2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
2 gundur kasik agrilarm kalmadi sukur yaa. Mantar enfeksiyonum icin fitili kullanip bir de sirkeli suya oturmayi yapinca 3 gun ustuste muthis fayda etti.Beyaz yogun akintim da yuzde 90 azaldi

Hamilelik teminatim benim2 yıldır var.Dogum için sigorta araştıran arkadaşlar oldu forumda ama sanırım masrafı doğum ile eş değer olduğu için vazgeçtiler diye hatırlıyorum.Yenidogan servisine guvendiginiz hastanelerden fiyat almak sanırım daha mantıklı.Doktor olarak özel kliniğe mi gidiyorsunuz bu arada ?

Küçük totişleri bunların içinde düşündükçe sağlıkla, sıhhatle giysin kuzucuk, çok güzel düz sade, misss gibi
Evet yaa allahım nasip etsin o günleri inşallah Mağazada gezerken 2,5 aylık ikiz bebişleriyle alışveriş yapam bi kadın vardı. Ayak üstü konuştuk, kadın ikiz olduğunu duyunca acı acı gülümsedi Allah yardımcınız olsun inşallah dedi, amiiin amiiin dedik

Kızlar oto koltuğu ne düşünüyorsunuz? Daha doğrusu, ona daha zaman var ama, bu puset ve ana kucaklarının bazıları isofix baza eklentisi ile isofixli oto koltuğu haline gelebiliyormuş, ama o bazalar da çok pahalı. İlk 6 ay gerek yok diyorlar, ben ilk 6 ayda da isofixle bağlı olsa daha mı iyi diyorum, sizce 6 ay için gerek var mı o masrafa?

Doktor olarak bir Capa Prof'unun ozel klinigine gidiyorum. Kendisi benim gecen sene ameliyatimi yapmisti, genel de cok riskli gebelerin takibi - ileri serklajlarini vs yapar. Ameliyatimi yaptigi icin takibimi de yapti. Gebelik takibim ve sezeryanim konusunda inanilmaz emin ellerdeyim ama yenidogan haklisiniz cok guvenilir bir yer olmali. Bunun icin Amerikan ve Koc Uni oneriyorlar bana yakin olan. Olurda bebek kuveze girmek durumunda olursa Koc uni. Bahcesir Memorial icinde cok iyi sozler duydum.

Sanki tüm eksikler tamamlanmış, hastane çıkışlarımız bile hazırmış gibi, bebelerimin yılbaşı kostümleri Geyikli olan oğlumdan kalma kızçeminkini de ben aldım.
ay ben ilk hamile oldugumu ogrendigim de yilbasi koyafetleri bakiyordum bebeme yalniz degilsin
Incelemerine izin ver ama sart kos . Kok hucrelerini bebeklerin icin ucretsiz omur boyu saklasinlar. Allah korusun ilerde bir hastaliklari vs olursa kullanirsiniz.
Ben ozel bir lab da yillik ucret karsiligi saklatircam
Ayy nişan hediyelikleri benim de tatlış sukulentlerdi. Çok güzel bir fikir, daha sonra başka evlerde bakılıp, büyümesi o çiçeklerin
cok guzel ya
Dip köşe temizliği ne zaman yapmayı planlıyorsunuz acaba?
hicbirzaman
canim benm arkadasim en basta sabit yeni dogandan 5 yasa kadr kullanolan aldi. takip cikarilan puset e para vermek istemedi ama sonra cok pisman oldu. her bebegi oto koltugundan indirdiklerinde uyandi, aglama krizlerine girdi. Ikinci haftanin sonunda takip cikarilan ilk 6 ay icin puset aldi. cok rahat etti.
Bana onu verdi, bende onu kullanicam

Sagol canim.Evet ilk bebegm cok sicriyordu hep kundakliyordum.Bu kez hazir kundaklar cok ise yarayacaktir.Yenidogan icin ayak acik olandan yok ssnirim zaten pek.
Ayak kısmı geniş hareketini kısıtlanıyor yani çok kola doğru daralıyor bende aldım hatta indirimdeydi 25 TL'ye aldım

Tesekkur ederim insallah sen kolaydan halledersin benim eşim 0+ oglum B+ ben Ab- hepimiz ayrı telden bakalım ikinci bebiş ne olcak
Bugun doktorum kan uyusmazligi ignesi recetesini yazdi. Hangi hastaneler yapiyor bilmiyorum. Eczanelere gidip soracagim bakalim. En kotu satin alip aile hekimligindeki hemsireye yaptiririm. Devlet oduyor diye biliyorum, siz nasil yaptiniz? SGK'ya karsilattiniz mi?

Kızlar benim 32.haftamda okul açılmış oluyor ben iznimi o zaman başlatsam önceki iki haftayı sonraya devrederler mi? (İkiz olduğu için 30haftalık başlatılabiliyorlar) yoksa devredilmiyor mu? Bunu ayrıntılı nerden öğrenebilirim ya da bilen var mı?

Dogurtacak doktor eğer hastanenin doktoru değilse özel sağlık malesef karşılamıyor tamamını.Yanlis hatırlamıyorsam hastane dışı doktor için 5000 gibi küçük bir rakam belirliyorlar geri kalan kısmını siz ödüyorsunuz.Yani şuan özel sağlık yaptırmak sizin pek karinıza görünmüyor ama yine de bir arastirin bakalım belki bir açık bulursunuz.Bahcesehir i bende çok duydum grupta.Bu tür arastirmalari yaparken yenidoğan ünitesi olan bir hastane yeterli.Devlette olsa,özel de olsa bebek emin ellerde olsun yeter Umarım içinize sinen hastaneyi bulursunuz doktorun hastane için önerisi mutlaka olacaktır zaten dogurtmak için ki onlar hastaneleri daha indirimli ayarliyorlar bilgine

Teşekkür ederim canım bakacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…