- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
aman sakin boyle kan-ter icinde kalmali yormayin kendinizi. Yavas yavas, bole bole en dogrusu. Allah korusun dogum falan tetikler.Evet gözüme büyüyor şimdidenyavaş yavaş başlamak lazım o zaman
Haklısınız parça parça veya oda oda gitmek daha iyi olur zaten şu kavurucu sıcaklarda hiç halimiz yokaman sakin boyle kan-ter icinde kalmali yormayin kendinizi. Yavas yavas, bole bole en dogrusu. Allah korusun dogum falan tetikler.
Yok hayır canım zorunlu benimkisi. Plasenta previa var o sebeple normal doğum yasak. 37 haftanın başında riske atmamak adına sezaryen olacak10 haftan flan kalmis. Harikw :) neden sezeryan, sen mi istedin?
Küçük totişleri bunların içinde düşündükçeBen bugün andywawadan bu beyazı aldım kuzum, fikir olur belki
Hamilelik teminatim benim2 yıldır var.Dogum için sigorta araştıran arkadaşlar oldu forumda ama sanırım masrafı doğum ile eş değer olduğu için vazgeçtiler diye hatırlıyorum.Yenidogan servisine guvendiginiz hastanelerden fiyat almak sanırım daha mantıklı.Doktor olarak özel kliniğe mi gidiyorsunuz bu arada ?Selamlar herkese, bugun doktor ziyaretim vardi. Hersey yolunda cok sukur. Dogum konustuk, hersey yolunda gider de bir terslik olmaz ise Ekim sonu-Kasim basi sezeryana giriyorum.
Ozel sigortami hep doktor muayenelerim icin kullandim, su dogum sigortalarina bakacagim. Tecrubesi olan var mi? Tavsiye eder misiniz? Dogum icin hastanelerle fiyat konusma zamani sanirim artik. Sanki dogum vakti hic gelmeyecekmis gibi tek derdim bebegin havlusu-carsafi vs
Evet yaa allahım nasip etsin o günleri inşallahKüçük totişleri bunların içinde düşündükçesağlıkla, sıhhatle giysin kuzucuk, çok güzel düz sade, misss gibi
31 bitince alınıyor diye biliyorum.32.haftada mı izin başlıyor yoksa 32haftalıkken mi?
Doktor olarak bir Capa Prof'unun ozel klinigine gidiyorum. Kendisi benim gecen sene ameliyatimi yapmisti, genel de cok riskli gebelerin takibi - ileri serklajlarini vs yapar. Ameliyatimi yaptigi icin takibimi de yapti. Gebelik takibim ve sezeryanim konusunda inanilmaz emin ellerdeyim ama yenidogan haklisiniz cok guvenilir bir yer olmali. Bunun icin Amerikan ve Koc Uni oneriyorlar bana yakin olan. Olurda bebek kuveze girmek durumunda olursa Koc uni. Bahcesir Memorial icinde cok iyi sozler duydum.Hamilelik teminatim benim2 yıldır var.Dogum için sigorta araştıran arkadaşlar oldu forumda ama sanırım masrafı doğum ile eş değer olduğu için vazgeçtiler diye hatırlıyorum.Yenidogan servisine guvendiginiz hastanelerden fiyat almak sanırım daha mantıklı.Doktor olarak özel kliniğe mi gidiyorsunuz bu arada ?
ay ben ilk hamile oldugumu ogrendigim de yilbasi koyafetleri bakiyordum bebemeSanki tüm eksikler tamamlanmış, hastane çıkışlarımız bile hazırmış gibi, bebelerimin yılbaşı kostümleriGeyikli olan oğlumdan kalma kızçeminkini de ben aldım.
Incelemerine izin ver ama sart kos . Kok hucrelerini bebeklerin icin ucretsiz omur boyu saklasinlar. Allah korusun ilerde bir hastaliklari vs olursa kullanirsiniz.Hala belli değil desemBen 20. haftada doktor değiştirdim sorunlarımızdan ötürü Prof. Fuat Akercana gittim ve artık onla devam ediyorum. Amniyosentezi kordosentezi o yaptı ve riskli gebelik olduğu için de perinatolog şarttı benim için. Fuat hoca egede hoca olduğu için işlemlerimin hepsini orda yaptı sağolsun yoksa 30-40 bin ödeyecektim. Doğum konuşmaya henüz sıra gelmedi bir dahaki kontrolde bunu konuşcaz bakalım. Özellerin çoğuna gidiyormuş biz özel istiyoruz ama sonum ege olmaz inşallah. Bende literatüre girmiş olağandışı şeyler olduğu için Ege perinatoloji ve ege genetik plesantayı incelemek istiyolar
cok guzel yaAyynişan hediyelikleri benim de tatlış sukulentlerdi. Çok güzel bir fikir, daha sonra başka evlerde bakılıp, büyümesi o çiçeklerin
hicbirzamanDip köşe temizliği ne zaman yapmayı planlıyorsunuz acaba?
