2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben 100 TL ye aldım bakim duruyor sa link atarım sana

Kızlar bu göbek düşene kadar bebeğe ne giydireceğiz bugun kuzenim kruveze yani bağlamalı üst niye almadın dedi.Almalı mıyım sizce?
Zıbın denen şeyleri giydiriyormuşuz, ben dünyadan habersiz olduğumdan almamıştım annem almış 2şer takım, hastane çıkışlarında da oluyormuş zaten yeter herhalde dedim

Kruvaze takım neyse banada link at kuzum
Pantolon linkinide istiyorum
Tulum benim wc onu giyince gelir rezil olurum mikrop kaparım diye çıkaramamda tümden
Canım arkadaşın bahsettiği kuruvaze galiba bu, ben bunu biliyorum en azından. Pantalonda bundan aldım ama farklı renginden. İç kısımda düğmeleri var karnına göre ayarlıyorsun. Tabii epey büyük beden aldım ben 42 44 falan iyi oldu. Diğer pantalonlar panelli olanlar lastikli, bak bunun göbek altında lastik yok çok rahat

Eklentiler

• Screenshot_20220813-095131_Chrome.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_20220813-095532_LC Waikiki.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 91

Eklentiler

• Screenshot_20220813-095710.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_20220813-095530.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 84
Osteocare kalsiyum magnezyum d vitamini zaten feroglobin kan ilacı ekstra multivitamin içinde omega varsa almana gerek yok ama kullandığın multivitamin içinde yoksa tabiki al gelişim için omega önemli

Zeypbayı bizim grupta popüler yaptı bende 2 renk daha alıcam sanırım yumuşluğunu çok beğendim çünkü bütün minişler sağlıkla, güzel günlerde kullansın
O gün adamların satışı baya patlamıştır muhtemelen 2 de bunlardan alcam yorumları da çok çok iyi. Bunlar da püskülsüz bakalım alıp denicem

Eklentiler

• B2D26B69-4FB9-4467-B176-E471FB4E3F78.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 88
O gün adamların satışı baya patlamıştır muhtemelen 2 de bunlardan alcam yorumları da çok çok iyi. Bunlar da püskülsüz bakalım alıp denicem
bende trendyol dan almistim bir kac ay once Yula Kids Store dan . daha yeni elime abim gelirken getirdi. baya guzeller 4 kat muslin ama fiyatlari ucmus iki ayda .

Eklentiler

• 2F3AB6F0-123C-48B1-B7A4-10163F54A914.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 84
  • F078627C-D56F-4D7D-9FC0-04038771BAB8.webp
    36 KB · Görüntüleme: 91
Ikeanin kendi sitesinde e mailini kayit edince urun geldiginde e mail atiyorlar canim
Anladım canım sağol, ikea ya baktım ben emin olamadım tam yatağa göre anne yanı oluyır mu diye, bikaç ürün gördüm çünkü kademesi azdı tam anne yanı olmuyordu anne yanı diyorlar ama tam öyle olmuyor bazısı. Bu nasıl tam iniyor mu yan tarafı ? Yakınımda ikea yok bursa var en yakın oraya kadar gidemem 2 saat yol var arada.

Çok güzeller canım bi bakayım sağolasın. J gibi olan daha iyi bana dönerken falan rahat ederim herhalde, diğerinde dönülmez zor olur gibi geldi

canim bundan alicaz, yan tarafi cikiyor , yataga yaslaniyor

Canım üzme kendini çok normal, daha bikaç gün önce bi uygulamadan bildirim geldi bana bu dönemde rüyalarınız değişebilir korlmayın içinde bulunduğunuz durumdan dolayı olur diye. Sonuöta hırmonlar tavan stres tavan ee annelik de yükleniyor. Çok normal bunlar, nefes egzersizi falan ii gelebilir. Bende aksine bu ara pek rüya görmüyorum. Normalde rüya görürüm ama bu ara hatırlamıyorum .

Zıbın denen şeyleri giydiriyormuşuz, ben dünyadan habersiz olduğumdan almamıştım annem almış 2şer takım, hastane çıkışlarında da oluyormuş zaten yeter herhalde dedim
Hastane çıkışlarını aldın mı canım, ilk ne giycekler karar veremedim Beyaz veya ekru bişeyler istiyorum. Yarın bi baby mall yapıcam bakalım hep netten aldım ilk kez mağazaya gidicem

Bende aynen 3ü olduğumda gebe bile değildim, doktorum uzun süre geçtiği için önerdi. Benim 2 sinovac 2 biontech oldu böylece
Ben daha yaz diye ve sonlarda değiliz diye o konuya hiç girmemiştim de kafama takılmıyor değil bir de çok erken olmasın diye düşünüyordum koruması doğuma kadar kalsın diye ama şimdi zamanları aslnda bir de okul başlayacak eylülde mecburen kalabalığa gireceğim henüz doğum izni başlamış olmuyor

Çamaşır makinesi su boşalttı ayağım kaydı düştüm sırtım falan yara olmuş neyse ki bebeğim hareket ediyor
Ahhhhhh cok gecmis olsun, korkutmustur da Ben de 4 aylikken resmen ucarak dustum Dusmede bebekler, hatta agir trafik kazalarinda bile anne karninda korunuyorlar. Olan anneye oluyor.

yiyemeyenlerde ben varim. bir tek somon yiyebiliyorum onu da 5 saatte 3 catal ancak. Midem bulaniyor. Buradan ben de sormustum, Omega takviyesi bakacagim bu oglen. Bir de keten tohumu-chia tohumu ve ceviz omega acisidnan zenginmis

Merhaba bende çivit geçirdim sümer test yapildi 0.41 çıkmış yani pihitalasma çıkmamış ama doktor asprin iç dedi yinede sizin kaç çıkmıştı değeriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…