Çok güzel bebişler nasipleriyle geliyorlar inşallahEvet prematüre de almak durumunda kalabiliriz bi önümüzü görmek lazım. Valla allah yardımcımız olsun tek bebek bile zorken biz iki katı alışveriş yapıyoruz. Benim 3 yaşında yeğenlerim ve ikisi de kız. İkisinin de anneleri çok zevkli paraya acımıyolarBütün elbiselerine el koymayı düşünüyorum Hepsini birkaç kez anca giyiyorlar. Oğlumdan kalan da baya şey vardı kurtarıcı oldu. Bana kardeşim sürpriz yapmış osyhodaki beğendiğim çantayı almış. Kayınvalidem de ben alırım beğenir beğenmez diye para gönderdi hastane çıkışlarını babaannesi almış olcak. Ama üstüne baya para daha kalıyor, eksikleri alırım
Nasıl bişey oldu yani kasılma derken nerde oldu?Selam kızlar bugün benim kasilmam oldu ilk defa kasık ağrım da oluyo 2çocuk doğurdum ama unuttum erken mi başladı acaba kasılmalar. Çatı ağrımda var nezamandır.
Bisey cikmadiysa yoktur enfeksiyoncanım daha salı günü yaptırdım idrar ve idrar kültür ondan hiç enfeksiyon olacağını düşünmedim.
Kasılmalar tabiki normal ama erken gibi geldi bana. Karnımda sertleşme karnımın alt kısmında ve kasıklarımda ağrı şeklinde oluyo. Bende magnezyum ve kalsiyum eksikliği var ondan mı erkenden başladı acaba bilemiyorum ama tedirgin oldumNasıl bişey oldu yani kasılma derken nerde oldu?
Ben son muayenemde vajinamda ağrı oluyor ara ara içten saniyelik hissediyorum bebekler mi yapıyordur diye sordum doktor da hayır onlar kasılma dedi banasen 30-32haftalık gibi düşün kendini iki kat bebek taşıyorsun 27.haftadakilere göre dedi. Ağır gelmeye başladığında böyle kasılmalar oluyormuş. Magnezyum ve kalsiyum ekledi sadece başka da bişey yapmadı. Çok normal bişeymiş gibi davrandı yani 3hafta sonra gel dedi hatta. Ben hep kasılmayı doğum zamanında olan sancılar sanıyorum.
Biliyorum canım uyarmakta haklısın tabi ki. Neyse ki azaldı sanırım gaz sancısı idi yine. M Mekap canım çok sağol aynen bu sıcakta yandım ama hep birşeyler sardım. Tekrarlamaz inşallah. Teşekkür ediyorum ikinize de.Korkutmak için söylemedim canım ama yine de temkinli olmakta yarar var. Senin ilk bebeğin de erken doğmuştu diye hatırlıyorum o yüzden söylemek istedim çünkü benim ağrım da böbreklerde ve doğum sancısı gibi değildi anlamamıştım kum döküyorum falan sandım nst de ortaya çıktı
Kasilma erken ama vucudun alistirma yapma donemi basliyor.Onemli olan ritmik.olmamasi sanirimKasılmalar tabiki normal ama erken gibi geldi bana. Karnımda sertleşme karnımın alt kısmında ve kasıklarımda ağrı şeklinde oluyo. Bende magnezyum ve kalsiyum eksikliği var ondan mı erkenden başladı acaba bilemiyorum ama tedirgin oldum
Çok teşekkür ederim çok önce almıştım hamileliğimin başında şimdi baktım sağdaki iki takımı ve gömleği Zara indiriminden almıştım ve çok uygundu fiyatı ama baktım şimdi tükenmiş bunları bulabildim tükenmeyen ama ben daha uygun fiyata almıştım 3 4 ay önceBen de çok beğendim tam benim tarzım bu renkler. Linkleri varsa atar mısın buraya biz de nasiplenelim
