2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Fikir olmasi acisindan paylasiyorum doktorun verdigi vitamin kapsulunun bayagi ciddi faydalari varmis preeklampsiden tutun pihtilasmaya kadar
İçeriğine baktım kullandığımız diğer markaların multivitaminlerine eşdeğermiş çok güzel ben de ocean mummy kullanıyorum ondan önce de imom omega kullandım. Hamilelikten yaklaşık 10 ay önce başladım multivitamin kullanmaya faydasını görürüz inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklar

P pembeumutyildizi benim istedigim besik dha stoklara gelmedi bakalim bu ay sonuna kadar gelicek yaziyor. Gelmezse artik baska model alicam

Kızlar bu göbek düşene kadar bebeğe ne giydireceğiz bugun kuzenim kruveze yani bağlamalı üst niye almadın dedi.Almalı mıyım sizce?
ay o ne ya yeni anne olmak cok zor

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta rutin kan değerlerime bakıldı ve şeker yuklemesi yapildi. Sonuçları eşim gidip sordu doktora ve takviye vs reçeteyi alıp geldi ama birdahaki kontrole nezaman gelmemiz gerektiğini sormayı unutmuş. Telefonla ulaşma şansım yok. 26.haftadan sonra nezaman kontrole çağrıldınız acaba? Internette 28e kadar ayda 1, 36ya kadar 2 haftada 1 yazıyor. Bu arada başka rutin tahlil,test vs varmı ilk çocuktan hiç hatırlayamıyorum.

Ben 25+3 te kontrole gittim şeker yüklemesi hemogram idrar tahlili vs yapıldı doktorum 4 hafta sonra gelmemi istedi. 29+3 te gideceğim tekrar

Hahaha iyi etmişsin canim bitiremedin mi işleri daha ya ben daha baslayamadim odaya girdikce geri kaçıyorum acaba aldıklarımi yikasam mi hepsinin toplanmasını mi beklesem çıldırıyorum cnxjdjdjhd

Icimdeki safiye diyorki yıkama toz olur tekrardan ne normal ev işi biter nede oda kendimi ahtapot gibi hissediyorum

Kruvaze takım neyse banada link at kuzum
Pantolon linkinide istiyorum
Tulum benim wc onu giyince gelir rezil olurum mikrop kaparım diye çıkaramamda tümden

Bugun oglum asagilarima cok guclu vuruyo, sanki guc denemesi yapiyo :)) sizde de bazen oyle oluyo mu ?Dun doktor kontrolunde olmus olmasam korkardim noluyo diye o derece baskılı vuruyo bwzen afedersinz idrar keseme geliyo sanki :)
Benimki ev işinden donmuş kalmıştı dün
Gece ve sabaha karşı coştu uyutmadı

Insallah canimm :)

Kızlar bu göbek düşene kadar bebeğe ne giydireceğiz bugun kuzenim kruveze yani bağlamalı üst niye almadın dedi.Almalı mıyım sizce?
Ben de almamıştım annem almış bunlar kullanılıyor hava sıcaksa sadece bu soğuksa bunun üzerine kıyafet giydiriliyor dedi civilden aldım dedi ekliyorum linkini İç zıbın

Merhaba canım muslin battaniye ni nerden aldın link göremedim

Hayat kurtarır ben aldım iyiki almışım dedim onsuz nasıl yatardim düşünemiyorum şimdi ayrıca bebek içinde kullanılıyor fuzuli değil ihtiyaç hakikaten ben u formundakini aldım

P pembeumutyildizi benim istedigim besik dha stoklara gelmedi bakalim bu ay sonuna kadar gelicek yaziyor. Gelmezse artik baska model alicam

ay o ne ya yeni anne olmak cok zor
Sen nereden takip ediyorsun canjm ? Ay sanki bütün beşikler aynı gibi geliyor artık bana işte dikdörtgen falan
Kruvaze takım neyse banada link at kuzum
Pantolon linkinide istiyorum
Tulum benim wc onu giyince gelir rezil olurum mikrop kaparım diye çıkaramamda tümden
Tulumu ben çok deverim canım ama tuvalet işi hakikaten sıkıntı alaturka tuvalette zaten giyilmez, öyle olmayan bi zamanda gitilebilir veya kot düşünebilirsin onlar laps diye yere düşmüyor daha rahat gibi. Bi tane olsun dedim baakaljm sevecek miyim.
Ya kuruvaze takımları bilirsin önden çapraz bağlamalı olur inceciktir, dur ben bulursam resmini atayım. Bahsettiğim pantalona da ayrıca bakayım.

Hayat kurtarır ben aldım iyiki almışım dedim onsuz nasıl yatardim düşünemiyorum şimdi ayrıca bebek içinde kullanılıyor fuzuli değil ihtiyaç hakikaten ben u formundakini aldım
Sağol canım henüz alamadım, idare ediyorum bakalım sıra gelmedi ona bi türlü. Ama alacak gibiyim artık dönüşler zzor oluyor yatakta

Bende 26 da gittim 3 hafta sonra gel dedi doktor .28 haftada uyuşmazlık ignesi kaldı bitek benim .oda eşinle aranla uyuşmazlık yoksa olmazssin rutin kontroller kaldı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…