- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Şeker çıkana kadar gayet iyiydim bir sıkıntım yoktu yani rutin sağlık problemlerimi saymazsak iğneler vs devam tabii de onlara alıştım artık ama bu şeker olayı beni zorlayacak ,korkutmuyor değil bakalım ama en azından birinci dönemi kapatmak çok iyi olurdu şöyle bir 34 flaan bile gidebilsem diyorum ama zaman gösterir tabiiAramızda bir hafta var. Seminer dönemine katilicagim ben de ama sonrasıni gözüm kesmiyorAllah yardımcın olsun. Seker de ayrı bir sıkıntı. Problemsiz, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Geçmiş olsun canım yerinden kalkıp kapı cam acıp salona uzanan tek sen değilsinGünaydın mı desem iyi geceler mi dilesem bilemedim kızlar
Berbat bi gece. Dün az bişey gezdik, sonuç belimin sağ tarafında şiddetli ağrı, adım atarken bile topallıyorum. Gece doğru düzgün yatamadım sürekli döndüm. Saat 4 civarı aşırı terlemiş olarak uyandım, hafif bi duş alıp geri yattım az uyudum tekrar uyandım. Sürekli olarak belimin sağ tarafında rahatsız edici bi his var. Hafif açlık da vardı, kalktım bişeyler atıştırdım. Salona geldim. Minder var onu dikine koyup yaslanıp uzandım şimdi. Belki biraz rahat ederim butadakıyamam bebek bile hafif hafif hareket ediyor. Ağrıda değil huzursuz bacağım. Magnezyum hapı da içiyorum. 350 lil hemde. Yetmiyor mu diyeceğim ama kramp da değil ki bu. Umarım sabaha geçmiş olur sinirlerim çok bozuldu
Evin içinde 3 bin çömelme kalkma 20-30 arasıKızlar günlük kaç adım atıyorsunuz ? Benim 6 bin adımı buluyor. 2 bin civarı ıvır zıvırla geçse bile en az 3000 adımı normal atıyorum. Az mı
Günaydın canım o mesajdan sonra az biraz o şekilde uyumuşum. Şimdi tekrar yattım bika saat daha uyuyabilirşm umarım. Osteocare kullanıyırum ama magnezyum o kadad yüksek değil. Sen hangisini kullanıyorsunGeçmiş olsun canım yerinden kalkıp kapı cam acıp salona uzanan tek sen değilsinbana da sıcak basması oluyo uyuyamıyorum bunalıyorum içtiğin magnezyumun miligramını yükselt ostrecare de 800 mg sanıyorum ben ondan kullanıyorum ne kramp ne agrı biseyim yok cok sukur ben de bunalmalarımın cözümünü bulamadım günaydın canım bu arada
Etlül den sonra bende arttırırım. 6 bini geçiyor benim ya bana yürümüyorrsun diyenler var daEvin içinde 3 bin çömelme kalkma 20-30 arası
Dışarıda 2 bin
Bazı günler yarım saat yürüyüş çünkü çok sıcak terden eve zor atıyorum kendimi direk duş.
