Derdimiz çok Allah kolaylık versin bize2 bin adımı işe gel, işyerinde dolaş falan derken gidiyor, sonraki 4 bin iş çıkışı yürüyüşte oluyor. Zaten sıcaklarda nefes zor alıyorum yeterli bence de. Yürü diyenler var da sürekli daha ne kadar yürüyeyim bilmiyorum
Kapı süsü, oda süsleme için falan pinterest e bakıyorum. Bir kaç parça şeyi kendim yapacağım. Balon standı internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. Çok büyük bişey olmayacak muhtemelen, ambalaj ürünleri satan yerlerde renkli parlak balonlar var. Bikaç tane onlardan alacağım, doğayı kirlettikleri için plastiği mümkün olduğunca az tutacağım. Çoğunluğu kağıt veya keçe ürünlerden yapmayı planlıyorum.
Bayıldım hediyelerebenim arkadaşım da sukulent falan dağıtmıştı. Bende kedi maması dağıtmayı istiyorum. Doüum kasım ayına gelecek, kış olduğu için hayvanları beslemek önemli, bahaneyle hayvanlara da faydamız olur diye düşünüyorum.
Ben düşünmüyorum şimdilik ileride fikrim ne olur bilmiyorum ama şimdilik pek sıcak bakmıyorum. Ama geçmiş sayfalarda bi arkadaş yaptırmıştı.
Canım zaten kalsiyum ve d vitamini takviyeleri alıyorum. Hatta damla olanı daha az önce içtim. Ama yine de hastaneye gidersem söylerim.
Hadi ya epey uğraşmışsın ama halletmişsin. Bakalım ben ne yapacağım.
Ben dinlendikce benimki kudurdu kuzuu napıyorsun
Sizin okul kalabalikmis. Biz maksimum 40 50 öğretmeniz. İznin güzel denk gelmiş. Benim 19u 32. Haftam oluyor. Ben artık ilk hafta rapor alacağım. Seminerlere giderim diyorum ama bakalım. Hakkımızda hayırlısı artık.Bu arada ben de lisede öğretmenim ve tam 12 eylülde 32.haftaya giriyor olacağım. Tam denk geldi sınıflar paylaşılıyor VS. Arkadaşlara da 2 iş çıkmamış oldu. Aynı branştan 3 hoca hamileyiz:)
1 Eylül gibi başlayan Seminerde de rapor alırım büyük ihtimal uzaktan yapmazlar gibi... okul çok sıcak oluyor ve hangi sandalyede otursam belim ağrıyor. Covid riski Bi yandan. 80 öğretmen var :)
Ben bugün andywawadan bu beyazı aldım kuzum, fikir olur belkiOğlana bunu aldım hastane çıkışı ismi altında bu 5 parça, ikisine de 3 tane 5li takım yapmayı planlıyorum battaniyelerini kendim kombinleyeceğim. Hastane çıkışı önerilerine açığım gri, ekru, beyaz belki somon
Ben de Ozdilek'e gitmeyi dusundum. Eve de havlu alirim diye.Canım doktorun multivitamin önermesi mi ? Ayrı ayrı neden kullanıyorsun ki? Bunlar yetersiz
Özdilekten bakmayı düşünüyorum. Herhalde iyidir. Olmazsa belki english home. Daha bakamdım ama ilk aklıma gelenler bunlar
32.haftada mı izin başlıyor yoksa 32haftalıkken mi?Sizin okul kalabalikmis. Biz maksimum 40 50 öğretmeniz. İznin güzel denk gelmiş. Benim 19u 32. Haftam oluyor. Ben artık ilk hafta rapor alacağım. Seminerlere giderim diyorum ama bakalım. Hakkımızda hayırlısı artık.
bu hafta banyomda kuvet cikarildi, dus yapildi. 3 gun boyunca evime girip ciktilar, temizlikten fenalik gecirdim. bu isleri gunlere bole bole yapmak lazim, agirlastik artik.Dip köşe temizliği ne zaman yapmayı planlıyorsunuz acaba?
Bu mesaja yorum yapacaktim olmamış.erzurumlulari görünce sevindimNeresindesin
Benim de kasımın 3 4 ü gibi sezaryen olacak kısmetseSelamlar herkese, bugun doktor ziyaretim vardi. Hersey yolunda cok sukur. Dogum konustuk, hersey yolunda gider de bir terslik olmaz ise Ekim sonu-Kasim basi sezeryana giriyorum.
Ozel sigortami hep doktor muayenelerim icin kullandim, su dogum sigortalarina bakacagim. Tecrubesi olan var mi? Tavsiye eder misiniz? Dogum icin hastanelerle fiyat konusma zamani sanirim artik. Sanki dogum vakti hic gelmeyecekmis gibi tek derdim bebegin havlusu-carsafi vs
Sagol canim.Evet ilk bebegm cok sicriyordu hep kundakliyordum.Bu kez hazir kundaklar cok ise yarayacaktir.Yenidogan icin ayak acik olandan yok ssnirim zaten pek.Bol bol zıbın al canm çıtçıtlı badi yani ilk aylar için ayaklı altlar almak çok iyi. Mutlka pişik kremini al e bebekte yeni doğan kundağı var denemeni tavsiye ederm ayaklari bol elleri tutmak için çünkü çocuklar ilk aylar ellerinde korkup çok uyaniyorlar
10 haftan flan kalmis. Harikw :) neden sezeryan, sen mi istedin?Benim de kasımın 3 4 ü gibi sezaryen olacak kısmetsebenim en başından beri doğum sigortam var ve şimdiye kadar hiç ücret ödemedim doğumu da karşılıyor, ben öneririm o yüzden. Ama genelde doğum sigortaları hamile kalmadan önce yaptırmak gerekiyor. Şu aşamada yapan var mıdır bilmiyorum varsa da ücreti yüksektir.
Evet gözüme büyüyor şimdidenbu hafta banyomda kuvet cikarildi, dus yapildi. 3 gun boyunca evime girip ciktilar, temizlikten fenalik gecirdim. bu isleri gunlere bole bole yapmak lazim, agirlastik artik.
Trendyolda bile var cikip yptirmakta zorlaniyosanGünaydın kızlar aranızda isimli hastane cikisi yaptıran varmı çok kararsız kaldım nerden nasil yaptırsak diye
Groupama sigortamin paketinin icinde ne kadar gebelik kapsami var ise muayene vs gidiyor (bir muayene 1200-1400 lira civari) , hastanelerde zaten fiyat yukseltiyor sigortalarda. Bu yuzden sigortacimla konustum, dogum paketini hastane dogum fiyati ile karsilastirmali alalim dedik.Benim de kasımın 3 4 ü gibi sezaryen olacak kısmetsebenim en başından beri doğum sigortam var ve şimdiye kadar hiç ücret ödemedim doğumu da karşılıyor, ben öneririm o yüzden. Ama genelde doğum sigortaları hamile kalmadan önce yaptırmak gerekiyor. Şu aşamada yapan var mıdır bilmiyorum varsa da ücreti yüksektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?