Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz :) kanama vs. yoksa endişe edilecek bir durum yok rahim genişliyordur.Arkadaşlar merhabasiz tecrübeli olduğunuz icin size sormak istedim 7+3 haftalık hamileyim iki gündür hafif şiddetli bel kasık ağrım var endişelenmeli miyim? Akıntı vs yok.
Çok teşekkür ederim geçmeyince bi telaşlandım :) siz de bebeginizi sağlıkla kucagınıza alın insallahÖncelikle hayırlı olsun bebişiniz :) kanama vs. yoksa endişe edilecek bir durum yok rahim genişliyordur.
Ben şu an 27.haftamdayım evet ben de öğretmenim sanırım benim de 30-31 haftalık falan oluyor başında seminer döneminde , yani aklım bir yandan halim yerinde olursa git bir iki hafta daha dişini sık en azından ilk dönemi izinle kapat diyor ama bu ara gebelik şekeri ile başım belada o yüzden her şeyi boşvermiş durumdayımCanım sen öğretmendin galiba. Ben de öğretmenim. Okulun ikinci haftası 32. Haftam. İlk hafta rapor alacağım. Başlamayacagim ben. Hem covit hem de ikinci gebeliğim ve zor geçiyor. Sen kaçıncı haftandasın?
Çok geçmiş olsun canım umarım iyidindir.Çamaşır makinesi su boşalttıayağım kaydı düştüm sırtım falan yara olmuş neyse ki bebeğim hareket ediyor
Yaz aylarında taze bulmak sıkıntılı. Metro var bi kaç kere oradan aldık ama yeri ters bize her zaman gidip alamıyoruz. Regenesis max kullanıyorum bende doktorum verdi omega3 içeriyor. Bişey olmaz umarım. Ayrıca omega 3 semizotunda da var diye hatırlıyorum. Bi bak istersen sadece balıkta yok. Ayrıca osteocare, feroglobin dw kullanıyorum. Bikaç doktora sordum kullanabilirsin desi hepsi, bende çok tedirgin oldum başta ama hepsi olur deyince kullandım. Omega3 çok önemli. Diğerleri de önemli. Kan sulandırıcı falan da kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar. Her hafta düzenli olarak balık yiyen var mı? Ben uzun zamandır balık yiyemiyorum geçen haftalarda istemeyerek yedim ve kustum. Doktora yiyemediğimi söyleyince takviye verdi efa mom. İki günde bi içmeyi düşünüyorum. ayrıca omega takviyesi alan var mı? Çok da gerekli değil mi? Aldım ama osteocare, feroglobin kullanıyorum zaten bunu da alırsam fazla mı olacak kafam yine karıştı.
Beli lastikli sıkan herşey rahatsız ediyor beni. Taytı da oldum olası sevmem rahat edemem hiç. Tayt bedeni sarıyor ya hamilelikte de bence rahat edemezsin. Kan akışı iyi olmalı bol lastikli pantalonları bile kaldırdım attım bi tek o resmini gösterdiğim var şimdilik.Birde large deniyecegim tayt ya dar oluyor altı üstü bol gibi ama değil çünkü izi çıkıyor
Güzel günlerde kullanın canım. Bana biraz yüksek gibi geldi daha aşağı inenler var bugün onlara baktık. Belki yatakla ilgilidir bilemiyorum.canim bundan alicaz, yan tarafi cikiyor , yataga yaslaniyor
Shop Quality & Affordable Products
Browse our full range of products from bedroom furniture to complete modern kitchens and home accessories. Find the right IKEA product for you. Shop online and in-store today!www.ikea.com
KesinlikleHamilelik çok ilginç bir deneyim bedenen ruhen komple değişim halindeyiz
Sende kendini ve evladını öne al canım, 3 ay kusura bakmasın artık kimse, yapamam de, sen ne zorluklarla geldin bugüne. Evladından ve senden değerli değil. Hiç bir hamile bir değil. Ailelerimiz maalesef çok şey bekliyor bizden. Ben bugün biraz markete gittim geldim ve adım atamıyorum. 18 yaşımda olsam neyse ama değilim. Diğer hamileler gibi de değilim, ne tapayım bünyem böyle.Aynen canım tabiki değil ama etrafımda beni eşimden başka düşünen yok malesef anneme giderim sağolsun tüm işi biz yaparız e kız kardeşim İzmir'den geldi iki çocuğuyla abim Almanya'dan çocuğuyla. Tüm gün ayakta gez dut iş yap derken. Çok zorlandım gerçekten ya. Vicdan azabı çekiyorum şuanşuan
Canım,ilaçlarını aksatma doktoruna güveniyorsan ilacı iç. Süt falan da elbette çok önemli ama normal insanlardan daha çok ihtiyacımI var bizim.Banada verdi de hiç kullanmadım başlayayım en iyisi. Kalsiyum için süt içiyorum iyi gelir inşaAllah. Senin kaçıncı hamilelik
Canım sor ama sadece göbekten yapılmıyor. Göbek daha iyi ama zamanla morluk oluyor. Bacaktan ve koldan da yapabilirsin. Ebe gösterdi bana. Karından olunca da korkma. Amniyosentez iğneleri bile çok çok büyük bszen onlarla bile zor ulaşıyorlarmış bebeğe. Kan sulandırıcı iğne maksimum 1,5 cm.Göbekten yapıyor olmak biraz huylandırıyor ama mecburen alışacağım, seçeneğim yok.Dün hemşire yaptı göstermek için, 10 kere sordum bebişe gelir mi diye birkaç kez yapayım alışırım inşallah. Olsun önlem alınması iyi oldu.
