Ben de ayrı ayrı vitamin aldım B12 d vtamini yatarken osteocare alıyorum ayrıca balık yağı almam gerekli galibaMerhaba arkadaşlar. Her hafta düzenli olarak balık yiyen var mı? Ben uzun zamandır balık yiyemiyorum geçen haftalarda istemeyerek yedim ve kustum. Doktora yiyemediğimi söyleyince takviye verdi efa mom. İki günde bi içmeyi düşünüyorum. ayrıca omega takviyesi alan var mı? Çok da gerekli değil mi? Aldım ama osteocare, feroglobin kullanıyorum zaten bunu da alırsam fazla mı olacak kafam yine karıştı.
ben 4. doz biontech oldum. 3. dozu Aralik ortasi yapmislardi. Benim doktorum onerdi. 3. ayi gectik artik ve suan acayip yayilmaya basladi. Bana onerilen cocuk olana kadar antikorlarin iyice etkin olmasi ki hastanede yada dogumdan sonra kapmayayim. Bu nedenle En gec Agustos sonu ol demislerdi.Kaçıncı doz oldunuz kızlar ,doktorunuz mu önerdi ben en son 3 dozu tamamlamıştım ama tabii aylar geçti hamile bile değildim o zaman
Bana dediği artık tüm organlar oluştu, büyüdüler bizim onları korumamız lazım. Ne kadar işe gitmiyorsam da eşim tüm gün işte, açık havada da olsa sosyalleşiliyor. O yüzden sonra ah vah diyeceğimize biz yaptıralım okullar açılana kadar anca antikor seviyeniz yükselir dedi. Genel olarak çok rahat biri doktorum o yüzden sorgulamıyorum hiçbir uyarısını. Hiçbirimiz tanışmayalım, karşılaşmayalım bu virüsle inşallah ama tabiki biz tedbirimizi de alalım elden geldiğinceBen daha yaz diye ve sonlarda değiliz diye o konuya hiç girmemiştim de kafama takılmıyor değil bir de çok erken olmasın diye düşünüyordum koruması doğuma kadar kalsın diye ama şimdi zamanları aslnda bir de okul başlayacak eylülde mecburen kalabalığa gireceğim henüz doğum izni başlamış olmuyor
Canım ikisinin içeriğinde de omega yok şimdi tekrar baktım hatta. O yüzden doktordan omega takviyesi istedim en azından bu ay içerim doktor da günaşırı içebilirsin dedi.Osteocare kalsiyum magnezyum d vitamini zaten feroglobin kan ilacı ekstra multivitamin içinde omega varsa almana gerek yok ama kullandığın multivitamin içinde yoksa tabiki al gelişim için omega önemli
Zeypa ben de aldım iki tane henüz gelmedi bugün ulaşır. şu önerdiğin püskülsüz olan geldi atıyorum resmini. Beğendim çok tatlı rengiO gün adamların satışı baya patlamıştır muhtemelen2 de bunlardan alcam yorumları da çok çok iyi. Bunlar da püskülsüz bakalım alıp denicem
Ben iki hafta önce somon yedim ve kustum somon çok zengin yağlardan ama o kırmızı rengi bile hamilelikte sorun oluyor :) kızartma olarak küçük balık lezzetli ama sağlıklı değil zaten. Günaşırı omega takviyesi yeterli olur en azından bir ay zorlayıp kullanılabiliryiyemeyenlerde ben varim. bir tek somon yiyebiliyorum onu da 5 saatte 3 catal ancak. Midem bulaniyor. Buradan ben de sormustum, Omega takviyesi bakacagim bu oglen. Bir de keten tohumu-chia tohumu ve ceviz omega acisidnan zenginmis
Ben sormadan doktorum gerekli demedi. Ama yiyemediğimi söyleyince omega 3 önemli dedi. Osteocare, feroglobin, d vitamini alıyorum ben de. Bir ay kadar da omega takviyesine başladım yeterli gelir gibi. Çünkü besinlerden de alıyoruz. Siz de doktorunuza danışınBen de ayrı ayrı vitamin aldım B12 d vtamini yatarken osteocare alıyorum ayrıca balık yağı almam gerekli galiba
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet çok korktumAhhhhhh cok gecmis olsun, korkutmustur daBen de 4 aylikken resmen ucarak dustum Dusmede bebekler, hatta agir trafik kazalarinda bile anne karninda korunuyorlar. Olan anneye oluyor.
Çok geçmiş olsun, Allah korumuşÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun evet çok korktum
Çok güzel görünüyor soft renk, ben de alıcam bugünCanım ikisinin içeriğinde de omega yok şimdi tekrar baktım hatta. O yüzden doktordan omega takviyesi istedim en azından bu ay içerim doktor da günaşırı içebilirsin dedi.
