2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Selam kızlar bugün benim kasilmam oldu ilk defa kasık ağrım da oluyo 2çocuk doğurdum ama unuttum erken mi başladı acaba kasılmalar. Çatı ağrımda var nezamandır.
Merhaba kasılma nasıl bir şey benim de bazen karnım çok sertleşiyor ama ağrı vs yok nasıl anlayabilirim acaba

Meraklanma canım alışıyorsun. Bende bikaç aydır yapıyorum artık sıradanlaştı. Bende pıgtulaşma testi yaptırmıştım o yğzden otomatik olarak başladı iğneye doktorumuz
Göbekten yapıyor olmak biraz huylandırıyor ama mecburen alışacağım, seçeneğim yok. Dün hemşire yaptı göstermek için, 10 kere sordum bebişe gelir mi diye birkaç kez yapayım alışırım inşallah. Olsun önlem alınması iyi oldu.

Yine tekrar edeyim belki görmeyen olmuştur Covid geçiren herkes bir pıhtılaşma testi istesin, pıhtılaşma riski oluyormuş.

Merhaba bende çivit geçirdim sümer test yapildi 0.41 çıkmış yani pihitalasma çıkmamış ama doktor asprin iç dedi yinede sizin kaç çıkmıştı değeriniz
Geçmiş olsun. Doktorumla telefonla konuştum, bir değer söylemedi ama olması gereken değerden 2,5 kat fazla çıkmış dedi. Garanti pıhtılaşma olacak diye bir şey yok, olsaydı doktorunuz önlem alırdı bence.

Kasılmalar tabiki normal ama erken gibi geldi bana. Karnımda sertleşme
Anliyorum canim valla baskasinin evindeyken insan ,bu anne evi de olsa, daha cok is yapmk durumunda kaliyo.Kendi evin olsa bugun canin istemese yapmazsn veya yemeklere kalkismazsin bi corba veya makwrnayla da gecistirirsin.Baska yerde ihtiyat oluyo.kim ne derse desin.Sıkma canini biraz dinlen gecer insallah

Bu hesaptayım artık iyi olduğuna sevindim beklenmedikxevabı merak ediyorum bayadır yok iyi olunda geeisi önemli değil

Ozaman benimde ondan oluyordur düşük çıkmıştı değerlerim

Öyle gerçekten insanın evi gibisi yok bu durumlarda kalabalığa girmemek en iyisi

Hamilelik çekimi yaptıracak olan var mı kizceler Doğumhanede foto cektirmeyecegim için bir kaç anı kalsın istiyorum kendime ama aşırı ikircikliyim Bebeğim için bir fotograciyla anlaştım ama kendim için henüz içime sinen yeri bulamadm İzmir ekibi üzerime fotoğrafçı atabilirsiniz

İnşallah canım Allah razı olsun

Kızlar günlük kaç adım atıyorsunuz ? Benim 6 bin adımı buluyor. 2 bin civarı ıvır zıvırla geçse bile en az 3000 adımı normal atıyorum. Az mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…