2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Arkadaşlar merhaba siz tecrübeli olduğunuz icin size sormak istedim 7+3 haftalık hamileyim iki gündür hafif şiddetli bel kasık ağrım var endişelenmeli miyim? Akıntı vs yok.

Arkadaşlar merhaba siz tecrübeli olduğunuz icin size sormak istedim 7+3 haftalık hamileyim iki gündür hafif şiddetli bel kasık ağrım var endişelenmeli miyim? Akıntı vs yok.
Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz :) kanama vs. yoksa endişe edilecek bir durum yok rahim genişliyordur.

Ben şu an 27.haftamdayım evet ben de öğretmenim sanırım benim de 30-31 haftalık falan oluyor başında seminer döneminde , yani aklım bir yandan halim yerinde olursa git bir iki hafta daha dişini sık en azından ilk dönemi izinle kapat diyor ama bu ara gebelik şekeri ile başım belada o yüzden her şeyi boşvermiş durumdayım

Çamaşır makinesi su boşalttı ayağım kaydı düştüm sırtım falan yara olmuş neyse ki bebeğim hareket ediyor
Çok geçmiş olsun canım umarım iyidindir.

Yaz aylarında taze bulmak sıkıntılı. Metro var bi kaç kere oradan aldık ama yeri ters bize her zaman gidip alamıyoruz. Regenesis max kullanıyorum bende doktorum verdi omega3 içeriyor. Bişey olmaz umarım. Ayrıca omega 3 semizotunda da var diye hatırlıyorum. Bi bak istersen sadece balıkta yok. Ayrıca osteocare, feroglobin dw kullanıyorum. Bikaç doktora sordum kullanabilirsin desi hepsi, bende çok tedirgin oldum başta ama hepsi olur deyince kullandım. Omega3 çok önemli. Diğerleri de önemli. Kan sulandırıcı falan da kullanıyorum.

Birde large deniyecegim tayt ya dar oluyor altı üstü bol gibi ama değil çünkü izi çıkıyor
Beli lastikli sıkan herşey rahatsız ediyor beni. Taytı da oldum olası sevmem rahat edemem hiç. Tayt bedeni sarıyor ya hamilelikte de bence rahat edemezsin. Kan akışı iyi olmalı bol lastikli pantalonları bile kaldırdım attım bi tek o resmini gösterdiğim var şimdilik.

Güzel günlerde kullanın canım. Bana biraz yüksek gibi geldi daha aşağı inenler var bugün onlara baktık. Belki yatakla ilgilidir bilemiyorum.

Hamilelik çok ilginç bir deneyim bedenen ruhen komple değişim halindeyiz
Kesinlikle

Sende kendini ve evladını öne al canım, 3 ay kusura bakmasın artık kimse, yapamam de, sen ne zorluklarla geldin bugüne. Evladından ve senden değerli değil. Hiç bir hamile bir değil. Ailelerimiz maalesef çok şey bekliyor bizden. Ben bugün biraz markete gittim geldim ve adım atamıyorum. 18 yaşımda olsam neyse ama değilim. Diğer hamileler gibi de değilim, ne tapayım bünyem böyle.

Banada verdi de hiç kullanmadım başlayayım en iyisi. Kalsiyum için süt içiyorum iyi gelir inşaAllah. Senin kaçıncı hamilelik
Canım,ilaçlarını aksatma doktoruna güveniyorsan ilacı iç. Süt falan da elbette çok önemli ama normal insanlardan daha çok ihtiyacımI var bizim.

Canım sor ama sadece göbekten yapılmıyor. Göbek daha iyi ama zamanla morluk oluyor. Bacaktan ve koldan da yapabilirsin. Ebe gösterdi bana. Karından olunca da korkma. Amniyosentez iğneleri bile çok çok büyük bszen onlarla bile zor ulaşıyorlarmış bebeğe. Kan sulandırıcı iğne maksimum 1,5 cm.

benim yatagim da baya yuksek ya o yuzden bizim icin iyi , tesekkur ederim

Ben de ayrı ayrı vitamin aldım B12 d vtamini yatarken osteocare alıyorum ayrıca balık yağı almam gerekli galiba
Canım doktorun multivitamin önermesi mi ? Ayrı ayrı neden kullanıyorsun ki? Bunlar yetersiz

Selamlar, bebek havlusu ve carsaf almadim hala. onerileriniz var midir?
Özdilekten bakmayı düşünüyorum. Herhalde iyidir. Olmazsa belki english home. Daha bakamdım ama ilk aklıma gelenler bunlar

Ben ayrı bir profesyonel çekim yaptırmayacağım. Stüdyo çekimlerini beğenmiyorum. İzmir’de güzel yerler var, karnım biraz daha büyüyünce Deniz kenarı olur, ağaçlık yerler olur kendimiz çekim yaparız diye düşündüm. Bir de son haftalara bırakmak da istemiyorum, eller ayaklar bilekler çok şişer sanırım. En iyisi Eylül gibi tamamlamak hastane çekimlerini de hastanenin fotoğrafçısı oluyormuş, ona bırakırız artık.

Aynen öyle canım. Herkes bir değil ben biraz fazla sorumluluk alıyorum galiba buda beni yıpratıyo. Ama kız kardeşlerimede dedim bir süre dinlenmek istediğimi. Bende öyle inan yürümek istemiyorum heryere arabayla gidiyorum çok zorlanıyorum kasık ve bel ağrısı çekiyorum yorulunca. Başkalarının bizi anlamasını beklesek çok bekleriz

İyiyi
İyiyim canım teşekkür ederim sağ ol

Aramızda bir hafta var. Seminer dönemine katilicagim ben de ama sonrasıni gözüm kesmiyor Allah yardımcın olsun. Seker de ayrı bir sıkıntı. Problemsiz, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Bende aynıyım canım, kimse anlamıyor bizi.

Bebek için nereyle anlaştın? Ben de yenidoğan çekimini çok istiyorum ikiz çekimlerine bayılıyorum. Onda fotoğrafçıya karar verdim de hastanede nasıl olacak öncesinde gebelik fotosu olur mu emin olamadım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…