- 23 Eylül 2015
- 335
- 440
- 103
- 32
Merhaba kasılma nasıl bir şey benim de bazen karnım çok sertleşiyor ama ağrı vs yok nasıl anlayabilirim acabaSelam kızlar bugün benim kasilmam oldu ilk defa kasık ağrım da oluyo 2çocuk doğurdum ama unuttum erken mi başladı acaba kasılmalar. Çatı ağrımda var nezamandır.
Aaaa hemen bakıyorum normalde min. 200 alcam ben ondanKızlar mochi manuel göğüs pompası civilde 159 lira şu an fiyatı iyi gibi
Göbekten yapıyor olmak biraz huylandırıyor ama mecburen alışacağım, seçeneğim yok.Meraklanma canım alışıyorsun. Bende bikaç aydır yapıyorum artık sıradanlaştı. Bende pıgtulaşma testi yaptırmıştım o yğzden otomatik olarak başladı iğneye doktorumuz
Geçmiş olsun. Doktorumla telefonla konuştum, bir değer söylemedi ama olması gereken değerden 2,5 kat fazla çıkmış dedi. Garanti pıhtılaşma olacak diye bir şey yok, olsaydı doktorunuz önlem alırdı bence.Merhaba bende çivit geçirdim sümer test yapildi 0.41 çıkmış yani pihitalasma çıkmamış ama doktor asprin iç dedi yinede sizin kaç çıkmıştı değeriniz
Evet mağazasından aldım ben online de var sanırımAaaa hemen bakıyorum normalde min. 200 alcam ben ondan
Kasılmalar tabiki normal ama erken gibi geldi bana. Karnımda sertleşme
Anliyorum canim valla baskasinin evindeyken insan ,bu anne evi de olsa, daha cok is yapmk durumunda kaliyo.Kendi evin olsa bugun canin istemese yapmazsn veya yemeklere kalkismazsin bi corba veya makwrnayla da gecistirirsin.Baska yerde ihtiyat oluyo.kim ne derse desin.Sıkma canini biraz dinlen gecer insallahAynen canım tabiki değil ama etrafımda beni eşimden başka düşünen yok malesef anneme giderim sağolsun tüm işi biz yaparız e kız kardeşim İzmir'den geldi iki çocuğuyla abim Almanya'dan çocuğuyla. Tüm gün ayakta gez dut iş yap derken. Çok zorlandım gerçekten ya. Vicdan azabı çekiyorum şuanşuan
2. Hamileligim .Magnezyumu kullan sen muhakkak .Banada verdi de hiç kullanmadım başlayayım en iyisi. Kalsiyum için süt içiyorum iyi gelir inşaAllah. Senin kaçıncı hamilelik
Aldım şimdi teşekkür ederim bilgilendirme içinEvet mağazasından aldım ben online de var sanırım
Ben daha bugün ebebekten gördüm aldımKızlar mochi manuel göğüs pompası civilde 159 lira şu an fiyatı iyi gibi
Bu hesaptayım artık iyi olduğuna sevindim beklenmedikxevabı merak ediyorum bayadır yok iyi olunda geeisi önemli değilinsanın merak eden arkadaşlıklar kurmuş olması ne kadar değerliteşekkür ederim uzun zamandır fırsat bulup giremedim siteye
Ben aldığım 14 kilo ile bacak ağrısı ve bacaklarda çıkan belirgin damarlar dışında çok şükür bir sorun yok kuzum, pazartesi randevum var, bebekte son kontrolde iyiydi.Sen nasılsın, sağlığını, keyfin, bebişin
Ozaman benimde ondan oluyordur düşük çıkmıştı değerlerimBenim de birkaç kezdir oluyor, magnezyumu zaten bacak ağrım için kullanıyordum. Doktoruma karnımda sertlik oluyor alt karın bölgemde anlık ağrı dediğimde magnezyumu sabah ve akşam olarak iki kez kullanalım dedi, arttırdı
Merhaba kasılma nasıl bir şey benim de bazen karnım çok sertleşiyor ama ağrı vs yok nasıl anlayabilirim
Merhaba canım sertleşmeyle birlikte ağrı oluyo kasıklarda ve hafif beldeMerhaba kasılma nasıl bir şey benim de bazen karnım çok sertleşiyor ama ağrı vs yok nasıl anlayabilirim acaba
Öyle gerçekten insanın evi gibisi yok bu durumlarda kalabalığa girmemek en iyisiAnliyorum canim valla baskasinin evindeyken insan ,bu anne evi de olsa, daha cok is yapmk durumunda kaliyo.Kendi evin olsa bugun canin istemese yapmazsn veya yemeklere kalkismazsin bi corba veya makwrnayla da gecistirirsin.Baska yerde ihtiyat oluyo.kim ne derse desin.Sıkma canini biraz dinlen gecer insallah
Tamam canım başlayayım en iyisi. İlaçlarla aram hiç iyi değil ama mecbur artık2. Hamileligim .Magnezyumu kullan sen muhakkak .
İnşallah canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun, Allah korumuşSağ salim vaktinde sıkıntısız doğuralım bebişlerimizi
Çok güzel görünüyor soft renk, ben de alıcam bugünAllahım sağlıkla kullandıkları günleri görmeyi nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun nasıl oldu anlamadım neyse ki iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?