Yine tekrar edeyim belki görmeyen olmuştur Covid geçiren herkes bir pıhtılaşma testi istesin, pıhtılaşma riski oluyormuş.
Oluyor o, hala arada oluyor bizde de. Genişleme var ya ondanArkadaşlar merhabasiz tecrübeli olduğunuz icin size sormak istedim 7+3 haftalık hamileyim iki gündür hafif şiddetli bel kasık ağrım var endişelenmeli miyim? Akıntı vs yok.
Çok geçmiş olsun canım umarım iyidindir.
Yaz aylarında taze bulmak sıkıntılı. Metro var bi kaç kere oradan aldık ama yeri ters bize her zaman gidip alamıyoruz. Regenesis max kullanıyorum bende doktorum verdi omega3 içeriyor. Bişey olmaz umarım. Ayrıca omega 3 semizotunda da var diye hatırlıyorum. Bi bak istersen sadece balıkta yok. Ayrıca osteocare, feroglobin dw kullanıyorum. Bikaç doktora sordum kullanabilirsin desi hepsi, bende çok tedirgin oldum başta ama hepsi olur deyince kullandım. Omega3 çok önemli. Diğerleri de önemli. Kan sulandırıcı falan da kullanıyorum.
Beli lastikli sıkan herşey rahatsız ediyor beni. Taytı da oldum olası sevmem rahat edemem hiç. Tayt bedeni sarıyor ya hamilelikte de bence rahat edemezsin. Kan akışı iyi olmalı bol lastikli pantalonları bile kaldırdım attım bi tek o resmini gösterdiğim var şimdilik.
Güzel günlerde kullanın canım. Bana biraz yüksek gibi geldi daha aşağı inenler var bugün onlara baktık. Belki yatakla ilgilidir bilemiyorum.
Kesinlikle
Sende kendini ve evladını öne al canım, 3 ay kusura bakmasın artık kimse, yapamam de, sen ne zorluklarla geldin bugüne. Evladından ve senden değerli değil. Hiç bir hamile bir değil. Ailelerimiz maalesef çok şey bekliyor bizden. Ben bugün biraz markete gittim geldim ve adım atamıyorum. 18 yaşımda olsam neyse ama değilim. Diğer hamileler gibi de değilim, ne tapayım bünyem böyle.
Canım,ilaçlarını aksatma doktoruna güveniyorsan ilacı iç. Süt falan da elbette çok önemli ama normal insanlardan daha çok ihtiyacımI var bizim.
Canım sor ama sadece göbekten yapılmıyor. Göbek daha iyi ama zamanla morluk oluyor. Bacaktan ve koldan da yapabilirsin. Ebe gösterdi bana. Karından olunca da korkma. Amniyosentez iğneleri bile çok çok büyük bszen onlarla bile zor ulaşıyorlarmış bebeğe. Kan sulandırıcı iğne maksimum 1,5 cm.
Canım doktorun multivitamin önermesi mi ? Ayrı ayrı neden kullanıyorsun ki? Bunlar yetersizBen de ayrı ayrı vitamin aldım B12 d vtamini yatarken osteocare alıyorum ayrıca balık yağı almam gerekli galiba
Özdilekten bakmayı düşünüyorum. Herhalde iyidir. Olmazsa belki english home. Daha bakamdım ama ilk aklıma gelenler bunlarSelamlar, bebek havlusu ve carsaf almadim hala. onerileriniz var midir?
O zaman normal canım. Güle güle uyusun minikbenim yatagim da baya yuksek ya o yuzden bizim icin iyi , tesekkur ederim
Hamilelik çekimi yaptıracak olan var mı kizceler Doğumhanede foto cektirmeyecegim için bir kaç anı kalsın istiyorum kendime ama aşırı ikircikliyimBebeğim için bir fotograciyla anlaştım ama kendim için henüz içime sinen yeri bulamadm İzmir ekibi üzerime fotoğrafçı atabilirsiniz
Çamaşır makinesi su boşalttıayağım kaydı düştüm sırtım falan yara olmuş neyse ki bebeğim hareket ediyor
Aynen öyle canım. Herkes bir değil ben biraz fazla sorumluluk alıyorum galiba buda beni yıpratıyo. Ama kız kardeşlerimede dedim bir süre dinlenmek istediğimi. Bende öyle inan yürümek istemiyorum heryere arabayla gidiyorum çok zorlanıyorum kasık ve bel ağrısı çekiyorum yorulunca. Başkalarının bizi anlamasını beklesek çok beklerizÇok geçmiş olsun canım umarım iyidindir.
