taki tabi daha iyiArkadaşlar arasında bu liste olayı dönmeye başladı fakat malesef ihtiyar tayfa cocugu kucağına alip takisini takmadan kendini mutlu hisstmiyor halenTürkiye yine bildiğin gibi Lohusa serbetiydi,cikolatasiydi derken açık büfe olacak zaar ev anneme sabırlar diliyorum şimdiden
taki tabi daha iyidegerleniyor
Bence zorlama kendini. İki haftan falan kalıyor. Raporla halledersin birinci dönemi. Tabi gene de sen bilirsin. Ben ilk gebeligimde çok iyiydim 37ye kadar çalıştım. İzne ayrıldım on gün sonra doğum yaptım. Ama bunda iyi değilim. Zorlanıyorum.Şeker çıkana kadar gayet iyiydim bir sıkıntım yoktu yani rutin sağlık problemlerimi saymazsak iğneler vs devam tabii de onlara alıştım artık ama bu şeker olayı beni zorlayacak ,korkutmuyor değil bakalım ama en azından birinci dönemi kapatmak çok iyi olurdu şöyle bir 34 flaan bile gidebilsem diyorum ama zaman gösterir tabiiSeminerler umarım uzaktan olur zaten
Bende aynıyım canım, kimse anlamıyor bizi.
Kuzum bildirim gelmiyo bende niye bilmiyorum unutuyorum bende günün kosturmasi diye. Bide artık baya agirlastik maşallah bu hafta yatagimiz bebek arabamız geldi. Kuruldu bizde kıyafetleri hep ayarladık yıkayıp utulemesi kaldı bebek çantası aldım iki tane birini kendi hastane çantam yapicam diğerini bebişin 1 numara 120 adet 2 numara 126 tan bez depoladik 24 adet ıslak mendil depoladikkızlar nerdesiniz sizi göremiyorum ya da gözümden mi kaçıyor
@Beklenmedikcevap hala gelmedi inşallah iyidir
elifselman @Papatyamelo @NurSu-14Ocak
Magnezyumda kullanmıyorum doktora sormayıda
Magnezyumda kullanmıyorum doktora sormayıda unutuyorum hepu nutuyorum bence kullan canm mutlaka aşırı faydasını goreceksin
Çok iyiKızlar 50 gr yüklemede 1 saat sonundaki değer kaç olmalı. Sonuçlarım çıkmış şimdi 120, normal mi?
Bol bol zıbın al canm çıtçıtlı badi yani ilk aylar için ayaklı altlar almak çok iyi. Mutlka pişik kremini al e bebekte yeni doğan kundağı var denemeni tavsiye ederm ayaklari bol elleri tutmak için çünkü çocuklar ilk aylar ellerinde korkup çok uyaniyorlarGuzel anneler ben erzurumdaki cok buyuk e bebek magazindan alicam bir cok seyimi. Şunu kesin al dediginjz bir sey var mi oradan??
NeresindesinAA bende Erzurum dayım ne güzel
Yaptırmak zorunlu değil ben ilk kızımda yaptırmadım yediklerine dikkat et şekeri kaçırma aşırı hamur işi yeme hiç bişe olmazŞeker yüklemesine gitmezsek ne olur. Eşim şehir dışında geleceğim dedi ama gelmedi. Şehrimde ailemde yok. Arkadaşım da bakamam demeye getirdi. O kadar saat üstelik aç ve susuzken çocuğu alıp hastaneye gitmek de istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım
Hiç stres yapma bunlar olabilecek şeyler beslenmesini etkilemiyor bebişin sadece çok ayakta kalma birde 35 e gelince ciğer gelistirici iğneler var ondan işte 2 kere vurul 37 ye gelene kadar doğumdan sonra bebisinle Allah'ın izniyle evinize dönersiniz hemen bide şöyle düşün tarihin belli geri sayım başladıKızlar doktordan çıktım plasenta aşağıdaydı o durum düzelmemiş ve doktor da büyük ihtimalle düzelmez dedi. 37.haftada sezeryan olacağımşimdiden 4 5 ünite kan ayarla dedi raporluydum doğuma kadar da sanırım raporum devam edecek 32.haftada da çalışamaz raporu verecek ben düzelir diye umuyordum şu an biraz korkuyorum açıkcası inşallah 37.haftaya kadar sıkıntısız gelebilirim. Ekstra olarak kan hapına başlattı. Sezeryan öncesi depolarının dolması lazım dedi.
