Ben 100 TL ye aldım bakim duruyor sa link atarım sanaSen nereden takip ediyorsun canjm ? Ay sanki bütün beşikler aynı gibi geliyor artık banaişte dikdörtgen falan
Tulumu ben çok deverim canım ama tuvalet işi hakikaten sıkıntıalaturka tuvalette zaten giyilmez, öyle olmayan bi zamanda gitilebilir veya kot düşünebilirsin onlar laps diye yere düşmüyor daha rahat gibi. Bi tane olsun dedim baakaljm sevecek miyim.
Ya kuruvaze takımları bilirsin önden çapraz bağlamalı olur inceciktir, dur ben bulursam resmini atayım. Bahsettiğim pantalona da ayrıca bakayım.
Sağol canım henüz alamadım, idare ediyorum bakalım sıra gelmedi ona bi türlü. Ama alacak gibiyim artık dönüşler zzor oluyor yatakta
Zıbın denen şeyleri giydiriyormuşuz, ben dünyadan habersiz olduğumdan almamıştım annem almış 2şer takım, hastane çıkışlarında da oluyormuş zaten yeter herhalde dedimKızlar bu göbek düşene kadar bebeğe ne giydireceğiz bugun kuzenim kruveze yani bağlamalı üst niye almadın dedi.Almalı mıyım sizce?
Canım arkadaşın bahsettiği kuruvaze galiba bu, ben bunu biliyorum en azından. Pantalonda bundan aldım ama farklı renginden. İç kısımda düğmeleri var karnına göre ayarlıyorsun. Tabii epey büyük beden aldım ben 42 44 falan iyi oldu. Diğer pantalonlar panelli olanlar lastikli, bak bunun göbek altında lastik yok çok rahatKruvaze takım neyse banada link at kuzum
Pantolon linkinide istiyorum
Tulum benim wc onu giyince gelir rezil olurum mikrop kaparım diye çıkaramamda tümden
Zeypbayı bizim grupta popüler yaptıMüslin battaniyelerim geldi aşk yaşıyorum resmen
Sen nereden takip ediyorsun canjm ? Ay sanki bütün beşikler aynı gibi geliyor artık banaişte dikdörtgen falan
Tulumu ben çok deverim canım ama tuvalet işi hakikaten sıkıntıalaturka tuvalette zaten giyilmez, öyle olmayan bi zamanda gitilebilir veya kot düşünebilirsin onlar laps diye yere düşmüyor daha rahat gibi. Bi tane olsun dedim baakaljm sevecek miyim.
Ya kuruvaze takımları bilirsin önden çapraz bağlamalı olur inceciktir, dur ben bulursam resmini atayım. Bahsettiğim pantalona da ayrıca bakayım.
Sağol canım henüz alamadım, idare ediyorum bakalım sıra gelmedi ona bi türlü. Ama alacak gibiyim artık dönüşler zzor oluyor yatakta
Kızlar böyle bişey kullanan var mı evdeki yastıklarla yapamadım. Fiyatlar yüksek ama kk ya baktım kumaş elyaf akıp evde dikenler olmuş. U şeklinde olanları çok yer kaplıyor diyorlar dönmek de zor olur gibi geliyor bana onlarda ama 129 liralık gri olan nasıldır acaba ? Yatakta yer kaplamaz. Dönüşlerde daha rahat ederim.
Kızlar böyle bişey kullanan var mı evdeki yastıklarla yapamadım. Fiyatlar yüksek ama kk ya baktım kumaş elyaf akıp evde dikenler olmuş. U şeklinde olanları çok yer kaplıyor diyorlar dönmek de zor olur gibi geliyor bana onlarda ama 129 liralık gri olan nasıldır acaba ? Yatakta yer kaplamaz. Dönüşlerde daha rahat ederim.
Osteocare kalsiyum magnezyum d vitamini zaten feroglobin kan ilacı ekstra multivitamin içinde omega varsa almana gerek yok ama kullandığın multivitamin içinde yoksa tabiki al gelişim için omega önemliMerhaba arkadaşlar. Her hafta düzenli olarak balık yiyen var mı? Ben uzun zamandır balık yiyemiyorum geçen haftalarda istemeyerek yedim ve kustum. Doktora yiyemediğimi söyleyince takviye verdi efa mom. İki günde bi içmeyi düşünüyorum. ayrıca omega takviyesi alan var mı? Çok da gerekli değil mi? Aldım ama osteocare, feroglobin kullanıyorum zaten bunu da alırsam fazla mı olacak kafam yine karıştı.
