- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Boşver olur öyle şeyler demek istemiş doktorBende doktora sağ kalçama saplanan ağrıyı söyledim 1 hafta sürdü dedim önce bir gözünü ayırdı sonra bir daha oldumu dedi yok olmadı dedim bende zannediyorum magnezyum felan yazar nerde tamam o zaman hadi bebeğe bakalım dedi
Bende diyordum ya varis diye arka bacakta değilmiş yeşil damar deri ince olduğu için oluyormuş benim doktor takmıyor rahat adamBoşver olur öyle şeyler demek istemiş doktore sende hiç magnezyum falan yok mu ? Doktor her gittiğimde soruuyordu bana ayağında kramp var mı varisler çıktı mı diye. Geçen gidişimde dedim artık kramplarım başladı diye hemen çaktı magnezyumu yalnız bu sabah farkettim galiba hafiften sağ diz altımda damarlar ortaya çıkmaya başlamış. Çok değil de az, bu gidişimde onu da diyeceğim. Anam hani bebek doğuran kadınların hücreleri yenilenir bilmem kaç yaş gençleşirdi. Bende arka arkaya arızalar çıkıyor neyse bebişimin canı sağolsun, sağlıklı olsun da
Valla her zaman sola yatamıyosun bi süre her taraf ağrıyor. Ben dün gece hep sağıma yattığımı fark ettim. Sürekli yatmadığımız sürece çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fark etmeden uykuda her şeyi yapıyoruzKızlar ağrıdan bu gece sık sık sağa yattım. Bu aralar ara ara dönüyorum sağa ama sola döneceğim zaman sağ tarafta içten bir noktada ağrı hissediyorum, dönemiyorum bazen göbeğimi tutuyorum. Genellikle bebeğin tekmelediği nokta sızlıyor. Sağa yatmam bebeğe zarar verir mi ? Sık yatmıyorum, grupta da konuştuk daha önce ama bu ağrı ve bebeğin aynı noktayı gün içinde tekmelemesi yanlış bişey mi yapıyorum diye düşündürttü bana
Aaaa ben de aynı kadına yaptırcamYenidoğan çekimi ebrunaturelobjektif e yaptiricam.Dogumhane fotoğrafı istemiyorum açıkçası.Medicana tek bir fotografciyla çalışıyormuş arkadaşımın doğum albümüne 20 benzer poz koyup geçmişler resmen leş gibiydi.Video vs de istemiyorsan sanırım baştan saviyorlar o sebeple ertesi gün çekimini kendi makinemle yaptiricam
Off sorma uykudan uyandım birkaç saniye arayla iki defa hem deEvet canım dış mekan çekimi istediğim şey düğünden bir hafta sonra gider çektirirdik ya eskidenstüdyodaki o kabarık şeyleri giyip Bülent ersoy gibi poz vermek istemiyorum Her Elbise içime sinmiyor dış çekimde de.Bakalim inşallah orta yolu bulacağım ya da sıkılıp bırakacağım
Bu arada sabah ki deprem efsaneydi yeni bir korku daha yüklendi bir bu eksikti çünkü...Hepimize geçmiş olsun
Merkezdeyiz canımNeresindesin
Sarı hassas noktamız ışıltımızvalla insanlar yormasinlar kendilerini gerçekten çeyrek bile almış gitmiş başını arsa çıkmış çocuğa bez oyuncak falan alsalar bile yeter ki bundan sonraki nesil büyük ihtimal öyle olacaktır
Benim D vitaminine baktılar mı hatırlamıyorum kalsiyum da öyle, bi sürü şey var tahlilllerde unuttum ne vardı ama otomatik yazdı bizim doktor. Ama bence her türlü şart. D vitamini şu korona zamanı çok faydalı olduğu anlaşıldı. Kalsiyum desen, zaten bebek vücudumuzdaki kalsiyumu çekiyor. Her türlü eksiye düşüyor. Dişler kemikler zayıflıyor takviye şart.P pembeumutyildizi
Birde yarın d vitamini ve kalsiyumuma özel laboratuvarda baktiracagim yani kendi degerlerimin peşine ben düşüyorum henüz 2 ay oldu ama düşmüştür çünkü hiç bir takviye kullanmadım o zaman 40tı
D vitamini eksikliği otizm tetikliyor bebeklerdeBenim D vitaminine baktılar mı hatırlamıyorum kalsiyum da öyle, bi sürü şey var tahlilllerde unuttum ne vardı ama otomatik yazdı bizim doktor. Ama bence her türlü şart. D vitamini şu korona zamanı çok faydalı olduğu anlaşıldı. Kalsiyum desen, zaten bebek vücudumuzdaki kalsiyumu çekiyor. Her türlü eksiye düşüyor. Dişler kemikler zayıflıyor takviye şart.
