Bana da kayınvalidem önerdi içten bunlardan giydirirsin dedi. Bizde bu takımı almıştık civildenBen de almamıştım annem almış bunlar kullanılıyor hava sıcaksa sadece bu soğuksa bunun üzerine kıyafet giydiriliyor dedi civilden aldım dedi ekliyorum linkini İç zıbın
Evet zevkler farklı olabiliyor. İçinde o minnoşlar olunca hepsi güzel gelir zatenCok hosmus.Iyi gunlerde kullansin isimli ben de pek sevemedim nedense .Tabi herkesin kendi tercihi
bayıldım kıyafetlere.. banada biraz bebek ürünleri al diyorlar kimse anlamıyor. önlükleri nerden aldınız. tam aradığım ürünlerden :)Sanırım kıyafet olarak en az alan benimdir hastane çıkışı bile yok kızımın 28. Haftadayımdiğer büyük şeyleri almaktan sıra gelmedi sadece görüp beğendikçe müslin, battaniye ve kıyafet aldım Zara, lcw ve hmden online aldım bir kısmı daha gelmedi ama olanlar bunlar anneme göre dünyanın en saçma ve sıkıcı giysilerini almışım bana bir alışveriş koçu lazımmış fotoda büyük durmuşlar ama minicikler
Ya böbrek olduğundan emin misin. İlk bebeğimde 34 haftalık hamileyken iki yan taraflarımda hiç bir şekilde geçmeyen bir ağrı başlamıştı ben de böbrek ağrısı olduğunu düşünmüştüm. bir kaç saat bekledim sonra hastaneye gittim ve doğumumun başladığını öğrendim neyse ki çok geçmeden gittim de durdurabildiler. 39+5 te geldi oğlum hatta ondan sonra bir ay bekledi ve gününde geldi. Bence böbrek bile olsa ihmal etme git hastaneye eğer geçmiyorsaKızlar sabah uyandığımdan beri özellikle sol taraflı böbrek ağrım var. Arada da sol kasığıma doğru sancı iniyor. Gaz sancısı mı böbrek mi çözemedim ama fenayım ya. Böbreklerimin üstüne hafif sıcak su torbası koyuyorum yoksa dayanamıyorum
Ben de çok beğendim tam benim tarzım bu renkler. Linkleri varsa atar mısın buraya biz de nasiplenelimSanırım kıyafet olarak en az alan benimdir hastane çıkışı bile yok kızımın 28. Haftadayımdiğer büyük şeyleri almaktan sıra gelmedi sadece görüp beğendikçe müslin, battaniye ve kıyafet aldım Zara, lcw ve hmden online aldım bir kısmı daha gelmedi ama olanlar bunlar anneme göre dünyanın en saçma ve sıkıcı giysilerini almışım bana bir alışveriş koçu lazımmış fotoda büyük durmuşlar ama minicikler
Bende beğeniyorum çok tarzını, kalitesini çok fazla mağaza gezemedim ama görüp beğendiklerim hep bu markaların şeyleri oldu. andywawa, İdil baby ve chakra tam benlik şeyler yapıyorlar genelde, onlardan da alacağım sanırım devamınıOyy güzel günlerde giysin küçük prensAndywawa ürünlerini çok beğeniyorum. Yarın ben de bakıcam alternatifleri çekerim Battaniyenin takım olması şart değil zaten yaa ilkinde de ayrı kombinlemiştim
Çok güzelChakranın hastane çıkışlarına bakabilirsin bambu olduğundan yumuşacık ve soft renklerde. Ben bir tane aldım bunu isimli sevmiyorum
canım daha salı günü yaptırdım idrar ve idrar kültür ondan hiç enfeksiyon olacağını düşünmedim.Bende siddetli degil ama kasik agrilari oluyo bazen genital bolgede batma gibi bszen saga bazen sola. Doktor msgnezyum vs vermsti onlar hafifletiyo galiba. 1 ay once kanda idrards enfeksiyon cikmadi ama idrarw tekrar baktiricam send e baktir bence
Yapma yaa :/ korktum şimdi. geçmezse gideyim.Ya böbrek olduğundan emin misin. İlk bebeğimde 34 haftalık hamileyken iki yan taraflarımda hiç bir şekilde geçmeyen bir ağrı başlamıştı ben de böbrek ağrısı olduğunu düşünmüştüm. bir kaç saat bekledim sonra hastaneye gittim ve doğumumun başladığını öğrendim neyse ki çok geçmeden gittim de durdurabildiler. 39+5 te geldi oğlum hatta ondan sonra bir ay bekledi ve gününde geldi. Bence böbrek bile olsa ihmal etme git hastaneye eğer geçmiyorsa
Canım karnını sar biraz yat eğer gaz ise çok etkili oluyorKızlar sabah uyandığımdan beri özellikle sol taraflı böbrek ağrım var. Arada da sol kasığıma doğru sancı iniyor. Gaz sancısı mı böbrek mi çözemedim ama fenayım ya. Böbreklerimin üstüne hafif sıcak su torbası koyuyorum yoksa dayanamıyorum
Bize de halacığım sürpriz yapmış andywawadan 10lu hastane çıkışı almış iki tane direk adresimi istedi gönderdi. Ben de çok beğendim kumaşları çok güzelOyy güzel günlerde giysin küçük prensAndywawa ürünlerini çok beğeniyorum. Yarın ben de bakıcam alternatifleri çekerim Battaniyenin takım olması şart değil zaten yaa ilkinde de ayrı kombinlemiştim
Korkutmak için söylemedim canım ama yine de temkinli olmakta yarar var. Senin ilk bebeğin de erken doğmuştu diye hatırlıyorum o yüzden söylemek istedim çünkü benim ağrım da böbreklerde ve doğum sancısı gibi değildi anlamamıştım kum döküyorum falan sandım nst de ortaya çıktıYapma yaa :/ korktum şimdi. geçmezse gideyim.