Evet canım sık sık olmaması önemli ben kendimi çok yordum yatılı misafir sonrasında ev temizligi ve iki çocuk derken etkiledi galiba. Yapacak işlerim vardı yapmaya korktumKasilma erken ama vucudun alistirma yapma donemi basliyor.Onemli olan ritmik.olmamasi sanirim
çok teşekkür ederim ama zamlanmış her şey gibibayıldım kıyafetlere.. banada biraz bebek ürünleri al diyorlar kimse anlamıyor. önlükleri nerden aldınız. tam aradığım ürünlerden :)
Ben de ev isi yaparken krokuyorum biseyleri tetikler miyim diye o yuzden dinlenerek yormadan yapiyorum.Hic bi is bebislerden muhim degil :)Evet canım sık sık olmaması önemli ben kendimi çok yordum yatılı misafir sonrasında ev temizligi ve iki çocuk derken etkiledi galiba. Yapacak işlerim vardı yapmaya korktum
Teşekkür ederim canım. Güzel günlerde giysin inşallahÇok teşekkür ederim çok önce almıştım hamileliğimin başında şimdi baktım sağdaki iki takımı ve gömleği Zara indiriminden almıştım ve çok uygundu fiyatı ama baktım şimdi tükenmiş bunları bulabildim tükenmeyen ama ben daha uygun fiyata almıştım 3 4 ay önce
Pembe tulum
Kiremit tulum
Önlükler
Ritmiklik yoksa magnezyum takviyesi şart sanrm cunku 2 hamileligimde de magnezyum verildi . Hatta magnezyum d vitamini ve kalsiyum formulu bir aradaKasılmalar tabiki normal ama erken gibi geldi bana. Karnımda sertleşme karnımın alt kısmında ve kasıklarımda ağrı şeklinde oluyo. Bende magnezyum ve kalsiyum eksikliği var ondan mı erkenden başladı acaba bilemiyorum ama tedirgin oldum
Aynen canım tabiki değil ama etrafımda beni eşimden başka düşünen yok malesef anneme giderim sağolsun tüm işi biz yaparız e kız kardeşim İzmir'den geldi iki çocuğuyla abim Almanya'dan çocuğuyla. Tüm gün ayakta gez dut iş yap derken. Çok zorlandım gerçekten ya. Vicdan azabı çekiyorum şuanşuanBen de ev isi yaparken krokuyorum biseyleri tetikler miyim diye o yuzden dinlenerek yormadan yapiyorum.Hic bi is bebislerden muhim degil :)
Banada verdi de hiç kullanmadım başlayayım en iyisi. Kalsiyum için süt içiyorum iyi gelir inşaAllah. Senin kaçıncı hamilelikRitmiklik yoksa magnezyum takviyesi şart sanrm cunku 2 hamileligimde de magnezyum verildi . Hatta magnezyum d vitamini ve kalsiyum formulu bir arada
Teşekkür ederim tatlım mükemmel 2sideCanım arkadaşın bahsettiği kuruvaze galiba bu, ben bunu biliyorum en azından. Pantalonda bundan aldım ama farklı renginden. İç kısımda düğmeleri var karnına göre ayarlıyorsun. Tabii epey büyük beden aldım ben 42 44 falan iyi oldu. Diğer pantalonlar panelli olanlar lastikli, bak bunun göbek altında lastik yok çok rahat
Benim de birkaç kezdir oluyor, magnezyumu zaten bacak ağrım için kullanıyordum. Doktoruma karnımda sertlik oluyor alt karın bölgemde anlık ağrı dediğimde magnezyumu sabah ve akşam olarak iki kez kullanalım dedi, arttırdıSelam kızlar bugün benim kasilmam oldu ilk defa kasık ağrım da oluyo 2çocuk doğurdum ama unuttum erken mi başladı acaba kasılmalar. Çatı ağrımda var nezamandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?