Gittim geldim kuzu gözünden kaçmış bebek değil ben kilo almışım şimdi çeyizini bıraktım kilo aldırmaya bakıyorumHappy sen neler yapiyorsun halen oğlanın çeyizi ile mi ugrasiyorsun bir de doktor randevusuna ne zaman gideceksin ya 32. Haftaya kadar gitmesem mi acaba
Kızlar selam :) hastanede gitmek için gecelik veya pijama takımı alanınız var mı? Nasıl bir şey tercih ettiniz? Uzun kollu, kısa kollu? Model atacak olan varsa çok sevinirim
Çeyrek mühim takilanlar geri gelecek o Mevlüt olacakvalla insanlar yormasinlar kendilerini gerçekten çeyrek bile almış gitmiş başını arsa çıkmış çocuğa bez oyuncak falan alsalar bile yeter ki bundan sonraki nesil büyük ihtimal öyle olacaktır
En iyisi fotoğrafcida olması elbiselerin kombinlerin bizde biriyle anlaştık tüm kıyafetler onda kızım için bebiş için de hamile çekimi aile çekimi doğumdan sonra bebiş ve ablası için 3 konsept 1800 e anlastikBen bunları giycem canım kırmızıyı kiralıycam diğerleri anladığım fotoğrafcının iki kolu var kırmızı elbisenin de bi kumaş kol bi tül balon kol umarım cok güzel olur hevesim vardı
Şimdi farkettim bu değerler 2 tablet içinmiş haklısın, bana 1 tane dedi gibi sanki ya karıştırdım mı acaba, şimdi şöyle ben regenesis max ile feroglobin de içiyorum gün içinde ama onlarda magnezyum ve kalsiyum yok diğerlerinden bol bol var. Çinko falan epey alıyorum onlarla, osteocare i yanlış hatırlamıyorsam haftada 3 gün dedi. Diğer günlerde de magosit diye sadece magnezyum olan bi ilaç var ınu ve d vitamini damlasını verdi. Dönüşümlü içiyorum yani. Nedenini bilmiyorum. Kan sulandırıcı iğnem, hapım, mide hapım da var. Aklımda kalanlar bunlar. Belki bu hafta gidişimde arttıracaktır. Aksi gibi izne çıktı başka biri bakacak, daha önceden de gittiğim bi doktor, o da tecrübeli birisi, bilgi verir herhalde. Kan uyuşmazlığı iğnem de olacaktı yaoar herhalde bu doktor daAynı canım kalsiyum 800 magnezyum 250 ama 1 tane de günde 2 kez iç önerilen doz yetişkinler de 2 adet diyo bi sor öyle tabi
Bunu duyduğuma sevindim. Bel ağrısı ayağımda tuhaf bi gisse sebep oldu bu gece yyuyamadım. Daha yeni hafifledi.Hayır çok iyi kuzum iyi başlangıç sonra 10 bin çıkartıyor doktorlar
Bende doktora sağ kalçama saplanan ağrıyı söyledim 1 hafta sürdü dedim önce bir gözünü ayırdı sonra bir daha oldumu dedi yok olmadı dedim bende zannediyorum magnezyum felan yazar nerde tamam o zaman hadi bebeğe bakalım dediŞimdi farkettim bu değerler 2 tablet içinmiş haklısın, bana 1 tane dedi gibi sanki ya karıştırdım mı acaba, şimdi şöyle ben regenesis max ile feroglobin de içiyorum gün içinde ama onlarda magnezyum ve kalsiyum yok diğerlerinden bol bol var. Çinko falan epey alıyorum onlarla, osteocare i yanlış hatırlamıyorsam haftada 3 gün dedi. Diğer günlerde de magosit diye sadece magnezyum olan bi ilaç var ınu ve d vitamini damlasını verdi. Dönüşümlü içiyorum yani. Nedenini bilmiyorum. Kan sulandırıcı iğnem, hapım, mide hapım da var. Aklımda kalanlar bunlar. Belki bu hafta gidişimde arttıracaktır. Aksi gibi izne çıktı başka biri bakacak, daha önceden de gittiğim bi doktor, o da tecrübeli birisi, bilgi verir herhalde. Kan uyuşmazlığı iğnem de olacaktı yaoar herhalde bu doktor da
Bunu duyduğuma sevindim. Bel ağrısı ayağımda tuhaf bi gisse sebep oldu bu gece yyuyamadım. Daha yeni hafifledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?