Valla ben kundak havlu alayım ilk birkaç ay için diyodum irya homedakileri çok beğeniyordum onlardan alcaktım. Sonra lcw de indirim görünce aklımda yokken bunları aldım. İryanın dörtte bir fiyatına ikisini 100 e aldımSelamlar, bebek havlusu ve carsaf almadim hala. onerileriniz var midir?
Oyy ne güzel sürpriz valla bu dönemde her hediye ilaç gibi geliyor insanaBize de halacığım sürpriz yapmış andywawadan 10lu hastane çıkışı almış iki tane direk adresimi istedi gönderdi. Ben de çok beğendim kumaşları çok güzelbunların yanına ikişer tane de alt üst şapka şeklinde 3lü eklesem yeterli olur mu? Sen kaç tane koyacaksın? Normal şartlarda bu kadar büyük almazdım zaten çok iyi oldu hediye gelmesi
Evet ebebekten birer tane 3lü almıştım başka almıyorum özellikle belki prematüre boyutu almak gerekir gidişata göre alınır dedim. Evet ilaç gibi geldi valla başka da doğum öncesi sürpriz yapmak isteyen olmadıOyy ne güzel sürpriz valla bu dönemde her hediye ilaç gibi geliyor insanaGüle güle giysin minnoş kızların çok güzeller Kesinlikle yeterli olur, eğer bir gece kalacaksak. Oğlumda ben de hastane çıkışı, bir de 2-3 lü takımlardan 2 tane koymuştum yetmişti. Etmese de eşmi gönderir aldırırım çok sorun değil :)
Evet prematüre de almak durumunda kalabiliriz bi önümüzü görmek lazım. Valla allah yardımcımız olsun tek bebek bile zorken biz iki katı alışveriş yapıyoruz. Benim 3 yaşında yeğenlerim ve ikisi de kız. İkisinin de anneleri çok zevkli paraya acımıyolarEvet ebebekten birer tane 3lü almıştım başka almıyorum özellikle belki prematüre boyutu almak gerekir gidişata göre alınır dedim. Evet ilaç gibi geldi valla başka da doğum öncesi sürpriz yapmak isteyen olmadıbenim çevremde hiç bebeği olan kimsem de yok eskisini, küçüleneni verebileceği. Resmen sıfırdan alınıyor her şey.
İnşallah hepimiz sıkıntısız vaktinde güzel doğumlar geciririz de sağlıkla kavusuruz yavrularımızaSu gelmesi daha iyi. Benim evde suyum geldi hemen sancı başlamıyor ben de çantaları son kez kontrol ettim, duş aldım ve o sıra sancılar başladı. Ben de sancı sayar takibinden takip ettim. Çok şiddetli değildi giderek artıyordu şiddetti sadece ve 3-4 dakika bir gösteriyordu. Sancı sayar da doktora git diye kırmızı uyarı verdi. Ben de katlanamayacak kadar ağrımamasına rağmen gittim doktora. 7 de suyum geldi. 9 gibi hastanedeydim. Orada da suyum geldi tekrar. 11.25 te de oğlum doğdu. Yani bence sürecin hızlanmasına yarıyor zaten doğum sancıları başlayıp ilerleme olmayanlarda suyu hastanede patlattıklarını duydum bir kaç yerden o yüzden hiç korkma umarım herkesin sorunsuz ve güzel bir doğumu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?