- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Evet canım dış mekan çekimi istediğim şey düğünden bir hafta sonra gider çektirirdik ya eskidenstüdyodaki o kabarık şeyleri giyip Bülent ersoy gibi poz vermek istemiyorum Her Elbise içime sinmiyor dış çekimde de.Bakalim inşallah orta yolu bulacağım ya da sıkılıp bırakacağım
Bu arada sabah ki deprem efsaneydi yeni bir korku daha yüklendi bir bu eksikti çünkü...Hepimize geçmiş olsun
Hala belli değil desemEvet Medicana da olacak benim doğum seninkisi nerede olacak
Çok teşekkürler inşallah dediğin gibi olurHiç stres yapma bunlar olabilecek şeyler beslenmesini etkilemiyor bebişin sadece çok ayakta kalma birde 35 e gelince ciğer gelistirici iğneler var ondan işte 2 kere vurul 37 ye gelene kadar doğumdan sonra bebisinle Allah'ın izniyle evinize dönersiniz hemen bide şöyle düşün tarihin belli geri sayım başladı
İkiz olacağı için muhtemelen özel oda tahsis ederler sana kulağa hoş geliyor hiç değilse doğum masrafından kurtulursunHala belli değil desemBen 20. haftada doktor değiştirdim sorunlarımızdan ötürü Prof. Fuat Akercana gittim ve artık onla devam ediyorum. Amniyosentezi kordosentezi o yaptı ve riskli gebelik olduğu için de perinatolog şarttı benim için. Fuat hoca egede hoca olduğu için işlemlerimin hepsini orda yaptı sağolsun yoksa 30-40 bin ödeyecektim. Doğum konuşmaya henüz sıra gelmedi bir dahaki kontrolde bunu konuşcaz bakalım. Özellerin çoğuna gidiyormuş biz özel istiyoruz ama sonum ege olmaz inşallah. Bende literatüre girmiş olağandışı şeyler olduğu için Ege perinatoloji ve ege genetik plesantayı incelemek istiyolar
İyi ki hissetmemişsin baya ürküttüYa ben hissetmemişim onu, çok korkarım depremden. Gelmiş olsun.
Dış mekan çekimini kendimiz yapalım dedikkıyafet olarak da trendyol’dan bi tane uzun günlük aldım, bir de LCW’den aldığım yine günlük şeyler var. Onlarla yapacağım, eğer son zamanlar gelince hormonlar başka şeyler emretmezse
48 kilo nedir ya hah şöyle etlen butlanBaşlangıç 48 kg 600 gramdi
Acı gerçek 57 kilo heheyt
Tek sevindiğim ilk defa tansiyonum düşük çıktı normal düzeyde yani yürüyerek gittim ondanmi acaba nefes nefeseydim ama
AyyBen baby shower a gelenlere kaktus yaptiriyorum . etrafini sarip dekore edicez fotoda ki gibi. Ev e bebek gormeye gelenler icinde Tema vakfin dan magnet yaptiracagim . Burada hastaneye gelemiyor herkes. Kapi susu de artik ilerde odasi olunca
Elenatal 2 ye kaçıncı haftanızda başladınızBende elenatal 2 kullanıyorum memnunum bulantı vs hic birşey olmadi
Maşallah sana ne kadar beceriklisinBenim bu dönemde elimden gelen beceriler içimden gelmiyor.. Depresyonda gibiyim.O sebeple hep başka yerlere yaptırıp kurtulayım derdindeyim.Ki zaten kapı süsü falan yapamazdim da belki hediyeligi falan yapabilirdm çok üşengeç oldum çok
Sor mutlaka 2 içersin sorun olmaz Allah kolaylık versin insallah zorlanmadan vurdurabilirsin uyusmazlık iğnesini ben o gün baya ugrastım cunku bide eczane vermedi falan nevigasyonla bulduk eczane yerini kotalı veriyolarmıs mor receteli olunca sağlık ocağı vurmadı falan bi daha ün hastanesinin acilinden yaptırdım şaka gibiydi o günümŞimdi farkettim bu değerler 2 tablet içinmiş haklısın, bana 1 tane dedi gibi sanki ya karıştırdım mı acaba, şimdi şöyle ben regenesis max ile feroglobin de içiyorum gün içinde ama onlarda magnezyum ve kalsiyum yok diğerlerinden bol bol var. Çinko falan epey alıyorum onlarla, osteocare i yanlış hatırlamıyorsam haftada 3 gün dedi. Diğer günlerde de magosit diye sadece magnezyum olan bi ilaç var ınu ve d vitamini damlasını verdi. Dönüşümlü içiyorum yani. Nedenini bilmiyorum. Kan sulandırıcı iğnem, hapım, mide hapım da var. Aklımda kalanlar bunlar. Belki bu hafta gidişimde arttıracaktır. Aksi gibi izne çıktı başka biri bakacak, daha önceden de gittiğim bi doktor, o da tecrübeli birisi, bilgi verir herhalde. Kan uyuşmazlığı iğnem de olacaktı yaoar herhalde bu doktor da
Bunu duyduğuma sevindim. Bel ağrısı ayağımda tuhaf bi gisse sebep oldu bu gece yyuyamadım. Daha yeni hafifledi.
