2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ağrıdan bu gece sık sık sağa yattım. Bu aralar ara ara dönüyorum sağa ama sola döneceğim zaman sağ tarafta içten bir noktada ağrı hissediyorum, dönemiyorum bazen göbeğimi tutuyorum. Genellikle bebeğin tekmelediği nokta sızlıyor. Sağa yatmam bebeğe zarar verir mi ? Sık yatmıyorum, grupta da konuştuk daha önce ama bu ağrı ve bebeğin aynı noktayı gün içinde tekmelemesi yanlış bişey mi yapıyorum diye düşündürttü bana

Boşver olur öyle şeyler demek istemiş doktor e sende hiç magnezyum falan yok mu ? Doktor her gittiğimde soruuyordu bana ayağında kramp var mı varisler çıktı mı diye. Geçen gidişimde dedim artık kramplarım başladı diye hemen çaktı magnezyumu yalnız bu sabah farkettim galiba hafiften sağ diz altımda damarlar ortaya çıkmaya başlamış. Çok değil de az, bu gidişimde onu da diyeceğim. Anam hani bebek doğuran kadınların hücreleri yenilenir bilmem kaç yaş gençleşirdi. Bende arka arkaya arızalar çıkıyor neyse bebişimin canı sağolsun, sağlıklı olsun da

Bende diyordum ya varis diye arka bacakta değilmiş yeşil damar deri ince olduğu için oluyormuş benim doktor takmıyor rahat adam
Umarım gülerek dogutturur

Valla her zaman sola yatamıyosun bi süre her taraf ağrıyor. Ben dün gece hep sağıma yattığımı fark ettim. Sürekli yatmadığımız sürece çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fark etmeden uykuda her şeyi yapıyoruz
Aaaa ben de aynı kadına yaptırcam Bayılıyorım onun çekimlerine. Medicanada mı olcak senin doğum? Off sorma uykudan uyandım birkaç saniye arayla iki defa hem de Allahım yaşatmasın, daha öbür depremin korkusunu yeni atıyorum

Benim D vitaminine baktılar mı hatırlamıyorum kalsiyum da öyle, bi sürü şey var tahlilllerde unuttum ne vardı ama otomatik yazdı bizim doktor. Ama bence her türlü şart. D vitamini şu korona zamanı çok faydalı olduğu anlaşıldı. Kalsiyum desen, zaten bebek vücudumuzdaki kalsiyumu çekiyor. Her türlü eksiye düşüyor. Dişler kemikler zayıflıyor takviye şart.

D vitamini eksikliği otizm tetikliyor bebeklerde

Bende diyordum ya varis diye arka bacakta değilmiş yeşil damar deri ince olduğu için oluyormuş benim doktor takmıyor rahat adam
Umarım gülerek dogutturur
Varis şakaya gelmiyor. Benimde deri ince inşallah damarın kendisidir varis değildir ay her yanımızı inceliyoz paranoyak mı olduk nedir

D vitamini eksikliği otizm tetikliyor bebeklerde
Aa bilmiyordum, Allah korusun. Daha çok dikkat edeyim.

Di mi ya hep aynı tarafa yatılmıyor. Baştan beri sol tarafa yatmaya çalıştım, kız da alıştı herhalde sağa yatınca uyarıyor beni hanfendinin rahatı bozuluyo galiba şaka bi yana sık olmamak kaydıyla sağa da yatılabilir diyorlar. Ne yapayım uyuyamıyorum, az rahatlayınca sola tekrar dönüyorum.
Deprem mi oldu çok geçmiş olsun

Evet Medicana da olacak benim doğum seninkisi nerede olacak

Varis şakaya gelmiyor. Benimde deri ince inşallah damarın kendisidir varis değildir ay her yanımızı inceliyoz paranoyak mı olduk nedir

Aa bilmiyordum, Allah korusun. Daha çok dikkat edeyim.
Kuzum git laboratuvarda baktir sonra ya kendi doktoruna bir şekil ulaştır yada sağlık ocağı doktoruna göster. D vitamini kalsiyum bütün vitaminlerden önce gelir .Coronaya bile tek kafa tutan vitamin benim bir önceki Jinekolog kadın korona olunca serum şeklinde d vitamini almış 2 güne toparlamisti yani idame dozun üstünde bile olağanüstü bir vitamin

Benim annem baktirmisti kalp ve damar cerrahisine heryeri yesil damar birde ağrıyordu filmde hiçbirşey çıkmadı derin ince beyaz diye damarların çıkıyor demiş ama örümcek ağı gibi kılcal damarlari var onları lazerle aldirmasi gerek oda yanma ağrı yapıyor

Ay valla görmedim kuzum gittigini nasıl bebek kilo alsın daha bu aydan sonra alır ya çok takma onu senin toplam aldığın kilon kaç oldu şuan ? Ya kontrole gittikçe bişey bulacaklar gibi geliyor gidesim yok benim.

Ay valla görmedim kuzum gittigini nasıl bebek kilo alsın daha bu aydan sonra alır ya çok takma onu senin toplam aldığın kilon kaç oldu şuan ? Ya kontrole gittikçe bişey bulacaklar gibi geliyor gidesim yok benim.
Başlangıç 48 kg 600 gramdi
Acı gerçek 57 kilo heheyt
Tek sevindiğim ilk defa tansiyonum düşük çıktı normal düzeyde yani yürüyerek gittim ondanmi acaba nefes nefeseydim ama

Günaydın kızlar aranızda isimli hastane cikisi yaptıran varmı çok kararsız kaldım nerden nasil yaptırsak diye

Ben isimli yaptırmayacağım. Normal hastane çıkışı aldım, lcw ve kitikate’den, organik pamuklu. Ama fotoğraf için vintage tarzda bi şey mi alsam diyorum ben de, tek tulum, eldivenleriyle… ben de kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…