keske kiralama secenegin olsa elbiseyiAllah içinize sindirsin ay çiçek tarlasında o kadar güzel oluyor ki fotoğraflamaBenimkisi tamamen kıyafet sebepli gibi birşey sanırım inşallah çözeceğiz bu işi Bu çekimleri konuşuyor olmak bile mucize gibi birşey
Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun, duyan hisseden herkeseEvet canım dış mekan çekimi istediğim şey düğünden bir hafta sonra gider çektirirdik ya eskidenstüdyodaki o kabarık şeyleri giyip Bülent ersoy gibi poz vermek istemiyorum Her Elbise içime sinmiyor dış çekimde de.Bakalim inşallah orta yolu bulacağım ya da sıkılıp bırakacağım
Bu arada sabah ki deprem efsaneydi yeni bir korku daha yüklendi bir bu eksikti çünkü...Hepimize geçmiş olsun
Aynı canım kalsiyum 800 magnezyum 250 ama 1 tane de günde 2 kez iç önerilen doz yetişkinler de 2 adet diyo bi sor öyle tabiGünaydın canım o mesajdan sonra az biraz o şekilde uyumuşum. Şimdi tekrar yattım bika saat daha uyuyabilirşm umarım. Osteocare kullanıyırum ama magnezyum o kadad yüksek değil. Sen hangisini kullanıyorsun
Etlül den sonra bende arttırırım. 6 bini geçiyor benim ya bana yürümüyorrsun diyenler var da6 bin az mı ya
Bu da benim kıllığım sanırım bir kaç fotoğrafçı da değişik elbise gördüm dün gece benzer şeyler yazmaya başladım inşallah uygun fiyatlı bir cekimci bulursam elbise bedavaya gelmiş olacak çekimde esantiyon olmuş olacak hayal ettiğim bu şimdilikkeske kiralama secenegin olsa elbiseyi
Ben bunları giycem canım kırmızıyı kiralıycam diğerleri anladığım fotoğrafcının iki kolu var kırmızı elbisenin de bi kumaş kol bi tül balon kol umarım cok güzel olur hevesim vardıAllah icine sindirsin canimÇok uyguna gelmiş ikisi birlikte Eylül ortası düşünüyorum bende en geç eller ayaklar sismeden son çıkış
Sanırım rabbim uykusuzluğa alıstırıyoGünaydınn canımErkenden uyanmalar bende de baş göstermeye başladı
anladim canim, allah gonlune gore versinBu da benim kıllığım sanırım bir kaç fotoğrafçı da değişik elbise gördüm dün gece benzer şeyler yazmaya başladım inşallah uygun fiyatlı bir cekimci bulursam elbise bedavaya gelmiş olacak çekimde esantiyon olmuş olacak hayal ettiğim bu şimdilik
Hiç birimizin hevesi kursağında kalmasin ya ne güzel özene bozene düşlüyoruz herşeyi bari guzel olsunBen bunları giycem canım kırmızıyı kiralıycam diğerleri anladığım fotoğrafcının iki kolu var kırmızı elbisenin de bi kumaş kol bi tül balon kol umarım cok güzel olur hevesim vardı
Hayır çok iyi kuzum iyi başlangıç sonra 10 bin çıkartıyor doktorlarGünaydın canım o mesajdan sonra az biraz o şekilde uyumuşum. Şimdi tekrar yattım bika saat daha uyuyabilirşm umarım. Osteocare kullanıyırum ama magnezyum o kadad yüksek değil. Sen hangisini kullanıyorsun
Etlül den sonra bende arttırırım. 6 bini geçiyor benim ya bana yürümüyorrsun diyenler var da6 bin az mı ya
Geçmiş olsun kuzumEvet canım dış mekan çekimi istediğim şey düğünden bir hafta sonra gider çektirirdik ya eskidenstüdyodaki o kabarık şeyleri giyip Bülent ersoy gibi poz vermek istemiyorum Her Elbise içime sinmiyor dış çekimde de.Bakalim inşallah orta yolu bulacağım ya da sıkılıp bırakacağım
Bu arada sabah ki deprem efsaneydi yeni bir korku daha yüklendi bir bu eksikti çünkü...Hepimize geçmiş olsun
Aynen oglumda yoktu 2017 de daha sonra yaygınlaştı ikinciye bi anne yanı alıcam baska büyük eşyası yok yavas yavas kıyafet babynest puset örtüsü müslin şu bu aldım ona da dedim yenidoğan cekimi ve gebe cekimi yaptırayım hatıra kalsın süsünü püsünü yaptım kapı süsü cıkolata falan yaptırcamHiç birimizin hevesi kursağında kalmasin ya ne güzel özene bozene düşlüyoruz herşeyi bari guzel olsun
Teşekkür ederim beybimmmm kaç gündür aşırı boğucu sıcaklar vardı belliydi ama bu kadar beklemiyordum inşallah bununla kalır.Geçmiş olsun kuzum
Burada yağmurlu gibi yağmadı bir türlü 3 gündür hava kapalıTeşekkür ederim beybimmmm kaç gündür aşırı boğucu sıcaklar vardı belliydi ama bu kadar beklemiyordum inşallah bununla kalır.
Maşallah sana ne kadar beceriklisinAynen oglumda yoktu 2017 de daha sonra yaygınlaştı ikinciye bi anne yanı alıcam baska büyük eşyası yok yavas yavas kıyafet babynest puset örtüsü müslin şu bu aldım ona da dedim yenidoğan cekimi ve gebe cekimi yaptırayım hatıra kalsın süsünü püsünü yaptım kapı süsü cıkolata falan yaptırcamhastane süslerini bizzat kendim yaptım taşlarını ismini yapayım atarım buraya da
Ben baby shower a gelenlere kaktus yaptiriyorum . etrafini sarip dekore edicez fotoda ki gibi. Ev e bebek gormeye gelenler icinde Tema vakfin dan magnet yaptiracagim . Burada hastaneye gelemiyor herkes. Kapi susu de artik ilerde odasi oluncaBebek hediyeligi,çikolata ve kapı süsü
Kafasında bitiren var mı bunları peki
Çok güzel düşünceBen baby shower a gelenlere kaktus yaptiriyorum . etrafini sarip dekore edicez fotoda ki gibi. Ev e bebek gormeye gelenler icinde Tema vakfin dan magnet yaptiracagim . Burada hastaneye gelemiyor herkes. Kapi susu de artik ilerde odasi olunca
Happy sen neler yapiyorsun halen oğlanın çeyizi ile mi ugrasiyorsun bir de doktor randevusuna ne zaman gideceksin ya 32. Haftaya kadar gitmesem mi acabaBurada yağmurlu gibi yağmadı bir türlü 3 gündür hava kapalı
Sonumuz hayırlara vesile olsun
aynenÇok güzel düşünceaslında baby shower da mantıklı hediyeyi önceden getiriyorlar doğumdan sonra da bir süre herkesle görüsmuyorsun çiçek gibi fikir
Arkadaşlar arasında bu liste olayı dönmeye başladı fakat malesef ihtiyar tayfa cocugu kucağına alip takisini takmadan kendini mutlu hisstmiyor halenaynenburada zaten listeyi de hazirliyorsun online da yada bir magaza ile anlasip . Insanlar oradan siparis veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?