2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ya ben hissetmemişim onu, çok korkarım depremden. Gelmiş olsun.
Dış mekan çekimini kendimiz yapalım dedik kıyafet olarak da trendyol’dan bi tane uzun günlük aldım, bir de LCW’den aldığım yine günlük şeyler var. Onlarla yapacağım, eğer son zamanlar gelince hormonlar başka şeyler emretmezse

Evet Medicana da olacak benim doğum seninkisi nerede olacak
Hala belli değil desem Ben 20. haftada doktor değiştirdim sorunlarımızdan ötürü Prof. Fuat Akercana gittim ve artık onla devam ediyorum. Amniyosentezi kordosentezi o yaptı ve riskli gebelik olduğu için de perinatolog şarttı benim için. Fuat hoca egede hoca olduğu için işlemlerimin hepsini orda yaptı sağolsun yoksa 30-40 bin ödeyecektim. Doğum konuşmaya henüz sıra gelmedi bir dahaki kontrolde bunu konuşcaz bakalım. Özellerin çoğuna gidiyormuş biz özel istiyoruz ama sonum ege olmaz inşallah. Bende literatüre girmiş olağandışı şeyler olduğu için Ege perinatoloji ve ege genetik plesantayı incelemek istiyolar

Çok teşekkürler inşallah dediğin gibi olur ciğer geliştiriciyi doktora sordum ileri haftalarda çok önermiyorum ama duruma göre değerlendiririz dedi. Bakalım nasıl olacak

İkiz olacağı için muhtemelen özel oda tahsis ederler sana kulağa hoş geliyor hiç değilse doğum masrafından kurtulursun Tabi insan her sarttta en iyi şartlarda olmak istiyor hakkında hayirlisi olsun inşallah

İyi ki hissetmemişsin baya ürküttü iyi etmişsiniz içine sindirsin Allah ben galiba ilk heycanla 4. Aydan beri ara ara çekim yaptığımız için kendimi çok tükenmiş hissediyorum Hormonlar ve sicaklar üst üste gelince düşünemiyorum benim bugünlerin çok zor geçmeye başladı

Başlangıç 48 kg 600 gramdi
Acı gerçek 57 kilo heheyt
Tek sevindiğim ilk defa tansiyonum düşük çıktı normal düzeyde yani yürüyerek gittim ondanmi acaba nefes nefeseydim ama
48 kilo nedir ya hah şöyle etlen butlan zayıflar çok kilo alır kuzum sorun varmış gibi davranıp kendini strese sokma strese girdigij anda çocuklar bizden beter oluyorlar tecrübe ile sabit

Ben baby shower a gelenlere kaktus yaptiriyorum . etrafini sarip dekore edicez fotoda ki gibi. Ev e bebek gormeye gelenler icinde Tema vakfin dan magnet yaptiracagim . Burada hastaneye gelemiyor herkes. Kapi susu de artik ilerde odasi olunca
Ayy nişan hediyelikleri benim de tatlış sukulentlerdi. Çok güzel bir fikir, daha sonra başka evlerde bakılıp, büyümesi o çiçeklerin

Eklentiler

• IMG_20220814_120442.webp
    164,9 KB · Görüntüleme: 69
Çok güzelmiş canım. İnternetten mi aldın? Bu gecelik modelini denedim geçen gün, sabahlığıyla birlikte 900 dedi. Bana çok geldi.

Ben 54le hamile kaldım, 51'e kadar düştüm ilk aylar. Şuan 58'e 200 grm kaldı bence iyi ilerliyorum gelişme var

Sor mutlaka 2 içersin sorun olmaz Allah kolaylık versin insallah zorlanmadan vurdurabilirsin uyusmazlık iğnesini ben o gün baya ugrastım cunku bide eczane vermedi falan nevigasyonla bulduk eczane yerini kotalı veriyolarmıs mor receteli olunca sağlık ocağı vurmadı falan bi daha ün hastanesinin acilinden yaptırdım şaka gibiydi o günüm

Bende bikac sayfada beğendim vintage erkek benim artık ne kadar olursa

Merhaba hanımlar
Ben 24.haftada cinsiyet partisi yaptım ama giydiğim tesettür beyaz elbise de hamile oldugu hiç belli değildi sanki kilolu biri gibi çıkmış o yüzden 8-9 aylık olmayı bekliyorum. Fotoğrafçıda stüdyoda 2 poz yeter diye düşündüm :) hatıra