Eylül gibi 10 bine çıkar
Bak bnedeki bundan canım magneztum 250 yazıyor bunda senin dediğin başka türü gakiba, bşkaç gün sonra doktor randevum var bakalım ne diyecekGeçmiş olsun canım yerinden kalkıp kapı cam acıp salona uzanan tek sen değilsinbana da sıcak basması oluyo uyuyamıyorum bunalıyorum içtiğin magnezyumun miligramını yükselt ostrecare de 800 mg sanıyorum ben ondan kullanıyorum ne kramp ne agrı biseyim yok cok sukur ben de bunalmalarımın cözümünü bulamadım günaydın canım bu arada
vallahi ben daha az yuruyorum , gunluk ortalamam 3-4 bin arasiGünaydın canım o mesajdan sonra az biraz o şekilde uyumuşum. Şimdi tekrar yattım bika saat daha uyuyabilirşm umarım. Osteocare kullanıyırum ama magnezyum o kadad yüksek değil. Sen hangisini kullanıyorsun
Etlül den sonra bende arttırırım. 6 bini geçiyor benim ya bana yürümüyorrsun diyenler var da6 bin az mı ya
Günaydınn canımGünaydın kızlar
Bebek için nereyle anlaştın? Ben de yenidoğan çekimini çok istiyorum ikiz çekimlerine bayılıyorum. Onda fotoğrafçıya karar verdim de hastanede nasıl olacak öncesinde gebelik fotosu olur mu emin olamadım hala
Evet ya İzmir'de çok guzel yerler var fakat istediğim hamile kıyafeti 1000 k.Studyo çekimlerini çok yapay buluyorum o kıyafete o kadar vereceğime hiç degilse profosyonel biriyle çalışırım kafasina girdim.icime sinmiyor hiç bir kıyafet çekim için.Yoksa ekipmanimiz falan da var çekim içinBen ayrı bir profesyonel çekim yaptırmayacağım. Stüdyo çekimlerini beğenmiyorum. İzmir’de güzel yerler var, karnım biraz daha büyüyünce Deniz kenarı olur, ağaçlık yerler olur kendimiz çekim yaparız diye düşündüm. Bir de son haftalara bırakmak da istemiyorum, eller ayaklar bilekler çok şişer sanırım. En iyisi Eylül gibi tamamlamakhastane çekimlerini de hastanenin fotoğrafçısı oluyormuş, ona bırakırız artık.
Evet ya İzmir'de çok guzel yerler var fakat istediğim hamile kıyafeti 1000 k.Studyo çekimlerini çok yapay buluyorum o kıyafete o kadar vereceğime hiç degilse profosyonel biriyle çalışırım kafasina girdim.icime sinmiyor hiç bir kıyafet çekim için.Yoksa ekipmanimiz falan da var çekim için
Evet canım dış mekan çekimi istediğim şey düğünden bir hafta sonra gider çektirirdik ya eskiden1000 miçokmuş cidden, ama içine sinen de bi tek oysa sen bilirsin en iyi peki o profesyonel çekim dediğin dış mekan çekimleri mi? Düğün fotoğraflarında dış mekan çekimi yapıyorduk, onun gibi bi şey mi? Çok geri kalmışım
biz kendimiz cekicez canim . Burada ay cicek tarlasi var oraya gdiicez . pinterestten fln ornek cekimler buldum. bugunde kahvemsi bir elbise aldim ama gunluk bisi oyle abiyemsi degil . esim de keten beyaz gomlek pantolan giycek.Evet ya İzmir'de çok guzel yerler var fakat istediğim hamile kıyafeti 1000 k.Studyo çekimlerini çok yapay buluyorum o kıyafete o kadar vereceğime hiç degilse profosyonel biriyle çalışırım kafasina girdim.icime sinmiyor hiç bir kıyafet çekim için.Yoksa ekipmanimiz falan da var çekim için
gecmis olsun canimEvet canım dış mekan çekimi istediğim şey düğünden bir hafta sonra gider çektirirdik ya eskidenstüdyodaki o kabarık şeyleri giyip Bülent ersoy gibi poz vermek istemiyorum Her Elbise içime sinmiyor dış çekimde de.Bakalim inşallah orta yolu bulacağım ya da sıkılıp bırakacağım
Bu arada sabah ki deprem efsaneydi yeni bir korku daha yüklendi bir bu eksikti çünkü...Hepimize geçmiş olsun
Allah içinize sindirsin ay çiçek tarlasında o kadar güzel oluyor ki fotoğraflamabiz kendimiz cekicez canim . Burada ay cicek tarlasi var oraya gdiicez . pinterestten fln ornek cekimler buldum. bugunde kahvemsi bir elbise aldim ama gunluk bisi oyle abiyemsi degil . esim de keten beyaz gomlek pantolan giycek.
Çok teşekkür ederimgecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?