canim benm arkadasim en basta sabit yeni dogandan 5 yasa kadr kullanolan aldi. takip cikarilan puset e para vermek istemedi ama sonra cok pisman oldu. her bebegi oto koltugundan indirdiklerinde uyandi, aglama krizlerine girdi. Ikinci haftanin sonunda takip cikarilan ilk 6 ay icin puset aldi. cok rahat etti.Kızlar oto koltuğu ne düşünüyorsunuz? Daha doğrusu, ona daha zaman var ama, bu puset ve ana kucaklarının bazıları isofix baza eklentisi ile isofixli oto koltuğu haline gelebiliyormuş, ama o bazalar da çok pahalı. İlk 6 ay gerek yok diyorlar, ben ilk 6 ayda da isofixle bağlı olsa daha mı iyi diyorum, sizce 6 ay için gerek var mı o masrafa?
Olur olur herşey çok güzel de olur önerir de ilerde iğneyiÇok teşekkürler inşallah dediğin gibi olurciğer geliştiriciyi doktora sordum ileri haftalarda çok önermiyorum ama duruma göre değerlendiririz dedi. Bakalım nasıl olacak
Ayak kısmı geniş hareketini kısıtlanıyor yani çok kola doğru daralıyor bende aldım hatta indirimdeydi 25 TL'ye aldımSagol canim.Evet ilk bebegm cok sicriyordu hep kundakliyordum.Bu kez hazir kundaklar cok ise yarayacaktir.Yenidogan icin ayak acik olandan yok ssnirim zaten pek.
Bugun doktorum kan uyusmazligi ignesi recetesini yazdi. Hangi hastaneler yapiyor bilmiyorum. Eczanelere gidip soracagim bakalim. En kotu satin alip aile hekimligindeki hemsireye yaptiririm. Devlet oduyor diye biliyorum, siz nasil yaptiniz? SGK'ya karsilattiniz mi?Tesekkur ederim insallah sen kolaydan halledersin benim eşim 0+ oglum B+ ben Ab- hepimiz ayrı telden bakalım ikinci bebiş ne olcak
Benm eşim tarafı karacobandaMerkezdeyiz canım
Senin gene iyimis kuzum ben 48 Ken 62 oldumBaşlangıç 48 kg 600 gramdi
Acı gerçek 57 kilo heheyt
Tek sevindiğim ilk defa tansiyonum düşük çıktı normal düzeyde yani yürüyerek gittim ondanmi acaba nefes nefeseydim ama
Şu an için şehir hastanesine gidiyorum canım ben inan ki hala belirsiz buharadan kimi çok mennun kimi değil sizin var mı düşündüğünüz Bi yerBende erzurum dan...doğumu nerede yapacaksınız arkadaşlar. Tek seçenek buhara özelde
Dogurtacak doktor eğer hastanenin doktoru değilse özel sağlık malesef karşılamıyor tamamını.Yanlis hatırlamıyorsam hastane dışı doktor için 5000 gibi küçük bir rakam belirliyorlar geri kalan kısmını siz ödüyorsunuz.Yani şuan özel sağlık yaptırmak sizin pek karinıza görünmüyor ama yine de bir arastirin bakalım belki bir açık bulursunuz.Bahcesehir i bende çok duydum grupta.Bu tür arastirmalari yaparken yenidoğan ünitesi olan bir hastane yeterli.Devlette olsa,özel de olsa bebek emin ellerde olsun yeterDoktor olarak bir Capa Prof'unun ozel klinigine gidiyorum. Kendisi benim gecen sene ameliyatimi yapmisti, genel de cok riskli gebelerin takibi - ileri serklajlarini vs yapar. Ameliyatimi yaptigi icin takibimi de yapti. Gebelik takibim ve sezeryanim konusunda inanilmaz emin ellerdeyim ama yenidogan haklisiniz cok guvenilir bir yer olmali. Bunun icin Amerikan ve Koc Uni oneriyorlar bana yakin olan. Olurda bebek kuveze girmek durumunda olursa Koc uni. Bahcesir Memorial icinde cok iyi sozler duydum.
Teşekkür ederim canım bakacağım şimdiŞimdi bir yerin reklami daha geldi çikolata kaliteliymis ve daha uygun fiyatlı cikolataatolyesi.com bir de oradan bak istersen.Pelit marka çikolata gönderiyorlarmis.Simdi sponsorlu reklamlardan çıktı biraz inceledim güzel geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?