Zeypa ben de aldım iki tane henüz gelmedi bugün ulaşır. şu önerdiğin püskülsüz olan geldi atıyorum resmini. Beğendim çok tatlı rengi
Ben iki hafta önce somon yedim ve kustum somon çok zengin yağlardan ama o kırmızı rengi bile hamilelikte sorun oluyor :) kızartma olarak küçük balık lezzetli ama sağlıklı değil zaten. Günaşırı omega takviyesi yeterli olur en azından bir ay zorlayıp kullanılabilir
Ben sormadan doktorum gerekli demedi. Ama yiyemediğimi söyleyince omega 3 önemli dedi. Osteocare, feroglobin, d vitamini alıyorum ben de. Bir ay kadar da omega takviyesine başladım yeterli gelir gibi. Çünkü besinlerden de alıyoruz. Siz de doktorunuza danışın
Canım sen öğretmendin galiba. Ben de öğretmenim. Okulun ikinci haftası 32. Haftam. İlk hafta rapor alacağım. Başlamayacagim ben. Hem covit hem de ikinci gebeliğim ve zor geçiyor. Sen kaçıncı haftandasın?Ben daha yaz diye ve sonlarda değiliz diye o konuya hiç girmemiştim de kafama takılmıyor değil bir de çok erken olmasın diye düşünüyordum koruması doğuma kadar kalsın diye ama şimdi zamanları aslnda bir de okul başlayacak eylülde mecburen kalabalığa gireceğim henüz doğum izni başlamış olmuyor
Hamilelik çok ilginç bir deneyim bedenen ruhen komple değişim halindeyizCanım üzme kendini çok normal, daha bikaç gün önce bi uygulamadan bildirim geldi bana bu dönemde rüyalarınız değişebilir korlmayın içinde bulunduğunuz durumdan dolayı olur diye. Sonuöta hırmonlar tavan stres tavan ee annelik de yükleniyor. Çok normal bunlar, nefes egzersizi falan ii gelebilir. Bende aksine bu ara pek rüya görmüyorum. Normalde rüya görürüm ama bu ara hatırlamıyorum .
Oğlana bunu aldım hastane çıkışı ismi altında bu 5 parça, ikisine de 3 tane 5li takım yapmayı planlıyorum battaniyelerini kendim kombinleyeceğim. Hastane çıkışı önerilerine açığım gri, ekru, beyaz belki somonHastane çıkışlarını aldın mı canım, ilk ne giycekler karar veremedimBeyaz veya ekru bişeyler istiyorum. Yarın bi baby mall yapıcam bakalım hep netten aldım ilk kez mağazaya gidicem
Keten tohumu hamilelikte tüketilmesi sakıncalı besinle arasında canım. Kutusunun üstünde bile yazar.yiyemeyenlerde ben varim. bir tek somon yiyebiliyorum onu da 5 saatte 3 catal ancak. Midem bulaniyor. Buradan ben de sormustum, Omega takviyesi bakacagim bu oglen. Bir de keten tohumu-chia tohumu ve ceviz omega acisidnan zenginmis
Bende de oluyorBugun oglum asagilarima cok guclu vuruyo, sanki guc denemesi yapiyo :)) sizde de bazen oyle oluyo mu ?Dun doktor kontrolunde olmus olmasam korkardim noluyo diye o derece baskılı vuruyo bwzen afedersinz idrar keseme geliyo sanki :)
Chakranın hastane çıkışlarına bakabilirsin bambu olduğundan yumuşacık ve soft renklerde. Ben bir tane aldım bunu isimli sevmiyorumOğlana bunu aldım hastane çıkışı ismi altında bu 5 parça, ikisine de 3 tane 5li takım yapmayı planlıyorum battaniyelerini kendim kombinleyeceğim. Hastane çıkışı önerilerine açığım gri, ekru, beyaz belki somon
Evet evet bazen uzuluyorum yavrucum rrahatsiz mi oldun diorumBende de oluyorçoğunlukla yatağa uzandığımda o zman hep aşağılarda dolanıyor, sağa dönsem sağa sola dönsem sola yuvarlanıyor benimle
Cok hosmus.Iyi gunlerde kullansin isimli ben de pek sevemedim nedense .Tabi herkesin kendi tercihiChakranın hastane çıkışlarına bakabilirsin bambu olduğundan yumuşacık ve soft renklerde. Ben bir tane aldım bunu isimli sevmiyorum
Oyy güzel günlerde giysin küçük prensOğlana bunu aldım hastane çıkışı ismi altında bu 5 parça, ikisine de 3 tane 5li takım yapmayı planlıyorum battaniyelerini kendim kombinleyeceğim. Hastane çıkışı önerilerine açığım gri, ekru, beyaz belki somon
Bende siddetli degil ama kasik agrilari oluyo bazen genital bolgede batma gibi bszen saga bazen sola. Doktor msgnezyum vs vermsti onlar hafifletiyo galiba. 1 ay once kanda idrards enfeksiyon cikmadi ama idrarw tekrar baktiricam send e baktir benceKızlar sabah uyandığımdan beri özellikle sol taraflı böbrek ağrım var. Arada da sol kasığıma doğru sancı iniyor. Gaz sancısı mı böbrek mi çözemedim ama fenayım ya. Böbreklerimin üstüne hafif sıcak su torbası koyuyorum yoksa dayanamıyorum
Suslu puslu sart degil ki . Ben de soft renk seviyorum genelde.Bunları aldım kızlar süslü püslü değil hastanede ve sonrasında emzirirken kolay giyilecek şeyler. Normal emzirme detaylı penti lcw dan da almıştım bunlarla birlikte yeterli olacaktır ev giyimi. Hastane için pijama takımı almıyorum evdekileri bile giymiyorum. Fazla kilo aldığımdan elbise çok rahat oluyor. Alacaklara tavsiye olsun indirimde uygunlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?