Instagram'da molicikolata var oraya baktım ama tam karar vermedim 50 adet 99 diyorÇikolata için aldığın ortalama fiyat nedir pelit marka çikolata +200 gram draje 300 TL dendi bana
18de verdi banaElenatal 2 ye kaçıncı haftanızda başladınız
Bende bikac sayfada beğendim vintage erkek benim artık ne kadar olursaBen isimli yaptırmayacağım. Normal hastane çıkışı aldım, lcw ve kitikate’den, organik pamuklu. Ama fotoğraf için vintage tarzda bi şey mi alsam diyorum ben de, tek tulum, eldivenleriyle… ben de kararsız kaldım.
Şimdi bir yerin reklami daha geldi çikolata kaliteliymis ve daha uygun fiyatlı cikolataatolyesi.com bir de oradan bak istersen.Pelit marka çikolata gönderiyorlarmis.Simdi sponsorlu reklamlardan çıktı biraz inceledim güzel geldiInstagram'da molicikolata var oraya baktım ama tam karar vermedim 50 adet 99 diyor
2 bin adımı işe gel, işyerinde dolaş falan derken gidiyor, sonraki 4 bin iş çıkışı yürüyüşte oluyor. Zaten sıcaklarda nefes zor alıyorum yeterli bence de. Yürü diyenler var da sürekli daha ne kadar yürüyeyim bilmiyorumvallahi ben daha az yuruyorum , gunluk ortalamam 3-4 bin arasi
Kapı süsü, oda süsleme için falan pinterest e bakıyorum. Bir kaç parça şeyi kendim yapacağım. Balon standı internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. Çok büyük bişey olmayacak muhtemelen, ambalaj ürünleri satan yerlerde renkli parlak balonlar var. Bikaç tane onlardan alacağım, doğayı kirlettikleri için plastiği mümkün olduğunca az tutacağım. Çoğunluğu kağıt veya keçe ürünlerden yapmayı planlıyorum.Bebek hediyeligi,çikolata ve kapı süsü
Kafasında bitiren var mı bunları peki
Bayıldım hediyelereBen baby shower a gelenlere kaktus yaptiriyorum . etrafini sarip dekore edicez fotoda ki gibi. Ev e bebek gormeye gelenler icinde Tema vakfin dan magnet yaptiracagim . Burada hastaneye gelemiyor herkes. Kapi susu de artik ilerde odasi olunca
Ben düşünmüyorum şimdilik ileride fikrim ne olur bilmiyorum ama şimdilik pek sıcak bakmıyorum. Ama geçmiş sayfalarda bi arkadaş yaptırmıştı.Günaydın kızlar aranızda isimli hastane cikisi yaptıran varmı çok kararsız kaldım nerden nasil yaptırsak diye
Canım zaten kalsiyum ve d vitamini takviyeleri alıyorum. Hatta damla olanı daha az önce içtim. Ama yine de hastaneye gidersem söylerim.Kuzum git laboratuvarda baktir sonra ya kendi doktoruna bir şekil ulaştır yada sağlık ocağı doktoruna göster. D vitamini kalsiyum bütün vitaminlerden önce gelir .Coronaya bile tek kafa tutan vitamin benim bir önceki Jinekolog kadın korona olunca serum şeklinde d vitamini almış 2 güne toparlamisti yani idame dozun üstünde bile olağanüstü bir vitamin
Benim annem baktirmisti kalp ve damar cerrahisine heryeri yesil damar birde ağrıyordu filmde hiçbirşey çıkmadı derin ince beyaz diye damarların çıkıyor demiş ama örümcek ağı gibi kılcal damarlari var onları lazerle aldirmasi gerek oda yanma ağrı yapıyor
Hadi ya epey uğraşmışsın ama halletmişsin. Bakalım ben ne yapacağım.Sor mutlaka 2 içersin sorun olmaz Allah kolaylık versin insallah zorlanmadan vurdurabilirsin uyusmazlık iğnesini ben o gün baya ugrastım cunku bide eczane vermedi falan nevigasyonla bulduk eczane yerini kotalı veriyolarmıs mor receteli olunca sağlık ocağı vurmadı falan bi daha ün hastanesinin acilinden yaptırdım şaka gibiydi o günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?