur diye. Muhtemeln dediğin gibi hamam gibi olacaktır. Kendimi ayrı bebeği ayrı düşünemm şart.
Depresyo değil de nereden başlayacağımı bilememexlik var. Hem çoğu şeyi aldım gibi hem hiç bişeyi almakdık gibi. Bu ay pahalı ürünleri aradan çıkaracağız. Şifonyer, beşik kamera ve nasipse ateşölçeri alalım dedik. Bi daha ki ay muhtemelen kremler, şampuan filan fıstık gibi malzemeleri alırım. Son kullanam rarihi ne kadar uzun o kadar ii. En son da kilosuna ve kiloma göre kıyafetlwr kalıyor elbette, onların çoğu tamam ama ufak tefek eksiklikler var.
Gerilme canım, sen gerildikçe bebeğe yansır bu da bize döner yine. Eninde sonunda alınır hepsi, bszen ara vermek düşünmemek lazım.
Ne güzel işte, sen kilo vermişsin garkı bebek kapatmış. Onlar sağlıklı olsun da
Sana katılıyorum sonuna akdar hemde. Önemli olan bebeğimizin beslenmesi, psikolojisi, eğitimi. Yoksa aç değiller açıkta değiller çok şükür. Şimdiden kendimizi zorlarsak doğduktan sonra masrafları daha da artınca hiç yetemeyiz, idareli gitmek lazım.
Aa bilmiyordum, keşke burada da olsa ama yok kapandı galiba mağazası
30.haftadan sınra düşünüyorum zaten daha valizin içine hurç falan da alamadım. Bi türlü gidip alma fırsatım olmadı. İnternette de emin olamadım. Belki yarın fırsatım olursa bakarım, bulamszsam internette en çok satılanı sipariş ederim. Sonra yıkar ütüler kaldırırım. Şimdi ne enerjim ne vaktim var. Evde kutu hurçlar vardı akdıklarımı knların içine depoluyorum. 2 kutu oldu henüz aldıklarım çok değil.
Pisicik ne tatlı ya maşallahiiy çoğunu erkenden halletmişsin. Bende kutu hurçlara koydum henüz. Şifonyer alırsak o gelsin sonra yerleştiririm. Bu günlerde hem beşiği hem şifonyeri aynı anda halletmeyi düşünüyorum.
Canım ben şöyle düşünüyorum. Bizim bebeğimiz mesela biz otururken hareket ediyordu, biz konuşmaya başlayınca duruyordu özellikle eşim konuşurken. Bence o sırada dinleyip tanımaya çalışıyordu. Sonuçta kim bu diye düşünüyordur bence. Daha yeni yeni eşim konuşurken tepki veriyor ki biz çok vakit geçiririz eşimle sürekli konuşuruz. İşimiz yakjn sık sık öğlen görüşür yemek yer, akşam da bulusur beraber gelriiz. Evde de sigara harici genelde eşim yanımdadır. Ona rağmen yeni sayılır alıştığı. Siz akşamdan akşama görüşüyorsanız anca öğrenir babasının sesini.
Bende öyleyim elbise ii bide lcw den tulum aldım bakalım beğenirsem giyerim yoksa iade ederim dedim. Bide yine lcw den karın panelli bi pantalon aldım, kenarlarında düğmeleri de var ayarlanıyor çok beğendim. Sen o düğmeleri falan ayarladın mı canım bi bak bakalım içine dışına
Galiba ilk günler onlar kullanılıyormuş, bende almadım da bikaç tane alacak gibiyim
Benimki ev işinden donmuş kalmıştı dünBugun oglum asagilarima cok guclu vuruyo, sanki guc denemesi yapiyo :)) sizde de bazen oyle oluyo mu ?Dun doktor kontrolunde olmus olmasam korkardim noluyo diye o derece baskılı vuruyo bwzen afedersinz idrar keseme geliyo sanki :)
Insallah canimm :)İçeriğine baktım kullandığımız diğer markaların multivitaminlerine eşdeğermiş çok güzelben de ocean mummy kullanıyorum ondan önce de imom omega kullandım. Hamilelikten yaklaşık 10 ay önce başladım multivitamin kullanmaya faydasını görürüz inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklar
Dene bi bence deBirde large deniyecegim tayt ya dar oluyor altı üstü bol gibi ama değil çünkü izi çıkıyor
Ben de almamıştım annem almış bunlar kullanılıyor hava sıcaksa sadece bu soğuksa bunun üzerine kıyafet giydiriliyor dedi civilden aldım dedi ekliyorum linkini İç zıbınKızlar bu göbek düşene kadar bebeğe ne giydireceğiz bugun kuzenim kruveze yani bağlamalı üst niye almadın dedi.Almalı mıyım sizce?