Bu arada ben de lisede öğretmenim ve tam 12 eylülde 32.haftaya giriyor olacağım. Tam denk geldi sınıflar paylaşılıyor VS. Arkadaşlara da 2 iş çıkmamış oldu. Aynı branştan 3 hoca hamileyiz:)
1 Eylül gibi başlayan Seminerde de rapor alırım büyük ihtimal uzaktan yapmazlar gibi... okul çok sıcak oluyor ve hangi sandalyede otursam belim ağrıyor. Covid riski Bi yandan. 80 öğretmen var :)

Instagram'da molicikolata var oraya baktım ama tam karar vermedim 50 adet 99 diyor
Şimdi bir yerin reklami daha geldi çikolata kaliteliymis ve daha uygun fiyatlı cikolataatolyesi.com bir de oradan bak istersen.Pelit marka çikolata gönderiyorlarmis.Simdi sponsorlu reklamlardan çıktı biraz inceledim güzel geldi

Sürekli hamilelik muhabbeti yaptığım arkadaşım 3 gün önce doğum yaptı. 38.haftada suyu gelmiş çatısı dar ol için sezeryan olmuş. Çok heyecanlandım duyunca yaaa
Sezeryan kolaydı diyor 2 günde eve geçmiş
Bebek için aldıgım malzemeler fazlaymış diyor
Bir de sütü tam çıkmamış galiba silikon gögüs ucu gibi Bi aparat önermiş doktor onu kullanmış emziriyor çok şükür şimdi.
Biraz büyükleri zorlamış süt yok mama verelim VS demişler
Alt değiştirirken ağlatmışlar VS. Bir de agustos sıcagında çok giydirmişler çocuk üşür muhabbeti
Demekki İnstagramda ki yazılanlar hep doğruymuş
Bağırmış hatta onlara yaa lohusa ya bak demişler sonra... Aaaayy...
Benim annem de kaynanam da sivri dilli napcam, ben

vallahi ben daha az yuruyorum , gunluk ortalamam 3-4 bin arasi
2 bin adımı işe gel, işyerinde dolaş falan derken gidiyor, sonraki 4 bin iş çıkışı yürüyüşte oluyor. Zaten sıcaklarda nefes zor alıyorum yeterli bence de. Yürü diyenler var da sürekli daha ne kadar yürüyeyim bilmiyorum

Bebek hediyeligi,çikolata ve kapı süsü
Kafasında bitiren var mı bunları peki
Kapı süsü, oda süsleme için falan pinterest e bakıyorum. Bir kaç parça şeyi kendim yapacağım. Balon standı internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. Çok büyük bişey olmayacak muhtemelen, ambalaj ürünleri satan yerlerde renkli parlak balonlar var. Bikaç tane onlardan alacağım, doğayı kirlettikleri için plastiği mümkün olduğunca az tutacağım. Çoğunluğu kağıt veya keçe ürünlerden yapmayı planlıyorum.

Ben baby shower a gelenlere kaktus yaptiriyorum . etrafini sarip dekore edicez fotoda ki gibi. Ev e bebek gormeye gelenler icinde Tema vakfin dan magnet yaptiracagim . Burada hastaneye gelemiyor herkes. Kapi susu de artik ilerde odasi olunca
Bayıldım hediyelere benim arkadaşım da sukulent falan dağıtmıştı. Bende kedi maması dağıtmayı istiyorum. Doüum kasım ayına gelecek, kış olduğu için hayvanları beslemek önemli, bahaneyle hayvanlara da faydamız olur diye düşünüyorum.

Günaydın kızlar aranızda isimli hastane cikisi yaptıran varmı çok kararsız kaldım nerden nasil yaptırsak diye
Ben düşünmüyorum şimdilik ileride fikrim ne olur bilmiyorum ama şimdilik pek sıcak bakmıyorum. Ama geçmiş sayfalarda bi arkadaş yaptırmıştı.

Canım zaten kalsiyum ve d vitamini takviyeleri alıyorum. Hatta damla olanı daha az önce içtim. Ama yine de hastaneye gidersem söylerim.

Hadi ya epey uğraşmışsın ama halletmişsin. Bakalım ben ne yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…