Yaz aylarında taze bulmak sıkıntılı. Metro var bi kaç kere oradan aldık ama yeri ters bize her zaman gidip alamıyoruz. Regenesis max kullanıyorum bende doktorum verdi omega3 içeriyor. Bişey olmaz umarım. Ayrıca omega 3 semizotunda da var diye hatırlıyorum. Bi bak istersen sadece balıkta yok. Ayrıca osteocare, feroglobin dw kullanıyorum. Bikaç doktora sordum kullanabilirsin desi hepsi, bende çok tedirgin oldum başta ama hepsi olur deyince kullandım. Omega3 çok önemli. Diğerleri de önemli. Kan sulandırıcı falan da kullanıyorum.
Beli lastikli sıkan herşey rahatsız ediyor beni. Taytı da oldum olası sevmem rahat edemem hiç. Tayt bedeni sarıyor ya hamilelikte de bence rahat edemezsin. Kan akışı iyi olmalı bol lastikli pantalonları bile kaldırdım attım bi tek o resmini gösterdiğim var şimdilik.
Güzel günlerde kullanın canım. Bana biraz yüksek gibi geldi daha aşağı inenler var bugün onlara baktık. Belki yatakla ilgilidir bilemiyorum.
Kesinlikle
Sende kendini ve evladını öne al canım, 3 ay kusura bakmasın artık kimse, yapamam de, sen ne zorluklarla geldin bugüne. Evladından ve senden değerli değil. Hiç bir hamile bir değil. Ailelerimiz maalesef çok şey bekliyor bizden. Ben bugün biraz markete gittim geldim ve adım atamıyorum. 18 yaşımda olsam neyse ama değilim. Diğer hamileler gibi de değilim, ne tapayım bünyem böyle.
Canım,ilaçlarını aksatma doktoruna güveniyorsan ilacı iç. Süt falan da elbette çok önemli ama normal insanlardan daha çok ihtiyacımI var bizim.
Canım sor ama sadece göbekten yapılmıyor. Göbek daha iyi ama zamanla morluk oluyor. Bacaktan ve koldan da yapabilirsin. Ebe gösterdi bana. Karından olunca da korkma. Amniyosentez iğneleri bile çok çok büyük bszen onlarla bile zor ulaşıyorlarmış bebeğe. Kan sulandırıcı iğne maksimum 1,5 cm.
İyiyim canım teşekkür ederim sağ olÇok geçmiş olsun canım umarım iyidindir.
Kesinlikle
Çok teşekkür ederim canım sağolÇooook çok geçmiş olsun.
Aramızda bir hafta var. Seminer dönemine katilicagim ben de ama sonrasıni gözüm kesmiyorBen şu an 27.haftamdayım evet ben de öğretmenim sanırım benim de 30-31 haftalık falan oluyor başında seminer döneminde , yani aklım bir yandan halim yerinde olursa git bir iki hafta daha dişini sık en azından ilk dönemi izinle kapat diyor ama bu ara gebelik şekeri ile başım belada o yüzden her şeyi boşvermiş durumdayım
Teşekkürler canım çok sağ olAm
Aman dikkat et çok çok geçmiş olsun
Bende aynıyım canım, kimse anlamıyor bizi.Aynen öyle canım. Herkes bir değil ben biraz fazla sorumluluk alıyorum galiba buda beni yıpratıyo. Ama kız kardeşlerimede dedim bir süre dinlenmek istediğimi. Bende öyle inan yürümek istemiyorum heryere arabayla gidiyorum çok zorlanıyorum kasık ve bel ağrısı çekiyorum yorulunca. Başkalarının bizi anlamasını beklesek çok bekleriz
Bebek için nereyle anlaştın? Ben de yenidoğan çekimini çok istiyorum ikiz çekimlerine bayılıyorum. Onda fotoğrafçıya karar verdim de hastanede nasıl olacak öncesinde gebelik fotosu olur mu emin olamadım halaHamilelik çekimi yaptıracak olan var mı kizceler Doğumhanede foto cektirmeyecegim için bir kaç anı kalsın istiyorum kendime ama aşırı ikircikliyimBebeğim için bir fotograciyla anlaştım ama kendim için henüz içime sinen yeri bulamadm İzmir ekibi üzerime fotoğrafçı atabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?