Merhaba canım muslin battaniye ni nerden aldın link göremedimKızlar muslin 4 katlı battaniye alacaklar bu markayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz daha evvel bir tane deneme amacli aldım gayet kaliteli ürün geliyor 3 tane daha sipariş verdim onlarda sorunsuz elime ulaştı.indirim bekledim uzun süre ama maalesef fiyat düşmedi Ocakta 80/90bandindaydi
Hayat kurtarırKızlar böyle bişey kullanan var mı evdeki yastıklarla yapamadım. Fiyatlar yüksek ama kk ya baktım kumaş elyaf akıp evde dikenler olmuş. U şeklinde olanları çok yer kaplıyor diyorlar dönmek de zor olur gibi geliyor bana onlarda ama 129 liralık gri olan nasıldır acaba ? Yatakta yer kaplamaz. Dönüşlerde daha rahat ederim.
Bende aynen 3ü olduğumda gebe bile değildim, doktorum uzun süre geçtiği için önerdi. Benim 2 sinovac 2 biontech oldu böyleceKaçıncı doz oldunuz kızlar ,doktorunuz mu önerdi ben en son 3 dozu tamamlamıştım ama tabii aylar geçti hamile bile değildim o zaman
ZEYPBA markasıni tercih etmiştim ben.Gayet kalın,güzel,kullanışlıMerhaba canım muslin battaniye ni nerden aldın link göremedim
Sen nereden takip ediyorsun canjm ? Ay sanki bütün beşikler aynı gibi geliyor artık banaP pembeumutyildizi benim istedigim besik dha stoklara gelmedi bakalim bu ay sonuna kadar gelicek yaziyor. Gelmezse artik baska model alicam
ay o ne yayeni anne olmak cok zor
Tulumu ben çok deverim canım ama tuvalet işi hakikaten sıkıntıKruvaze takım neyse banada link at kuzum
Pantolon linkinide istiyorum
Tulum benim wc onu giyince gelir rezil olurum mikrop kaparım diye çıkaramamda tümden
Sağol canım henüz alamadım, idare ediyorum bakalım sıra gelmedi ona bi türlü. Ama alacak gibiyim artık dönüşler zzor oluyor yataktaHayat kurtarırben aldım iyiki almışım dedim onsuz nasıl yatardim düşünemiyorum şimdi ayrıca bebek içinde kullanılıyor fuzuli değil ihtiyaç hakikaten ben u formundakini aldım
Bende 26 da gittim 3 hafta sonra gel dedi doktor .28 haftada uyuşmazlık ignesi kaldı bitek benim .oda eşinle aranla uyuşmazlık yoksa olmazssin rutin kontroller kaldı artık.Arkadaşlar merhaba, geçen hafta rutin kan değerlerime bakıldı ve şeker yuklemesi yapildi. Sonuçları eşim gidip sordu doktora ve takviye vs reçeteyi alıp geldi ama birdahaki kontrole nezaman gelmemiz gerektiğini sormayı unutmuş. Telefonla ulaşma şansım yok. 26.haftadan sonra nezaman kontrole çağrıldınız acaba? Internette 28e kadar ayda 1, 36ya kadar 2 haftada 1 yazıyor. Bu arada başka rutin tahlil,test vs varmı ilk çocuktan hiç hatırlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?