Varis şakaya gelmiyor. Benimde deri ince inşallah damarın kendisidir varis değildir ay her yanımızı inceliyoz paranoyak mı olduk nedirBende diyordum ya varis diye arka bacakta değilmiş yeşil damar deri ince olduğu için oluyormuş benim doktor takmıyor rahat adam
Umarım gülerek dogutturur
Aa bilmiyordum, Allah korusun. Daha çok dikkat edeyim.D vitamini eksikliği otizm tetikliyor bebeklerde
Di mi ya hep aynı tarafa yatılmıyor. Baştan beri sol tarafa yatmaya çalıştım, kız da alıştı herhalde sağa yatınca uyarıyor beniValla her zaman sola yatamıyosun bi süre her taraf ağrıyor. Ben dün gece hep sağıma yattığımı fark ettim. Sürekli yatmadığımız sürece çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fark etmeden uykuda her şeyi yapıyoruz
Aaaa ben de aynı kadına yaptırcamBayılıyorım onun çekimlerine. Medicanada mı olcak senin doğum?
Off sorma uykudan uyandım birkaç saniye arayla iki defa hem deAllahım yaşatmasın, daha öbür depremin korkusunu yeni atıyorum
Evet Medicana da olacak benim doğum seninkisi nerede olacakValla her zaman sola yatamıyosun bi süre her taraf ağrıyor. Ben dün gece hep sağıma yattığımı fark ettim. Sürekli yatmadığımız sürece çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fark etmeden uykuda her şeyi yapıyoruz
Aaaa ben de aynı kadına yaptırcamBayılıyorım onun çekimlerine. Medicanada mı olcak senin doğum?
Off sorma uykudan uyandım birkaç saniye arayla iki defa hem deAllahım yaşatmasın, daha öbür depremin korkusunu yeni atıyorum
Kuzum git laboratuvarda baktir sonra ya kendi doktoruna bir şekil ulaştır yada sağlık ocağı doktoruna göster. D vitamini kalsiyum bütün vitaminlerden önce gelir .Coronaya bile tek kafa tutan vitamin benim bir önceki Jinekolog kadın korona olunca serum şeklinde d vitamini almış 2 güne toparlamisti yani idame dozun üstünde bile olağanüstü bir vitaminVaris şakaya gelmiyor. Benimde deri ince inşallah damarın kendisidir varis değildir ay her yanımızı inceliyoz paranoyak mı olduk nedir
Aa bilmiyordum, Allah korusun. Daha çok dikkat edeyim.
Ay valla görmedim kuzum gittigini nasıl bebek kilo alsın daha bu aydan sonra alır ya çok takma onu senin toplam aldığın kilon kaç oldu şuan ? Ya kontrole gittikçe bişey bulacaklar gibi geliyorGittim geldim kuzu gözünden kaçmış bebek değil ben kilo almışım şimdi çeyizini bıraktım kilo aldırmaya bakıyorumyemek listesi yaptım kuş gibi hafifim
Niye 32.haftaya kadar bekleyeceksin ne zaman randevun
Suyuna kilosuna boyuna bakıyorlar balım bence git
Alinacaklar belli zaten kuzum perde bu hafta içi gelir çıplak odayada eşya olmaz güneş felan birde nazar değer
Kırmızı olana bittimSanki tüm eksikler tamamlanmış, hastane çıkışlarımız bile hazırmış gibi, bebelerimin yılbaşı kostümleriGeyikli olan oğlumdan kalma kızçeminkini de ben aldım.
Çikolata için aldığın ortalama fiyat nedir pelit marka çikolata +200 gram draje 300 TL dendi banaHediyelikleri sipariş verdim çikolata önümüzdeki ay kapı süsü de tmm
Başlangıç 48 kg 600 gramdiAy valla görmedim kuzum gittigini nasıl bebek kilo alsın daha bu aydan sonra alır ya çok takma onu senin toplam aldığın kilon kaç oldu şuan ? Ya kontrole gittikçe bişey bulacaklar gibi geliyorgidesim yok benim.
Günaydın kızlar aranızda isimli hastane cikisi yaptıran varmı çok kararsız kaldım nerden nasil yaptırsak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?