2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de almamıştım annem almış bunlar kullanılıyor hava sıcaksa sadece bu soğuksa bunun üzerine kıyafet giydiriliyor dedi civilden aldım dedi ekliyorum linkini İç zıbın
Bana da kayınvalidem önerdi içten bunlardan giydirirsin dedi. Bizde bu takımı almıştık civilden

Eklentiler

• 16603905733712667237707949014452.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 107
bayıldım kıyafetlere.. banada biraz bebek ürünleri al diyorlar kimse anlamıyor. önlükleri nerden aldınız. tam aradığım ürünlerden :)

Ya böbrek olduğundan emin misin. İlk bebeğimde 34 haftalık hamileyken iki yan taraflarımda hiç bir şekilde geçmeyen bir ağrı başlamıştı ben de böbrek ağrısı olduğunu düşünmüştüm. bir kaç saat bekledim sonra hastaneye gittim ve doğumumun başladığını öğrendim neyse ki çok geçmeden gittim de durdurabildiler. 39+5 te geldi oğlum hatta ondan sonra bir ay bekledi ve gününde geldi. Bence böbrek bile olsa ihmal etme git hastaneye eğer geçmiyorsa

Ben de çok beğendim tam benim tarzım bu renkler. Linkleri varsa atar mısın buraya biz de nasiplenelim

Oyy güzel günlerde giysin küçük prensAndywawa ürünlerini çok beğeniyorum. Yarın ben de bakıcam alternatifleri çekerim Battaniyenin takım olması şart değil zaten yaa ilkinde de ayrı kombinlemiştim
Bende beğeniyorum çok tarzını, kalitesini çok fazla mağaza gezemedim ama görüp beğendiklerim hep bu markaların şeyleri oldu. andywawa, İdil baby ve chakra tam benlik şeyler yapıyorlar genelde, onlardan da alacağım sanırım devamını

Bende siddetli degil ama kasik agrilari oluyo bazen genital bolgede batma gibi bszen saga bazen sola. Doktor msgnezyum vs vermsti onlar hafifletiyo galiba. 1 ay once kanda idrards enfeksiyon cikmadi ama idrarw tekrar baktiricam send e baktir bence
canım daha salı günü yaptırdım idrar ve idrar kültür ondan hiç enfeksiyon olacağını düşünmedim.

Yapma yaa :/ korktum şimdi. geçmezse gideyim.

Canım karnını sar biraz yat eğer gaz ise çok etkili oluyor

Kızlar ablam mamajoonun ikili süt sağma makinesini verecek bana ben bir de mochinin manuel pompasını aldım alan var mı bir anlık gaza geldim gereksiz mi olur acaba

Oyy güzel günlerde giysin küçük prensAndywawa ürünlerini çok beğeniyorum. Yarın ben de bakıcam alternatifleri çekerim Battaniyenin takım olması şart değil zaten yaa ilkinde de ayrı kombinlemiştim
Bize de halacığım sürpriz yapmış andywawadan 10lu hastane çıkışı almış iki tane direk adresimi istedi gönderdi. Ben de çok beğendim kumaşları çok güzel bunların yanına ikişer tane de alt üst şapka şeklinde 3lü eklesem yeterli olur mu? Sen kaç tane koyacaksın? Normal şartlarda bu kadar büyük almazdım zaten çok iyi oldu hediye gelmesi

Eklentiler

• 2BDA4AD5-C87F-48D7-8AF6-6047A65EB6D3.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 92
  • F57CB7FD-E54B-47B6-8CA4-C214A873BE3A.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 90
Yapma yaa :/ korktum şimdi. geçmezse gideyim.
Korkutmak için söylemedim canım ama yine de temkinli olmakta yarar var. Senin ilk bebeğin de erken doğmuştu diye hatırlıyorum o yüzden söylemek istedim çünkü benim ağrım da böbreklerde ve doğum sancısı gibi değildi anlamamıştım kum döküyorum falan sandım nst de ortaya çıktı

Selamlar, bebek havlusu ve carsaf almadim hala. onerileriniz var midir?
Valla ben kundak havlu alayım ilk birkaç ay için diyodum irya homedakileri çok beğeniyordum onlardan alcaktım. Sonra lcw de indirim görünce aklımda yokken bunları aldım. İryanın dörtte bir fiyatına ikisini 100 e aldım Havlu kalitesini beğnemedim çok inceymiş ama benim evim merkezi sistem epey sıcak, içine müslinle kullanıcam tenine direkt müslin temas etsin diye. Şimdilik iş görür diye geri göndermicem

Eklentiler

• 227F69FF-A29D-44CF-A6B6-001493205A9F.webp
    102,3 KB · Görüntüleme: 76
Oyy ne güzel sürpriz valla bu dönemde her hediye ilaç gibi geliyor insana Güle güle giysin minnoş kızların çok güzeller Kesinlikle yeterli olur, eğer bir gece kalacaksak. Oğlumda ben de hastane çıkışı, bir de 2-3 lü takımlardan 2 tane koymuştum yetmişti. Etmese de eşmi gönderir aldırırım çok sorun değil :)

Evet ebebekten birer tane 3lü almıştım başka almıyorum özellikle belki prematüre boyutu almak gerekir gidişata göre alınır dedim. Evet ilaç gibi geldi valla başka da doğum öncesi sürpriz yapmak isteyen olmadı benim çevremde hiç bebeği olan kimsem de yok eskisini, küçüleneni verebileceği. Resmen sıfırdan alınıyor her şey.

Evet prematüre de almak durumunda kalabiliriz bi önümüzü görmek lazım. Valla allah yardımcımız olsun tek bebek bile zorken biz iki katı alışveriş yapıyoruz. Benim 3 yaşında yeğenlerim ve ikisi de kız. İkisinin de anneleri çok zevkli paraya acımıyolarBütün elbiselerine el koymayı düşünüyorum Hepsini birkaç kez anca giyiyorlar. Oğlumdan kalan da baya şey vardı kurtarıcı oldu. Bana kardeşim sürpriz yapmış osyhodaki beğendiğim çantayı almış. Kayınvalidem de ben alırım beğenir beğenmez diye para gönderdi hastane çıkışlarını babaannesi almış olcak. Ama üstüne baya para daha kalıyor, eksikleri alırım

İnşallah hepimiz sıkıntısız vaktinde güzel doğumlar geciririz de sağlıkla kavusuruz yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…