2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aramızda bir hafta var. Seminer dönemine katilicagim ben de ama sonrasıni gözüm kesmiyor Allah yardımcın olsun. Seker de ayrı bir sıkıntı. Problemsiz, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Şeker çıkana kadar gayet iyiydim bir sıkıntım yoktu yani rutin sağlık problemlerimi saymazsak iğneler vs devam tabii de onlara alıştım artık ama bu şeker olayı beni zorlayacak ,korkutmuyor değil bakalım ama en azından birinci dönemi kapatmak çok iyi olurdu şöyle bir 34 flaan bile gidebilsem diyorum ama zaman gösterir tabii Seminerler umarım uzaktan olur zaten

Merhaba kızlar nasılsınız hamilelikte arabayla uzun yol kat edeniniz var mı? 5 saatlik yol geldim ben. Karnım sert olmuştu iyice(( sonra geçti. Doktor gitme demedi fakat tedirgin oldum yine de. He birde magnezyum kullaniyormusunuz düzenli halde?Bana sancı için doktor içmem söyledi fakat geçtiyse durdura bilirsin dedi.Internetdeyse hamilelik sonuna kadar içilmesi gerektiğini okudum

Günaydın mı desem iyi geceler mi dilesem bilemedim kızlar
Berbat bi gece. Dün az bişey gezdik, sonuç belimin sağ tarafında şiddetli ağrı, adım atarken bile topallıyorum. Gece doğru düzgün yatamadım sürekli döndüm. Saat 4 civarı aşırı terlemiş olarak uyandım, hafif bi duş alıp geri yattım az uyudum tekrar uyandım. Sürekli olarak belimin sağ tarafında rahatsız edici bi his var. Hafif açlık da vardı, kalktım bişeyler atıştırdım. Salona geldim. Minder var onu dikine koyup yaslanıp uzandım şimdi. Belki biraz rahat ederim butada kıyamam bebek bile hafif hafif hareket ediyor. Ağrıda değil huzursuz bacağım. Magnezyum hapı da içiyorum. 350 lil hemde. Yetmiyor mu diyeceğim ama kramp da değil ki bu. Umarım sabaha geçmiş olur sinirlerim çok bozuldu

Geçmiş olsun canım yerinden kalkıp kapı cam acıp salona uzanan tek sen değilsin bana da sıcak basması oluyo uyuyamıyorum bunalıyorum içtiğin magnezyumun miligramını yükselt ostrecare de 800 mg sanıyorum ben ondan kullanıyorum ne kramp ne agrı biseyim yok cok sukur ben de bunalmalarımın cözümünü bulamadım günaydın canım bu arada

Kızlar günlük kaç adım atıyorsunuz ? Benim 6 bin adımı buluyor. 2 bin civarı ıvır zıvırla geçse bile en az 3000 adımı normal atıyorum. Az mı
Evin içinde 3 bin çömelme kalkma 20-30 arası
Dışarıda 2 bin
Bazı günler yarım saat yürüyüş çünkü çok sıcak terden eve zor atıyorum kendimi direk duş.
Eylül gibi 10 bine çıkar

Günaydın canım o mesajdan sonra az biraz o şekilde uyumuşum. Şimdi tekrar yattım bika saat daha uyuyabilirşm umarım. Osteocare kullanıyırum ama magnezyum o kadad yüksek değil. Sen hangisini kullanıyorsun

Evin içinde 3 bin çömelme kalkma 20-30 arası
Dışarıda 2 bin
Bazı günler yarım saat yürüyüş çünkü çok sıcak terden eve zor atıyorum kendimi direk duş.
Eylül gibi 10 bine çıkar
Etlül den sonra bende arttırırım. 6 bini geçiyor benim ya bana yürümüyorrsun diyenler var da 6 bin az mı ya

Bak bnedeki bundan canım magneztum 250 yazıyor bunda senin dediğin başka türü gakiba, bşkaç gün sonra doktor randevum var bakalım ne diyecek

Eklentiler

• Screenshot_20220814-072319_Chrome.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 47
vallahi ben daha az yuruyorum , gunluk ortalamam 3-4 bin arasi

Yenidoğan çekimi ebrunaturelobjektif e yaptiricam.Dogumhane fotoğrafı istemiyorum açıkçası.Medicana tek bir fotografciyla çalışıyormuş arkadaşımın doğum albümüne 20 benzer poz koyup geçmişler resmen leş gibiydi.Video vs de istemiyorsan sanırım baştan saviyorlar o sebeple ertesi gün çekimini kendi makinemle yaptiricam

Evet ya İzmir'de çok guzel yerler var fakat istediğim hamile kıyafeti 1000 k.Studyo çekimlerini çok yapay buluyorum o kıyafete o kadar vereceğime hiç degilse profosyonel biriyle çalışırım kafasina girdim.icime sinmiyor hiç bir kıyafet çekim için.Yoksa ekipmanimiz falan da var çekim için

1000 mi çokmuş cidden, ama içine sinen de bi tek oysa sen bilirsin en iyi peki o profesyonel çekim dediğin dış mekan çekimleri mi? Düğün fotoğraflarında dış mekan çekimi yapıyorduk, onun gibi bi şey mi? Çok geri kalmışım

Evet canım dış mekan çekimi istediğim şey düğünden bir hafta sonra gider çektirirdik ya eskiden stüdyodaki o kabarık şeyleri giyip Bülent ersoy gibi poz vermek istemiyorum Her Elbise içime sinmiyor dış çekimde de.Bakalim inşallah orta yolu bulacağım ya da sıkılıp bırakacağım

Bu arada sabah ki deprem efsaneydi yeni bir korku daha yüklendi bir bu eksikti çünkü...Hepimize geçmiş olsun

biz kendimiz cekicez canim . Burada ay cicek tarlasi var oraya gdiicez . pinterestten fln ornek cekimler buldum. bugunde kahvemsi bir elbise aldim ama gunluk bisi oyle abiyemsi degil . esim de keten beyaz gomlek pantolan giycek.

Eklentiler

• 9DA24484-D1E7-4EAA-A629-7F3A5D231A68.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 93
  • D751AAAC-8120-42DC-90C0-189173CE237D.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 101
  • 8C95DA4C-89A6-42BB-8D0D-1203D4F553F5.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 98
gecmis olsun canim

biz kendimiz cekicez canim . Burada ay cicek tarlasi var oraya gdiicez . pinterestten fln ornek cekimler buldum. bugunde kahvemsi bir elbise aldim ama gunluk bisi oyle abiyemsi degil . esim de keten beyaz gomlek pantolan giycek.
Allah içinize sindirsin ay çiçek tarlasında o kadar güzel oluyor ki fotoğraflama Benimkisi tamamen kıyafet sebepli gibi birşey sanırım inşallah çözeceğiz bu işi Bu çekimleri konuşuyor olmak bile mucize gibi birşey
gecmis olsun canim
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…