Ikeanin kendi sitesinde e mailini kayit edince urun geldiginde e mail atiyorlar canimSen nereden takip ediyorsun canjm ? Ay sanki bütün beşikler aynı gibi geliyor artık banaişte dikdörtgen falan
O gün adamların satışı baya patlamıştır muhtemelenZeypbayı bizim grupta popüler yaptıbende 2 renk daha alıcam sanırım yumuşluğunu çok beğendim çünkü bütün minişler sağlıkla, güzel günlerde kullansın
bende trendyol dan almistim bir kac ay once Yula Kids Store dan . daha yeni elime abim gelirken getirdi. baya guzeller 4 kat muslin ama fiyatlari ucmus iki ayda .O gün adamların satışı baya patlamıştır muhtemelen2 de bunlardan alcam yorumları da çok çok iyi. Bunlar da püskülsüz bakalım alıp denicem
Anladım canım sağol, ikea ya baktım ben emin olamadım tam yatağa göre anne yanı oluyır mu diye, bikaç ürün gördüm çünkü kademesi azdı tam anne yanı olmuyordu anne yanı diyorlar ama tam öyle olmuyor bazısı. Bu nasıl tam iniyor mu yan tarafı ? Yakınımda ikea yok bursa var en yakın oraya kadar gidemem 2 saat yol var arada.Ikeanin kendi sitesinde e mailini kayit edince urun geldiginde e mail atiyorlar canim
canim bundan alicaz, yan tarafi cikiyor , yataga yaslaniyorAnladım canım sağol, ikea ya baktım ben emin olamadım tam yatağa göre anne yanı oluyır mu diye, bikaç ürün gördüm çünkü kademesi azdı tam anne yanı olmuyordu anne yanı diyorlar ama tam öyle olmuyor bazısı. Bu nasıl tam iniyor mu yan tarafı ? Yakınımda ikea yok bursa var en yakın oraya kadar gidemem 2 saat yol var arada.
Canım üzme kendini çok normal, daha bikaç gün önce bi uygulamadan bildirim geldi bana bu dönemde rüyalarınız değişebilir korlmayın içinde bulunduğunuz durumdan dolayı olur diye. Sonuöta hırmonlar tavan stres tavan ee annelik de yükleniyor. Çok normal bunlar, nefes egzersizi falan ii gelebilir. Bende aksine bu ara pek rüya görmüyorum. Normalde rüya görürüm ama bu ara hatırlamıyorum .Kızlar ben bu akşam saat 10 da uyudum garip rüyalar gördüm rüyamda birilerinden saklaniyorum kimse beni anlamıyor diye bir köşede ağlıyorum sonra ağlayarak uyanıyorum üzerimde bilmediğim bir pijamam eşim bilerek yapıyosun diyor sonra tekrar ağlarken o rüyadan da uyandım eşim korkmuş ne oluyor diye sarılmaya çalışıyor ama ben nedensiz ağladım uyandıktan sonra duygu bosalmasi yaşadım galiba hayatımın en saçma uyanisiydihamileliktendir heralde olabilir mi böyle bir şey. Rüya içinde rüya gördüm
Bunlar da çok güzelmiş, neyin fiyatı yerinde sayıyor kibende trendyol dan almistim bir kac ay once Yula Kids Store dan . daha yeni elime abim gelirken getirdi. baya guzeller 4 kat muslin ama fiyatlari ucmus iki ayda .
Hastane çıkışlarını aldın mı canım, ilk ne giycekler karar veremedimZıbın denen şeyleri giydiriyormuşuz, ben dünyadan habersiz olduğumdan almamıştım annem almış 2şer takım, hastane çıkışlarında da oluyormuş zaten yeter herhalde dedim
Ben daha yaz diye ve sonlarda değiliz diye o konuya hiç girmemiştim de kafama takılmıyor değil bir de çok erken olmasın diye düşünüyordum koruması doğuma kadar kalsın diye ama şimdi zamanları aslnda bir de okul başlayacak eylülde mecburen kalabalığa gireceğim henüz doğum izni başlamış olmuyorBende aynen 3ü olduğumda gebe bile değildim, doktorum uzun süre geçtiği için önerdi. Benim 2 sinovac 2 biontech oldu böylece
Ahhhhhh cok gecmis olsun, korkutmustur daÇamaşır makinesi su boşalttıayağım kaydı düştüm sırtım falan yara olmuş neyse ki bebeğim hareket ediyor
yiyemeyenlerde ben varim. bir tek somon yiyebiliyorum onu da 5 saatte 3 catal ancak. Midem bulaniyor. Buradan ben de sormustum, Omega takviyesi bakacagim bu oglen. Bir de keten tohumu-chia tohumu ve ceviz omega acisidnan zenginmisMerhaba arkadaşlar. Her hafta düzenli olarak balık yiyen var mı? Ben uzun zamandır balık yiyemiyorum geçen haftalarda istemeyerek yedim ve kustum. Doktora yiyemediğimi söyleyince takviye verdi efa mom. İki günde bi içmeyi düşünüyorum. ayrıca omega takviyesi alan var mı? Çok da gerekli değil mi? Aldım ama osteocare, feroglobin kullanıyorum zaten bunu da alırsam fazla mı olacak kafam yine karıştı.
Merhaba bende çivit geçirdim sümer test yapildi 0.41 çıkmış yani pihitalasma çıkmamış ama doktor asprin iç dedi yinede sizin kaç çıkmıştı değerinizİnşallah herkesin keyfi yerindedir, bir süredir başlığı tam takip edemedim. Geçen hafta grip oldum ancak doktoruma durumu bildirmedim. Normal randevumda hastalık geçirdiğimi söyleyince Covid olmuş olabilirsin, D'dimer testi yapalım dedi. Test sonucunda pıhtılaşma çıktı. Yakın zamanda covid geçiren ya da geçirdiğini düşünen varsa mutlaka doktoruna söylesin, Covid pıhtılaşma yapabiliyor, doktorunuz zaten önlemini alır. Biz kan sulandırıcı iğneye başladık. İlk defa kendime iğne yapmak zorunda kalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?